Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Tenisas: Rio 2016

Atsakyti
Sekti temą
Burtai ištraukti ir lentelė bei žaidėjų susitikimai aiškūs:
http://www.rio.itftennis.com/olympics/draws

Oficialus puslapis:
http://www.rio.itftennis.com/olympics/


Sėkmės tiek lošėjams tiek mūsų Ričardui. Diskutuokit, bendraukite, išgyvenkite tiek gerus, tiek blogus epizodus
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6265 Tel.: LT
Cituoti
0
Išverstas straipsnis į lietuvių kalbą, gal kam nors bus naudinga šiek tiek informacijos

Olimpinių žaidynių metu vykstantis teniso turnyras suteikia „statytojams“ retą galimybę statyti ant žaidėjų,kurie gali laimėti aukso medalį,mūsų teniso ekspertas Dan Wetson įvertino varžymosi sąlygas ir varžovus,kurie varžysis dėl Olimpinės šlovės rugpjūčio 6-14 dienomis ir atskleidė geriausius sporto lažybų pasirinkimus.

Kadangi olimpinės žaidynės vyksta, tik kas ketverius metus, pasaulio TOP tenisininkai turi tik keletą galimybių laimėti aukso medalius. Būtent dėl šios priežąsties elitinės pavardės nesugebėjo laimėti aukso medalių, nepaisant to fakto, jog tos pačios raketės karjeras baigė su Didžiojo kirčio ar Masters 1000 lygio titulais.

Turnyro formatas

Pradžiai,tai šis turnyras turi unikalia sistemą. 64 – žaidėjai lentėleje, visi mačai vyrų ir moterų vienetuose ir dvejetuose yra žaidžiama iki dviejų setų pergalės (Nėra čempioniško Tie-breako dvejetuose). Vyrų vienetų finale bus žaidžiama iki 3 setų pergalės, tai bus progą pamatyti 5 setus – Tai panašu į senąjį Masters turnyrų formatą.

Dauguma teniso žaidėjų prisijungė prie savo bičiulių iš golfo, kurie pasitraukė, dėl Zikos viruso, taip pasielgė ir dauguma tenisininkų. Pasitraukimas dėl Zikos viruso yra suprantamas ir lengvai argumentuojamas, taip pat aktualu ir tai, kad Olimpinės žaidynės perkrauna žaidėjų tvarkarasčius, pavyzdžiui šią savaitę vyko septyni svarbus turnyrai, Washington,Klithzbuhel buvo ispausti į sau netinkamą vietą, kurioje dažniausiai būdavo suteitka laiko Gstaad ir Umag turnyrams. Didelė tikimybė, kad žaidėjams įtaką šią vasara darys jų sveikatos galimybės dalyvauti turnyruose, nesvarbu ar tai Olimpinių žaidynių turnyras ar kiti turnyrai, toks tvarkaraštis kenks visiems.

Prie visų šitų faktų, dar prisideda ir tai, jog šiemet pirmą kartą Olimpinis teniso turnyras nesuteiks žaidėjams ATP-WTA reitingo taškų, o tai gali privesti prie šokiruojančių rezultatų šiais metais Rio De Janeire. Rafaelis Nadalis (2008) ir Andy Murray (2012) iškovojo aukso medalius prieš tai vykusiuose Olimpinėse žaidynėse, Rogeris Federeris iškovojo sidabrą 2012 metais ir vis dar laukia olimpinio aukso medalio triumfo skonio, būdamas 34 metų amžiaus (turnyro metu jam sukaks 35 metai) Šveicarų legenda supranta, kad tai paskutinė proga laimėti auksą. (NEDALYVAUS FEDERER)

Novak‘as Djokovič – savo karjeros pike, būdamas 29 metų amžiaus irgi supranta, kad tai gali būti geriausia proga ypatingą aukso medalį, kuriuo giriasi visi kiti žaidėjai kaip Miroslav Mecir.

Kurie žaidėjai šios dangos favoritai?

Djokovičiaus šansai iškovoti medalius pakilo tuomet, kai buvo paskelbta ant kokios dangos vyks turnyras – o vyks jis ant DecoTurf hard court. Tai retas pasirinkimas pietų Amerikai, būtent toks, kad žais ant kietos dangos. Neskaitant klimato,viskas turėtu būti panašu į šiaurės Amerikoje vykstančius turnyrus (DecoTurf naudojama Us open, Canada masters ir Cincinati turnyruose), panašu į tai, kad sąlygos bus truputi greitesnės nei įparastai. Sprendimas pakeisti tradicinius molio kortus Pietų amerikoje ir pasirinkti kietesnę ir greitesnę dangą įtakojo,kad olimpinės žaidynės vyksta kietosios dangos sezono metu.

Serbas pradėda turnyra kaip jau įprasta kofiecentuose,jis statomas favoritu, kuris švęs pergalę. Djokovič dabartiniu metu yra statomas ant 1,917 kofieciento laimėti ir 1,970 koficiento,kad nesugebės laimėti titulo. Kaip jau ankščiau minėta, kietoji danga yra geriausia danga Djokovičiui ir šie koficientai nepaisant šokiruojančio pralaimėjimo Wimbledone prieš Sam‘ą Querey ir pastebėjimo, kad jis yra nepasiruošės 100% atspindi tai.

Vyrų statistika ir faktai

Lentelė pateikta žemiau rodo servo laikymo ir priešininko servo laimėjimo procentą, lentelė sudeliota nuo geriausių procentų iki prasčiausių pagal 12 paskutinių mėnesių ant hard dangos vykusių mačų.

embeded-image


Keleta dalykų iš kart matomi žiūrint į šią lentelę. Pirmiausia,tai totalus Djokovič ir Roger pranašumas lentelėje, matosi jų sugėbejimai ant hard dangos. Faktas, kad Andy Murray yra sekantis favoritas laimėti auksą, nepaisant jo statistikos lentelėje ir atsilikimo nuo Djokovič ar Federer, visgi jis statomas tokioje pozicijoje, dėl nesenai laimėto Wimbledono titulo.

Pagal šią lentelę, išanalizavus turnyro lentelę lažybininkam bus neįtikėtinai sunku atspėti laimėtojus, dauguma ne TOP3 pretendentų yra lygus ir turi visiškai vienodas galimybės laimėti – Lentelėje matomi 6% procentai skirtumo tarp 9 žaidėjų nuo Gaelio Monfilso iki Davido Ferrero. Dauguma šių žaidėjų – Monfilsas ir Ferrer, kaip ir Juan Martin Del Potro, Kei Nishikori ir Rafaelis Nadalis kelia papildomų klausimų dėl jų pasiruošimo, formos,bei sveikatos buklės pirmuose mačuose.

Antras dalykas akivaizdus aspektas,kuris paveiks daugumą lažybininkų, tai keleta žaidėjų iš TOP‘o nebuvimo – tai žaidėjai Miloš Raonič,Tomas Berdych ir Domin Thiem.

Moterų statistika ir faktai

Moterų turnyre Serena Williams be jokių didesnių siuprizų yra favoritė, bet pirmoji pasaulio raketė yra kofiecientų šešelyjė,kad laimės aukso medalį 2,250 ,kad ne 1,709.

Lentelė pateikta žemiau rodo servo laikymo ir priešininkės servo laimėjimo procentą, lentelė sudeliota nuo geriausių procentų iki prasčiausių pagal 12 paskutinių mėnesių ant hard dangos vykusių mačų.

embeded-image

Statistiškai Williams pagrindinės varžovės yra Angelique Kerber ir Agnieška Radwanska (3 ir 5 favoritės statymuose dėl titulo) , bet Radwasnka – kaip minėta praeituose Didžiojo kirčio turnyro apžvalgose – turi labai prasta stastika žaidžiant prieš TOP raketes. Kerber kaip ir antroji favoritė Garbinė Muguruza gali strigti su žaidimo lygio konsistencija.

Tai taip pat įtakoja ketvirta favoritę Petra Kvitova, kuriai tesiog tenka kentėti savo siaubingą sezoną 2016 metais. Ji iškrito iš T
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6265 Tel.: LT
Cituoti
0
Turnyro formatas

Pradžiai,tai šis turnyras turi unikalia sistemą. 64 – žaidėjai lentėleje, visi mačai vyrų ir moterų vienetuose ir dvejetuose yra žaidžiama iki trijų setų pergalės (Nėra čempioniško Tie-breako dvejetuose). Vyrų vienetų finale bus žaidžiama iki 3 setų pergalės, tai bus progą pamatyti 5 setus – Tai panašu į senąjį Masters turnyrų formatą. Tie-break figuruos visuose setose, tame tarpe ir paskutiniame, kas mums neleis pamatyti tokio epinio mačio kaip Isner/Mahut Wimbledone.


Cia su neviena klaida isdestytas formatas, arba pateikiamas taip nevisai suprantamai.
Registravosi: 2009/03/13 Žinučių: 1094 Padėkų: 148
Cituoti
0
Ne aš čia verčiau, bet angliškai viskas parašyta buvo taip.

To start with this year’s tournament has a unique format. With a 64 player draw, all matches in men’s and women’s singles and doubles events are best of three sets (no Champions tiebreak in doubles), with the men’s singles final being decided in the best of five sets - this is similar to the old Masters event format. A tiebreak operates in every set, so there will be no Isner/Mahut style epic final sets.

https://www.pinnacle.com/en/betting-art ... is-betting čia pilnas straipsnis angliškai.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6265 Tel.: LT
Cituoti
0
Evgeny Donskoy - Struff Lenard (ATP RIO)

Bet : Evgeny Donskoy Win

Odds : 1,75 (Pinnacle) - Lietuvoje Tonis duoda 1,7

Visi girdėjome,kad Oli tenise būna begale netikėtumų ir statyti labai sunku,pažiūrėsime kaip seksis ir man čia. Pradžiai lendu į tuos mačus,kur turiu surinkęs neblogos informacijos,kuri gana naudinga. Pradėkime nuo korto dangos - DecoTurf hard court , hardas ir gana greitas hardas, naudotas Šiaurės amerikoje. Papildomos sąlygos dar pagreitins žaidimą čia RIO. Be abėjo čia pranašumas dangos pas Donksoy,kuris paskutines savaites žaidė du hard turnyrus ir vieną iš jų laimėjo,tai tiek fizinis pasiruošimas,tiek nuotaika tikrai gera pas jį. Struff tikriausiai žinia,kad žaidžiama bus ne ant clay,o ant hard nebuvo naudinga,tačiau nemanau,kad Strufis čia daug vilčių buvo sudėjas ir prieš tai. Paskutiniu metu Struff šturmavo clay kortus,tiek ATP turnyruose,tiek bundesligoje su komanda.

Pradėkime nuo Donksoy - Atvyko čia galima sakyti rugpjūčio antraja diena, adaptuotis ir pailsėti nuo dviejų sunkių savaičių laiko nebuvo labai daug,tačiau kiek teko stėbeti jį,nesijaučia jis nei pavargęs labai,nei koks sužalotas,kolkas labai mėgaujasi su kitais teniso rinktinės nariais brazilija,gauna laiko ir pasitreniruoti,kadangi pats ant hard praleido nemažai laiko,treniruočių trūkumas ar nekokybiškumas kortų ir kitų faktorių jam bėdos pridarys mažiau,nei Struff(vėliau paiškinsiu kodėl).

Žaidimas - gerai,kad stebėjau kaip žaidė Astanoje,susidarė neblogas vaizdas, padavimas ant tokios hard dangos bus labai svarbus faktorius, Evgenis paduoda neblogai,mažai daro dvigubų, žaidimo stilius paskutini karta buvo efektyvus, tiek servas,tiek aktyvus bėgimas prie tinklo po padavimo veikdavo gerai. Mėgsta spausti žaidėjus, turi gerą forehandą,gali sužaisti neprognozuojamai ir gražiai.

Struff - Atvyko čia prieš tris dienas,kas svarbu atvyko jis ruošdamasis namie,vokietijoje,ten žaisdamas vėl bundesligą ir taip palaikydamas formą,tačiau daug mačų vyko pas jį ant clay,kaip jau ir minėjau žaidėjas clayeris,o ant hard pas jį,ypač ant tokios dangos patirties žymiai mažiau,kaip ir gero žaidimo,nekalbant apie titulus. Įtaka turės treniruočių kokybė,mažai suteikto laiko treniruotis,kas jam kiš koją. Greita danga tikriausiai sukliudys jam parodyti mėgstama žaidimą ant galinės linijos,stiprius smūgius iš forehando,kurie beje paskutiniuose mačuose,o ypač su Lorenzi buvo tesiog tragiški,kaip ir dauguma kitų aspektų iš žaidimo.

Donskoy žaidimo stilius gali būti patogus Struff,nes strufui sunkiau sekasi žaisti prieš labai gerai besiginančius žaidėjus,dažnai priverčia jį suklysti,tačiau Donskoy aktyvesnis žaidėjas ir agresyvesnis,Struffui tai patinka,visgi reikia įvertinti faktorių,kad čia laiko juosta,danga ir klimatas kitoks ir šitas privalumas Struff dėl mėgstamo žaidimo braižo nusibraukia.

Apibendrinant - Abu žaidėjai turi gerus padavimus,tai bus svarbus pliusas ant tokios dangos. - Abu turi gerus forehandus,tačiau reiktu pabrėžti Donskoy su savo forehandu labiau prisitaikės hardui ir paskutiniu laikotarpiu daug geresnį žaidimą rodo,o Struff šaudo autus arba muša tinklą.

Abu žaidėjai susitike jau buvo ant Struff mėgstamos dangos clay ir indoorsuose harde,abu kart triumfavo Donskoy,manau ant savo dangos mėgstamos donskoy laimės lengviau.

Pabaigai,kadangi čia RIO ir olimpinės,nenustebkit kažkokiu mistiniu rezultatu,gal Donskoy bus pasikelės po titulų gal užsigalvojas koks gražus RIO,čia toks turnyras,kur reikia sėkmės.
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
0
Tie break nebus zaidziami lememuose setuose.
Lietuviskame variante parasyta jog tiek vyrai tiek moterys zais iki 3 laimetu setu, angliskame matau jau teisingai kaip ir istikro bus.

Nera nesuprantama kas domisi, bet kazkam paskaicius ir ne taip supratus gali atsirasti nuostabiu statymu, tokiu kaip total under , pamacius mazus skaicius pasiuloje ir paskaicius cia,jog visos dvikovos iki 3 laimetu setu 😁
Registravosi: 2009/03/13 Žinučių: 1094 Padėkų: 148
Cituoti
0
Geras pastebėjimas, tuoj pataisysiu. ačiū!
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6265 Tel.: LT
Cituoti
0
Topas kaip ir dazniausiai linksmai nusiteikias .

Pasiuloje, kurioje siuloma lazintis uz Olimpiniu cempiona ( tenisas ) galima rasti tokias pavardes kaip Kyrgios, Dolgopolov, Chardy, Karlovic,Anderson,Gasquet,Zverev.
Registravosi: 2009/03/13 Žinučių: 1094 Padėkų: 148
Cituoti
0
_atp_wta_ Rašė:

Topas kaip ir dazniausiai linksmai nusiteikias .

Pasiuloje, kurioje siuloma lazintis uz Olimpiniu cempiona ( tenisas ) galima rasti tokias pavardes kaip Kyrgios, Dolgopolov, Chardy, Karlovic,Anderson,Gasquet,Zverev.


Nu jiem beveik rūpi klientai tikrai 😄
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
0
Cilic Marin - Grigor Dmitrov (ATP RIO)
Bet : Over 22.5 Game's
Odds : 1,85
Dar vienas statymas šiandien,kuriame mėginsime laimę. Statymas neįspūdingas,o visai paprastas,kadangi tikrai sunku pasakyti,kuris žaidėjas laimės,nes abu tikrai turi sau argumentų laimėti. Kadangi žais ant hard greitos dangos,o kaip ekspertai atsiliepia apie šią dangą,tai ji labai tinkama overiam.
Kaip vakar minėjau ši danga visai kaip Us open ar kituose Šiaurės amerikos žemyno vykstančiuose turnyruose,kas iš tiesų tinka abiem žaidėjam, Čilič kaip žinom yra laimėjas Us openą, Dima dažnai pasirodo geriau,nei kur kitur būtent ant tokios dangos amerikoje.
Abu žaidėjai yra aukštesnio ūgio,turintis gerus padavimus,kas bus svarbus faktorius šiai dienai,bet reiktų atkreipti dėmėsį į labai nestabilu Bulgaro sezoną,kas yra negeras dalykas,visgi paskutiniai rezultatai tikrai džiugina ypač Kanadoje. Tuo tarpu Čilič lyg užmigęs ar nuo Wibledono pralaimėjimo neranda motyvacijos,nors Davis cupe ištraukė jis savo šalį ar kažkas kito yra blogai.
Abu žaidėjai yra susitike tarpusavyje du kart,abu pasidalino po pergalę ir labai panašią pergalę,abu kartus buvo overis,visgi trijų setų nematėme dar,yra tikimybė,kad šiandien bus ir trys setai,visgi pirmasis roundas olimpinėse žaidynėse,kurios vyksta retai,abu nenorės pralaimėti,tikriausiai didelę dalį sužais ir psichologija,spaudimas pirmame rate,tad tikėtis ilgo ir atkaklaus mačo tikrai galima.
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
0
Nespejo bezrukovas olimpinese paprakaituot😁
Registravosi: 2013/08/19 Žinučių: 517 Padėkų: 424 Tel.: LT
Cituoti
0
Berzukovas nesveikas 😂 😂 😂 😂
Registravosi: 2014/03/22 Žinučių: 680 Padėkų: 94
Cituoti
0
As nieko neitariu, siaip rasineju.
Niekur nerode..bet365 berods po pirmo seto iseme live.
Laukiu Berankio komentaro.
Realiai man dzin, pralaimejo, tai pralaimejo. Nu bet sitaip? Svetima geda.
Nebent kokia trauma ar per atidaryma koki virusa pasigavo.
Registravosi: 2008/04/24 Žinučių: 74 Padėkų: 1
Cituoti
0
Brown, Dustin - Bellucci, T (ATP RIO)
Bet : Brown Dustin +3.0 Game's
Odds : 1.7
Atrodo neblogas mačas laukia, vienas iš šeiminkų priema vokietį Browną. Pagrindinis akcentas šiame statyme vėl danga. Brown mėgsta daug dangų,šiemet nemaža laiko dalį praleido ant clay,tačiau nors hard tokio,kur RIO rezultatai pas jį nelabai įspūdingi,jie iš kitos pusės gerseni nei pas Belluči. O pats Bellučis ne kas kitas kaip clay žaidėjas.
Brown - Šiandiena jo privalumai aiškus - Padavimas,kuris tikrai visuomet pridaro visur priešininkam žalos ir nesvarbu ar tai pirmas ar antras padavimas,nes net antru mėgsta Brownas iššauti virš 200km/h. Taip pat jo atletiškumas ir ginklų arsenalas yra žymiai platesnis šiai dienai,tas pats Forehand'as ar backhand'as tiek žaidimo metu,tiek ant returno yra žymiai naudingesnis,nei Bellučio. Kiša koją šiai dienai neaiškus Brown pasiruošimas,visą laiką jis vokietijoje ilsėjosi ir žaidė bundesligoje.
Belluči - Turintis neblogą padavimą irgi,tačiau šis kairiąrankis žaidėjas pastaruoju metu atrodė siaubingai - žaidė challenger europoje,kur vargais negalais laimėdavo mačus,o susitikęs nesenai su Brown Gstaad jam sugebėjo nusileisti. Iki pat mėnėsio praeito galo žaidė challenger ir finale Biella challenger,atrodė tragiškai - tiek paduodant,tiek priimant kamuoliuką ar mušdamas iš savo kairės rankos,tinklas outas tinklas. - Tikrai nemanau,kad jis čia specialiai paskutinį laiką taip žaidė ir bandė kažką šlifuoti tuose mačuose,panašiau,kad jam ten ir vieta. Visgi,kadangi žaidė daug ant molio,o ne hard,tai dar labiau sulygina abiejų žaidėjų galimybės šiandiena.
Aptarti galima praeitą jų mačą ant molio - ten pradžioje Brown tikrai atrodė prastai,bet mačas tikrai buvo keistas, pats Brown nežaidė kaip įprastai,o jau antrajame trečiajame sete atsirado ir Brown geras žaidimas,kuriam priešintis negalėjo Belluči. - Pats Brown pirmame sete darė klaidas ir leido Belluči patogiai žaisti iš savo kairės rankos,davė patogius lengvus kamuoliukus,nors poto lyg perpratęs varžova nebeleido to daryti ir laimėjo,ko tikiuosi ir šiandien.
Apibendrinant - Man čia lygus mačas,kuriame verta imti kažkieno pliusinę,šiuo atvėju,tai Brown,kuris turi visus šansus laimėti. Tas pliusas,kad Belluči namie nemanau,kad įtakos stipriai visą žaidimą. Pats Brown šiek tiek nuotaikos žaidėjas,tačiau iš visų šaltinių matosi,kad jam čia patinka yra gerai nusiteikęs ir susikaupes.
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
0
Čilič Marin - Albot Radu (ATP RIO)

Bet : Under 20.5 Game's

Odds : 1.81 (Orakulas)

Kolkas kosminėse žaidynėse vyksta įdomus dalykai,o pas mane 1 Win 1 Lost 1 draw vaivorykštė. Tesiam toliau, šiandien susitiks antrajame rounde visiškai skirtingo lygio žaidėjai,kuriame aš matau visišką Čilič dominavimą,dėl paprastų priežaščių. Kaip visada tai danga,bet šiandien ne tik.

Čilič - Šiais metais,ypatingai viduryje labai patobulino visą savo žaidimą,jei ne kvailas pralaimėjimas Wimbledone jis būtu vis dar ant bangos,visgi truputi buvo nuliūdės porą mačų,tačiau tik atvykęs į RIO vėl pradėjo žaisti super,nors tai aukštesnis žaidėjas ir kaip dažnai sako aukšti žaidėjai medžiai būna,tai Čilič atvirkščiai dabar juda labai aktyviai kiek tai įmanoma su tokiu kūno sudėjimu. Pirmame mače vėl šaudė savo kosminius smūgius iš forehando ir backhando, Dimitrov nieko negalėjo padaryti nors blogai tikrai nežaidė,tačiau pritrūko jam agresivumo,kažkiokios geresnios strategijos žaidžiant,o vat Čilič tikrai žaidė užtikrintai,kas svarbiausia ant savo padavimu žaidė labai gerai,tiek paduodant,tiek jau padavus. Minėjau praeitoje analizėje,kodėl Čilič gerai tokie kortai ir dažniausiai jis ant tokių kortų pasirodys gerai. Points Won on 1st Serve - 80% labai geri procentai ypatingai prieš tokį žaidėja kaip Dima. Points Won on 2nd Serve - 74% kas yra dar geriau,nes dažnai antras padavimas visus paveda,tačiau pas Čilič labai užtikrinta viskas. Klaidos,klaidų šiek tiek privėle Čilič,bet kadangi tai pirmas mačas,o priešininkas buvo neblogas,tai dauguma jų galima nurašyti.

Radu Albot - Vidutinis žaidėjas,galintis pažaisti ant įvairių dangų,tačiau labai kažkuo neišsikiria,nors galima paminėti jog challegner žaidžia tikrai neblogai,visgi tas neblogas žaidimas visai kitame lygyje,taip jis čia praėjo pirmąjį roundą,nelengvai,bet ir priešininkas nebuvo vykęs... Man asmeniškai Gaba yra prastas žaidejas ir nepatikimas. Hard danga tokia greita nebus privalumas Albot, žaidėjas renkasi dažnai gynybinę taktiką, dažnai stovi ant galinės linijos,kur stengiasi paimti kiekvieną kamuoliuką,tačiau rėčiau bando perimti žaidimą,ką nors keisti,tesiog traukia kamuolius,ant letesnių dangų jam neblogai sekasi taip žaidžiant apžaisti priešininką,visgi šį kartą papuolą stiprus fiziškai žaidėjas,kuris neleis kažko ypatingo sukurti žaidžiant vienodai visą laiką. Return'as pas Albot nėra labai geras žaidžiant su gerai paduodančiais žaidėjais,žaidžiant su Kravchuk ne taip senai buvo labai daug bėdų priimant kamuolį toliau kažką organizuojant. Padavimas taip pat nėra stiprioji Albot pusė,o žinant,kad Čilič tikrai gerai priima ir priima taip,kad galėtu susikurti sau žaidimą Albot gali turėti bėdu,aišku yra kita padavimo pusė,kad albot mažai klysta ir paduoda užtikrintai tiksliai,vėl prisimenant mačą su Kravchuk ant Albot padavimų dažnai kildavo gaisras.

Apibendrinant - Labai pasimatė pirmame rounde kas kaip nusiteikęs,kas ko nori,manau Čilič atvyko ne atostogauti, pinigų jis turi,reitingą turi,dabar niekam per daug jam ruoštis nereikia,o ko neturi tai medaliu ir titulu,iškritus Djoko,neesant Roger ir kitam top olimpui Čilič gali labai gerai jaustis čia ir kovoti dėl aukso,o kam tampytis atrame rounde su tokiu priešininku tikrai neaišku,tai manau toks statymas tikrai logiškas,vien žiūrint į tai,kad Čilič paduoda gerai,o albot priima praščiau,iš žaidimo Čilič pranešnis ir įvairesnis,fiziškai stipresnis,tai galima tikėtis po viena breiką kiekviename sete.
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
0
Suarez Carlo Navaro - Madison Keys (WTA RIO)
Bet : Suarez Carlo Navaro +4.5
Odds : 1.72 (Tonybet)
Siūlau vertinti atsargiai šitą mačą,man atrodo vertas dėmėsio statymas,o jį taip pat transliuos,kam įdomu žiūrėti siūlau pasidėti.
Pražiūrėjus mačus abiejų panelių,susidariau nuomonę apie dabartines formas, Suarez pirmąjame mače jau galvojau teks sakyti ate,visgi rado ji kelią per Ivanovič kvailumą į pergalę, o antrame mače papuolė panaši žaidėja,ją jau sugebėjo įveikti lengviau. Tuo tarpu Madison Keys pirmame sete nesulaukė didelio pasipriešinimo,tačiau ten klaidų privėlus buvo labai netgi nemažai,aišku pirmas mačas galima nurašyti tai,tačiau vakar mače ji atidavė daugiau nei pusę savęs,labai sunkus mačas,kuriame pasimatė,kad Keys turi problemų.
Suarez - Visgi pradėsime nuo jos,nors tipiškai ispanė būtu pavadinta moliaus žaidėja,visgi per paskutinius tris keturis metus ji padarė labai daug darbo ant hardo ir tapo žymiai įvairesnė žaidėja,taip pat atėjo ir titulai hard dangos. Žinoma,titulai labiau artimųjų rytų pusėje,ten ir sąlygos kitokios,tačiau kartais pasirodo ir Amerikoje neblogai,tačiau rėčiau. Žaidėja pasižymi labai aktyviu ir agresiviu žaidimu,taip pat kaip mažesnė žaidėja labai daug dirba gynyboje,stengiasi mixuoti žaidimą, įvairi patirtis prideda ir daug skirtingo žaidimo stiliaus,gali įvairiai sužaisti pagal situaciją. Aišku nėra stipriausia žaidėja fiziškai,tai smūgiai nebus pavojingi kaip ir padavimas,bet pastaruoju metu yra užtikrintumas,mažai klaidų,tikslumas.
Madison Keys - Pažvelgus į ją,tai tikėsi žaidimo kaip iš Serenos,visgi turnyrai pas ja eina labai panašiai,vienas du lengvesni mačai,o tada prasideda sunkumai,čia atvyko po sunkaus turnyro,pailsėti nebuvo tiek daug laiko,kelionė ilga,treniruotis ir ruoštis kelionei,dar pailsėti buvo nelengva manau. Čia sunkumai užklupo greičiau,jau antrasis roundas parodė minusus,o tie minusai šiai dienai šalia su pliusais eina, žaidėja yra stipri,stambesnė,fižiškai jėgų turi ir pasižymi stipriais smūgiais iš forehando, yra gana greita,bet vikrumas ir staigumas ne jos kozeriai,per jėga mušdama viską ji padaro begale klaidų - vakar 64 unforced errorai,5 lost serve(15 suteiktu BP), nors pavyko jai išsigelbėti abejuose setose atsibreikinant paskutiniais momentais,tačiau tai jau klaidos pas Mladenovič ,tipinės sakyčiau iš žaidimo ji labai daug momentų nusileido Keys. Keys paduoda neblogai,tai minėjau,bet jos padavimus priemus galima labai nesunkiai jai suteikti spaudimo ir ji pati atiduos geimą,dvigubos klaidos jai taip pat nesvetimos.
Apibendrinant - Kodėl apsimoka dėti šį statymą? 1. Nuovargis pas Madison yra daug didesnis,vakar mačas turėjo padaryti nemažai žalos. 2. Tarpusavio istorijoje matosi,kad kova būna nebloga ant Keys mėgstamų dangų,reiškias Suarez gali pasipriešinti 3. Keys rėčiau sumala savo priešininkes sausai,jei eina gerai turnyras be trukdžių ji gali eiti užtikrintai,šiuo atvėju RIO labai keisti dalykai vyksta ir tikėtis Keys labai gero žaidimo šiandien,prie tokių aplinkybių sunku.
Tokie dalykai kaip Suarez patirtis,žaidimo stilius ir kitka irgi padės šiandien,tikrai įmanoma ne tik pasipriešinti,bet ir laimėti.
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
0
Mldc (y)
Registravosi: 2012/04/20 Žinučių: 332
Cituoti
0
Monica Puig - Laura Siegemund (WTA RIO)
Bet : Over 20.0
Odds : 1.76 (Pinnacle)
Labai įdomus mačas iš moterų,kuriame tikrai nebus viskas taip paprasta kaip iki šiol pas abi žaidėjas. Mače susitinka Monica Puig,kuri pateikė neblogą staigmeną vakar mače su Muguruza,gal tiksliau Muguruza pateikė staigmeną padarydama 43 klaidas,visgi to mačo nieks nematė ir labai sunku pasakyti kaip buvo iš tikrųjų,bet tikėtis,kad Monica įveikė Top raketę taip lengvai,be jos pačios galbos,tai sunku tikėtis. Kita žaidėja Laura Siegemund,kuri atkeliavo čia irgi su vejeliu. Iš tiesų žaidėjas galima pavadinti ir panašiomis ir labai skirtingomis,čia iš kurios pusės pažvelgsime.
Monica Puig - Turi labai gerą atkarpą,kažkaip Brazilija jai prilipo gerai,visgi net šių metų hardo rezultatai geri mum gali meluoti, Šiaurės Amerikoje žaidėja atrodė tikrai negerai,gal laukė RIO, o gal tesiog mačus naudojo kaip treniruotes. Atvykusi čia į Florinitjopolio turnyrą parodė aukštą klasę ir,kad ji gali žaisti labai gerai,visgi jai papuolė žymiai prastensio lygio žaidėjos,kurios parodė,kad Puig jau tikrai geresnė žaidėja,RIO irgi panaši situacija,atsineštas neblogas pasiruošimas ir gera forma,įveiktos paprastos žaidėjos ir tada staigmena prieš Muguruza,gal šiek tiek užsimiršo žaidėjos,kas kur yra, Mugurza ne naujiena vėl pralaimėjo dėl galvos, o Monica užsivedusi tesiog žaidė kaip moka. Kokie gi Monikos pliusai?
Žaidėja nėra aukšta,tačiau turi ilgesnes kojas,kurios labai greitai neša jos super užpakalį(neįmanoma nepaminėti) po korto į visas puses,labai aktyvi žaidėja,gali patraukti daug kamuolių,turinti tiek jėgų daug,tiek ištvermės. Antrasis pliusas,prisideda prie jos greičio,tai sugebėjimas greitai spėti užsiimti poziciją,o prie to ir panaudoti savo labai gerą forehandą,kuris suktas,stiprus ir labai tikslus. - dauguma mačų,kur ji laimi vardan šitų dviejų faktorių. Žaidėja paduoda vidutiniškai,pirmas gana stiprus padavimas,tačiau antrasis kaip ir pas dauguma žaidėjų iš WTA,ace gali padaryti keleta,kaip ir dvigubų klaidų nevengia. Svarbiausias veiksnys man,tai jos strategija,kaip minėjau ji greita,gerai puola,gali ir gerai gintis,tačiau tai viskas vyksta per ta lakstymą,kiekviename mače ji begioja,bando ištraukti tuos kamuolius,visgi geresnės ar gudresnės žaidėjos ja tesiog apžaidžia užvaikydamos po kortą,o be abėjo prieš paprastesnes žaidėjas tas aktyvumas atsiperka,visgi nevisada.
Laura Siegemund - Mačiau žmonės dėjo ir prieš ją čia,sakydami žaidėja clay,ką ant hardo veiks,visgi net vakar daug kas dėjo Flipkens. Pasižiūrėjus į jos rezultatus tikrai susidaro nuomonė žaidėja atsirado iš niekur,porą kartų suspindėjo ant clay dangos,tarp jų ir namų turnyruose ar ne tokiuose geruose,bet pažvelgus geriau matosi,kad ji įveikė netgi labai geras žaidėjas įvairiuose situacijose ir ant įvairių dangų. Tarp gerų pergalių,buvo ir gerų pralaimėjimų tom pačiom elito atstovėm,kas galėjo išeiti irgi į naudą. Iki RIO Laura laimėjo Bastad clay turnyrą ir dar kartą įrodė,kad jos forma niekur nedingo,turėjo laiko pasiruošti ir RIO, ką ji ir darė,jos socialinėje zonoje tiek žiniasklaidoje rodė,kaip Vokiečiai ruošiasi. Verta aptarti ir jos sugėbėjimus ant hardo,nors žaidžia mažai, kartais dar vidaus hardą pažaidžia ir ten pasirodo dvipusiškai,kadangi daug nedalyvauja ir nemegina laimės,tai ir rezultatai nėra geri,bet iš žaidimo,tai juda ne ką praščiau nei clay,aišku dažnai sužaidžia galbūt ne taip kaip reiktu,nespėja,nes dangos greitesnės,bet ir dažnai papuola stipresnės žaidėjos pirmuose ratuose dėl turėto mažesnio reitingo. - Bet mačuose su Serena,Jankovič,Mladenovič tikrai stengėsi ir tikrai žaidė gana užtikrintai.
Čia atvykus sužaidė jau trys mačus,pirmasis buvo sunkesnis,gal reikėjo ir laiko ir priprasti,o ir priešininkė nebloga,toliau jau ėjosi žymiai lengviau. Kur Lauros pliusai ? Žaidėja yra mažesnio ūgio,tačiau labai staigi,jei Puig tesiog greita, tai Laura beveik greičiu nenusileidžia,irgi ima visus kamuoliukus(dažnai su raketes galu,ar nepataiko),gal kiek yra geresnios kordinacijos ir staigesnė,turi labai įdomu forehandą,kiek netipišką,bet dažniausiai taiklų suktą,ant jo mažiau suklysta. Žaidžia netipiška žaidimą galima pavadinti,jei monica spėja traukti kamuolius ir gerai mušti iš forehando,pats Laura kitoks stilius,ji numeta kamuolius toliau,pjauna kamuolius sunkesnius,poto keičia žaidimo taktiką ir jau smūgioja iš palankesnios pozicijos,sunku įvaridinti tokį jos žaidimą,labai mixuotas. Lauros arsenale daug ginklų,kuriuos ji naudoja ant molio,bet manau panaudos ir šiandien čia,tiek kamuoliuka pjaus,žais arčiau tinklo,megins paspaustis kartu ir ant galinės linijos pažaisti. Reikia paminėti,kad žaidėja silpnesnė fiziškai ir jos smūgiai mažiau pavojingi,kas gali būti problema.
Apibendrinant - Nepervertinu per daug Puig pergalių,labai ilgai laimi sausai,nesitikiu,kad pralaimės sausai šiandien ji taip pat,bet vakarykštė pergalė ir jos džiaugsmai,manymas,kad laimėjo auksą gali pakišti koją,dar ne pabaiga,o čia ateina netipinė apgaulinga žaidėja,kurią gal nuvertins,gal nebus susikaupus iš pradžių. Tuo tarpu neverta pervertinti ir Lauros,ant clay neabejočiau jos pranašumu ar pliusinę,tačiau šiandien vertinu irgi atsargiai,neimu pliusinės,bet tikiuosi,kad vienas setas bus pilnesnis,ar netyčia trys setai. Visgi žaidėjos abi turės savo pliusų ir minusų, Laura vyresnė,nors tik šiemet rodo pakankamai gražius rezultatus,tačiau patirties daugiau ir žaidimas įvairesnis, Puig jauna užsivedus,turinti taip pat nemažai šansų čia nugalėti,taipat rodo gerus rezultatus,tačiau nei vienos žaidėjos sauso rezultato aš čia nematau.
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
0
[quote="karolis.net"]Monica Puig - Laura Siegemund (WTA RIO)
Bet : Over 20.0
Odds : 1.76 (Pinnacle)
Labai įdomus mačas iš moterų,kuriame tikrai nebus viskas taip paprasta kaip iki šiol pas abi žaidėjas. Mače susitinka Monica Puig,kuri pateikė neblogą staigmeną vakar mače su Muguruza,gal tiksliau Muguruza pateikė staigmeną padarydama 43 klaidas,visgi to mačo nieks nematė ir labai sunku pasakyti kaip buvo iš tikrųjų,bet tikėtis,kad Monica įveikė Top raketę taip lengvai,be jos pačios galbos,tai sunku tikėtis. Kita žaidėja Laura Siegemund,kuri atkeliavo čia irgi su vejeliu. Iš tiesų žaidėjas galima pavadinti ir panašiomis ir labai skirtingomis,čia iš kurios pusės pažvelgsime.
Monica Puig - Turi labai gerą atkarpą,kažkaip Brazilija jai prilipo gerai,visgi net šių metų hardo rezultatai geri mum gali meluoti, Šiaurės Amerikoje žaidėja atrodė tikrai negerai,gal laukė RIO, o gal tesiog mačus naudojo kaip treniruotes. Atvykusi čia į Florinitjopolio turnyrą parodė aukštą klasę ir,kad ji gali žaisti labai gerai,visgi jai papuolė žymiai prastensio lygio žaidėjos,kurios parodė,kad Puig jau tikrai geresnė žaidėja,RIO irgi panaši situacija,atsineštas neblogas pasiruošimas ir gera forma,įveiktos paprastos žaidėjos ir tada staigmena prieš Muguruza,gal šiek tiek užsimiršo žaidėjos,kas kur yra, Mugurza ne naujiena vėl pralaimėjo dėl galvos, o Monica užsivedusi tesiog žaidė kaip moka. Kokie gi Monikos pliusai?
Žaidėja nėra aukšta,tačiau turi ilgesnes kojas,kurios labai greitai neša jos super užpakalį(neįmanoma nepaminėti) po korto į visas puses,labai aktyvi žaidėja,gali patraukti daug kamuolių,turinti tiek jėgų daug,tiek ištvermės. Antrasis pliusas,prisideda prie jos greičio,tai sugebėjimas greitai spėti užsiimti poziciją,o prie to ir panaudoti savo labai gerą forehandą,kuris suktas,stiprus ir labai tikslus. - dauguma mačų,kur ji laimi vardan šitų dviejų faktorių. Žaidėja paduoda vidutiniškai,pirmas gana stiprus padavimas,tačiau antrasis kaip ir pas dauguma žaidėjų iš WTA,ace gali padaryti keleta,kaip ir dvigubų klaidų nevengia. Svarbiausias veiksnys man,tai jos strategija,kaip minėjau ji greita,gerai puola,gali ir gerai gintis,tačiau tai viskas vyksta per ta lakstymą,kiekviename mače ji begioja,bando ištraukti tuos kamuolius,visgi geresnės ar gudresnės žaidėjos ja tesiog apžaidžia užvaikydamos po kortą,o be abėjo prieš paprastesnes žaidėjas tas aktyvumas atsiperka,visgi nevisada.
Laura Siegemund - Mačiau žmonės dėjo ir prieš ją čia,sakydami žaidėja clay,ką ant hardo veiks,visgi net vakar daug kas dėjo Flipkens. Pasižiūrėjus į jos rezultatus tikrai susidaro nuomonė žaidėja atsirado iš niekur,porą kartų suspindėjo ant clay dangos,tarp jų ir namų turnyruose ar ne tokiuose geruose,bet pažvelgus geriau matosi,kad ji įveikė netgi labai geras žaidėjas įvairiuose situacijose ir ant įvairių dangų. Tarp gerų pergalių,buvo ir gerų pralaimėjimų tom pačiom elito atstovėm,kas galėjo išeiti irgi į naudą. Iki RIO Laura laimėjo Bastad clay turnyrą ir dar kartą įrodė,kad jos forma niekur nedingo,turėjo laiko pasiruošti ir RIO, ką ji ir darė,jos socialinėje zonoje tiek žiniasklaidoje rodė,kaip Vokiečiai ruošiasi. Verta aptarti ir jos sugėbėjimus ant hardo,nors žaidžia mažai, kartais dar vidaus hardą pažaidžia ir ten pasirodo dvipusiškai,kadangi daug nedalyvauja ir nemegina laimės,tai ir rezultatai nėra geri,bet iš žaidimo,tai juda ne ką praščiau nei clay,aišku dažnai sužaidžia galbūt ne taip kaip reiktu,nespėja,nes dangos greitesnės,bet ir dažnai papuola stipresnės žaidėjos pirmuose ratuose dėl turėto mažesnio reitingo. - Bet mačuose su Serena,Jankovič,Mladenovič tikrai stengėsi ir tikrai žaidė gana užtikrintai.
Čia atvykus sužaidė jau trys mačus,pirmasis buvo sunkesnis,gal reikėjo ir laiko ir priprasti,o ir priešininkė nebloga,toliau jau ėjosi žymiai lengviau. Kur Lauros pliusai ? Žaidėja yra mažesnio ūgio,tačiau labai staigi,jei Puig tesiog greita, tai Laura beveik greičiu nenusileidžia,irgi ima visus kamuoliukus(dažnai su raketes galu,ar nepataiko),gal kiek yra geresnios kordinacijos ir staigesnė,turi labai įdomu forehandą,kiek netipišką,bet dažniausiai taiklų suktą,ant jo mažiau suklysta. Žaidžia netipiška žaidimą galima pavadinti,jei monica spėja traukti kamuolius ir gerai mušti iš forehando,pats Laura kitoks stilius,ji numeta kamuolius toliau,pjauna kamuolius sunkesnius,poto keičia žaidimo taktiką ir jau smūgioja iš palankesnios pozicijos,sunku įvaridinti tokį jos žaidimą,labai mixuotas. Lauros arsenale daug ginklų,kuriuos ji naudoja ant molio,bet manau panaudos ir šiandien čia,tiek kamuoliuka pjaus,žais arčiau tinklo,megins paspaustis kartu ir ant galinės linijos pažaisti. Reikia paminėti,kad žaidėja silpnesnė fiziškai ir jos smūgiai mažiau pavojingi,kas gali būti problema.
Apibendrinant - Nepervertinu per daug Puig pergalių,labai ilgai laimi sausai,nesitikiu,kad pralaimės sausai šiandien ji taip pat,bet vakarykštė pergalė ir jos džiaugsmai,manymas,kad laimėjo auksą gali pakišti koją,dar ne pabaiga,o čia ateina netipinė apgaulinga žaidėja,kurią gal nuvertins,gal nebus susikaupus iš pradžių. Tuo tarpu neverta pervertinti ir Lauros,ant clay neabejočiau jos pranašumu ar pliusinę,tačiau šiandien vertinu irgi atsargiai,neimu pliusinės,bet tikiuosi,kad vienas setas bus pilnesnis,ar netyčia trys setai. Visgi žaidėjos abi turės savo pliusų ir minusų, Laura vyresnė,nors tik šiemet rodo pakankamai gražius rezultatus,tačiau patirties daugiau ir žaidimas įvairesnis, Puig jauna užsivedus,turinti taip pat nemažai šansų čia nugalėti,taipat rodo gerus rezultatus,tačiau nei vienos žaidėjos sauso rezultato aš čia nematau.



smagu paskaitinet tokius romanus,bet kas liecia statymus tai vertes cia nerasta
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1584 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
0
VicenteR Rašė:

Monica Puig - Laura Siegemund (WTA RIO)
Bet : Over 20.0
Odds : 1.76 (Pinnacle)
Labai įdomus mačas iš moterų,kuriame tikrai nebus viskas taip paprasta kaip iki šiol pas abi žaidėjas. Mače susitinka Monica Puig,kuri pateikė neblogą staigmeną vakar mače su Muguruza,gal tiksliau Muguruza pateikė staigmeną padarydama 43 klaidas,visgi to mačo nieks nematė ir labai sunku pasakyti kaip buvo iš tikrųjų,bet tikėtis,kad Monica įveikė Top raketę taip lengvai,be jos pačios galbos,tai sunku tikėtis. Kita žaidėja Laura Siegemund,kuri atkeliavo čia irgi su vejeliu. Iš tiesų žaidėjas galima pavadinti ir panašiomis ir labai skirtingomis,čia iš kurios pusės pažvelgsime.
Monica Puig - Turi labai gerą atkarpą,kažkaip Brazilija jai prilipo gerai,visgi net šių metų hardo rezultatai geri mum gali meluoti, Šiaurės Amerikoje žaidėja atrodė tikrai negerai,gal laukė RIO, o gal tesiog mačus naudojo kaip treniruotes. Atvykusi čia į Florinitjopolio turnyrą parodė aukštą klasę ir,kad ji gali žaisti labai gerai,visgi jai papuolė žymiai prastensio lygio žaidėjos,kurios parodė,kad Puig jau tikrai geresnė žaidėja,RIO irgi panaši situacija,atsineštas neblogas pasiruošimas ir gera forma,įveiktos paprastos žaidėjos ir tada staigmena prieš Muguruza,gal šiek tiek užsimiršo žaidėjos,kas kur yra, Mugurza ne naujiena vėl pralaimėjo dėl galvos, o Monica užsivedusi tesiog žaidė kaip moka. Kokie gi Monikos pliusai?
Žaidėja nėra aukšta,tačiau turi ilgesnes kojas,kurios labai greitai neša jos super užpakalį(neįmanoma nepaminėti) po korto į visas puses,labai aktyvi žaidėja,gali patraukti daug kamuolių,turinti tiek jėgų daug,tiek ištvermės. Antrasis pliusas,prisideda prie jos greičio,tai sugebėjimas greitai spėti užsiimti poziciją,o prie to ir panaudoti savo labai gerą forehandą,kuris suktas,stiprus ir labai tikslus. - dauguma mačų,kur ji laimi vardan šitų dviejų faktorių. Žaidėja paduoda vidutiniškai,pirmas gana stiprus padavimas,tačiau antrasis kaip ir pas dauguma žaidėjų iš WTA,ace gali padaryti keleta,kaip ir dvigubų klaidų nevengia. Svarbiausias veiksnys man,tai jos strategija,kaip minėjau ji greita,gerai puola,gali ir gerai gintis,tačiau tai viskas vyksta per ta lakstymą,kiekviename mače ji begioja,bando ištraukti tuos kamuolius,visgi geresnės ar gudresnės žaidėjos ja tesiog apžaidžia užvaikydamos po kortą,o be abėjo prieš paprastesnes žaidėjas tas aktyvumas atsiperka,visgi nevisada.
Laura Siegemund - Mačiau žmonės dėjo ir prieš ją čia,sakydami žaidėja clay,ką ant hardo veiks,visgi net vakar daug kas dėjo Flipkens. Pasižiūrėjus į jos rezultatus tikrai susidaro nuomonė žaidėja atsirado iš niekur,porą kartų suspindėjo ant clay dangos,tarp jų ir namų turnyruose ar ne tokiuose geruose,bet pažvelgus geriau matosi,kad ji įveikė netgi labai geras žaidėjas įvairiuose situacijose ir ant įvairių dangų. Tarp gerų pergalių,buvo ir gerų pralaimėjimų tom pačiom elito atstovėm,kas galėjo išeiti irgi į naudą. Iki RIO Laura laimėjo Bastad clay turnyrą ir dar kartą įrodė,kad jos forma niekur nedingo,turėjo laiko pasiruošti ir RIO, ką ji ir darė,jos socialinėje zonoje tiek žiniasklaidoje rodė,kaip Vokiečiai ruošiasi. Verta aptarti ir jos sugėbėjimus ant hardo,nors žaidžia mažai, kartais dar vidaus hardą pažaidžia ir ten pasirodo dvipusiškai,kadangi daug nedalyvauja ir nemegina laimės,tai ir rezultatai nėra geri,bet iš žaidimo,tai juda ne ką praščiau nei clay,aišku dažnai sužaidžia galbūt ne taip kaip reiktu,nespėja,nes dangos greitesnės,bet ir dažnai papuola stipresnės žaidėjos pirmuose ratuose dėl turėto mažesnio reitingo. - Bet mačuose su Serena,Jankovič,Mladenovič tikrai stengėsi ir tikrai žaidė gana užtikrintai.
Čia atvykus sužaidė jau trys mačus,pirmasis buvo sunkesnis,gal reikėjo ir laiko ir priprasti,o ir priešininkė nebloga,toliau jau ėjosi žymiai lengviau. Kur Lauros pliusai ? Žaidėja yra mažesnio ūgio,tačiau labai staigi,jei Puig tesiog greita, tai Laura beveik greičiu nenusileidžia,irgi ima visus kamuoliukus(dažnai su raketes galu,ar nepataiko),gal kiek yra geresnios kordinacijos ir staigesnė,turi labai įdomu forehandą,kiek netipišką,bet dažniausiai taiklų suktą,ant jo mažiau suklysta. Žaidžia netipiška žaidimą galima pavadinti,jei monica spėja traukti kamuolius ir gerai mušti iš forehando,pats Laura kitoks stilius,ji numeta kamuolius toliau,pjauna kamuolius sunkesnius,poto keičia žaidimo taktiką ir jau smūgioja iš palankesnios pozicijos,sunku įvaridinti tokį jos žaidimą,labai mixuotas. Lauros arsenale daug ginklų,kuriuos ji naudoja ant molio,bet manau panaudos ir šiandien čia,tiek kamuoliuka pjaus,žais arčiau tinklo,megins paspaustis kartu ir ant galinės linijos pažaisti. Reikia paminėti,kad žaidėja silpnesnė fiziškai ir jos smūgiai mažiau pavojingi,kas gali būti problema.
Apibendrinant - Nepervertinu per daug Puig pergalių,labai ilgai laimi sausai,nesitikiu,kad pralaimės sausai šiandien ji taip pat,bet vakarykštė pergalė ir jos džiaugsmai,manymas,kad laimėjo auksą gali pakišti koją,dar ne pabaiga,o čia ateina netipinė apgaulinga žaidėja,kurią gal nuvertins,gal nebus susikaupus iš pradžių. Tuo tarpu neverta pervertinti ir Lauros,ant clay neabejočiau jos pranašumu ar pliusinę,tačiau šiandien vertinu irgi atsargiai,neimu pliusinės,bet tikiuosi,kad vienas setas bus pilnesnis,ar netyčia trys setai. Visgi žaidėjos abi turės savo pliusų ir minusų, Laura vyresnė,nors tik šiemet rodo pakankamai gražius rezultatus,tačiau patirties daugiau ir žaidimas įvairesnis, Puig jauna užsivedus,turinti taip pat nemažai šansų čia nugalėti,taipat rodo gerus rezultatus,tačiau nei vienos žaidėjos sauso rezultato aš čia nematau.



smagu paskaitinet tokius romanus,bet kas liecia statymus tai vertes cia nerasta

Man kaip naujokui šio forumo ir statymų,pasakyk kas blogai? Ir kaip tą vertę rasti? - Beje sveikinu su 500 pranešimu forume.
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
0

Naujausi įrašai