Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

UEFA varžybos 2010.07.20-22

Atsakyti Sekti temą
Sveiki, pakuriau forume UEFA varžybos temą, kad butu galima padiskutuoti apie sios savaites UEFA varžybos. Kadangi tai pirmieji atrankos etapai ir varzybu tikrai labai daug, manau galima rasti tikrai neblogu variantu. Bukite aktyvus o svarbiausia tolerantiski vieni kitiems, nes tikslas yra pasidalinti inforamcija, kuri gali buti naudinga jums statant. Jau idejau keleta prognoziu, jeigu turesiu laiko butinai pasidalinsiu ir kitom savo mintim.

Futbolo prognozės
Registravosi: 2008/11/09 Žinučių: 1166 Padėkų: 5 Tel.: LT
Cituoti
0
Kadangi siandien rungtyniu nera daug tai pabandysiu labai trumpai apie visas is savo puses:

Renova - Omonia (0:3 pirmos varzybos)

Pirmose varzybose aiskiai dominavo kipro komanda, taciau rungtnyiu baigti nuleme 6 min. gauta raudona kortele ir pendelis. Imti kipro komandos pergale rizikinga uz toki koef., galbut underis cia atrodo geriau nei overis, nes rungtynes anksti, kai bus dar karsta, o ir siaip cia jau viskas aisku, nenustebciau jeigu baigtusi 0:1 ar 1:1.

Tirana - Seriff (1:3 pirmos varzybos)
Serifas jau beveik kitame etape, reikia tik issaugoti persavara. Si komanda pernai nuzenge labai toli UEFA taureje, o ju gynyba buvo sunkiai pramusama. Cia man geriausiai atrodo under 3 is pinnacle uz 1.57. Dinamo ne ta komanda kuri gali imusti daug ivarciu, o ir moldavu klubui nera tikslo draskytis labai stipriai puolime.

Torshavn - Salzburg (0:5)
Aisku jog siose varzybose labai sunku kazka prognozuoti, jeigu bus noro Salzburgas vel sumus zvejus, arba drasiai gali suzaisti 1:1 ar 0:0, leisdami antra sudeti. Fareruose paprastai mazai buna ivarciu, geriau nelysti i si maca.

TNS -Bohemians (0:1)
Pirmose varzybose velso komanda pasieke nebloga rezultata, zaidimas irgi buvo apylygis, todel cia dar visko gali buti. Koef. uz airiu pergale per mazas, o uz underi taip pat. Kito value neiziuriu, todel no bet.

Koper - Dinamo (1:5)
Panasi situacija kaip ir su Salzburgo komanda, taciau cia slovenai gali drasiai pakovoti del pergales ar lygiuju. Value ant 1x yra, bet kai zaidzia buvusios jugoslavu komandos nelabai megstu statyti, todel cia irgi nelysiu.

Rudar - Litex (0:1)
Bulgaru komanda turejo daugiau laimeti pagal zaidima, todel atsakomose varzybose reiks labiau susikoncentruoti i gynyba. Daug ivarciu irgi cia neturetu buti, bet koef. per mazas uz underi. Mano nuomone juodkalnieciai atsidengs labiau gynyboje ir tuo bulgarai gali pasinaudoti, prognozuociau jog bulgarai turetu laimeti, bet koef. manes nelabai tenkina.
Registravosi: 2008/11/09 Žinučių: 1166 Padėkų: 5 Tel.: LT
Cituoti
0
Trumpai apie visas siandienos varzybas:

Olimpi Rustavi - Aktobe (pirmos varzybos 0:2)
Siai dienai stipresni yra kazachai, nes gruzijos komanda yra stipriai pasikeistusi. Pirmose varzybose daug pavojingu epizodu nebuvo, todel man ir cia neblogai atrodo underis, bet tik ne maziau 1.70 koef.

Pyunik Yerevan - Partizan (1:3)
Serbai dar vis delto neuzsitikrino ramaus gyvenimo, nes 2:0 ir armenai kitam etape. Manau siandien armenai daugiau atakuos, o serbai bandys pagauti ant kotrataku. Uz ju pergale per mazas koef., uz underi irgi nedeciau nors jis realiau atrodo. Gali tiesiog viena imuse, imusti ir dar du ar tris kaip vakar padare Litexas.
No bet.

Jeunesse Esch - AIK (0:1)
Nors svedai pirmame mace atrode silpnai, savo cempionate jie uztikrintai iveike Malmo. Tokia slidi persvara liuksemburgo komanda priverte kalbeti net apie patekima i kita etapa, taciau ne manau kad svedai atsipalaiduos. Paprastai po sunkiai suzaistu pirmu varzybu ories aisku autsaideri komanda labiau susitelkia. Manau cia bus 2:0 ar 3:0 svedu naudai, todel jeigu pavyktu rasit svedu -1.5 uz daugiau nei 2koef. , galima bandyti.

HJK- EKranas (0:1)
Suomiai geriau atrode vandensvydzio varzybose, taciau dabar visi koziriai Ekrano pusej. Uz suomiu pergale koef. per mazas, pradzioje 1.65 buvo arciau realybes. Ekranui bus sunku, taciau kai suomiai tures stipriai pulti, Ekranas gali tuo pasinaudoti kaip tai padare Vetra pries metus. Manau bus tikrai daugiau ivarciu nei pirmose varzybose, todel over realiau atrodo.

Zilina - Birkirkara (0:1)
Jau aprasiau

Sparta Prague - Metalurg (3:0)
Beviltiskai pralose latviai pirmose varzybose, taciau manau kad ivarciu nemazai ir siandien bus. Sparta turetu zaisti atsipalaiduvusi, todel gali imusti ir latviai. Koef. tiek uz overi yra per mazi, fora nustatyta teisingai. Cia nelysciau.

Debrecen - Levadia (1:1)
Vengrai stipresne komanda, taciau ne tiek kiek duoda bukmekeriai, ziauriai per mazas koef., kad statyti uz juos. Komandos pakankamai pazista vienas kita, nes zaide ir pernai. nenuztebciau jeigu estai pagadintu siandien nervus. value tik uz juos. levadia +1.5 galima smulkiai.

Lech - Inter Baku (1:0)
Stebejau pirmas varzybas ir lenkai atrode solidziau. Turetu iseiti i kita etapa si komanda, bet koef. uz juos per mazas. Nemanau kad Inter imus, kai puolime Poskus. Under realiau sitose varzybose. Uz fora per rizikinga.

Zeljesnicar - Hapoel (0:5)
Sunkiai prognozuojamas macas, bet tikrai jokio value uz Hapoeli, nes visa darba jau padare namie.

Rosenborg - Linfield (0:0)
Siemeti S.Airijos komandos kaip niekad neblogai atrodo, taciau po pirmu nesekmingu varzybu norvegai bus padare isvadas. Manau siandien imus norvegai tuos ivarcius kuriu neimuse pirmose varzybose. Norvegijoje si komanda labai gerai ginasi, per 17 rungtyniu vos 9 ivarcius praleido, zinant kad ten vidurkis imustu ivarciu yra virs 3 per rungtynes, rezultatas daug ka pasako. Imciau sausa pergale Rosenburgo su rezultatais nuo 1-0 iki 5-0. Lygiu skirtumas didelis.

Hafnarfjordur - BATE (1:5)
Islandu klubu gynyba siais metais draugiska, visi musa neziurint namie ar isvykoje. Over 2.5 neblogas pasirinkimas, nes islandai propoguoja pakankamai atvira futbola. Nors BATE ir gerai ginasi, taciau visa darba jau padare pirmose varzybose, value tik overyje.
Registravosi: 2008/11/09 Žinučių: 1166 Padėkų: 5 Tel.: LT
Cituoti
0
Paskutinės naujienos.Europos lyga.Budučnost-Baku.1 mačą Baku buvo laimėję 2-1,bet kažkodėl(tartum už Baku žaidė dėl diskvalifikacijos negalėjęs žaisti žaidėjas)-Baku užskaitytas techninis pralaimėjimas,o Budučnost atitinkamai techninė pergalė 3-0.Įdomu,kaip tai paveiks komandas.
Registravosi: 2008/01/13 Žinučių: 22
Cituoti
0
Paskutinės naujienos.Europos lyga.Budučnost-Baku.1 mačą Baku buvo laimėję 2-1,bet kažkodėl(tartum už Baku žaidė dėl diskvalifikacijos negalėjęs žaisti žaidėjas)-Baku užskaitytas techninis pralaimėjimas,o Budučnost atitinkamai techninė pergalė 3-0.Įdomu,kaip tai paveiks komandas.
Registravosi: 2008/01/13 Žinučių: 22
Cituoti
0
Tai snd reik 3 goalais laimeti?
Registravosi: 2010/01/18 Žinučių: 1200
Cituoti
0