Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Ar pokeris taps darbu?

Atsakyti
Sekti temą
Sveikuciai visi, senokai berasiau nes nebuvo ka rasyt 😄 ilga laika nezaidziau, buvo gimtadienis uzsiteses drauges, teko ir dirbt nemazai, o praejusi savaitgali isvykau i tripa po pajuri : )
Uzvakar nuo paskutinio posto pirma kart prisedau pries stalu ir turejau breakevene sesija ir kaip visada turejau tas pacias problemes kai 6 stalai per mazai, o 8 per daug, kaltinau aisku issibalansavima, turejau ir smagiu deepu bet istiko visi trys dazniausi atvejai, vienam turnyre supjoviau, kitam baisus badbeatas, treciam cooleris kai likus 30 zmoniu rinkau 7bb galva didele su 28bb AQ stacku is SB ir BB atsibudo su AK 27bb.
Turiu prisipazint kad visiskai nesimokiau visa si laika del to liudniausia, o ne kad nezaidziau visiskai.
Dabar baigiu dienine sesija turiu 5e KO tura likom 3/2454 esu luzerio pozicijoj bet po pertraukos ir turint swinga i apacia jau laimeti 670e smagu.
Gaunu zinuciu nemazai del winamaxo, ar to is kur mokiausi, stengiuos visiem atrasyt, kam neatrasau sorry , parasykit dar. O tie kas raso kodel neberasau nieko ir ar nepralosiau visko dar, tai ne dar kol kas nepralosiau 😄

edit. 3 ir likau.
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
5
Tebunie daug daržovių ir monikutės sapno!Tai su pokeriuku jau baigta?Ar jau Vegase baldėlini? : )
Registravosi: 2014/06/21 Žinučių: 432 Padėkų: 18 Tel.: LT
Cituoti
7
Sveiki sveiki, nerasiau nes nelabai ka buvo rasyt, mazai zaidziau ir nelabai kuo pasidalint buvo, daug dirbti teko, o dar vienas dalykas tas jog labai nemotyvavo drastiskai sumazejes zmoniu skaicius winamaxe, kai po karantino laikotarpio priziniai fondai nukrito vos ne trigubai, man tai buvo sokas lyginant su tuo kai pradejau ir buvo serija winamaxe, paskui nezaidziau ir atejo karantinas 😄
Nuo paskutinio iraso pavyko laimet viena 10e monster stacka 1200e, o toliau bangavimai ir pakritimai, bet 10k euro riba vis dar yra.

Bet istorija pagrindine ne cia, birzelio pradzioj gavau emaila is winamax supporto jog mano namu adresas nesutampa su tuo kuris nurodytas gyvenamosios vietos irodyme tai yra banko israse, kadangi lietuviai winamaxe nera laukiami tai nurodytas adresas yra miunchene, o banko israse aisku lietuviskas. Susirasinejau su supportu, paaiskinau jog gyvenu tarp lietuvos ir vokietijos, bet neturiu vokiskos saskaitos ir viskas nurimo iki praejusios savaites kai saskaita buvo isaldyta iki kol patvirtinsiu vokiska adresa dokumente, arba galiu uzsdaryti saskaita ir atgauti pinigus ~6k euru.
Nezinau ar jau rasiau kaip vyksta winamaxe aktyvavimas saskaitos tai parasysiu jog tam kad saskaita taptu aktyvi jie namu adresu atsiuncia popierini laiska su kodu, todel man nurodzius vokiska adresa draugas tiesiog atsiunte koda kuri gavo i pasto dezute.

Prarast Winamaxo nenoriu todel belieka vaziuot i miunchena, atsidaryt vokiska saskaita ant draugo adreso savo vardu ir viskas bus oficialu. Planuoju vaziuot ketvirtadieni ryte, nes optimalu butu jog viskas pasidarytu iki sekmadienio kai startuoja mazyte vasarine serija, bet zinant kokie operatyvus dokumentu tvarkyme prancuzai tai labai abejoju jog greit viskas nuses.

Keisciausi dalykai yra tie jog ip adresas kad zaidziu ne is vokietijos nei kart nebuvo paminetas supporto, dar keisciau tai jog atsibudo jie po puses metu aktyvios saskaitos buvimo, tai arba pasikeite kazkokia politika, arba tiesiog isskunde kazkas 😄 idomu ar yra daugiau lietuviu susidurusiu su tokiom problemom.
Prisegu grafika sios dienos ir linkiu sau sekmes!
ibb.co/KzbBb0T
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
0
Edit: dabar pagalvojau jog kai paskutiniam laimetam turnyre bandem su kitu zaideju dealint kol laukem jis paklause is kur as ir parasiau durne jog lithuania 😄 tai gal jis ir paskunde nes nesutikau su dealu prastu turint 30proc zetonu ir laimejau headsupa per 4 handus 😄
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
0
Ir dar vienas klausimas naudojantiems revolut. Kodel nebeleidzia ideti pinigus i saskaita is seb?
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
1
Kaip einasi?
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
3
Daug naujienu, parasysiu updeita kai visi aplinkiniai reikalai susitvarkys.
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
1
O siaip jei trumpai tai winamaxas susitvarke, bet ismoket nenori pinigu to laikotarpio vis dar ir nusiunciau aplikacija del finansavimo ir mokymu bei laipteliu iki 100e turnyru kylimo uzsienio grupej, gavau sutikima, bet dar neapsisprendziau.
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
0
vegan pizza rašė: O siaip jei trumpai tai winamaxas susitvarke, bet ismoket nenori pinigu to laikotarpio vis dar ir nusiunciau aplikacija del finansavimo ir mokymu bei laipteliu iki 100e turnyru kylimo uzsienio grupej, gavau sutikima, bet dar neapsisprendziau.
Su stake'inimu atsargiai, nes vergausi, lietuviškos istorijos čia ne taip senai sprendėsi
pokeriokarta.com/naujien...mokinio-nesutarimo-r113/
Registravosi: 2011/02/16 Žinučių: 65
Cituoti
1
Zinau, del to ir galvoju, siaip idomus tas ju visas stilius pasiulytas ir sudeliotas, bet tos istorijos visos atbaido. ir siaip dabar toks etapas sudetingas, menesi nezaidziau kol kovojau su winamaxu ir buvau vokietijoj, pinigu klausimas sprendziasi ir manau grazins vistiek nes visus popierius pateikiau ko reikia, cia dar forume skola grazinti veluoju per ta visa nusitesima, kadangi kaip ir ruosiausi is tu pinigu viska susitvarkyt (ka ir zadejo winamaxas jog pateikus banko vokiskus israsys viskas bus ok) ,o ir to zaidimo mesti nesinori, bet kaip ir akivaizdu jog vien is saves neimanoma nei patobulet ypatingai, nei pakilti auksciau. tai cia po nuostabaus karantino (kad ir kaip juokingai skambetu sasaaja su karantinu) , paskutinis vasaros menesis kol kas su labai daug problemu visokiu.
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
2
Tai gi issivadavau nuo skolu forume pagaliau sia grazia karantinini ir lietinga kuciu popiete, susidirbau cia varda, bet kaip ir rasiau tikrai nebesiskolinsiu ir kitiem nesiulau nei skolint nei skolintis. O skolas grazint geriau veliau nei niekada.
Apie pokeri, tai gi vis dar esu akivaizdu pas lenkus ant steiko ir tikrai viskuo dziaugiuosi ka gaunu ir kaip klostosi mokymai bei visa kita. Beda tik ta jog pilna problemu su Winamaxu, vokiecius ten uzblokavo tai teko persiregistruot i Norvegija, o persiregistravus ir norvegus ismete po poros savaiciu tai teko vel registruotis nauja adresa ir sikart i prancuzija, galvojau bus ramu nes vis gi Winamaxas prancuzu ir tikrai niekas nei blokuos nei ka, o ir adresas pasirode labai sekmingas ir uzpraeita savaitgali pavyko pahitinti neitiketinus 18k 25e knockout turnyre, bet tada prasidejo problemos, winamax pradejo reikalauti patvirtint oficialiu dokumentu adresa, ko as padaryt aisku negaliu nes ten negyvenu tai visi accounte esantys pinigai isisalde kartu su accountu, siandien gavau patvirtina jog pinigai pervesti ir turetu pasiekt man uz 3-5 dienu, bet accounta atgausiu tik susitvarkius oficialiu adresa. Be winamaxo sunku nes realiai visas profitas is ten ir ateina, pokerstars nesiseka baisiai, partypoker kazka truputi laimeti iseina, nuo rytojaus planuoju sokti ir i isibegejusi GG traukini.
Siaip overall kaip ir minejau visa grupe ir mokymai nuostabi patirtis, aplink padedantys ir draugiski zmones kurie tikrai padeda tobulet. Apacioj pridesiu visu kambariu grafika, o jum visiem palinkesiu linksmu svenciu.
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
6
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
1
Sėkmės pokeryje! Aš winamax irgi per vokietija buvau pasidaręs, kadangi užblokavo ir juos, tai velniop nevargsiu, vistiek mažai žaidžiu 😁
Registravosi: 2011/03/01 Žinučių: 392 Tel.: LT
Cituoti
1
Aciu! nu as manau man labai svarbu winamaxas tai galvoju dabar visus planus, aisku karantinas baisiai trukdo, turiu plana i baltarusija vaziuoti susitvarkyti, o gal turim cia kazka kas gyvena prancuzijoj ar kitoj legalioj saly ir padetu? galeciau sumoketi kazka simbolisko 😄 beje raso zmones del stable pavadinimo tai kol kas neviesinsiu, nesinori reklamos daryt kai cia problemu turejau.
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
0
Bleha pokerstars nesiseka irgi reiktu keisti, nu nes J8 < AK 2 kart pralaimejau uzpisino preflopa all-in ir dar big11 pusetinam turnyre , belekiek nesamoniu ir atrodo tik man tokios.
Registravosi: 2013/04/11 Žinučių: 610
Cituoti
1
Atrinkau salis kurios yra gana padorios ir imanoma rast lietuvi, tai jei kas uz uzmokesti padetu praneskit 😄
Australia
Austria
Belarus
Brazil
Canada
Croatia
Finaland
France
Gibraltar
Iceland
Turkey
Ukraine
cia realiai reikia tik tiek jog jums atsiustu laiska i pasto dezute mano vardu ir viskas 😄
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
0
funjan rašė: Bleha pokerstars nesiseka irgi reiktu keisti, nu nes J8 < AK 2 kart pralaimejau uzpisino preflopa all-in ir dar big11 pusetinam turnyre , belekiek nesamoniu ir atrodo tik man tokios.
Nu cia del tokiu tai net negalvok parintis, as menesiais flipinu tragiskai kaip ir visi kiti, viskas atsiremia i long run ir darba, ka tu parasei tai cia standart buna pries du outus nelaimi menesi svarbiu potu 😁 chill
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
0
vegan pizza rašė: Nu cia del tokiu tai net negalvok parintis, as menesiais flipinu tragiskai kaip ir visi kiti, viskas atsiremia i long run ir darba, ka tu parasei tai cia standart buna pries du outus nelaimi menesi svarbiu potu 😁 chill
Lietuviski bankai nepriima, tai kaip cashoutini? Seniau buvai minejas kad Vokietijoj privalejei atsidaryti banko saskaita, nes ten deklaravai gyvenama vieta. O dabar nereikejo tau atsidaryti Norvegiskos banko saskaitos cashoutinant?
Registravosi: 2009/12/29 Žinučių: 125 Padėkų: 108 Tel.: LT
Cituoti
0
Nereikejo, bet su norvegisku man rodos net ne cashoutinau nieko, o siaip cashoutinu ir depozitinu tik per skrilla 😁
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
1

Naujausi įrašai