Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Belgija: Jupiler League

Atsakyti Sekti temą
Taigi nematau Belgijos futbolo Jupiter ir žemesnės lygos temos,todėl sukuriau nauja, ir kam idomu gal pasidalinsiter ziniom
Siandien mano pasirtinkimai tokie.
Gent Standard Liège 1 kofas apie 2.10
Vėgi sezonas tasku prasme pradets tragiskai, tokiai komandai, bet abejose varzybose jie buvo zymiai geresnė komadna, ir neisnauodtos progos, arba teiseju blog sprendimai neleido laimeti, taigi galima sakyti taip progu kuriama ir daug, bet nera zmoniu , kurie jas isnaudotu. Su traumom problenu nera, zais liktais visi. Standart vėlgi jau nuo ano sezono garseja kaip tragiska isvyku komanda, ne isimtis kolkas ir sis sezonas, isvykoje nenugalėti ltygos naujokai Mons, vėlgi po t osekė win namie, bet zaidim stikrai nebuvo geras, vėlgi kiek skaitau komandai truksta saugu, ir puolejai dėl to nesugeba konvertuoti progu. Be to komandos laukia EL ir manau dudesnis dėmesys bus skiriamas EL, nes varzovas iveikiamas. Taigi imu namu win.
Club Brugge OH Leuven 1f-1.5
Vėlgi uztikrinta pergalė namie, ir lygiosios išvykoje, bet pirmose iki ,1 kelinio pabaigos zaista prastokai, ir tik 2 kelinyje sudaužyti varzžovai, antrose nu po pirmo vesta 3-0 bet net turedami 1 zaideju daugiau, sugebėjo praleisti 3 95 minute, puolime kom,anda losia tikrai gerai, muša daug, puolimas akyvus, bet gynyba labai prasta, tačiau šiandieninis varžovas tirkai ne toks kuris muš ir daug, taip nugaletas Anderlecht namie, bet 1 kelinys buvo labai prastas, 2geresnis, bet kaip ir naujokai pagrinde taškus rinks namie, o išvykose iškarto pasirodė trukumai ir gauta pries Zulte, nusipitkas neblogas MU jaunime loses Ngalula, bet nezais svarbus gynejas, taigi manau patirtis padarys savo ir laimes uztikrintai namai, nes zaidimas puolime geras, ir nesutriks taip kaip suTruidens.
Registravosi: 2009/09/24 Žinučių: 834
Cituoti
0
Bliamba isstryne mano aprasymas Bershoot prirs Westerlo tai trumpai
Bershoot Germinal lose su .2 stipriais varžovais ir gavo, bet antrose žaistas neblogas zaidimas, bendrai namie jie losia tikrai neblogai. Westerlo lose pries silpnensniu varzovus, ir vos 1 taskas pries Bruge 1 kelinys neblogas, bet natras tragiskas gynyba nedirbo ir 0-5, pries Kotrijk net kai Kotrijk lose 9, vistiek nemušė, didelės problemos puolime, nes nėra užbaigėjo. Taigi čia namu win.
Mons - Sint-Truiden 1 win
namai kaip naujokams tikrai sužaidė neblogai, 2 lygiosios su Standart ir išvykoje su Cercle . Pasirasyta sutartis su geru puolėju Perbet, vėlgi varžybose su Cercel turėta progų, ir kaip pirmose varžybos Jupiter, tai sužaista geria, dabar namie su Truidens, kurie padarė zygdarby su Bruge, nu taip puolimas neblogas, bet gynyba kaip amtėme prasta, išvykose prasčiau lošiama ka rodo pralaimėjimas Mechelen ,taigi badnau su namais.
Registravosi: 2009/09/24 Žinučių: 834
Cituoti
0
Nu ka 3 ivykiai su didziuasiais kofais praejo gana nesunkiai o brugge dej laimejo tik 1-0
Registravosi: 2009/09/24 Žinučių: 834
Cituoti
0