Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Ar įmanoma gyventi iš lažybų?

Atsakyti Sekti temą
Nepades joks marketingas lazybose.. viskas cia yra rezultatuose..
PS.
nebent tikslas kaip arsausko.. 😉
Registravosi: 2015/01/06 Žinučių: 1566 Tel.: GB
Cituoti
1
Turejas as ir puslapi 3 metai kazkur atgal , dirbau. Kaip sakau po pertraukos viskas , tik visad man pritruko to laiko , noro buvo , bet va gailejau laiko investuot. Dabar esme laikas.
Registravosi: 2013/04/15 Žinučių: 31
Cituoti
0
Mes visi suprantam, kad tu tai supranti, bet suprasti ir kontroliuoti emocijas, net neisivaizduoju kaip tai apibudinti. Bet visi is musu zinome ta busena ir jausma, o dazniausiai tiesiog reikia laiko atvesti, kad priimti adekvatu sprendima ir padaryti isvadas kas buvo blogai. Erikai nenoriu taves izeisti ar kazkaip uzgauti, bet vien is tavos kalbos matosi, kad tavo tikslai kaip ir arsauskio ,,paturet'' keleta naivuoliu su slifuotais deimantais...Tu nori investuoti i svetaine ir kazkoki marketinga. Vietoj to, kad investuotum i savo statymus juolab kaip suprantu tau gerai sekasi, o jei gerai sekasi tai neturetu but problema uzpliusint kapitala su laiku. Nekalbu ten apie keturiu, penkiu nuliu zonas pradziai bent triju nuliu zona pasiek jau bus grazu ir paciam malonu. Ir nereikes jokiu svetainiu ir marketingu jei noresi pasidalint mintim ir chebrai duot papliusint visi su malonumu lauks jei ne vadinasi ne o kam reikes patys susiras ir nusipirks jei matys jog is tikro pavyksta bent kazkiek islikt pliuse long run'e. O geriausias marketingas ir reklama yra is lupu i lupas. Jei zmones gerai kalba vadinasi mldc pacanas jei vienbalsiai sako, kad fuflo tai vadinasi taip ir yra.
Registravosi: 2016/01/06 Žinučių: 60 Padėkų: 20
Cituoti
7
Svetainė yra - statymai.com, viskas padaryta, automatizuota, įrodai nemokamoje statitikoje, patampi pardavėju ir reklamuokis kiek nori ir kur nori 😁
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
11
Pirmyn statymai.com/bet, po 2 mėnesių galėsi forume rašinėti.
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Pritariu 100% = )
Registravosi: 2013/05/19 Žinučių: 602 Padėkų: 16847 Tel.: LT
Cituoti
0
Įmanoma.. bet daugiau tokių istorijų

Plun­gės ra­jo­no Ke­tu­ra­kių kai­mo gy­ven­to­jas Vid­man­tas Venc­kus (gim. 1992 m.) bu­vo taip įni­kęs į azar­ti­nius žai­di­mus, kad min­ty­se nuo­lat su­ko­si tik vie­nin­te­lis klau­si­mas – kur gau­ti pi­ni­gų, kad vėl ga­lė­tų nu­ei­ti į ka­zi­no pa­loš­ti. Jau­nas vy­ras ėmė­si suk­čia­vi­mo – iš­si­nuo­mo­jo iš įmo­nės „Ine­ga“ sta­ty­bi­nių įran­kių, nu­ne­šė juos į lom­bar­dą, ga­vo pi­ni­gų ir vėl vis­ką pra­švil­pė lo­ši­mo na­muo­se…

Suk­čia­vi­mu (Bau­džia­mo­jo ko­dek­so 182 str. 1 d.) kal­ti­na­mas V. Venc­kus į tei­sia­mų­jų suo­lą sė­do lap­kri­čio 6 die­ną. Nie­kur ne­dir­ban­tis, ve­dęs, pa­grin­di­nį iš­si­la­vi­ni­mą tu­rin­tis vy­ras mi­nė­jo, jog už ana­lo­giš­kus nu­si­kal­ti­mus šį ru­de­nį jau bu­vo teis­tas Tel­šių, Tau­ra­gės ir Ma­žei­kių teis­muo­se. Tie­sa, ne vi­si nuosp­ren­džiai jau įsi­tei­sė­ję.
Į Plun­gės tei­sė­sau­gi­nin­kus dėl V. Venc­kaus veik­los šių me­tų ba­lan­džio mė­ne­sį krei­pė­si už­da­ro­sios ak­ci­nės ben­dro­vės „Ine­ga“ va­do­vas Egi­di­jus Va­si­liaus­kas. Sa­lan­tų gat­vė­je esan­ti įmo­nė pre­kiau­ja įvai­riais tvir­ti­ni­mo ele­men­tais, įran­kiais, sta­ty­bi­nė­mis me­džia­go­mis, nuo­mo­ja prie­tai­sus. Čia ap­si­lan­kęs V. Venc­kus per du kar­tus iš­si­nuo­mo­jo tris sta­ty­bi­nius įran­kius ir „pa­mir­šo“ juos ati­duo­ti. O tiks­liau – net ne­gal­vo­jo grą­žin­ti, nes tie­siu tai­ky­mu nu­ne­šė į lom­bar­dą, kad gau­tų pi­ni­gų.
Pa­gal pro­ku­ro­ro kal­ti­ni­mą pir­mą kar­tą į UAB „Ine­ga“ V. Venc­kus nu­vy­ko šių me­tų ba­lan­džio 10 die­ną. Iš­si­nuo­mo­jo 400 eu­rų ver­tės be­to­no kirs­tu­vą. Pa­si­ra­šė nuo­mos su­tar­tį, nors iš anks­to ži­no­jo, kad įran­kio ne­grą­žins. Maž­daug po sa­vai­tės – ba­lan­džio 18-ąją – vy­ras su­ge­bė­jo įti­kin­ti įmo­nės at­sto­vus, jog jam dar bū­ti­nai rei­kia 945 eu­rų ver­tės be­to­no pjaus­tyk­lės ir 700 eu­rų kai­nuo­jan­čio ben­zi­ni­nio že­mės grąž­to. Vėl­gi pa­si­ra­šė nuo­mos su­tar­tį ir įran­kius iš­kart nu­ne­šė į lom­bar­dą. UAB „Ine­ga“ iš vi­so pa­ty­rė 2045 eu­rų nuos­to­lį.
Sa­vo kal­tę V. Venc­kus pri­pa­ži­no, tad by­la iš­nag­ri­nė­ta su­trum­pin­to pro­ce­so tvar­ka, baus­mė jam bus su­ma­žin­ta treč­da­liu.
Tei­sia­ma­sis pa­sa­ko­jo, jog tuo me­tu, kai pa­da­rė nu­si­kal­ti­mus, bu­vo pri­klau­so­mas nuo azar­ti­nių lo­ši­mų. Pa­tvir­ti­no, jog įran­kius už­sta­tė lom­bar­de. Ga­vęs pi­ni­gų, iš­kart ėjo į ka­zi­no, ti­kė­jo­si iš­loš­ti, bet vis­ką pra­lo­šė. Įran­kiai įmo­nei bu­vo grą­žin­ti, o kaip bu­vo su lom­bar­du, V. Venc­kus ne­pa­aiš­ki­no. Nors teis­me ieš­ki­nio nie­kas ne­reiš­kė, vy­riš­kis mig­lo­tai už­si­mi­nė, jog ne­tu­ri iš ko at­ly­gin­ti ža­los.
Pri­klau­so­my­bę nuo azar­ti­nių žai­di­mų iš pi­ni­gų V. Venc­kus ti­ki­no jau įvei­kęs – sa­vo no­ru pa­si­pra­šė vi­sų lo­ši­mo na­mų Lie­tu­vo­je, kad jo ne­įleis­tų 20 me­tų. Šiuo me­tu vy­ras ti­ki­no esan­tis už­si­re­gist­ra­vęs dar­bo bir­žo­je ir ieš­kan­tis dar­bo.
Bau­džia­mo­jo ko­dek­so 182 str. 1 d. nu­ma­to, jog tas, kas ap­gau­le sa­vo ar ki­tų nau­dai įgi­jo sve­ti­mą tur­tą ar tur­ti­nę tei­sę, iš­ven­gė tur­ti­nės prie­vo­lės ar­ba ją pa­nai­ki­no, bau­džia­mas vie­šai­siais dar­bais ar­ba bau­da, ar­ba lais­vės ap­ri­bo­ji­mu, ar­ba areš­tu, ar­ba lais­vės at­ėmi­mu iki tre­jų me­tų.
V. Venc­kui pro­ku­ro­ras pa­siū­lė skir­ti 8 mė­ne­sių (jau su­ma­žin­tą) lais­vės at­ėmi­mo baus­mę ir ati­dė­ti jos vyk­dy­mą me­tams. Taip pat siū­lė įpa­rei­go­ti per tris mė­ne­sius įsi­dar­bin­ti ir už­draus­ti lan­ky­tis azar­ti­nių lo­ši­mų na­muo­se.
Kal­ti­na­ma­sis su vis­kuo su­ti­ko ir net ne­pra­šė ma­žes­nės baus­mės. Plun­gės ra­jo­no apy­lin­kės teis­mas nuosp­ren­dį skelbs lap­kri­čio 20 die­ną.
Pas­ku­ti­nį kar­tą V. Venc­kus bu­vo nu­teis­tas lap­kri­čio 3 die­ną Tel­šiuo­se. Šia­me mies­te ge­gu­žės 2 die­ną vy­ras taip pat lo­šė azar­ti­nius žai­di­mus ir pra­lo­šė vi­sus pi­ni­gus. Tą pa­čią die­ną su­gal­vo­jo, kad pi­ni­gų pra­si­ma­nys taip pat, kaip ir ki­tuo­se mies­tuo­se – iš­si­nuo­mos ko­kį nors įran­kį ir už­sta­tys lom­bar­de. Tai­gi iš tel­šiš­kių įmo­nės „Tel­šių bui­tis“ iš­si­nuo­mo­jo 450 eu­rų ver­tės per­fo­ra­to­rių „Bosch“, ku­rį už 100 eu­rų pa­li­ko lom­bar­de net ne­ke­tin­da­mas iš­si­pirk­ti. Pi­ni­gus pra­lo­šė, o per­fo­ra­to­rių iš lom­bar­do už 200 eu­rų ne­tru­kus nu­si­pir­ko ki­tas žmo­gus. Nu­ken­tė­ju­si ben­dro­vė dar pri­skai­čia­vo nu­om­pi­ni­gius ir iš vi­so pa­reiš­kė 1290 eu­rų ieš­ki­nį. Teis­mas ieš­ki­nį ten­ki­no, taip pat V. Venc­kui sky­rė 6 mė­ne­sių vie­šų­jų dar­bų baus­mę, įpa­rei­go­da­mas ne­at­ly­gin­ti­nai dirb­ti po 30 va­lan­dų vi­suo­me­nės la­bui. Šis nuosp­ren­dis dar ne­įsi­tei­sė­jęs, jį dar ga­li­ma ap­skųs­ti.
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
6
Na tokios istorijos nelabai ką ir pakeičia. Prasilošia tokie kur galvoja, kad laimės lengvų pinigų, praturtės, būtent jiems nusišypsos laimė. Paskaitę tokį straipsnį jie tik nusišypsos ir pagalvos, kad jiems taip nutikti negali. O po to prisiminę tą straipsnį, eis išsinuomos kokį daiktą ir tada į lombardą 😄
Registravosi: 2016/03/19 Žinučių: 81 Padėkų: 52
Cituoti
2
Lazybas reikia pasilikti kaip maza hobi,i menesi pora statymu ir vsio, nepataikei du kartus is eiles ir pamirsti porai menesiu statymus,niekada nebus lazybos pagrindinis pajamu saltinis,jos gali but tik tada kai zinosi konkrecia info,o konkreti info,tai kai pats dalyvauji sutartuose macuose,o tai irgi nesitesia amzinai, taip kad taupykit nervus ir sekmes realiame gyvenime.
Registravosi: 2008/03/01 Žinučių: 8
Cituoti
-4
Jei kam dar nevėlu pripažinti savo silpnybęs, tai atsinaujinęs puslapis, bent jau žinosite jei kada prireiktų nebenoriu-losti.lt/
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
5
Aš pastebėjau daug žmonių sako kad su lošimais reikia taip, praloši mažą suma ir nebeloši. Dėl ko man tas atrodo kvaila. Tai žmogus iki gyvenimo galo kas mėnesį merks į lažybas 50eu ir negaus nieko atgal(50eu jei minimuma gaunama yra tikrai daug)
Arba tokie sau meluoja ir sako kad pralošę 30eu nebeloš bet nepastebi kaip pradėje su 30eu kitą mėnesį jau ima 100eu o po to ir visus 300eu, dar nepamirštam kad tie pinigai nebeasmeniniai, o pasiskolinti.
Todėl mano nuomone ar ne geriau turėt kažkokį bankelį 200eu kokiam pusmečiuj ir nemeluot sau kad pralošęs 30eu daugiau neieškosi kaip gaut pinigų
Registravosi: 2018/03/05 Žinučių: 64
Cituoti
4
Jacob Win rašė:

Aš pastebėjau daug žmonių sako kad su lošimais reikia taip, praloši mažą suma ir nebeloši. Dėl ko man tas atrodo kvaila. Tai žmogus iki gyvenimo galo kas mėnesį merks į lažybas 50eu ir negaus nieko atgal(50eu jei minimuma gaunama yra tikrai daug)
Arba tokie sau meluoja ir sako kad pralošę 30eu nebeloš bet nepastebi kaip pradėje su 30eu kitą mėnesį jau ima 100eu o po to ir visus 300eu, dar nepamirštam kad tie pinigai nebeasmeniniai, o pasiskolinti.
Todėl mano nuomone ar ne geriau turėt kažkokį bankelį 200eu kokiam pusmečiuj ir nemeluot sau kad pralošęs 30eu daugiau neieškosi kaip gaut pinigų

Apskritai pradedantiems zmonems reiktu statyt po puse euro ir po 5-15 statymu per savaite, ir kiekvienas statymas turetu buti pagristas argumentais, o ne jausmais ar nuojauta. Ir reiktu atsiriboti nuo live statymu, kurie pradedantiesiems visada viska sudegina, nes zmogus pasiduoda emocijoms. Reiktu taip palosti kokius 2 menesius ir paziureti, kiek statymu pataike, o tikslas turetu buti ne laimeti, o tiesiog nebuti minuse. Po to zmogus pamatytu, kad lengvu pinigu cia nera. Zinau ne viena, kuris stato puse savo "santaupu" ant vieno statymo ir galvoja, jog pasiseks, bet esme, kad zmogus veliau viska sudegins, nes nesugeba valdyti banko ir tokie veiksmai tik dar labiau isugdo priklausomybe.
Registravosi: 2017/04/29 Žinučių: 182 Padėkų: 96
Cituoti
5
Tai taip išeina,kad Lietuvoj iš statymų gyveną tik DU žmonės(Vincukas,ir Vamosas)?Ar tiesiog kitiems gėda ar iš kažkokios konspiracijos neprisipažysta,neva tai privažiuos koks juodas BMW ir nalogą išaus? : )
Registravosi: 2014/06/21 Žinučių: 432 Padėkų: 18 Tel.: LT
Cituoti
0
tomas7926 rašė:

Tai taip išeina,kad Lietuvoj iš statymų gyveną tik DU žmonės(Vincukas,ir Vamosas)?Ar tiesiog kitiems gėda ar iš kažkokios konspiracijos neprisipažysta,neva tai privažiuos koks juodas BMW ir nalogą išaus? : )

Dar pamiršai pora, tokių pritvinkusių gerokai, pauliukas & nagliukas (petka ir čepajevo anūkai turbūt) tiek virino tiek virino, kad turbūt dabar skolas atidavinėja, nes tylu toj srityje belenkiek laiko.
Registravosi: 2017/07/25 Žinučių: 221 Tel.: LT
Cituoti
4
Egida7 rašė:

Dar pamiršai pora, tokių pritvinkusių gerokai, pauliukas & nagliukas (petka ir čepajevo anūkai turbūt) tiek virino tiek virino, kad turbūt dabar skolas atidavinėja, nes tylu toj srityje belenkiek laiko.

Nestumk ant geriausio kriptovaliutu kasejo Lietuvoje.
Registravosi: 2017/04/29 Žinučių: 182 Padėkų: 96
Cituoti
0
Aš nekalbu apie mind fuckerius visokius facebukinius,turiu omeny profesionalius lošėjus,kurie savo patirtim,išmintim,ir talentu pinigą uždirba.
Registravosi: 2014/06/21 Žinučių: 432 Padėkų: 18 Tel.: LT
Cituoti
2
Priklausomas rašė:

Apskritai pradedantiems zmonems reiktu statyt po puse euro ir po 5-15 statymu per savaite, ir kiekvienas statymas turetu buti pagristas argumentais, o ne jausmais ar nuojauta. Ir reiktu atsiriboti nuo live statymu, kurie pradedantiesiems visada viska sudegina, nes zmogus pasiduoda emocijoms. Reiktu taip palosti kokius 2 menesius ir paziureti, kiek statymu pataike, o tikslas turetu buti ne laimeti, o tiesiog nebuti minuse. Po to zmogus pamatytu, kad lengvu pinigu cia nera. Zinau ne viena, kuris stato puse savo "santaupu" ant vieno statymo ir galvoja, jog pasiseks, bet esme, kad zmogus veliau viska sudegins, nes nesugeba valdyti banko ir tokie veiksmai tik dar labiau isugdo priklausomybe.

Geras tavo nickas
Registravosi: 2014/03/26 Žinučių: 508 Padėkų: 2 Tel.: LT
Cituoti
3
tomas7926 rašė:

Tai taip išeina,kad Lietuvoj iš statymų gyveną tik DU žmonės(Vincukas,ir Vamosas)?Ar tiesiog kitiems gėda ar iš kažkokios konspiracijos neprisipažysta,neva tai privažiuos koks juodas BMW ir nalogą išaus? : )

Manau, kas pardavineja cia , tie is to ir gyvena, o jei ne, tuomet keista, jei taip nera.
Registravosi: 2017/09/19 Žinučių: 269 Padėkų: 188 Tel.: LT
Cituoti
4
Lotas rašė:

Manau, kas pardavineja cia , tie is to ir gyvena, o jei ne, tuomet keista, jei taip nera.

Mano supratimu tai pardavinėtojai patys stato tai, ką parduoda ir iš statymų tikriausia turėtų daugiau uždirbt negu iš pardavimo
Registravosi: 2014/03/26 Žinučių: 508 Padėkų: 2 Tel.: LT
Cituoti
1
miisjyu rašė:

Mano supratimu tai pardavinėtojai patys stato tai, ką parduoda ir iš statymų tikriausia turėtų daugiau uždirbt negu iš pardavimo

Tikrai žinau keletą ekspertų, kurie statymus tik pardavinėja, o patys labai labai retai arba išvis nededa. Paklausius kodėl taip elgiasi, atsakymas, kad tokiu būdu gali daug šalčiau ir be nereikalingu emociju pasižiūrėti į vieną ar kitą pasirinkimus ir aš nekalbu apie tuos facebook'inius ekspertus, bet kalbu apie ekspertus pas kuriuos 1+ metai patvirtinta statistika ir bendras rezultatas daugiau nei teigiamas. 😁 Tad negalime teigti, kad visi iki vieno eksperto jeigu parduoda savo prognozes, vadinasi pats ir stato. Netgi vicente berods kažkuriame iš savo video buvo užsimines apie tai.
Registravosi: 2017/03/24 Žinučių: 62
Cituoti
0