Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

UEFA: EURO 2012

Atsakyti Sekti temą
Ir as kelis apmastymus parasysiu 😁
ispanai siais metais zaidzia sunkiai, nes itemptas tvarkarastis zaideju(barca, realas, taspats silva is mc) buvo, jauciamas nuovargis ir taip atsiliepia, traumas turejo xavi, iniesta pagrindiniai playmakeriai, kiti zaidejai, taip pat sezono metu turejo traumas. puyolio iskritimas ypac jauciamas ginybos linijoje, kuri megta daryti kliurko, ypac tai matesi rungtynese su italais. puolejo gero trukumos, barcelonisko tipo aka messis, villa, puolima daro siek tiek bedanti, bet nepaisant to jie savo zaidimo stilimi ta puokiai retusuoja, turedami geriausia saugu linija.
man keista, kad jus sakot, kad ju zaidimas nuobodus, jis kaip tik grazus, bet priesinku komanda pasirenka ziasti antifutbola ir juos taip stabdyti, o jie bando musti i vartus, ne juos reiketu kaltinti, kad jie labai gerai zaidzia. Kiek teko stebeti barcelonos rungtyniu, tai vienintele valencia bande zaisti atvira futbola, bet gavosi 4: 1, todel ir zaidzia priesininkai uzsidare vienokia ar kitokia forma.
rungtynese ispanija-italija italu treneris idomiai taktiskai zaide zaidejai gynesi 4-6, 5-5 ir cassana su batolliu veliau di natale stengiamasi buvo isvesti is krastu i greita kontroataka, panasia taktika naudojo mourinho, kai siais metais 1 el-clasico rungtynese tai dare, ronaldo imuse, bet poto seke ivarciai i realo vartus, bet isprincipo ta taktika dave naudos. italai rungtynes su ispanais pasieke savo rezulta, bet idomus faktas, kas sekete varzybas apie 70, kai ispanai islygino rezultata, del bosce snekejo su xavi, ir buvo numustas tas beatodaris sturmavimas, buvo meginant torresui iskisti pasa. is principo tose rungtynese ispanai nuo pradziu zaide atsargiai.
dabar laukia finalas, ispanu taktika visi zinot, klausimas ka ruosis italu treneris, kaip megins zaisti? kadangi, tai paskutines varzybos, ispanai nebezais taip atsargiai ir megins per pirma kelini musti ivarti, kad igytu pranasuma, nes italai gali traukti lygiais bandydami siaip netaip imusus viena ivarti, spresti savo problemas. jei nebus greito ispanu ivarcio, manau nuo 70 min komandos jau zais del lygiuju.
kadangi favoritais matau vistiek ispanus, manau butu geras pasirinkimas ispanija ht/ft, kokios jusu nuomones del siu rungtyniu?
Registravosi: 2011/04/25 Žinučių: 21 Padėkų: 1
Cituoti
0
Nuobodus žaidimas tikrai, ir nereikia čia aklai tikėti Iniestom ir Xaviais kurie peza apie "kaip mes galime žaisti, kai varžovai tik ginasi". Varžovai tik ginasi todėl, kad ispanai ir daznai barca, nuolat laiko kamuoli vidury, o varžovai jau žino per 4 metus tokį žaidimą, kad negalima pulti atiminėti kamuolio, todėl jie ir laukia kol ispanai bandys ką kurti priekyje, šie nekuria, o anie nespaudžia, nes jau suprato kad vaisių tai neduoda, laukia, kol kamuolys prieina arčiau gynybinės linijos.
O dėl tavo mintis, kad italai dabar jau stengsis pult, nors anksciau nepuolė, yra nelogiška. Jie jau prieš portugalus turėjo stengtis nuo varžybų pradžios ir prieš prancūzus pagal tavąją logiką, nes finalai prasidėjo nuo tada, kai vienas mačas nulemia viską ir šitam etape niekas nesikeičia.
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
Vat dbr man labiau italai priimtesni😁 zaisdami pries anglus rode savo pranasuma. jie turejo laimet per pagr.laika. bet nepasiseke.snd varzybos su vokietija parode ta pati, kad kovoja iki galo ir ju boletelis gali musti, nauja zvaigzdute😁 ju vartininkas buffonas irode kad dar ne senas diedas dar ir gali pasokinet😄 taip ispanai yra ispanai bet slubuoja ju zaidimas ir vos ne visi zino kaip zaist su jais ar sustabdyt juos😁 ispanijos italijos varzybos grupeje baiges 1-1 ir tai tikrai geras rezultatas😁 be to pirmi imuse italai😁 didele tikimybe kad dabar varzybos baigsis 0-0 ir galima sulaukt baudiniu... negalima laikyt cia aiskiais favoritais ispanu.kaip tu sakei daugumai ju zaidimas nuobodus.. man grazus, bet ilgai ziurint tai tikrai pabosta.(grazu kai zaisdami savo zaidima ir imusa) na gal dar si chempa laimes ispanija bet tai tikrai paskutinis butu...ateinas galas jiems😁 jau snd lazybu bendroves tikrai dziaugias, kai turbut 99 proc mane kad vokietija ims😁 o dar nemaza dalis mane kad ir pirma vieta ims..tai kad italai verti finalo ir pirmos vietos😁
Registravosi: 2012/01/08 Žinučių: 31
Cituoti
0
Pritariu wabalas, nelogiskai jis masto, sakai paskutines varzybos tai ispanai nebezais taip atsargiai? tai finalas, nors viena klaida gali kainuot cempionu titula, todel pagal visa logika kaip tik turetu but atsargiai, o ispanu aiskiais favoritais irgi nevadinciau, siandien vokieciai irgi turejo but favoritais, o kas gavosi matem.
O ispanu futbolas tikrai nuobodus siame cempionate, kai ilga laika pasuojasi viduryje tarpusavy galvodami kad visi puls pas juos atimt kamuoli, viska pasako rungtynes su portugalais, kai pirma smugi i vartu plota ispanai atliko antro kelinio vidury.
Registravosi: 2012/04/16 Žinučių: 155
Cituoti
0
Po Portugalu maco supratau ,kad tas tiki taka jau isanalizuotas ir netgi sukurti jam priesnuodziai, tereikia geros fizines formos gyneju ir auksto lygio puoleju, nes Portugalai uzvaike ta Ispanu kamuolio kontrole, ir jie Pranasuma turejo tik sioki toki, dare labai daug klaidu, ko pritruko portugalam tai auksto lygio saugu bei centro puolejo, turejo geru progu tiek Oliveira tiek Meireles taciau ju visiskai neisnaudojo. Italai jau pirmame tarpusavio mace atrode geriau, o nugaleje vokiecius jie tikrai ant bangos, manau jie viska turi ko reikia ,kad iveikti Ispanus. Prieki Cassano su Balotelli zaidzia puikiai, jiem fantastiskai pasus dalina Pirlo, kuris manau pagrindinis raktas i sekme, puikiai sujungia komandos zaidima, ginyba visa Juves, apart Balzarecio, vieni kitus supranta, Vartininkas taip pat is Juves, tikrai gera forma demonstruoja, laiku iseina is vartu, klaidu beveik nedaro, aplamai ginybos grandis Italu geriausia pasaulyje, nebereikalo juk Juve beveik nepralose. Dar kas labai patinka, tai tie tolimi auksti pasai Balotelliui , dauguma ju pavirsta pavojingais momentais, Vokeciams butent po tokio paso buvo ir imustas antras golas. O Ispanai, kaip ir Ispanai, net gi kroatai parode jog visi jau pradeda moketi pries juos zaisti, dar tas trenerio nezinojimas ka daryti, ar su puoleju ar be, jei su tai koki puoleja leist? Manau realiausias variantas vis delto Italai Cempionai, arba visai dar nieko jau dbr atrodo jog nepralaimes su 1,8 kofu, cia tiem kurie mano jog bus pratesimas. Na ,o jeigu palaikai Ispanus tai turbut eilini karta nepaves prazangu Overis, turbut bus apie 30, su 1.8-2.0 kofu.

P.S Gal kas zinote del ko zole toke slydi?? Gal lenkai susimaise, galvojo ,kad Ispanai zaidzia? Jei kas turite info jog Kyjeve zole bus stipriai laistoma, pasidalinkit, tada desiu ant Ispanu 😉
Registravosi: 2011/06/22 Žinučių: 51
Cituoti
0
Gal kas zino kas teisejaus finalui?
Registravosi: 2012/05/10 Žinučių: 35
Cituoti
0
Kiek suprantu, tai teisejas dar nera paskelbtas, bet realiausiu kandidatu laikomas portugalas Pedro Puenca..., permeciau jo teisejautas varzybas, tai prazangu kiekis ispudzio nepadare. finalas norisi imt overi, bet teisejas sika visa reikala, pastatytu, ta turka, tai nedvejiodamas imciau overi arba weba, tada underi... vnz net losejams neduoda jokio pasirinkimo sis finalas. nuspet nugaletoja sunku, ispanai neatrodo galingai, bet pries juos statyt irgi baisu.. bbz kaip cia bus, nestatysiu nieko ir paziuresi savo malonumui varzybas.
Registravosi: 2012/05/10 Žinučių: 35
Cituoti
0
Dabar taip idomiai yra. O jeigu rezultatyviausiu euro cempe tampa 3 zaidejai tai lazybu bendrowes uz wisus tuos tris atiduoda laimejimus kas state?
Registravosi: 2008/11/06 Žinučių: 35
Cituoti
0
Italai tikrai neblogi, bet vokiečiai vakar pasišiko...užgaudė juos ant kontros....ir viskas...ką jie pirmi prasileidę daugiau žaist nemoka? Tiesa jauniausia rinktinė, bet aš suprantu, kai gauni įvarčius 70 min ir 80 min...tada pasimeti, o čia pirmam kėlinį prasileido nu ir ką, eik ir žaisk toliau, kelia jie tuos balionus į baudos aikštelę, italai viską išvalo su buffonu priešakį....ĮŽAIST kamuolį reikia prieš italus....

Manau, kad vokiečiai jau sapnavo finalą su ispanais ir rezgė keršto planus ir neįvertino varžovo...todėl bbs gavosi..
Registravosi: 2011/03/29 Žinučių: 112
Cituoti
0
Ši pergalė pasitikėjimo pridės tikrai daug italams, bet ar jie gali sužaist antras geras rungtynes ir ypač antras geras prieš ispanus...abejoju...manau ispanai išvadas pasidarys po pirmo mačo....vienu žodžiu pasikartosiu, prieš ispanus statyti negalima, ARBA UŽ JUOS ARBA UŽ NIEKĄ.
Registravosi: 2011/03/29 Žinučių: 112
Cituoti
0
wallacas Rašė:

Dabar taip idomiai yra. O jeigu rezultatyviausiu euro cempe tampa 3 zaidejai tai lazybu bendrowes uz wisus tuos tris atiduoda laimejimus kas state?



Prilygina 1.
Registravosi: 2011/03/29 Žinučių: 112
Cituoti
0
Turi imti italai per 90 ar 120 min 😁
Registravosi: 2010/09/12 Žinučių: 285 Tel.: LT
Cituoti
0
wabalas Rašė:

nuobodus žaidimas tikrai, ir nereikia čia aklai tikėti Iniestom ir Xaviais kurie peza apie "kaip mes galime žaisti, kai varžovai tik ginasi". Varžovai tik ginasi todėl, kad ispanai ir daznai barca, nuolat laiko kamuoli vidury, o varžovai jau žino per 4 metus tokį žaidimą, kad negalima pulti atiminėti kamuolio, todėl jie ir laukia kol ispanai bandys ką kurti priekyje, šie nekuria, o anie nespaudžia, nes jau suprato kad vaisių tai neduoda, laukia, kol kamuolys prieina arčiau gynybinės linijos.
O dėl tavo mintis, kad italai dabar jau stengsis pult, nors anksciau nepuolė, yra nelogiška. Jie jau prieš portugalus turėjo stengtis nuo varžybų pradžios ir prieš prancūzus pagal tavąją logiką, nes finalai prasidėjo nuo tada, kai vienas mačas nulemia viską ir šitam etape niekas nesikeičia.


logika kiek kitokia, nebebus jokiu taupymusi sekanciom rungtynem ar zaidimui del rezultato, experimentu taip pat. aklai niekas nepuls, bet, kad stengsis sturmuoti rimciau, nei ta dare per rungtynes su portugalais tai tikrai ir jei nebus ivarcio ankstyvo ar iki antro kelinio vidurio, tada lauks lygiuju. mace su portugalais, negredo puolime nepasiteisino, puolime vienas zmogus iskrisdavo. manau zaidimas turetu buti panasus i zaidima su portugalais pratesimo metu. klausimas kaip zais italai?
tai del nuobodaus zaidimo kas kalti ispanai ar ju priesininkai? labai sunku pameginti ka nors sukurti, kai yra dvi gynybines linijos po 5 zaidejus, todel kamuolys ir yra stumdomas is vienos aikstes puses i kita, ieskant laisvesniu plotu. kai ispanai pasiekia reikiama rezultata, tada jie tikrai stumdo nuobodziai kamuoli, bet iki to momento ne.
Registravosi: 2011/04/25 Žinučių: 21 Padėkų: 1
Cituoti
0
jakis Rašė:

Dabar taip idomiai yra. O jeigu rezultatyviausiu euro cempe tampa 3 zaidejai tai lazybu bendrowes uz wisus tuos tris atiduoda laimejimus kas state?



Prilygina 1.

Buvau uzdejes , kad Benzema bus rezultatyviausias savo komandos zaidejas, bet zaidejas neimuse ne vieno i varcio, o jo 3 komandos zaidejai imuse po lygiai - 1 ivarti. Tai toks lapukas pralaimetas, ar prilyginamas 1 ?(Nera rezultatyviauio komandos zaidejo) Buvau topsporte, gal sakau apgavo.
Registravosi: 2012/02/13 Žinučių: 158
Cituoti
0
sqron4 Rašė:

Buvau uzdejes , kad Benzema bus rezultatyviausias savo komandos zaidejas, bet zaidejas neimuse ne vieno i varcio, o jo 3 komandos zaidejai imuse po lygiai - 1 ivarti. Tai toks lapukas pralaimetas, ar prilyginamas 1 ?(Nera rezultatyviauio komandos zaidejo) Buvau topsporte, gal sakau apgavo.



Tai pralaimėjai. Juk Benzemą nieko neįmušė! Kad ir visi 10 žaidėjų būtų po vieną įmušę, o Benzemą nieko tai jis automatiškai liūzeris 😄 Jei jis būtų tarp tų trijų, tai kofą prilygintų 1 ir būtų grąžinę pinigus, o dabar aleliuja 😄

Benzama tai tikras šito čempo nusivylimas!
Registravosi: 2011/03/29 Žinučių: 112
Cituoti
0
Balotelli, ir tas vakarykstese rungtynese parode zaidima, aplenkdamas savo komandos draugus, nors ir ziurovai bananus ant galvos meto. Neprognuozuosi futbolo, kad ir kaip jo statistika seksi..
Registravosi: 2012/02/13 Žinučių: 158
Cituoti
0
sqron4 Rašė:

Balotelli, ir tas vakarykstese rungtynese parode zaidima, aplenkdamas savo komandos draugus, nors ir ziurovai bananus ant galvos meto. Neprognuozuosi futbolo, kad ir kaip jo statistika seksi..



Ibra ir tas nepasisiko, vyras jau beveik prie veteranu. Torres sugebejo net du įrident sužaidęs vos vieną mačą normalų. O Benzemą po tokio sezono Reale, virš 30 įvarčių, berods 12 asistų, bet kaip sakai statistika dar ne viskas.
Registravosi: 2011/03/29 Žinučių: 112
Cituoti
0
tomas_tiesiog Rašė:

logika kiek kitokia, nebebus jokiu taupymusi sekanciom rungtynem ar zaidimui del rezultato, experimentu taip pat. aklai niekas nepuls, bet, kad stengsis sturmuoti rimciau, nei ta dare per rungtynes su portugalais tai tikrai ir jei nebus ivarcio ankstyvo ar iki antro kelinio vidurio, tada lauks lygiuju. mace su portugalais, negredo puolime nepasiteisino, puolime vienas zmogus iskrisdavo. manau zaidimas turetu buti panasus i zaidima su portugalais pratesimo metu. klausimas kaip zais italai?
tai del nuobodaus zaidimo kas kalti ispanai ar ju priesininkai? labai sunku pameginti ka nors sukurti, kai yra dvi gynybines linijos po 5 zaidejus, todel kamuolys ir yra stumdomas is vienos aikstes puses i kita, ieskant laisvesniu plotu. kai ispanai pasiekia reikiama rezultata, tada jie tikrai stumdo nuobodziai kamuoli, bet iki to momento ne.



Labai geras klausimas. Aš suprantu, kad žaidimą ir jo grožį, šiuo atveju "nenuobodumą" kuria tie, kurie turi kamuolį. Nes jie tuo metu turi žaisti ir kažką daryti, o neturinčių kamuolio užduotis nepraleisti įvarčio - jie nelabai ką gražaus gali padaryti. Aišku, jeigu žaidžiama kaip CHelsea, kai komanda tik ginasi visas varžybas, tai aišku, tada galima jau kaltinti besiginančią komandą. Visgi Europos čempionate tokių nesamonių nėr. Taip kad lieka kad ispanai kalti dėl nuobodybės, pagal mano supratimą. Taip sunku sukurti kažką, bet kitos komandos žaisdamos kuria, atakuoja, siunčia aukštus perdavimus į priekį, bando kažką, o va ispanai gaunasi, kaip siauro mastymo - jiem būtina savo žaidimu, tais trumpais perdavimais nusinešt kamuolį iki baudos aikštelės. Kadangi varžovai nenori pralaimėt, jie sako ispanams NE, taip nepraeisit, bet ispanai ne ką nors naujo bando o toliau ta pati, bando išlaukt kažko ir tik-tak`ina tą kamuolį nuobodžiai. Taip kad tikrai jie kalti. Peza tie Iniestos ir Xaviai kad čia varžovai kalti, nes atseit tik ginasi, tai žaidimas negražus gaunas. Portugalai, mano nuomone, žaidė pakankamai gražiai prieš tuos pačius ispanus, nors ispanai, tai malė šūduką.
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
Vienintelis ispanų pranašumas prieš italus - tai papildoma poilsio diena po pusfinalio. Tik nuovargis gali pakišti koją italams, o kitaip jie nebūtų jokie autsaideriai finalinėse rungtynėse. Tikėkimės, kad ir nebus. Italia, avanti!
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 878 Padėkų: 954 Tel.: LT
Cituoti
0
O tai jei dabar topsporte yra 2,5 koeficientas kad bolatelli bus rezultatyviausias. Siuo metu jis imuses 3 ir pagal jusu logika jei dabar as pastatyciau 100 lt jis imustu gauciau 250lt, o jei neimustu man grazintu 100lt? Nepergerai? 😄 ar as kazko nesupratau?😄
Registravosi: 2012/06/12 Žinučių: 1
Cituoti
0