Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

UEFA: Čempionų Lyga 2017/18

Atsakyti Sekti temą
Dmitri Oliynik rašė:

Tikėkimės tokio pat nuostabaus antro kėlinio koks buvo pirmame pas Totte - Juve.

Tik į kitą pusę 😄
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
Zhemaitis rašė:

Tik į kitą pusę 😄

Ir labai gerai 😉
Registravosi: 2017/12/11 Žinučių: 204 Padėkų: 38
Cituoti
0
Netikėta kad tiek golu...
Registravosi: 2012/11/10 Žinučių: 283 Padėkų: 10 Tel.: LT
Cituoti
0
Pernai buvo taip pat astunfinaliuose. Va kas tikrai butu labai keista kad kai tokiose varzybose pas Juventus - Tottenham 2:2 o rytoj Real Madrid - Paris SG pasibaigtu su vos keliais ivarciais.
Registravosi: 2017/10/04 Žinučių: 39 Padėkų: 342
Cituoti
1
Čempionų lygos kovos tęsiasi: "Real" priima PSG, "Porto" - "Liverpool" ekipą (apžvalga)

embeded-image

Trečiadienį tęsis 2017-18 metų UEFA Čempionų lygos sezono aštuntfinalio kovos. Po vakarykščių akistatų į kovą šiandien stos dar keturi klubai.

Šiandien futbolo laukiama ypatingai – Ispanijos sostinėje įvyks finalo verta dvikova, kurioje susigrums čempionai Madrido „Real“ prieš Paryžiaus „Saint-Germain“. Kita dvikova sulauks mažiau dėmesio, tačiau kovos taip pat čia nusimato – „Liverpool“ žais prieš „Porto“.

Madrido „Real“ – Paryžiaus „Saint-Germain“

„Santiago Bernabeu“ stadionas bus pačiame dėmesio centre – susitinka du vienas kito verti priešininkai. Madrido „Real“ sieks išgelbėti sezoną vėl iškovodami šį turnyro trofėjų, o PSG – pagaliau atsidurti Europos klubų elite ir nuskinti išsvajotąjį Čempionų lygos trofėjų.

Zinedine‘o Zidane‘o auklėtiniai dabar yra ne pačioje geriausioje sezono stadijoje, tačiau ne daug kas nurašo „baltųjų“ ekipą. Kelią šiame sezone „Real“ pradėjo nuo H grupės, kurioje turėjo pripažinti vienos komandos pranašumą – „Tottenham“ juos sykį nugalėjo, o kita dvikova baigėsi lygiosiomis. „Real“, iškovojęs keturias pergales, už savo nugaros paliko Dortmundo „Borussia“ bei APOEL.

Kur kas užtikrinčiau savo grupėje žaidė Paryžiaus ekipa. Net 25 įvarčius per šešis susitikimus pelnę PSG futbolininkai už savo nugaros paliko Miuncheno „Bayern“, Glazgo „Celtic“ ir Briuselio „Anderlecht“. Paryžiečiai grupėje sykį sutriuškino bavarus, tačiau atsakomosiose rungtynėse jau patys buvo priversti pripažinti varžovų pranašumą.

Vietiniame fronte „Real“ komandai reikalai klostosi ne pačia geriausia linkme – iš Karaliaus taurės sensacingai pasitraukta ketvirtfinalyje, o Ispanijos čempionate užimama vos ketvirtoji pozicija ir didžiulis atsilikimas nuo lyderės iš Barselonos.

Per paskutines dešimt rungtynių „Real“ tik penkis kartus džiaugėsi pergalėmis, tris kartus sužaidė lygiosiomis bei du kartus turėjo susitaikyti su pralaimėjimu. Šį sezoną šlubuoja „Real“ puolimas, tačiau per paskutines tris rungtynes matosi pagerėjimo ženklai – penki įvarčiai į „Real Sociedad“ vartus, du – į „Levante“ bei dar keturi pasiųsti į „Valencia“ ginamų vartų tinklą.

Tačiau Ispanijos čempionai turi rimtų problemų gynyboje – „Real“ bent vieną įvartį praleido visose penkiose paskutinėse rungtynėse, o paskutinėse dvejose iš savo vartų kamuolį turėjo traukti net po du kartus.

embeded-image

Kur kas lengviau Prancūzijoje rungtyniauja šį sezoną mirtiną puolimo trijo su Kylianu Mbappe, Edinsonu Cavani bei Neymaro sudarantis PSG. Unai Emery auklėtiniai „Ligue 1“ pirmenybėse žygiuoja pirmoje pozicijoje ir nuo artimiausių persekiotojų pirmauja 12 taškų skirtumu.

PSG statistika gąsdinanti – per paskutines 15 rungtynių paryžiečiai tik sykį turėjo susitaikyti su pralaimėjimu, o visus kitus kartus buvo nuskintos vien tik pergalės. Paskutinėse rungtynėse PSG turėjo sunkumų su „Toulouse“, kurią įveikė minimaliu skirtumu, tačiau prieš tai pasiektos pergalės nemušant mažiau nei trijų įvarčių.

Didelių netekčių prieš šią dvikovą abi komandos galėjo išvengti, tačiau Madrido „Real“ nukentėjo dėl neatsargaus Dani Carvajalio elgesio. Vienu kertinių žaidėjų „Real“ gynyboje esantis ispanas sulaukė bausmės iš UEFA ir dėl diskvalifikacijos yra priverstas praleisti pirmąsias rungtynes. Visi kiti žaidėjai, išskyrus Jesusą Vallejo, „Real“ ekipoje yra pasirengę išbėgti į aikštę.

PSG komanda galės verstis pajėgiausia sudėtimi – dėl traumų nežais tik mažiau komandai svarbūs Hatemas Ben Arfa, Thiago Motta ir Christopheris Nkunku. Savaitgalį dėl traumos Prancūzijoje nerungtyniavo Edinsonas Cavani, tačiau urugvajietis neabejotinai turėtų pasirodyti aikštėje prieš „Real“.

Prognozuojamos startinės sudėtys:

„Real Madrid“: Keylor Navas; Nacho, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Luka Modrič, Casemiro, Toni Kroos; Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo.

PSG: Alphonse Areola; Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Laywin Kurzawa; Marco Verratti, Adrien Rabiot, Giovani Lo Celso; Kylian Mbappe, Edinson Cavani, Neymar.

________________________________________________________________________________________

„Porto“ – „Liverpool“

Gerokai mažiau dėmesio turėtų sulaukti rungtynės Portugalijoje, kur „Liverpool“ ginklus tarpusavyje surems su savo žiūrovų palaikoma „Porto“ ekipa. Favoritais šioje poroje yra laikomi Jurgeno Kloppo auklėtiniai, tačiau portugalai taip pat turi savo šansų.

„Porto“ grupių etape grūmėsi su komandomis, kurių visų keturių šansai prasibrauti į aštuntfinalį buvo vertinami apylygiai. Pirmąją vietą Porto miesto ekipa užleido Stambulo „Besiktas“, tačiau už savo nugaros paliko tokius varžovus kaip „Leipzig“ bei „Monaco“. „Porto“ į savo sąskaitą įsirašė tris pergales ir vienas lygiąsias.

„Liverpool“ futbolininkai grūmėsi E grupėje, kurioje už „raudonųjų“ nugaros liko trys komandos – „Sevilla“, Maskvos „Spartak“ bei „Maribor“. „Liverpool“ lengvo pasivaikščiojimo neturėjo – iškovojo tris pergales ir tiek pat kartų sužaidė lygiosiomis. Šio rezultato anglams pakako, kad į aštuntfinalį žengtų iš pirmosios pozicijos.

embeded-image

Porto“ komandai reikalai šalies pirmenybėse klostosi itin gerai – jie jau kurį laiką yra pirmoje pozicijoje ir nuo artimiausių persekiotojų turi dviejų taškų pranašumą. Įdomu tai, kad „Porto“ komandai per sužaistas 21 rungtynes Portugalijos aukščiausioje lygoje pavyko išvengti pralaimėjimo – jų sąskaitoje 17 pergalių ir ketverios lygiosios.

Per paskutines dešimt rungtynių „Porto“ tik du kartus neiškovojo pergalės – sykį sužaidė lygiosiomis su „Moreirense“ bei dar prieš tai šalies taurės pusfinalyje po baudinių serijos nusileido „Sporting“. „Porto“ per paskutines tris rungtynes pelnė aštuonis įvarčius ir į savo vartus praleido tik vieną tikslų smūgį.

Gana puikiais rezultatais gali pasigirti ir „Liverpool“ klubas, kuris per dešimt rungtynių septynis kartus džiaugėsi pergalėmis. „Liverpool“ neišvengė nesėkmės ruožų „Premier“ lygoje ir du kartus krito prieš lygos autsaiderius – „West Brom“ bei „Swansea“.

Ne taip seniai „Liverpool“ sužaidė lygiosiomis su Londono „Tottenham“, o paskutinėse rungtynėse rezultatu 2-0 nugalėjo „Southampton“. Trečioje pozicijoje „Premier“ lygoje esantys J. Kloppo auklėtiniai bent po įvartį pelnė devyniuose iš dešimt paskutinių susitikimų, tačiau nemažai praleido ir į savo vartus – 12.

„Porto“ šiandien bus priverstas verstis be gynėjo Felipe (suspenduotas) bei saugo Danilo, taip pat neaišku dėl Ivano Marcano bei Vincento Aboubakaro pasirodymo aikštėje. „Liverpool“ ekipai taip pat negalės padėti suspenduotas Emre Canas bei ilgalaikę traumą besigydantis Nathanielis Clyne‘as, o Joe Gomezas vis dar yra ties klaustuku.

Prognozuojamos startinės sudėtys:

„Porto“: José Sá; Maxi Pereira, Marcano, Diego Reyes, Alex Telles; Ricardo Pereira, Sérgio Oliveira, Hector Herrera, Yacine Brahimi; Moussa Marega, Tiquinho Soares.

„Liverpool“: Loris Karius; Alexander-Arnold, Dejan Lovren, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson; Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum; Mohamed Salah, Roberto Firmino Firmino, Sadio Mane.

eurofootball.lt/naujieno...ool-ekipa-apzvalga/59145
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
"Real" - PSG akistata: komandų sudėtys, silpnybės ir stiprybės

embeded-image

Ši dvikova kelią didžiulį susidomėjimą, nes abu klubai turi vieną ir tą patį tikslą - nužygiuoti iki finalo. Madrido "Real" ekipai šis sezonas Ispanijoje klostosi tragiškai, todėl Čempionų lyga yra vienintelis turnyras, kuriame jie dar gali apginti nugalėtojų vardą.

Sirgalių nuomonės pasiskirstė įvairiai - vieni mano, kad PSG yra pajėgi net sutriuškinti gana blankiai atrodantį "Real", tačiau kiti nenurašo patyrusios "baltųjų" komandos ir tiki, kad jie pademonstruos geriausią žaidimą.

EuroFootball.lt pabandė pažvelgti į komandų sudėtis ir išskirti keletą stiprybių bei silpnybių.

_____________________________________________________________________________

Komandų sudėtys

Rungtynių šeimininkai šiose rungtynėse turi tik vieną, tačiau didžiulę netektį. "Real" komandai pirmajame susitikime negalės padėti diskvalifikaciją turintis Dani Carvajalis. Problema yra tai, kad šiam sezonui jo dubleriu yra pasirinktas akademijos auklėtinis Achrafas Hakimi, kuris savo žaidimu Zinedine'o Zidane'o neįtikino ir pastaruoju metu pasireikšti beveik negauna.

Tačiau Z. Zidane'as vis dar turi kitą išeitį - į dešiniojo krašto gynėjo poziciją greičiausiai statys Nacho, kuris gali rungtyniauti bet kurioje gynybos pozicijoje. Šalia jo rungtyniaus likę trys pagrindiniai komandos žaidėjai - Raphaelis Varane, Sergio Ramosas bei Marcelo.

Saugų linijoje Z. Zidane'as siurprizų varžovams greičiausiai nepateiks - rungtynes pradės jau trečią sezoną neiškiriami Casemiro, Luka Modričius ir Toni Kroosas. Virš jų būsiančios pavardės taip pat neturėtų nustebinti - puolime rungtyniaus Cristiano Ronaldo, Karimas Benzema bei Garethas Bale'as.

Strategas ilgą laiką žaidė vadinamąjį "diamond" su Isco žemiau tarp Karimo Benzema ir Cristiano Ronaldo, tačiau po traumos grįžus G. Bale'ui ispanas vėl prarado startinę poziciją ir dabar Z. Zidane'as rungtyniauja sau įprastu 4-3-3 išsidėstymu.

Yra tikimybės, kad į startinę sudėtį vietoj G. Bale'o gali būti įleistas gynyboje darbo nevengiantis krašto puolėjas Lucas Vazquezas, tačiau realesnis variantas yra tai, kad pastarasis pasirodys po keitimo. Žinoma, tai priklausys nemažai nuo situacijos - jeigu "Real" turės tenkinantį rezultatą į aikštę gali būti mesti Mateo Kovačičius ir L. Vazquezas, tačiau jeigu reikės stiprinti puolimą - aikštėje greičiausiai pasirodys Marco Asensio ir Isco.

Šią taktiką Z. Zidane'as naudoja visą šį sezoną, todėl sunku tikėtis, kad prancūzas griebsis eksperimentų prieš vienas svarbiausių sezono rungtynių.

embeded-image
(skliausteliuose - žaidėjų įsigijimo kainos)

Staigmenų neturėtume išvysti ir Paryžiaus "Saint-Germain" startinėje sudėtyje. Vienintelis klausimas yra tai, ar Unai Emery rizikuos ir rungtyniaus su labiau atakuojančia saugų linija ar visgi nuspręs aikštėje turėti atraminį saugą.

Gynybos ketvertas yra beveik aiškus - dešiniajame krašte žais Dani Alvesas, vidurio gynėjų porą sudarys brazilai Thiago Silva bei Marquinhosas, o kairiajame krašte greičiausiai pasirodys Yuri Berchiche, kuris šį sezoną daug nerungtyniavo, tačiau Layvinas Kurzawa pastaruoju metu turėjo sveikatos problemų.

Vidurio linijoje E. Emery turi pasirinkimo - kartu su Adrienu Rabiot ir Marco Verratti į aikštę leisti Angelį Di Maria/Julianą Draxlerį ar visgi minėtus du pirmus žaidėjus palikti rungtyniauti šiek tiek aukščiau ir į atraminio saugo poziciją statyti Lassanią Diarrą, kuris komandą papildė šį sausį.

Labiausiai tikėtinas variantas yra L. Diarra pasirodymas aikštėje. Saugas atlieka "žaidėjo-griovėjo" funkcijas, kaip ir varžovų komandoje brazilas Casemiro. Be to, prancūzui "Real" komanda ir stadiono kampai yra puikiai pažįstami - jis čia rungtyniavo trejus metus.

Puolimo pozicijoje jokių netikėtumų tikrai nebus - kartu rungtyniaus Edinsonas Cavani, Kylianas Mbappe ir Neymaras. Tai yra optimaliausia, ką savo varžovams gali pasiūlyti U. Emery.

Pagrindiniai kandidatai žengti į aikštę po keitimo ir tapti netikėtumo faktoriais PSG komandoje yra būtent Angelis Di Maria, Julianas Draxleris ir jaunasis Giovani Lo Celso.

embeded-image
(skliausteliuose - žaidėjų įsigijimo kainos)

_________________________________________________________________________

Silpnybės

Tokio lygio komandos jų daug turėti negali, tačiau šio sezono Madrido "Real" silpnybių tikrai turi. Viena didžiausių - itin pažeidžiama gynybos linija.

U. Emery turėtų būti puikiai išanalizavęs "Real" ekipos krašto gynėjų žaidimą. Dešiniajame krašte nebus Dani Carvajalio, tačiau bus Nacho, kurio pagrindinė užduotis bus stabdyti Neymarą. Vargu, ar šį gynėją bus galima išvysti tiek dažnai jungiantis į atakas puolime kiek prieš tai darė D. Carvajalis.

Didžiausia "Real" problema šį sezoną buvo tapęs Marcelo kraštas. Brazilas itin daug rungtyniauja varžovų aikštės pusėje, todėl "Real" dažnai būtent per brazilo kraštą nukenčia kontratakų metu. Žinia, jog šiame krašte rungtyniaus Kylianas Mbappe "Real" ekipos sirgalių pozityviai nenuteikia, tačiau brazilas tokio lygio rungtynėse visada yra atsargesnis, o nemažai pagalbos jam turės teikti ir Casemiro su Toni Kroosu.

Dar viena iš "Real" ekipos silpnybių šiame sezone yra nesusitvarkymas su aukštu varžovų presingu. Z. Zidane'as aikštėje turi L. Modričių ir T. Krooso, tačiau už nugaros yra Casemiro, kuris pasižymi ne itin gera kamuolio kontrole. PSG turėtų atkreipti dėmesį į kiekvieną Casemiro prisilietimą prie kamuolio.

Brazilas yra gynybinio stiliaus saugas, todėl ilgai neužsibūna su kamuoliu, o tik pajutęs didesnį spaudimą jį atiduoda šalia esančiam žaidėjui. PSG, turintis puolime tokius greitus žaidėjus kaip Neymarą ir Mbappe, kiekvieną netikslų saugo perdavimą gali paversti pavojinga proga, todėl "Real" turėtų būti labai atsargus skirstant kamuolį.

embeded-image

Panašių silpnybių turi ir PSG ekipa. Dani Alvesas yra savo žaidimo stiliumi gana panašus į Marcelo, todėl taip pat dažnai mėgsta jungtis į atakas, todėl erdvių atsivers ir svečių aikštės pusėje. Kitame gynybos krašte veikiausiai rungtyniaus ne daug patirties turintis Berchiche, todėl Garethas Bale'as pasistengs jam pridaryti kuo įmanoma daugiau problemų.

PSG saugų linija taip pat nėra įspūdinga - Verratti bei Rabiot puikiai žaidžia su kamuoliu, tačiau jų problema yra tai, kad varžovų gretose tose pačiose pozicijoje yra Kroosas bei Modričius. Būtent iš šio dueto tikimasi, kad jie primes savo žaidimo ritmą, o tokiems žaidėjams kaip Verratti bei Rabiot nebuvimas su kamuoliu yra "iškritimas iš žaidimo". Tas pats atsitiko ir praėjusį sezoną, kai "Barcelona" atsakomosiose rungtynėse su kamuoliu dominavo kiekviename aikštės centimetre.

Iš esmės abi komandos turi panašių problemų. Pavyzdžiui, ryškiausios rungtynių žvaigždės - Cristiano Ronaldo ir Neymaras - rungtyniauja tame pačiame puolimo krašte ir gynybos funkcijų beveik neprisiima, todėl tai automatiškai atveria erdves tiek aikštėje viduryje, tiek ir gynyboje.

Visgi, didžiausia PSG silpnybė čia gali būti ne taktinis pasiruošimas ar konkrečios pozicijos aikštėje, o neturėjimas tokios patirties, kokią turi dukart Čempionų lygos nugalėtojai.

embeded-image

Stiprybės

Šios komandos jų turi tikrai daug. Visgi, komandos branduoliai skiriasi - jeigu PSG yra priklausomas nuo savo puolimo, tai prie "Real" sėkmės daugiausiai prisideda saugų linija.

Z. Zidane'as visada gali pasitikėti L. Modričiumi ir T. Kroosu, kurie tokiose rungtynėse yra komandos varikliai. "Real" ekipa šiose rungtynėse tikrai neturėtų pasirinkti žaidimo stiliaus arčiau gynybos, nes to paprasčiausiai neleistų ir "baltųjų" sirgalių armija "Santiago Bernabeu" stadione.

Nemažai laukiama ir iš Cristiano Ronaldo, kuris, nepaisant savo gana prastos sportinės formos Ispanijoje, šį sezoną Čempionų lygoje yra sumušęs dešimt įvarčių ir yra tokių kovų puolimo lyderis komandoje. "Real" turi puikią saugų liniją, tačiau jeigu puolime bus šaudoma tuščiais šoviniais, tikėtis palankaus rezultato nereikėtų.

Nemažai "Real" bus priklausomas ir nuo Marcelo. Brazilas turi problemų su savo darbu gynyboje, tačiau jis tai kompensuoja žaidimu kairiajame puolimo krašte. Z. Zidane'o futbole galima išvysti daug aukštų perdavimų į baudos aikštelę, o po to, kai komanda neteko D. Carvajalio, Marcelo turės prisiimti dar daugiau atsakomybės šiuo žaidimu aspektu.

embeded-image

Mbappe, Neymaras, Cavani - tai yra didžiausios PSG ekipos stiprybės. Nuostabiai šį sezoną rungtyniaujanti puolimo trijulė kelią nerimą "Real" stovykloje, o ypatingai šiuo metu, kai pastarieji į savo vartus praleidžia nemažai įvarčių.

Mbappe ir Neymaras yra tie žaidėjai, kurie patys nesunkiai gali susikurti progą, o Cavani baudos aikštelėje varžovams už klaidas taip pat nedovanoja.

PSG yra greitą futbolą propaguojanti komanda, todėl šiose rungtynėse ginklu gali tapti ir greiti išbėgimai į ataką. "Real" yra laikomas šiokiu tokiu favoritu ilgiau laiko kontroliuoti kamuolį ir diktuoti žaidimo taisykles, tačiau toks futbolas nėra pats neparankiausias PSG ekipai, kuri turi greitai bėgančius futbolininkus.

Šiose rungtynėse iš esmės viskas priklausys nuo šių veiksnių: kaip "Real" gynyboje susitvarkys su Neymaru ir Mbappe ir kaip PSG atlaikys šeimininkų atakas su Luka Modričiumi ir Toni Kroosu ieškant variantų puolime.

eurofootball.lt/naujieno...nybes-ir-stipryb
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
Čempionų lygos dienos rungtynės: "Chelsea" - "Barcelona" (apžvalga)

embeded-image

Šią savaitę UEFA Čempionų lygoje tęsis aštuntfinalio kovos. Labiausiai intriguojanti akistata įvyks „Stamford Bridge“ stadione, kur Londono „Chelsea“ priims „Barcelona“.

Be šios dvikovos įvyks Miuncheno „Bayern“ ir „Besiktas“ akistata. Abi dvikovos prasidės 21 valandą 45 minutės Lietuvos laiku. „EuroFotball.lt“ portalas apžvelgs dienos rungtynes – „Chelsea“ ir „Barcelona“ klubų akistatą.

______________________________________________________________________________________________________

Komandų rezultatai

Poros favoritu yra laikomas Katalonijos klubas, kuris šį sezoną demonstruoja puikią sportinę formą. Pastaruoju metu „Barca“ turėjo šiokių tokių problemų Ispanijos pirmenybėse, tačiau pranašumas prieš kitas komandas yra toks, jog „Barca“ gali net ir pralaimėti kelias rungtynes iš eilės.

„Chelsea“ ne taip seniai buvo patekęs į duobę – dvi rungtynes iš eilės Anglijos vidutiniokams pralaimėjo net trijų įvarčių skirtumu, tačiau pastarosios dvi rungtynės pozityviai nuteikė tiek Antonio Conte, tiek komandos sirgalius.

Minėtose dviejose rungtynėse „mėlynieji“ rezultatu 4-0 sutriuškino „Hull City“ bei vieno įvarčio mažesniu skirtumu patiesė „West Brom“. Iš viso per paskutines penkias rungtynes Londono komanda du kartus pralaimėjo ir tris kartus džiaugėsi pergalėmis.

Savo ruožtu „Barcelona“ paskutinėse rungtynėse rezultatu 2-0 nugalėjo „Eibar“, nors ir turėjo sunkumų aikštėje. Katalonai šį sezoną problemų su gynyba beveik neturi, tačiau paskutiniu metu Ernesto Valverde nedžiugina puolimas – per penkias rungtynes pelnyti tik šeši įvarčiai.

Didelių priekaištų savo auklėtiniams E. Valverde neturėtų kelti – „Barcelona“ šį sezoną „La Liga“ pirmenybėse dar nepatyrė nei vieno pralaimėjimo. Per paskutines penkias rungtynes katalonai tris kartus džiaugėsi pergalėmis ir sužaidė lygiosiomis su „Espanyol“ bei Madrido „Getafe“.

Grupių etapas

„Chelsea“ kelionę link aštuntfinalio etapo pradėjo nuo C grupės, kurioje grūmėsi su „Roma“, Madrido „Atletico“ bei „Qarabag“. „Mėlynieji“ gana ilgą laiko buvo pirmoje pozicijoje, tačiau paskutiniame ture prarado taškus ir liko antroje pozicijoje į viršų užleisdama „Roma“.

Iš viso per šešerias rungtynes „aristokratai“ pasiekė tris pergales, du kartus sužaidė lygiosiomis ir sykį nusileido minėtai „Roma“ komandai. Per visą grupių etapą A. Conte auklėtiniai pelnė 16 įvarčių ir į savo vartus praleido aštuonis tikslius smūgius.

embeded-image

Apart vienintelio pralaimėjimo, panašius rezultatus D grupėje demonstravo ir „Barcelona“, kuri už savo nugaros paliko Turino „Juventus“, Lisabonos „Sporting“ bei Pirėjo „Olympiakos“.

Ispanijos vicečempionai grupių etape iš viso surinko 14 taškų – keturios pergalės ir dvejos lygiosios. „Barcos“ puolimas ir čia nebuvo pats geriausias – pasiekti devyni įvarčiai, tačiau į savus vartus praleistas vos vienas tikslus varžovų smūgis.

Komandų naujienos

Didelių netekčių prieš šias rungtynes abi komandos neturi – „Barcai“ negalės padėti Thomas Vermaelenas bei suspenduotas Nelsonas Semedo, o „Chelsea“ versis be Rosso Barkley ir trenerio sprendimu komandos užribyje paliktų Davido Luizo bei Tiemoue Bakayoko.

Startinėje sudėtyje siurprizų neturėtų pateikti nei vienas treneris – Ernersto Valverde versis savo įprastu vienuoliktuku, kuriame yra ir Paulinho, o A. Conte į startinę poziciją jau turėtų sugrąžinti Alvaro Morata, kuris penktadienį žaidė pirmą kartą po nugaros traumos.

Vis dar yra abejonių dėl A. Conte pasirinktos žaidimo taktikos – žaidimas su trimis vidurio saugais ar vis dėlto Williano/Pedro pasirodymas aikštėje kartu su Alvaro Morata ir Edenu Hazardu. Prognozuojama, kad visgi strategas pasirins atakuojančio plano išsidėstymą su Pedro ir Hazardu labiau iš kraštų.

Prognozuojamos startinės sudėtys:

„Chelsea“: (3-4-3) Thibaut Courtois; Cezar Azpilicueta, Andreas Christensen, Gary Cahill; Victor Moses, Cesc Fabregas, N‘Golo Kante, Marcos Alonso; Pedro, Eden Hazard; Alvaro Morata.

„Barcelona“: (4-4-2) Marc-Andre ter Stegen; Sergi Roberto, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Jordi Alba; Ivan Rakitič, Sergio Busquets, Andres Iniesta; Paulinho; Lionel Messi, Luis Suarez.

embeded-image

Įdomūs faktai

Paskutinį kartą šios dvi komandos tarpusavyje Čempionų lygoje kovojo 2011-12 metų sezone. „Chelsea“ bendru rezultatu 3-2 nukovė katalonus ir žengė į turnyro finalą, kuriame vėliau ir triumfavo.

Nuo 2000-ųjų metų „Chelsea“ ir „Barcelona“ Čempionų lygoje kovojo 12 kartų. Tarpusavio kovose kol kas geriau sekasi Londono komandai – keturios pergalės, penkios lygiosios ir trys pralaimėjimai.

Lionelis Messi, Čempionų lygos grupių etape pelnęs tik tris įvarčius, vis dar išlieka didžiausia „Chelsea“ grėsme – iš viso argentinietis šiame sezone yra pelnęs 27 įvarčius ir atlikęs 15 rezultatyvių perdavimų.

„Barcelona“ komandai reikėtų pasisaugoti Edeno Hazardo, kuris pastaruoju metu žaidžia bene geriausią karjeros futbolą – 15 įvarčių ir keturi rezultatyvūs perdavimai šiame sezone.

Net keturios iš paskutinių penkių dvikovų tarp šių komandų baigėsi lygiosiomis.

„Chelsea“ ir „Barcelona“ dvikovos Čempionų lygoje netampa įvarčių puošmenomis – per paskutinius septynis susitikimus vos du kartus buvo peržengta trijų įvarčių riba.

Paskutinį kartą „Chelsea“ Čempionų lygos atkrintamosiose varžybose su Ispanijos klubu kovojo 2013-14 metų sezone. Bandymas prasibrauti į dar vieną finalą „mėlyniesiems“ buvo nesėkmingas – Madrido „Atletico“ bendru rezultatu 3-1 pranoko Anglijos atstovus.

„Barcelona“ komandai apsilankyti Anglijoje teko ne taip seniai – praėjusio sezono grupių etape jie „Manchester City“ tvirtovėje turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 1-3.

Katalonijos ekipa atkrintamųjų varžybas prieš Anglijos klubus laimėjo 13 kartų iš 23 bandymų. 2012-ųjų metų pralaimėjimas pusfinalyje prieš tą patį „Chelsea“ daugkartiniams Ispanijos čempionams buvo vienintelis per pastaruosius septynis atikrintamųjų susirėmimus su anglais.



eurofootball.lt/naujieno...barcelona-apzvalga/59273
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
Čempionų lygos dienos rungtynės: "Chelsea" - "Barcelona" (apžvalga)

embeded-image

Šią savaitę UEFA Čempionų lygoje tęsis aštuntfinalio kovos. Labiausiai intriguojanti akistata įvyks „Stamford Bridge“ stadione, kur Londono „Chelsea“ priims „Barcelona“.

Be šios dvikovos įvyks Miuncheno „Bayern“ ir „Besiktas“ akistata. Abi dvikovos prasidės 21 valandą 45 minutės Lietuvos laiku. „EuroFotball.lt“ portalas apžvelgs dienos rungtynes – „Chelsea“ ir „Barcelona“ klubų akistatą.

__________________________________________________________________________

Komandų rezultatai

Poros favoritu yra laikomas Katalonijos klubas, kuris šį sezoną demonstruoja puikią sportinę formą. Pastaruoju metu „Barca“ turėjo šiokių tokių problemų Ispanijos pirmenybėse, tačiau pranašumas prieš kitas komandas yra toks, jog „Barca“ gali net ir pralaimėti kelias rungtynes iš eilės.

„Chelsea“ ne taip seniai buvo patekęs į duobę – dvi rungtynes iš eilės Anglijos vidutiniokams pralaimėjo net trijų įvarčių skirtumu, tačiau pastarosios dvi rungtynės pozityviai nuteikė tiek Antonio Conte, tiek komandos sirgalius.

Minėtose dviejose rungtynėse „mėlynieji“ rezultatu 4-0 sutriuškino „Hull City“ bei vieno įvarčio mažesniu skirtumu patiesė „West Brom“. Iš viso per paskutines penkias rungtynes Londono komanda du kartus pralaimėjo ir tris kartus džiaugėsi pergalėmis.

Savo ruožtu „Barcelona“ paskutinėse rungtynėse rezultatu 2-0 nugalėjo „Eibar“, nors ir turėjo sunkumų aikštėje. Katalonai šį sezoną problemų su gynyba beveik neturi, tačiau paskutiniu metu Ernesto Valverde nedžiugina puolimas – per penkias rungtynes pelnyti tik šeši įvarčiai.

Didelių priekaištų savo auklėtiniams E. Valverde neturėtų kelti – „Barcelona“ šį sezoną „La Liga“ pirmenybėse dar nepatyrė nei vieno pralaimėjimo. Per paskutines penkias rungtynes katalonai tris kartus džiaugėsi pergalėmis ir sužaidė lygiosiomis su „Espanyol“ bei Madrido „Getafe“.

Grupių etapas

„Chelsea“ kelionę link aštuntfinalio etapo pradėjo nuo C grupės, kurioje grūmėsi su „Roma“, Madrido „Atletico“ bei „Qarabag“. „Mėlynieji“ gana ilgą laiko buvo pirmoje pozicijoje, tačiau paskutiniame ture prarado taškus ir liko antroje pozicijoje į viršų užleisdama „Roma“.

Iš viso per šešerias rungtynes „aristokratai“ pasiekė tris pergales, du kartus sužaidė lygiosiomis ir sykį nusileido minėtai „Roma“ komandai. Per visą grupių etapą A. Conte auklėtiniai pelnė 16 įvarčių ir į savo vartus praleido aštuonis tikslius smūgius.

embeded-image

Apart vienintelio pralaimėjimo, panašius rezultatus D grupėje demonstravo ir „Barcelona“, kuri už savo nugaros paliko Turino „Juventus“, Lisabonos „Sporting“ bei Pirėjo „Olympiakos“.

Ispanijos vicečempionai grupių etape iš viso surinko 14 taškų – keturios pergalės ir dvejos lygiosios. „Barcos“ puolimas ir čia nebuvo pats geriausias – pasiekti devyni įvarčiai, tačiau į savus vartus praleistas vos vienas tikslus varžovų smūgis.

Komandų naujienos

Didelių netekčių prieš šias rungtynes abi komandos neturi – „Barcai“ negalės padėti Thomas Vermaelenas bei suspenduotas Nelsonas Semedo, o „Chelsea“ versis be Rosso Barkley ir trenerio sprendimu komandos užribyje paliktų Davido Luizo bei Tiemoue Bakayoko.

Startinėje sudėtyje siurprizų neturėtų pateikti nei vienas treneris – Ernersto Valverde versis savo įprastu vienuoliktuku, kuriame yra ir Paulinho, o A. Conte į startinę poziciją jau turėtų sugrąžinti Alvaro Morata, kuris penktadienį žaidė pirmą kartą po nugaros traumos.

Vis dar yra abejonių dėl A. Conte pasirinktos žaidimo taktikos – žaidimas su trimis vidurio saugais ar vis dėlto Williano/Pedro pasirodymas aikštėje kartu su Alvaro Morata ir Edenu Hazardu. Prognozuojama, kad visgi strategas pasirins atakuojančio plano išsidėstymą su Pedro ir Hazardu labiau iš kraštų.

Prognozuojamos startinės sudėtys:

„Chelsea“: (3-4-3) Thibaut Courtois; Cezar Azpilicueta, Andreas Christensen, Gary Cahill; Victor Moses, Cesc Fabregas, N‘Golo Kante, Marcos Alonso; Pedro, Eden Hazard; Alvaro Morata.

„Barcelona“: (4-4-2) Marc-Andre ter Stegen; Sergi Roberto, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Jordi Alba; Ivan Rakitič, Sergio Busquets, Andres Iniesta; Paulinho; Lionel Messi, Luis Suarez.

embeded-image

Įdomūs faktai

Paskutinį kartą šios dvi komandos tarpusavyje Čempionų lygoje kovojo 2011-12 metų sezone. „Chelsea“ bendru rezultatu 3-2 nukovė katalonus ir žengė į turnyro finalą, kuriame vėliau ir triumfavo.

Nuo 2000-ųjų metų „Chelsea“ ir „Barcelona“ Čempionų lygoje kovojo 12 kartų. Tarpusavio kovose kol kas geriau sekasi Londono komandai – keturios pergalės, penkios lygiosios ir trys pralaimėjimai.

Lionelis Messi, Čempionų lygos grupių etape pelnęs tik tris įvarčius, vis dar išlieka didžiausia „Chelsea“ grėsme – iš viso argentinietis šiame sezone yra pelnęs 27 įvarčius ir atlikęs 15 rezultatyvių perdavimų.

„Barcelona“ komandai reikėtų pasisaugoti Edeno Hazardo, kuris pastaruoju metu žaidžia bene geriausią karjeros futbolą – 15 įvarčių ir keturi rezultatyvūs perdavimai šiame sezone.

Net keturios iš paskutinių penkių dvikovų tarp šių komandų baigėsi lygiosiomis.

„Chelsea“ ir „Barcelona“ dvikovos Čempionų lygoje netampa įvarčių puošmenomis – per paskutinius septynis susitikimus vos du kartus buvo peržengta trijų įvarčių riba.

Paskutinį kartą „Chelsea“ Čempionų lygos atkrintamosiose varžybose su Ispanijos klubu kovojo 2013-14 metų sezone. Bandymas prasibrauti į dar vieną finalą „mėlyniesiems“ buvo nesėkmingas – Madrido „Atletico“ bendru rezultatu 3-1 pranoko Anglijos atstovus.

„Barcelona“ komandai apsilankyti Anglijoje teko ne taip seniai – praėjusio sezono grupių etape jie „Manchester City“ tvirtovėje turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 1-3.

Katalonijos ekipa atkrintamųjų varžybas prieš Anglijos klubus laimėjo 13 kartų iš 23 bandymų. 2012-ųjų metų pralaimėjimas pusfinalyje prieš tą patį „Chelsea“ daugkartiniams Ispanijos čempionams buvo vienintelis per pastaruosius septynis atikrintamųjų susirėmimus su anglais.



eurofootball.lt/naujieno...barcelona-apzvalga/59273
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
1
Čempionų lygos dienos rungtynės: "Sevilla" - "Man Utd" (apžvalga)

embeded-image

Trečiadienį UEFA Čempionų lygoje finišuos pirmasis aštuntfinalio etapo ratas – po jo 16 turnyre dalyvaujančių komandų pradės pasiruošimą atsakomosioms rungtynėms.

Šį vakarą įvyks dar dvejos rungtynės, kuriose laukiama intriguojančios kovos. Ukrainoje Donecko „Shakhtar“ priims „Roma“, o „Manchester United“ išvykoje bandys įrodyti pranašumą prieš „Sevilla“. Pastarąją dvikova plačiau ir apžvelgs portalas „EuroFootball.lt“.

_____________________________________________________________________________________

Komandų rezultatai

Abi komandos šiuo metu stebuklų aikštėje nedemonstruoja, tačiau sportine forma abiejų ekipų strategai neturėtų būti nepatenkinti. Šioje poroje įžvelgiamas „Manchester United“ klubo pranašumas, bet „Sevilla“ prie Vincenzo Montella grįžta į senas vėžes ir pastaruoju metu demonstruoja gana gerus rezultatus.

„Sevilla“ per paskutines penkerias rungtynes tris kartus džiaugėsi pergalėmis, sykį skaudžiai pralaimėjo bei tenkinosi lygiosiomis. Įdomu tai, kad visos trys pergalės buvo iškovotos per paskutines tris rungtynes, todėl andalūzai yra puikioje serijoje.

Prieš „Sevilla“ krito „Las Palmas“, „Girona“ ir „Leganes“. Daugkartiniai UEFA Europos lygos nugalėtojai skaudžiai buvo nusileidę tik „Eibar“ vienuolikei, kai ši į jų vartus pelnė net penkis įvarčius. Vis dėlto V. Montellos vadovaujamoje komandoje pastebimas ir pagerėjęs žaidimas gynyboje – per paskutines tris dvikovas praleistas vos vienas įvartis.

Gana panašius rezultatus demonstruoja ir Jose Mourinho auklėtiniai, kurie be trijų pergalių per paskutines penkias rungtynes turėjo du kartus susitaikyti su pralaimėjimais.

Paskutinėje dvikovoje „Man Utd“ nukovė „Huddersfield“ vienuolikę, tačiau prieš tai nusileido „Newcastle“ klubui. „Raudonieji velniai“ „Huddersfield“ ekipą tokiu pačiu rezultatu – 2:0 – buvo įveikę ir „Premier“ lygoje.

Dar vieną antausį Mančesterio komanda gavo Londone, kur rezultatu 0-2 buvo priversti pripažinti „Tottenham“ pranašumą. Paskutinė penkta dvikova, kuri įvyko žaidžiant FA taurėje, baigėsi „Man Utd“ triuškinančia pergale prieš kuklų „Yeovil Town“ klubą.

Kaip ir įprasta, didelių problemų „Man Utd“ gynyboje neturi – praleisti du įvarčiai prieš „Spurs“ ir vienas prieš „Newcastle“. Dideliu rezultatyvumu Europos lygos nugalėtojai pasigirti taip pat negali – keturi įvarčiai per paskutinius keturis susitikimus.

embeded-image

Grupių etapas

„Sevilla“ Čempionų lygos kelionę pradėjo nuo E grupės, kurioje dėl patekimo į tolimesnį etapą kovojo su „Liverpool“, Maskvos „Spartak“ bei „Maribor“.

Andalūzijos ekipa itin lengvo žygio neturėjo – dvi pergalės, trejos lygiosios bei vienas pralaimėjimas. „Sevilla“ krito tik netikėtai prieš „Spartak“, o su „Liverpool“, užėmusiu grupėje pirmąją vietą, abejose rungtynėse išsiskyrė lygiosiomis.

Kur kas lengviau A grupėje sekėsi „Manchester United“ komandai, kuri už savo nugaros paliko tris klubus: „Basel“, Maskvos CSKA ir Lisabonos „Benfica“.

„Raudonieji velniai“ per visas šešerias grupes rungtynes penkis kartus šventė pergalę ir tik sykį nusileido „Basel“ vienuolikei. Iš viso „United“ ekipa pelnė 12 įvarčių ir į savus vartus praleido tik tris sėkmingus varžovų smūgius.

Komandų naujienos

„Sevilla“ komanda daug netekčių prieš šią dvikovą neturi – komandai tikrai negalės padėti tik traumą turintis Danielis Carrico, kuris yra itin svarbus žaidėjus gynyboje. Vis dar yra abejonių dėl Joaquino Correa galimybių pasirodyti aikštėje, nes talentingas argentinietis savaitgalį neužbaigė dvikovos su „Las Palmas“ dėl šlaunies problemų.

„Man Utd“ gretose traumuotų žaidėjų sąrašas yra kur kas didesnis. Į sudėtį Jose Mourinho neįtraukė traumuotų Marouane‘o Fellaini bei Zlatano Ibrahimovičiaus, o dėl sportinių priežasčių komandos užribyje palikti Philas Jonesas su Marcosu Rojo.

Taip pat nėra aišku, ar rungtynėms visu šimtu procentų yra pasirengęs pastaruoju metu nerungtyniavęs Paulis Pogba. Klaustuką dėl galimybių išbėgti į aikštę taip pat turi Marcusas Rashfordas bei Andrea Herrera.

Nežinia, ar abu strategai yra pasiruošę vienas kitą nustebinti, tačiau iš prognozių galima spręsti, kad komandos žais labiau įprasta sudėtimi. „Manchester United“ komandoje startinė sudėtis iš esmės priklausys nuo Paulio Pogba, tačiau šiuo atveju tikimasi, kad prancūzas bus pastatytas ant kojų.

Prognozuojamos startinės sudėtys:

„Sevilla“: (4-3-3) Sergio Rico; Gabriel Mercado, Johannes Geis, Clement Lenglet, Sergio Escudero; Steven N‘Zonzi, Guido Pizarro, Franco Vazquez; Luis Muriel, Wissam Ben Yedder, Pablo Sarabia.

„Man Utd“: (4-2-3-1) David De Gea; Antonio Valencia, Eric Bailly, Chris Smalling, Ashley Young; Paul Pogba, Nemanja Matič; Alexis Sanchez, Jesse Lingard, Anthony Martial; Romelu Lukaku.

embeded-image

Įdomūs faktai

Tai bus pirmasis „Sevilla“ – „Manchester United“ klubų susirėmimas oficialiame Europos turnyre. Vienintelį kartą komandos kovojo 2013 metais draugiškose rungtynėse, kuriose triumfavo atstovai iš Ispanijos.

Jose Mourinho „Sevilla“ tvirtovė yra puikiai pažįstama – portugalas dar vadovaudamas Madrido „Real“ ekipai čia iškovojo aštuonias pergales ir tik sykį nusileido oponentams.

Svečiai iš Anglijos turėtų aktreipti dėmesį į „Sevilla“ puolėją Ben Yedderį, kuris šį sezoną iš visos „Sevilla“ komandos pelnytų 12 įvarčių Čempionų lygoje pasižymėjo šešiais.

„Sevilla“ savo stadione šį sezoną žaidžia įspūdingai – per 19 susitikimų iškovota 13 pergalių, penkis kartus sužaista lygiosiomis ir tik sykį nusileista varžovams.

„Manchester United“ Europos turnyruose per paskutines 18 rungtynių tik du kartus patyrė pralaimėjimą – jie nusileido Madrido „Real“ ekipai UEFA Supertaurėje ir „Basel“ vienuolikei grupių etape.

Iš viso „raudonieji velniai“ prieš Ispanijos klubus Europoje žaidė 50 kartų. Jų sąskaitoje – 13 pergalių, 20 lygiųjų bei 17 pralaimėjimų.

„Sevilla“ ekipai paskutinis susidūrimas Čempionų lygos aštuntfinalyje su Anglijos klubu baigėsi nesėkmingai – praėjusį sezoną bendru rezultatu 4-1 nusileido „Leicester City“ vienuolikei.

Per paskutines devynias Čempionų lygos rungtynes namuose „Sevilla“ šešis kartus šventė pergalę, sykį nusileido ir du kartus tenkinosi lygiosiomis.

eurofootball.lt/naujieno...a-man-utd-apzvalga/59297
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
1
Oficialu: Neymaras praleis dvikovą su "Real"

eurofootball.lt/naujieno...is-dvikova-su-real/59438
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
1
Tai kaip, Neymaras ryt bus ar ne?
Registravosi: 2017/12/11 Žinučių: 204 Padėkų: 38
Cituoti
-2
Dmitri Oliynik rašė:

Tai kaip, Neymaras ryt bus ar ne?

3 mėnesius nelos neymaras
Registravosi: 2014/10/15 Žinučių: 1484 Padėkų: 876 Tel.: LT
Cituoti
0
krulis11 rašė:

3 mėnesius nelos neymaras

Labai ačiū.
Registravosi: 2017/12/11 Žinučių: 204 Padėkų: 38
Cituoti
0
Pabandysiu ryt paimti 2 ivykius. 1. PSG pergale 2. Under 3.5
Registravosi: 2017/12/11 Žinučių: 204 Padėkų: 38
Cituoti
-2
Dmitri Oliynik rašė:

Pabandysiu ryt paimti 2 ivykius. 1. PSG pergale 2. Under 3.5

Su gerais kofais nieko nematau. Su mažesnias Liv win ir over 2,5. Dėl PSG-RM dar nežinau, palauksiu rytojaus, gal išlįs kokių žinių.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
Zhemaitis rašė:

Su gerais kofais nieko nematau. Su mažesnias Liv win ir over 2,5. Dėl PSG-RM dar nežinau, palauksiu rytojaus, gal išlįs kokių žinių.

Na manau Liverpool statyt nelabai galima! Tiesiog koef to neleidžia.
Registravosi: 2017/12/11 Žinučių: 204 Padėkų: 38
Cituoti
0
Dmitri Oliynik rašė:

Na manau Liverpool statyt nelabai galima! Tiesiog koef to neleidžia.

Žinau, todėl dabar ir pasiėmiau Liv -1. Nes kitose rungtynėse net nežinau ko tikėtis. Gal iki vakaro ateis dar kas nors į galvą.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
Prisipažinsiu, kad nemačiau Porto - Liverpool pirmos akistatos. Žiūrėjau Real - PSG ir nenorėjau mėtytis per kelis ekranus. Žadėjau peržiūrėt įrašą, bet nepaėjo 😄 Bet šiandien man atrodo nelabai saugu važiuot su Liverpool. Po pergalės 0-5 išvykoje nori to ar ne, atsiranda ir psichologiniai dalykai. Laimėta 0-5 ir visi supranta, kad kovos jau nebėra ir šansų Porto nebeturi. Bet kita medalio pusė ta, kad Porto tikrai nėra silpnas klubas ir nereikėtų žiūrėti į vieno mačo rezultatą. Atvažiuoja jie čia tikrai ne šiaip paturistaut po miestą, o pakovot bent jau dėl savo garbės ir prestižo. Galima tikėtis ir Liverpool mačo viena koja. Aišku, taip apie ČL gal ir nederėtų kalbėti, tačiau už keleto dienų laukia MU vietiniame fronte. Mačas itin svarbus, o čia reikalai jau kaip ir sutvarkyti. Porto tikrai pajėgūs puolime ir man keista, kad jie nemušė namuose, tačiau aš čia pasibandyt sugalvojau Porto over 1 su ~2.60. Liverpool gynyba tikrai nerodo labai gerų rezultatų, nemažai klaidų tiek gynybos grandies, tiek ir pačio vartų sargo, o Porto puolimas geras, greitas, labai pavojingas ir kontrose.

Nesakau, kad Liverpool nelaimės. Gal mano mintys visiškai neteisingos ir čia mes pamatysim panašų scenarijų į pirmą mačą, tačiau aš galvoju šia linkme, todėl bandau su svečių įvarčiu.

Tokios mintys pas mane, gal kam kils idėjų ;]
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Komandos tiesiog skirtingų lygių. Prieš pirmas nestačiau už nugalėtoją, bet tikėjausi, kad minimaliu pranašumu į kitą etapą išeis Porto, nes maniau, kad geresne gynyba uždarys Liv puolimą, bet pasirodo, tai neįmanoma . Porto pradės rungtynes su žiauriu spaudimu, ir nors Liv gynyba nėra pati geriausia, bet vistiek nematau šansų Porto laimėti ar baigti lygiosiomis, nes Liv lošia prieš savo žiurovus, tai tikiuosi pergalės bent minimaliu skirtumu.
Antrose varžybose linkstu link RM laimės arba lygiosios. RM nereikia niekur draskytis ir jei neprasileis ankstyvo įvarčio, tai jie galės ramiai kontroliuoji žaidimą.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
1
Zhemaitis rašė:

Komandos tiesiog skirtingų lygių. Prieš pirmas nestačiau už nugalėtoją, bet tikėjausi, kad minimaliu pranašumu į kitą etapą išeis Porto, nes maniau, kad geresne gynyba uždarys Liv puolimą, bet pasirodo, tai neįmanoma . Porto pradės rungtynes su žiauriu spaudimu, ir nors Liv gynyba nėra pati geriausia, bet vistiek nematau šansų Porto laimėti ar baigti lygiosiomis, nes Liv lošia prieš savo žiurovus, tai tikiuosi pergalės bent minimaliu skirtumu.
Antrose varžybose linkstu link RM laimės arba lygiosios. RM nereikia niekur draskytis ir jei neprasileis ankstyvo įvarčio, tai jie galės ramiai kontroliuoji žaidimą.

Tai apie Porto pergalę aš negalvoju.. Aš kalbu apie įvartį 😄 O PSG - Real, tai esu aprašęs trumpai prognozėje, tai nesiplėsiu. Čia labai daug minčių ties šiuo maču pas visus, tai gautųsi ilga diskusija.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0