Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Lažybų taktikos

Atsakyti
Sekti temą
Cia visiskai teorine mintis. galbut kazkas parasys kad tai visiska nesamone. Mastau grynai teoriskai, jeigu suprasti kaip ir kodel svyruoja koeficientai pries rungtynes teoriskai imanoma uzdirbti. Tarkim siandien uz kurias nors rytdienos futbolo rungtynes koeficientas 1.45, neretai buna kad pvz rytoj pries varzybas tas koeficientas bus bent 0.1 pasikeites. visu varzybu neseku, bet pvz visai neseniai buvo (jau nepamenu kazkokios suomiu ar danu futbolo lygos varzybos) ryte koeficientas buvo 2.98 o pries varzybas 2.72, ta karta pastaciau tik 20eur, bet realiai jau pries varzybas galejau uzdaryti statyma ir nebeziureti. pasidaryti cash out ir tureti kelis eur pliuso bet kokiu atveju.

Protingesni uz mane galbut pasakys kad cia tiesiog laimes reikalas ir nereikia kreipti demesio i tuos svyravimus ir kad jokia cia sistema neimanoma. Tokios nuomones irgi idomios. Reziumuojant ar imanoma surasti pakankamai daug tokiu varzybu kur tarkim is vakaro pastaciau 1k eur back (cia tik kaip pvz) o pries rungtynes lay, issiemiau pinigus ir turiu nedideli (ziurint idetu pinigu ir pelno santyki) bet stabilu pliusa
Registravosi: 2018/05/22 Žinučių: 27
Cituoti
0
girinis2000 rašė: Cia visiskai teorine mintis. galbut kazkas parasys kad tai visiska nesamone. Mastau grynai teoriskai, jeigu suprasti kaip ir kodel svyruoja koeficientai pries rungtynes teoriskai imanoma uzdirbti. Tarkim siandien uz kurias nors rytdienos futbolo rungtynes koeficientas 1.45, neretai buna kad pvz rytoj pries varzybas tas koeficientas bus bent 0.1 pasikeites. visu varzybu neseku, bet pvz visai neseniai buvo (jau nepamenu kazkokios suomiu ar danu futbolo lygos varzybos) ryte koeficientas buvo 2.98 o pries varzybas 2.72, ta karta pastaciau tik 20eur, bet realiai jau pries varzybas galejau uzdaryti statyma ir nebeziureti. pasidaryti cash out ir tureti kelis eur pliuso bet kokiu atveju.

Protingesni uz mane galbut pasakys kad cia tiesiog laimes reikalas ir nereikia kreipti demesio i tuos svyravimus ir kad jokia cia sistema neimanoma. Tokios nuomones irgi idomios. Reziumuojant ar imanoma surasti pakankamai daug tokiu varzybu kur tarkim is vakaro pastaciau 1k eur back (cia tik kaip pvz) o pries rungtynes lay, issiemiau pinigus ir turiu nedideli (ziurint idetu pinigu ir pelno santyki) bet stabilu pliusa
O jei kofas pajudejo i priesinga puse? stabilus ir jauciamas minusas? o jei kofas liko toje pacioje vietoje? cash outini ir vel stabilus bei jauciamas minusas. o jei kofas lieka tas pats, tu ne cashoutini, o tavo komanda pralaimi arba suzaidzia lygiom? kiek kartu taip noresi deti po tukstanti?
Registravosi: 2015/04/05 Žinučių: 19
Cituoti
1
P.s. kofas, neskaitant staiga paasikejusiu pagrindiniu zaideju traumu, dazniausiai svyruoja del to, kad uz kazkuri ivyki zmones daugiau stato. tai jei tu pastatysi 1000 uz savo komanda - greiciausiai tavo kofas nukris. nebent po to vel kazkas pastatys priesingai ir atsvers.
Registravosi: 2015/04/05 Žinučių: 19
Cituoti
1
Supratau, reiskiasi neimanoma tai neimanoma. Bet kokiu atveju kolkas kiek suprantu vienintelis budas laimeti ilgalaikeje perspektyvoje nuoseklus varzybu dalyviu analizavimas. Ar vistik yra koks nors matematinis (realiai veikiantis) metodas kur kad ir su nedideliu procentu, bet kasdien vis po kazkiek eitum i pliusa. na kad ir 2-3 eur nuo statymo. Padaryt per diena 10-20 statymu ir jau netaip ir blogai.
Registravosi: 2018/05/22 Žinučių: 27
Cituoti
0
Tai šakutes bandyk pvz scan-sport.com/vilki/
Registravosi: 2015/08/01 Žinučių: 29
Cituoti
0
girinis2000 rašė: Ar yra cia tokiu kurie galetu apmokyti kaip uzdirbti su 500-1000eur banku per menesi bent 500eur? Jau keleta menesiu statau vis po truputi, bet be aiskios strategijos, sumoje per tuos kelis menesius esu kokiais 200-300eur pliuse. Statau uz favorita, pasiziurau lygos lentele, kartais tiesiog uz ivarcius kad bus maziau, arba kad daugiau nei 0.5 ivarcio. Suprantu, kad tai nera normali strategija, todel idomu butu pabendrauti su realiai is to uzdirbanciu zmogum. Del atlygio susitartume. Rasykit i pm, arba [email protected]
Paskaicius ka cia parasei ir su tokiu banku tai tavo tas pelnas 200-300eu per pora men yra geras ir tau labai pasiseke is to ka tu rasai ir statai.. o siaip su 1k banku per menesi uzdirbti 500 eu, tai dideli norai, daugelis musu mirtinguju nedirbtu elementariu darbu jei taip butu gan paprasta
Registravosi: 2013/08/19 Žinučių: 517 Padėkų: 424 Tel.: LT
Cituoti
1
Buvo ir 1300eur per savaite 😁 bet po savaites ir dingo jie... tuomet bandziau statyti dideles sumas ant to kad bus daugiau nei 0.5 ivarcio per varzybas kur susitinka daug ivarciu musancios komandos. Kol komanda kuri paprastai imusa po 2 ivarcius per varzybas neimuse nei vieno 😁. Svarbu tai kad jau buvau spejes issimti pradine suma. Visvien gaila buvo. Tai domiuosi stabilesniais statymais. Dabar daugiau kaip 200eur nestatau. Ir tai buvau pora kart praloses. Bet paskui per keleta dienu ir atsistaciau. Dabartiniu metu kaip ir rasiau keletos menesiu perspektyvoje esu 200-300eur pliuse. Konkreciai per si menesi 390eur kolkas pliuse, bet praeita baigiau su kokia 150eur minusu. Bet suprantu kad normalios taktikos neturejimas jei ne dabar tai po menesio dvieju gali pasibaigti rimtu minusu.
Registravosi: 2018/05/22 Žinučių: 27
Cituoti
0
Na kiekvienas susidaro savo taktikas, kas ką geriau išmano, vieni total'us, kiti handicap'us, stats'us. Bet kiekvienas renkasi pagal savo išmanymą. Ką patarčiau, tai koncentruotis į tam tikrą sporto šaką, ar lygą, ar čempionatą. Nežaisti su tais 1.1-1.5 koeficientais. Tavo tas pasakymas statau ant 0.5 daugiau, tai primena, viena draugą, kuris pirmąkart statė "išsirinko penkis įvykius su 1.2 koef ant favoritų ir vėliau 2 iš 5 suėjo ir manęs klausia, kodėl čia taip, gi visi favoritai, turėjo jie laimėti." 😄 Šiaip dabar prasidės futbolo čempionatas, į kurį daugiausia visi orientuosis, tai siūlyčiau išsirinkti kokį statistikos komponentą, kaip pražangos, possesion, kortelės, kampiniai ar kažką ir ties tuo statyti. Jei pats analizuoti tingi, visada yra pardavimai, kai gali nusipirkti įvykius.
Registravosi: 2011/04/12 Žinučių: 209 Padėkų: 1120 Tel.: LT
Cituoti
1
Nusipirkti ivykius turi omenyje tipsterius kurie parduoda prognozes uz pinigus? Jeigu matyciau realia graza tai tikrai negaila ir susimoketi. Turint omenyje kad graza butu visvien didesne nei islaidas. As cia dar naujokas, bet kiek ziurau dauguai nei su 56% pataikymu nematau is vietiniu. Pataisyk jeigu klystu, gal ne ten ziurau
Registravosi: 2018/05/22 Žinučių: 27
Cituoti
0
girinis2000 rašė: Nusipirkti ivykius turi omenyje tipsterius kurie parduoda prognozes uz pinigus? Jeigu matyciau realia graza tai tikrai negaila ir susimoketi. Turint omenyje kad graza butu visvien didesne nei islaidas. As cia dar naujokas, bet kiek ziurau dauguai nei su 56% pataikymu nematau is vietiniu. Pataisyk jeigu klystu, gal ne ten ziurau
Tik pataikymų procentas nieko nesako.
Reikia žiūrėti ne tik į pataikymų procentą, bet ir statymų koeficientus, statymų sumas.

Paprasčiau tariant: spręsk iš ROI, o ne iš pataikymų procento 😉
Registravosi: 2012/11/29 Žinučių: 444 Padėkų: 13
Cituoti
0
56% yra labai geras rezultatas, kadangi nėra šansų, kad kažkas tau palaikys 100 percent, visiems būna gerų ir blogų periodų, jei nepatinka blogi periodai, ir nemoki susitvarkyti su tuo, geriau net nepradėti. Tačiau šio puslapio pardavėjai išmano savo darbą ir jei paskaitysi dirbama iki pliuso, apsidraudžiant, jei tarkim nusiperki statymus ir prasideda jam prastas periodas, plius padeda kontroliuoti banką, kas yra labai svarbu, na bet apie tai galėtų papasakoti, kas perka.
Registravosi: 2011/04/12 Žinučių: 209 Padėkų: 1120 Tel.: LT
Cituoti
0
girinis2000 rašė: Supratau, reiskiasi neimanoma tai neimanoma. Bet kokiu atveju kolkas kiek suprantu vienintelis budas laimeti ilgalaikeje perspektyvoje nuoseklus varzybu dalyviu analizavimas. Ar vistik yra koks nors matematinis (realiai veikiantis) metodas kur kad ir su nedideliu procentu, bet kasdien vis po kazkiek eitum i pliusa. na kad ir 2-3 eur nuo statymo. Padaryt per diena 10-20 statymu ir jau netaip ir blogai.
Imanoma. Teoriskai tikrai, praktiskai taip pat, bet trumpai. Vienintele bendrove su kuria gali tai daryt yra bet365. Jei turi didele patirti lazybose ir tokiu lazybu patirties taip pat tada imanoma. Tik reikia turet informacijos ir spec programa. Yra daug niuansu, bet su standartiniu bet365 accountu tu taip zaizdamas gali uzdirbt iki 300, jei be cashoutu dar ir normaliu siek tiek statymu atliktum. Su padidintu limitu acc, kur galima pries varzybas ant paprastu lygu padet apie 1000, tada galima uzdirbt iki 1000 kol tave limituoja. Bet turi suprast kad kiekviena tavo klaida tau kainuotu labai brangiai, o be to tau reikes didelio kiekio accountu, jei noretum tai testi ilgesni laika. All in all tai tikrai imanoma, bet manau gali rast lengvesniu budu kaip uzsidirbt is lazybu.
Registravosi: 2011/01/24 Žinučių: 127 Padėkų: 71 Tel.: LT
Cituoti
0
O tarkim betfair? Maciau kad yra keletas programeliu tokiu kaip geekstoy kurios palengvina darba, bet ten man kolkas tamsus miskas. Nes visa si laika naudoju tik betfair. Ir jeigu atvirai daugiausiai naudoju mobilia betfair aplikacija statymams, jokiu kitu programu. Stipriai akmenimis nemetykit 😁 galbut kazkas pagalvos "durnians sekasi" ta prasme kad visko nepralosiau iki siol.
Registravosi: 2018/05/22 Žinučių: 27
Cituoti
0
girinis2000 rašė: O tarkim betfair? Maciau kad yra keletas programeliu tokiu kaip geekstoy kurios palengvina darba, bet ten man kolkas tamsus miskas. Nes visa si laika naudoju tik betfair. Ir jeigu atvirai daugiausiai naudoju mobilia betfair aplikacija statymams, jokiu kitu programu. Stipriai akmenimis nemetykit 😁 galbut kazkas pagalvos "durnians sekasi" ta prasme kad visko nepralosiau iki siol.
Sekasi kol kas, su telefonu rimtus dalykus daryt dar kelis kart sunkiau 😁 nesu labai didelis specialistas su betfair, tai nzn kiek tau geekstoy padeda
Registravosi: 2011/01/24 Žinučių: 127 Padėkų: 71 Tel.: LT
Cituoti
0
Gali daryt tokius cash-out dalykus bet365. Pvz kai imdavau statymus is tokio kaip Bobic ar Masserios, simtai ar tukstanciai sukraudavo pinigus ant linijos taip automatiskai numusdami kofa ir pakeldami cashouta, bet palikdavau zinoma nesizaisdavau. Bet tikrai imanomas variantas
Registravosi: 2018/11/04 Žinučių: 10
Cituoti
0
andsem rašė: Mano vakarykštis combo statymas už futbolo rungtynių baigtys - vėl netyčia prašovė pro šalį:

embeded-image
Kiekvieno asmenis reikalas, kaip, kur ir už ką statyti. Visgi norėčiau pabandyti pateikti porą argumentų, kodėl tokių statymų reiktų vengti.

Pradėkime nuo lažybų bendrovių maržos. Beveik visos bendrovės siūlo statymą "Rungtynėse pelnytų taškų skaičius: lyginis arba nelyginis". Tai yra tobulas Puasono įvykis, t.y. 50/50. Už bet kurią baigtį dažnai yra siūlomas 1.95 koeficientas. Atlikdamas tokį statymą už 1 eurą, tu turi 50% laimėti 0.95 eur arba 50% pralaimėti 1 eur. Lažybų bendrovės pasiskaičiuoja matematinę viltį (angl. expected value):

EV = 0.5 x 0.95 – 0.5 x 1 = -0.025

Į paprastų žmonių kalbą išvertus, lažybų bendrovė ilgalaikėje perspektyvoje uždirba 2.5 euro centus nuo kiekvieno pastatyto euro, todėl ir laiko tokius statymus savo pasiūloje.
Tarkime žmogus nusprendė atlikti kombinuotą statymą, tuomet jis gauna 1.95 x 1.95 = 3.8 koeficientą. Toks statymas turės tik 25% tikimybę laimėti 2.8 euro ir 75% pralošti statytą eurą:

EV = 0.25 x 2.8 – 0.75 x 1 = -0.05.

Tokiu atveju lošimų bendrovės uždirbs jau po 5 euro centus nuo kiekvieno pastatyto euro. Jei kombinuojami 3 tokie įvykiai, jie jau uždirbs 7.3 euro centus ir t.t. Tikiuosi matosi, kad kuo daugiau kombinuojama, tuo daugiau iš žmogaus uždirbama. Čia pagrindinė priežąstis, kodėl Topas siūlo visokius superstatymus, kurie reikalauja kombinacijų iš 5 įvykių.

Antras dalykas- tu matau mėgsti statyti už laimės arba lygiosios (angl. double chance). Tokie statymai neturi jokios vertės, jei statai toje pačioje bendrovėję (išskyrus Betfair exchange). Paiimkime tavo pirmą įvykį Trabzonspor vs Kayserispor @1.06. Tu 13h galėjai gauti už lygiasias 4.06 koeficientą iš Oly ir 1.59 už namų pergalę iš Bsafe. Pastatęs 10 eur Tope, tu gali laimėti 0.6 eur. Dabar padarius paparastą matematinę machinaciją (paskirstai savo 10 eur):

* 7.2 euro pastatai Betsafe @1.59

* 2.8 euro pastatai [email protected]


Tai atlikus bus 3 galimybes:

* Jei namai laimi, tu iš Bsafe uždirbi 4.25 eur, prarandi 2.8 statymą Oly, lieka 1.45 eur pliusas.

* Jei lygiosios, tu iš Oly uždirbi 8.57 eur, parandi 7.2 statymą Bsafe, lieka 1.37 eur pliusas.

* Jei išvyka laimi, tu parandi 10 eur (šiuo atveju tu taip pat prarastum 10 eur ir iš Topo).


Tikiuosi matosi, kad tas pats statymas gali turėti dvigubai didesnę grąža, jei išskaidai statymą per kelias bendroves (net nekalbu apie koeficientų radimą iš užsienietiškų bendrovių).

Pabaigai, suprantu kad laimingas bilietas iš daug įvykių gali duodi galingą endorfinų pliūpsnį (pananšiai, kaip pataikyti iš aikštės vidurio). Aš nieko blogo nematau, jei tokiai pramogai yra statomas euriukas.
Registravosi: 2016/03/02 Žinučių: 114
Cituoti
15
tigfiend rašė: Kiekvieno asmenis reikalas, kaip, kur ir už ką statyti. Visgi norėčiau pabandyti pateikti porą argumentų, kodėl tokių statymų reiktų vengti.

Pradėkime nuo lažybų bendrovių maržos. Beveik visos bendrovės siūlo statymą "Rungtynėse pelnytų taškų skaičius: lyginis arba nelyginis". Tai yra tobulas Puasono įvykis, t.y. 50/50. Už bet kurią baigtį dažnai yra siūlomas 1.95 koeficientas. Atlikdamas tokį statymą už 1 eurą, tu turi 50% laimėti 0.95 eur arba 50% pralaimėti 1 eur. Lažybų bendrovės pasiskaičiuoja matematinę viltį (angl. expected value):

EV = 0.5 x 0.95 – 0.5 x 1 = -0.025

Į paprastų žmonių kalbą išvertus, lažybų bendrovė ilgalaikėje perspektyvoje uždirba 2.5 euro centus nuo kiekvieno pastatyto euro, todėl ir laiko tokius statymus savo pasiūloje.
Tarkime žmogus nusprendė atlikti kombinuotą statymą, tuomet jis gauna 1.95 x 1.95 = 3.8 koeficientą. Toks statymas turės tik 25% tikimybę laimėti 2.8 euro ir 75% pralošti statytą eurą:

EV = 0.25 x 2.8 – 0.75 x 1 = -0.05.

Tokiu atveju lošimų bendrovės uždirbs jau po 5 euro centus nuo kiekvieno pastatyto euro. Jei kombinuojami 3 tokie įvykiai, jie jau uždirbs 7.3 euro centus ir t.t. Tikiuosi matosi, kad kuo daugiau kombinuojama, tuo daugiau iš žmogaus uždirbama. Čia pagrindinė priežąstis, kodėl Topas siūlo visokius superstatymus, kurie reikalauja kombinacijų iš 5 įvykių.

Antras dalykas- tu matau mėgsti statyti už laimės arba lygiosios (angl. double chance). Tokie statymai neturi jokios vertės, jei statai toje pačioje bendrovėję (išskyrus Betfair exchange). Paiimkime tavo pirmą įvykį Trabzonspor vs Kayserispor @1.06. Tu 13h galėjai gauti už lygiasias 4.06 koeficientą iš Oly ir 1.59 už namų pergalę iš Bsafe. Pastatęs 10 eur Tope, tu gali laimėti 0.6 eur. Dabar padarius paparastą matematinę machinaciją (paskirstai savo 10 eur):

* 7.2 euro pastatai Betsafe @1.59

* 2.8 euro pastatai [email protected]


Tai atlikus bus 3 galimybes:

* Jei namai laimi, tu iš Bsafe uždirbi 4.25 eur, prarandi 2.8 statymą Oly, lieka 1.45 eur pliusas.

* Jei lygiosios, tu iš Oly uždirbi 8.57 eur, parandi 7.2 statymą Bsafe, lieka 1.37 eur pliusas.

* Jei išvyka laimi, tu parandi 10 eur (šiuo atveju tu taip pat prarastum 10 eur ir iš Topo).


Tikiuosi matosi, kad tas pats statymas gali turėti dvigubai didesnę grąža, jei išskaidai statymą per kelias bendroves (net nekalbu apie koeficientų radimą iš užsienietiškų bendrovių).

Pabaigai, suprantu kad laimingas bilietas iš daug įvykių gali duodi galingą endorfinų pliūpsnį (pananšiai, kaip pataikyti iš aikštės vidurio). Aš nieko blogo nematau, jei tokiai pramogai yra statomas euriukas.
Of Course, kažkodėl iš daugybę vakarykštės dienos futbolo įvykių išsirinkote patį mažiausią koeficientą, o tirkiausiai pro akis dingo dar vienas mano statymas - už ACADEMIA CANTOLAO ARBA X (tavo nelaimei - koeficientas siekė net 2,27) Lengviausiai kritikuoti tik pačius mažiausius koeficientus...
Registravosi: 2018/12/26 Žinučių: 36
Cituoti
1
andsem rašė: Of Course, kažkodėl iš daugybę vakarykštės dienos futbolo įvykių išsirinkote patį mažiausią koeficientą, o tirkiausiai pro akis dingo dar vienas mano statymas - už ACADEMIA CANTOLAO ARBA X (tavo nelaimei - koeficientas siekė net 2,27) Lengviausiai kritikuoti tik pačius mažiausius koeficientus...
Of Course, matosi kad nesupratai, ka tau zmogus bande paaiskint. Belieka tik palinket- GOOD LUCK tolimesniuose statymuose
Registravosi: 2019/01/31 Žinučių: 63 Padėkų: 3 Tel.: LT
Cituoti
4
andsem rašė: Of Course, kažkodėl iš daugybę vakarykštės dienos futbolo įvykių išsirinkote patį mažiausią koeficientą, o tirkiausiai pro akis dingo dar vienas mano statymas - už ACADEMIA CANTOLAO ARBA X (tavo nelaimei - koeficientas siekė net 2,27) Lengviausiai kritikuoti tik pačius mažiausius koeficientus...
Lygiai tą patį @2,27 taip pat galima išskaidyti ir ilgalaikėje perspektyvoje turėti didesnį pelną
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
andsem rašė: Of Course, kažkodėl iš daugybę vakarykštės dienos futbolo įvykių išsirinkote patį mažiausią koeficientą, o tirkiausiai pro akis dingo dar vienas mano statymas - už ACADEMIA CANTOLAO ARBA X (tavo nelaimei - koeficientas siekė net 2,27) Lengviausiai kritikuoti tik pačius mažiausius koeficientus...
Aš nieko asmeniškai neturiu nei prieš tave nei prieš tavo statymus. Tai tebuvo mano pastebėjimai. Aš kaip tik būčiau dėkingas, jei sukritikuotum mano žemiau pateiktą informaciją.

Europoje futbolas yra populiariausia statymo rūšis. Kadangi labai daug žmonių stato, čia puikiai veikia „bandos išminties efektas“ (angl. wisdom of the crowds). Pagrindinė mintis- daug neekspertų spėjimų vidurkis būna tikslesnis už keleto ekspertų vertinimą. Lažybų bendrovės paskelbia koeficientus (angl. opening odds) keletą dienų prieš varžybas remdamiesi savo vidiniais statistiniais modeliais. Nors lažybų bendroves galima laikyti „ekspertais“, jų modeliai negali visko numatyti- iki varžybų pradžios daug kas gali pasikeisti: oro sąlygos, startinės sudėtis ir t.t. Šie dalykai turės įtakos komandos šansams laimėti, ko pasekoje koeficientai keisis. Paprasti žmonės ir „ekspertai“, laimintys lošėjai, turi savo modelius ir sistemas, radę neatitikimą su bendrovių siūlomais koeficientais jie atlieka statymus. Jei daug tokių žmonių stato ant pvz. namų pergalės, tuomet namų koeficientas kris, o lygiųjų ir svečių augs. Detaliau apie koeficientų judėjimą galima pasiskaityti (pinnacle.com/en/betting-...layers/6BT2G5BMD43MYSKT)

Jau seniai pastebėta, kad koeficientai prieš pat varžybų pradžią (angl. closing odds) neblogai parodo tikrąsias įvykio tikimybes. Pinnacle eksperimente autorius surinko duombazę su 132645 futbolo įvykiais ir paskaičiavo, kiek kartų opening and clossing odds iš tiesų laimėjo (pinnacle.com/en/betting-...ounts/N6RJX78P6NRD6ZYK).

Tad dabar panagrinėkime tavo dviejų statymų su didžiausiais koeficientais tikimybes naudodami Pinnacle closing odds.

Statymas #1:
* Garcilaso @1.39,
* Lygiosios @4.36,
* AD Cantolao @8.58.

Šiuo atveju galutinė tikimybė, kad AD Cantolao laimės arba bus lygiosios buvo 32.5%. Turint šią informaciją galima susiskaičiuoti matematinę viltį (angl. expected value). Mano nuomone tai yra pati svarbiausia formulė lažybose (pinnacle.com/en/betting-...value/EES2VE46TM4HTT32). Su koeficientu 2.27, toks statymas turėjo -26% vertės (iš statomo 1 euro lažybų bendrovė uždirba 26 euro centus).

Statymas #2:
* Foggia @2.58,
* Lygiosios @3.27,
* Perugia @2.96.

Antro statymo atveju Prerugia pergalė arba lygiosios turėjo 62% tikimybę laimėti. Statymas su koeficientu 1.76 turėjo 8% vertės (tu uždirbi 8 euro centus nuo pastatyto euro). Čia puikus pavyzdys, kai geras statymas pralaimi, o blogas laimi.

Pažiūrėkime, kas vyksta, kai kombinuoji statymus. Tikimybė, kad statymas #1 ir #2 įvyks yra 0.32x0.62=0.2 ir už tai gauni 4.02 kofą. Tokio statymo vertė -20%. Jei atskirai būtum statęs bendra abiejų statymų vertė būtų -18%. Kaip matai, blogi statymai smarkiai muša gerųjų vertę. Statymas su kofu 1.06 turėjo -60% vertės.

Pabaigai pirmenu, mano tikslas nėra „sudirbti“ tavo statymus ar kažkaip įžeisti. Aš tiesiog pasidalinau viešai prieinama informacija.

p.s. kaip išsiversti tikimybes iš koeficientų:

* Garcilaso @1.39,
* Lygiosios @4.36,
* AD Cantolao @8.58.

1) suskaičiuoji maržą (angl. vig)- susumuoji atvirkštinius koeficientus:

vig = 1/1.39 + 1/4.36 + 1/8.58 = 1.065

2) tikimybė, kad namai laimės, padaugini koeficientą iš vig ir imi atvirkštinę vertę:

1 / (1.39 x 1.065) = 67.5%

Tikimybių išvedimas pagal Pinnacle kofus nėra tobulas. Paklaida ateina iš prielaidos, kad už kiekviena baigtį yra pastatyta vienoda suma. Realybėje to nebūna, tam reikalui geriau naudoti Betfair exchange, ten matai pastatytas pinigų sumas. Taip pat futbole būna situacijų, kai žmonės deda didžiules sumas, pvz. už Brazilijos ar Barcelonos pergalę, tai dažnai numuša kofus nuo tikrųjų įvykio tikimybių. Nėra tiek ekspertų, kurie atkirstų milijoną eurų...
Registravosi: 2016/03/02 Žinučių: 114
Cituoti
12

Naujausi įrašai