Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Sėkmingas lošėjas: VicenteR

Atsakyti Sekti temą
Net neklauskit tokių klausimų. Geriau džiaukitės, kad yra savas žmogus, kuris žino, kaip laimėti prieš bendroves, ir pirkite jo pick'us. 😁
Registravosi: 2011/06/24 Žinučių: 1644 Padėkų: 127 Tel.: LT
Cituoti
0
str1ke Rašė:

Labas, kaip nustatai ar fora, totalas yra per aukštas/žemas ?


Idomu pasidare, tu pats tikejaisi gaut atsakyma i sita klausima pries ji rasant ? Nes tu tiesiai sviesiai pasakius prasai kad VicenteR paviesintu kaip atsirenka savo pickus - ko tokio lygio tipsteris tikrai nedarys.

Man atrodo čia geras bandymas pasiteirauti 😄 bet kad į jį atsakyti išsamiai, reiktų knygą parašyti 8) nes nėra taip paprasta atsisijot ir geriausiems 😕
Registravosi: 2014/09/20 Žinučių: 251 Padėkų: 13
Cituoti
0
unik Rašė:

Sveikas,

Kaip pats žinai, limitavimas pliusuojančių žaidėjų yra neteisėtas. Kadangi su lažybų bendrovėmis tikėtina ateityje draugais netapsi, siūlyčiau pradėti teisinį karą dėl tokios jų saviveiklos.

Jei reikės pagalbos, kreipkis 😁

Sėkmės.


Jau pradėjęs, tiesiog kitose temose informacija. Ne viskas taip paprasta kaip gali atrodyti. O kuom pagelbėti gali?

Teisine pagalba! Bet kaip matau jau ir teisme pirmają instanciją laimėjo, tad manau bus užkirstas kelias nelegaliom saviveiklom.
Registravosi: 2012/08/19 Žinučių: 4
Cituoti
0
Beje, gal galetum pasidalint apylinkes teismo sprendimu?
Registravosi: 2012/08/19 Žinučių: 4
Cituoti
0
dzionito23 Rašė:

Beje, gal galetum pasidalint apylinkes teismo sprendimu?



Advokatas patare siaip nei komentuot nei tuo labiau skelbt nuosprendzio kol jis neisiteisejes.butinai paskelbsiu ir apylinkes ir apygardos jei toks bus
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1584 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
0
VicenteR Rašė:

Beje, gal galetum pasidalint apylinkes teismo sprendimu?



Advokatas patare siaip nei komentuot nei tuo labiau skelbt nuosprendzio kol jis neisiteisejes.butinai paskelbsiu ir apylinkes ir apygardos jei toks bus

Ok. Aišku su apygarda sprendimo įsiteisėjimo gali tekti palaukt apie metus...
Registravosi: 2012/08/19 Žinučių: 4
Cituoti
0
Sveikas. auksciau savo temoj gan skeptiskai atsiliepei jei orientuojiesi i viena sporto saka. na as orentuojuos I lietuvoj gan nelabai populiaria regbi, ir pliusa darau. bet gan maza, vien is to neisgyvenciau. reikia imt ir kita kokia sporto saka? ir beje, daug matai lazybu bendroviu, kur geriausia regbio pasiula. jeu patarsi aciu.
Registravosi: 2016/12/05 Žinučių: 15
Cituoti
0
ulfr Rašė:

sveikas. auksciau savo temoj gan skeptiskai atsiliepei jei orientuojiesi i viena sporto saka. na as orentuojuos I lietuvoj gan nelabai populiaria regbi, ir pliusa darau. bet gan maza, vien is to neisgyvenciau. reikia imt ir kita kokia sporto saka? ir beje, daug matai lazybu bendroviu, kur geriausia regbio pasiula. jeu patarsi aciu.



Neatsimenu jog buciau skeptiskai atsiliepes i besiorientuojancius i viena sporto saka.Skeptiskai atsiliepiau i sakancius,jog privaloma imt tik viena sporto saka.Tikiu kad is tokios sportos sakos kaip regbis galima pliusuot,nes vargu ar yra labai stipriu bukmekeriu,bet matyt kad ir limitai regbyje atitinkami.Kur geriausia regbio pasiula tikrai neisivaizduoju,nes juo visiskai nesidomiu
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1584 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
0
Jeigu visur yra limitas (pvz. live statyme ant fules) tai kaip oer parduotas varzybas pasistato live didelius pinigus kokia tavo nuomone?
Registravosi: 2008/05/28 Žinučių: 52
Cituoti
0
Yra tam tikros bendroves , kas priema daugiau.
Taip pat labai priklauso is kur gauni tu ta uztikrinta statyma toki , turiu galvoje kokioje lygoje jis yra , maza lyga ar didele.
SBOBET kiek zinau galima statyti didesnes sumas , o kalbant apie iseitis ju visada yra atlikti stambesnisu statymus per kazkiek tai kartu..
Taip pat kai jau komandos fixina buna padaro ht/ft statyma , kurio koeficientas jau buna apie 15 - 25 ir daugiau , tai vien is to gali issivirti gerus pinigus.
Registravosi: 2016/12/14 Žinučių: 8
Cituoti
0
Jarulas Rašė:

Jeigu visur yra limitas (pvz. live statyme ant fules) tai kaip oer parduotas varzybas pasistato live didelius pinigus kokia tavo nuomone?



futbolo live limitai pakankamai dideli tradicinese bendrovese,bet365,pinnacle,o kam tokiu neuztenka ieskosi agentu kinijoje
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1584 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
0
Taip , jei to neuztenka pridursiu galima eiti ir su Singapuru. Ten statymai yra tikrai labai dideli. Keli metai atgal pamenu kai zmogus is tokiu svelniu mano puses rysiu state 25 000 US Doleriu.
Taigi jei jau gausi toki pasidomejas problemu neturesi.
Sorry VicenteR - Jei nenori , kad cia kazkas kitas reikstusi.
Registravosi: 2016/12/14 Žinučių: 8
Cituoti
0

Kada supranti, kad blogas etapas ir bandai pristabdyt, kad neatsilošinėtum ir apsiramintum kaip žmogus?



VicenteR atsakymas:

Kad atejo krizes suprantu is rezultatu,pvz reikia -3.5 foros komanda pirmauja 68:55 o baigia 73:70 na ir daug tokiu pradeda eit per krizes.Bet siaip as tais momentais nieko nekeiciu ir statau kaip states,nes juk nezinau ar ta krizes tesis savaite,ar pvz tik viena diena

Tarkim turiu 300eur atsidėjęs (kuriuos galiu pralošti tiek pramogai tiek žiūrint kaip į investiciją ilgalaikę, nes bankai išvis nieko neduoda), kokius patarimus duotum pradedant statyt naujokui?



VicenteR atsakymas:

jei nori tu 300 nepralost turi statyt nekombinuodamas ne daugiau 7-10eu uz statyma.Kaip atsirinkt uz ka statyt klausimas platesnis😁
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6265 Tel.: LT
Cituoti
0

Labai nuostabi tema ir diskusija. Malonu sulaukti tikrojo lažybu guru pasisakymų. Turiu keletą klausimų:

1. Geriausi Lietuvos (o gal ir užsienio?) lošėjai/investuotojai ant svieto, arba turintys daugiausia potencialo (kad ir iš statymai.com)? Arba kitaip: žmones, kuriuos tu sektum (arba gal ir seki), jeigu būtum dar besiformuojantis lošėjas.
ps. tikriausiai paminėsi , bet ar yra daugiau?

2. Karjeros pradžioje iš kurių lošėjų sėmeisi išminties?

3. Top5/Top3 svarbiausios priežastys kodėl iš pažiūros geri lošėjai netampa profesionalais gyvenančiais iš lažybų.
Čia kiek platesnis klausimas, turiu omeny, ne naujokus, o patyrusius lošėjus, kad ir statymai.com ekspertuos, kuriuose buvo tikrai nemažai potencialių ir stiprių savo sporto šakos profesionalų arba linijų nulaužėjų - kurie turėjo atrodytų visus duomenis žaisti aukščiausiu lygiu (bet išliko mėgėjais visą karjerą). nes pasiskaičius temą 'ar įmanoma gyventi iš lažybų' aiškiai suprantama, kad tik ir vincenter gyvena iš lažybų.



VicenteR atsakymas:

1.Uzsienieciu nei vieno nepazistu,tai vertint sunku,bet lietuvoje geriausiu laikau bloodhound,kazkada rasydavo prognozes betpartneriuose,dabar kartas nuo karto statymai.com pasisako vienoj kitoj diskusijoj.Kai lazybos pagrindinis darbas,tai as seku praktiskai viska,ir laimincius losejus ir pralaimincius,geru prognoziu puslapius,ir blogu prognoziu puslapius,vertingus forumus,ir bevercius.Is ko semiausi patirties tai aisku is tu kurie tuo metu atrode sekmingi,o tokiu juk buvo visais laikais,tik neaisku kur jie dingo😁
2.nesutikciau su ta nuomone kad 10metu pelno profesionalas,o 1-3 metai nieko nereiskia.Leisiu sau pasakyt kad as per ne pilnus 4metus manau esu laimejes tiek kiek daugelis neminusuojanciu zaideju nelaimes per gyvenima.Bet kad to pasiekciau man prireike 9metu - 5 metai pralosinejimo ir 4 metai mokymosi,po to beliko pradet skint vaisius.atsakant i antra klausimo dali,tai reikia skrit interneti eksperta nuo zmogaus kuris stato profesionaliai.ne tik statymai.com bet visam internete pilna prognozuotoju,kurie turi kruvas sekeju,gera stats ir t,t bet ka jie turi gyvenime,kaip stato patys?galiu tik pasakyt kad as pats asmeniskai esu nupirkes ne viena eksperta - jei kilnojantis prognozes ar statymai.com ar blogabete ar dar kazkur zmogus man pasirodo naudingas,as pasiulau susitarima - pries ikeliant prognoze viesai,atsiusti ja man.Ne vienas ekspertas ta sutinka padaryt uz 10eu.ka tai sako apie zmogu?paprasta dalyka,kad pinigu jis neturi.tada galima kelt klausima koks jis ekspertas jei neturi pinigu?tikrai nera daug zmoniu kurie gali pilnai gyvent i lazybu.O tie kurie gyvena - pvz as ar ,mes netgi aplink save dar sukuriam darbo vietu😁zmones gauna is musu atlyginimus uz informacijos surinkima,nauju saskaitu,nauju irenginiu ir ip paruosima,netgi ir kai kurios tarpininkes pasidaro antra atlyginima uz tam tikra pagalba.Taigi tas gyvenimas is lazybu nera toks paprastas kaip gali pasirodyt.daugelis zmoniu nelaimi ir net negali isivaizduot su kokiomis problemomis susiduria tie kurie laimi.Sugebet ir sprest tas problemas,ir dar laimet lazybas vienu metu reikia daug asmeniniu savybiu,didelio pasiryzimo ir tikejimo.Ir daugeliui tai yra tiesiog per sunku.Cia dar nekalbant apie tai ir kompetenciju reikia😁zodziu,cia kalbet galima be galo be krasto😁)

dekoju už išsamų atsakymą. bet kiek pritrūkau informacijos. sutinku ir pats, kad metų skaičius neparodo supratimo lygio. sutinku ir dėl ekspertų. o iš atsakymo supratau, kad trūksta labai nedaug ir kartu labai daug: ",didelio pasiryzimo ir tikejimo." na dar kompetencijos, bet tai ateina su laiku. ar tai tikrai viskas? ar nereikia kažkokių išskirtinių matematinių ar kitokių antgamtinių gabumų?

ir ką patartum žmogui, kuriam trūksta informacijos: nebepavyksta/nežino kaip tobulėti, jau 'knisa' ta rutina: informacijos šaltiniai nesikeičia (flashscore/komandų puslapiai/forumai; galu gale sėdi tuose pačiuose namuose ir darai tą patį); atliekami tie patys veiksmai (PVZ.): 1. Krepšinis LKL/Eurolyga 2. under/pergalė. 3. laimi/pralaimi. 4. susivedi excel-analizuoji. 5. užeina momentai, kad pradedi galvot, kad nifiga tu nieko nesupranti ką čia darai ir kad tau nepakanka info. 6. grižti prie 1 ir taip kasdien, lieki ant savų ilgam laikotarpy ir nesupranti, kas negerai, nemeti: NES menkas, bet pliusas (bet čia labiau guodi, nes realybė, kad tas menkas pliusas neatperka nervų ir investuoto laiko), NES buvo fantastiškų atkarpų, kurios pažadino tavy tikėjimą savimi, kad vis dėlto žinai ką darai ir gali, NES gal jau sekančius kelis mėn ar kitais metais pagausi tą fantastišką seriją iliustruos ne juodi ikrai ant Kalėdų stalo ar viskis mėlyna etikete, o kelionė i New Yorką ar Okeaniją.



VicenteR atsakymas:

likt ant savu ilgam laikotarpyje nera blogai,ne taip jau ir daug kam tas pavyksta😁ka reiskia truksta informacijos?siais laikais informacijos netruksta,kitas klausimas kaip ta informacija suvoki ir panaudoji.O cia manau yra viena svarbiausiu priezasciu kodel daugelis pralaimi,ar kaip sakai tamposi ant nulio.Skaitant tiek ekspertu,tiek paprastu vartotoju prognozes labai daznai matau:
1.argumentacija bloga,pasirinkimas blogas
2.argumentacija bloga,ne pats geriausias
3.argumentacija bloga,pasirinkimas geras
4.argumentacija gera,pasirinkimas geras
taigi situs 4 blokus laikytume 100proc,tai matosi kad net 75procentais atveju prignozese neteisingai suvokiama informacija.Bet lazybos yra glaudziai susijusios su zmogaus psichologija,emocine busena,jos gali issaukt ir priklausomybe,pralaimintys zmones daznai bega nuo saves,negali objektyviai ivertint savo padetie ir gebejimu,todel gali duot kokia tik nori jiems informacija,jie teisingu sprendimu nepadarys.Galiu pateikt viena idomu pvz:pries kokius metus laiko,prie manes sugebejo arti prieit vienas pastoviai pralaimintis zaidejas.pradejom bendraut,kasdien susitikt,kartu valgyt,kartu statyt ir t,t.Kur darem tonybet reida,tai jis ten filmavo ir bande man padet kalbet su tarpin
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6265 Tel.: LT
Cituoti
0
Spėju, tam pralošiančiam žmogui daugiau džiaugsmo atnešdavo tie laimėti statymai, kuriuos jis išsirinkdavo pats. Kai imdavo VincenteR statymus, tai galbūt nejausdavo to pasitenkinimo jausmo, kokį jausdavo statydamas pagal save. Bent jau man taip yra. Kai laimi mano paties išrinktas statymas, tai aš triskart labiau džiaugiuosi, nei kad kai laimi kieno nors kito pasiūlytas statymas, kurį aš ėmiau.
Registravosi: 2011/06/24 Žinučių: 1644 Padėkų: 127 Tel.: LT
Cituoti
0
Filosofas Rašė:

Spėju, tam pralošiančiam žmogui daugiau džiaugsmo atnešdavo tie laimėti statymai, kuriuos jis išsirinkdavo pats. Kai imdavo VincenteR statymus, tai galbūt nejausdavo to pasitenkinimo jausmo, kokį jausdavo statydamas pagal save. Bent jau man taip yra. Kai laimi mano paties išrinktas statymas, tai aš triskart labiau džiaugiuosi, nei kad kai laimi kieno nors kito pasiūlytas statymas, kurį aš ėmiau.



Taip,tokie momentai jam leisdavo pasijaust svarbiu😁is tikro tai sveikai ziurint i lazybas neturetu but skirtumo kieno statymas praejo jei tu buvai ji paemes.Bent jau man tikrai nera jokio skirtumo ar laimi mano,ar kazkieno kito statymas,ir jokio paipildomo pasitenkinimo nera todel kad praejo mano
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1584 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
0
Kiek perskaičiau atsakymų, kai kurias sporto šakas/lygas lažyboms vertini skeptiškai (kur bukmekeriai turi daugiau kontrolės su forom ir pan), įdomu pasidarė, jei aišku turi nuomonę ir kažkiek domėjaisi, kaip su elektroniniu sportu (gamingu), kuris vis populiaresnis tampa tiek užsienyje, tiek lietuvoje lažinantis?
Registravosi: 2015/09/29 Žinučių: 9 Padėkų: 28
Cituoti
0
Filosofas Rašė:

Spėju, tam pralošiančiam žmogui daugiau džiaugsmo atnešdavo tie laimėti statymai, kuriuos jis išsirinkdavo pats. Kai imdavo VincenteR statymus, tai galbūt nejausdavo to pasitenkinimo jausmo, kokį jausdavo statydamas pagal save. Bent jau man taip yra. Kai laimi mano paties išrinktas statymas, tai aš triskart labiau džiaugiuosi, nei kad kai laimi kieno nors kito pasiūlytas statymas, kurį aš ėmiau.



Čia gan aiškiai matosi tas "nedaug ir labai daug" aišku smagu save relizuoti bet tuo ir skiriasi profesionalas nuo mėgėjo, nes profesionalas TURI SISTEMĄ kaip laimėti ir SUGEBA JOS LAIKYTIS. Turi aiškius tikslus siekia jų, o ne pasiduoda jausmams, emocijoms. Labai svarbu koks yra pats žmogus, reikia turėti gerą savikontrolę, mokėti analizuoti tiek sportą tiek save 😁


Gera tema užvesta seku su pasimėgavimu
Registravosi: 2008/12/25 Žinučių: 1784 Padėkų: 7 Tel.: LT
Cituoti
0

pameni kokius nors blogiausius ar geriausius periodus, kai buvo didelės ir ilgos serijos į vieną ar į kitą pusę? kiek maždaug įvykių iš eilės?



VicenteR atsakymas:

ivykiais as savo statistikos neskaiciuoju,bet is atminties zinau kad statymu uzdaram forume buvo 12 zaliu staymu is eiles.geriausiu laiku matyt reiketu laikyt laika nuo 11 01 iki dabar per kuri pasiekiau virs 40k pliuso,ir tam intervale buvo 10 dienu is eiles kai pliusas nebuvo mazesnis nei 1000eu per diena.Bet siaip pats isimintiniausias man yra 2014m pasaulio futbolo cempionatas,kada dar neturedamas labai didelio banko per ji issilosiau apie 40k litu,o to menesio roi buvo toks 50proc.
Pats blogiausias laikas buvo siu metu geguzes menuo per kuri turejau vos 6 pliusines dienas ir baigiau su -24k euru

Tikrai idomiai susikaite cia ka rase VincenteR. Arsauskas tai kietas. Nestato jis 10 metu. Pradejo jis gal pries 3 metus kokius statyti. Nieko nesupranta apie lazybas. Jo pakalikas naujasis Lukas Jon.. Tai yra Antanas Gizas. Juokingai buvo kai Arsauskas apsmeizia Giza, kad jis aferistas. I kita diena pristato nauja kolektyvo nari 😄. Na bet praeitis. Tegul darosi versla is durneliu. O turiu klausima Vincenter, ka patartum daryti.

Tuoj ateis 4 metai kaip statau. Na ir paciam idomu. Pirmais metais geriausiai sekesi. Net svajojau apie 70% statistika ilgalaike pasiekti. Net pardavinejau statymus. Antrais isejo didziausia pliusa pasiekti. Treti, ketvirti. Tragiska. Atrodo, kad nebemoku statyti. Padarau 6W is eiles poto pralaimiu viena statyma ir viskas. Ruozas i bedugne - 10L streak. Statydavau futbolo foras ir totalus, poto prisidejo tenisas. Poto NHL, NBA. Vnz. Net nezinau. Dabar atrodo atradau formule, su kuria lyg ir eina kazka pasiekti. Bet banko nera didelio. Isimetu kelis grasius ir per 2 stafkes nuleidziu. Ka patartum daryt? Kalta pasichologija? Statymu skaicius per diena? Atrodo, kad grizau i pacia pradzia.

P.S. Pirkit tikrai statymus kas lazinates, tikrai verta. As atsimenu, kaip pacioje pradzioje taip ir ismokau statyti. Nes gaudamas juos tu ne vien pliusa gauni, o ir patirti, pamatai kaip ir ka stato patyres losejas.



VicenteR atsakymas:

na sunku cia tau kazka patart nezinant visu niuansu.Pirmiausia tai nereikia sau nusistatineti kazkokiu ribu,kaip 70 procentu atspeti ar pan,nes vienas dalykas tas procentas nieko nereiskia,o kitas dalykas tai ribojimus deda lazybu bendroves,kas bus jei dar pats save pradesi ribot😁?
Padarau 6W is eiles poto pralaimiu viena statyma ir viskas..Susidaro toks ispudis kad imi mazus kofus?jei taip,tai tavo sakinys kuri pacitavau viska apie tai pasako,gali laimet 6 kartus bet karta pralosi ir pliuso nera.As mazu kofu nepateisinu niekaip,nera tokiu aplinkybiu kuriomis vertetu kazka imt 1.3 kofu.tiesiog nebuna ir tiek.Kita tavo nesekmiu priezastis - pasirinktos lygos.vien pasiziurek kokie limitai nba nhl ir turetum suprast kad tose vietose bukmekeriai yra labai stiprus vertes gaut tose lygose sunku.tas pats ir futbole su ivarciai ir foros - is situ dalyku gyvena bukai,todel losejai cia neturetu lysti.Taigi,manau tavo nesekmiu priezastis paasikinau,na o savo sekmes kelia privalai rast pats😁)sekmes
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6265 Tel.: LT
Cituoti
0

Tikrai neverta pirkt is tokio, kuris stato zemas lygas vien, jei sieki ne vien pelno. Koeficientai ismusami per keleta minuciu. Statymai vertes nebetenka. Turi budet prie PC jei nori gauti dar vertinga statyma. Aisku, tada jo. Sunku kazka Tau ir nuspresti ar ismokt. Bet perkant Tau pazystama lyga tada taip. Galima perprasti. Siekiant vien profit is tipsteriu, gal ir reiketu ieskoti vietu, kur bukmekeriai daugiausiai daro klaidu. Zemos lygos. Dauguma tipsteriu ziuri i svyruojancius koeficientus ir pamate, kad krenta tada duoda statyma. Man atrodo, kad tipsteris tada nieko neismano apie pati sporta. Ziuri i viska matematiskai. As pamenu, pries 2 metus draugas zaide A lygos dubleriuose. Tai paklausdavau statymu is A lygos. Tai ka jus manot. Duoda statyma su 4 kof. Pats nemates koeficientu jis. Palauki pre match, nes bijai toki koef det. O pre match koef jau 1.5. Ir taip beveik visada. Bet cia tik ta sezona taip ir buvo. Dabar A lygos bukmekeriai lb pastiprejo.

Bet visgi, ar norint sekmingai statyti vien sporto ziniu uztenka? Abejoju. Draugas stato tenisa. Sporta, kuris sunkiausiai nuspejamas, mano nuomone. Apie sportininkus zino viska. Pats zaidzia tenisa daug metu. 10 metu lazybose. Bet niekaip, nesugeba i pliusa iseit. Del psichologijos, tikriausiai, karsto budo vyrukas. Va, noreciau paklaust VincenteR ka tada patartum daryt? Kai per daug reiski emocijas lazybose?



VicenteR atsakymas:

jau buvau sakes anksciau,kad jei butu galima laimet lazybas vien domintis sportu,tai visos bendroves seniai butu bankrotavusios,juk nera nei vieno statancio,kuris nesidomi sportu,visi ziuri varzybas ir visi "zino" kas gerai zaidzia kas blogai.Siaip yra ir ne viena taktika kaip sekmingai atsirinkti statyma,nieko nezinant is sportines puses(pvz orakulas del manes nueme daugiau nei puse nba pasiulos,nors as neatsimenu kada maciau nba rungtynes ir negaleciau isvardint daugiau 2-3 zaideju is bet kurios komandos,nezinau kas kelinta vieta uzima ir ne visas komandas teisingai isvardinciau pagal konferencijas).Bet taip pat yra ir ne viena taktika kaip taikant tam tikrus principus galima atsirinkt statymus is "sportinio zinojimo".taciau norint pasiekt geriausius rezultatus reikia zinot ir sprotine puse,ir matematine puse,kad jos viena kita papildytu.
Emocijos yra neatsiejama lazybu dalis,pats vakar liejau emocijas kai armani is +17 per 4min padare -5 ar olimpija is +8 i -2,taciau emocijos niekaip neturi itakot rezultatu.pasikeiki garsiai kai kazkas nunesa jau atrodo laimeta statyma ir dirbi toliau.o jei zmogus sakai 10 metu lazybose ir nera pliuse,bei kaltina emocijas(siaip kiekvienas zmogus kuris 10metu lazybose nepliusuoja ras ka del to apkaltint)tai cia vienintelis patarimas kuo greiciau mest/pradet gydytis nuo lazybu
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6265 Tel.: LT
Cituoti
0