Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Top Sport

Atsakyti
Sekti temą
Vicenter tikrai nepaliks taip
Registravosi: 2018/06/11 Žinučių: 61 Padėkų: 14
Cituoti
0
Visiškai sutinku, galima pasirodyt dabar kaip tik 😉
Registravosi: 2017/05/12 Žinučių: 2
Cituoti
0
Gražino 10Eur klounai.Aš jau parašiau laišką lažybų priežiuros komisijai , delfi.lt , lrytas.lt. Jei nebus išmokėtas laimėjimas už tą statymą , kuris aiškiai kaip diena teigia - Pirmas įvartis galva ( net išsamiame statymo aprašyme neparašyta į kuriuos vartus ) , po 11 metų statymo topsport.lt , withdrawinsiu visą likutį ir tarsiu ate ate. Dar tokiais kvailiukais apsimest su tuo į savus vartus. Ką blem bendro turi : į kuriuos vartus pelnytas ivartis ir KUO jis pelnytas.
Registravosi: 2008/11/12 Žinučių: 2 Padėkų: 3
Cituoti
0
Cmp rašė: Gražino 10Eur klounai.Aš jau parašiau laišką lažybų priežiuros komisijai , delfi.lt , lrytas.lt. Jei nebus išmokėtas laimėjimas už tą statymą , kuris aiškiai kaip diena teigia - Pirmas įvartis galva ( net išsamiame statymo aprašyme neparašyta į kuriuos vartus ) , po 11 metų statymo topsport.lt , withdrawinsiu visą likutį ir tarsiu ate ate. Dar tokiais kvailiukais apsimest su tuo į savus vartus. Ką blem bendro turi : į kuriuos vartus pelnytas ivartis ir KUO jis pelnytas.
Tai gal iškart užsienio bendrovę pasirink statymai.com/lazybos/ ir ten eik, nes kas iš to vienetinio atvejo, jei periodiškai visi skundžiasi, vieną kartą nusileis, po to kelis kart dar apgaus
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
-1
blusturgis rašė: Pasiula macui Prancuzija - Kroatija buvo tik trys variantai, t.y. koja, galva, pendelis.
Prasom, jei vis dar netikit.

image.ibb.co/jAsyUJ/screenshootas.png
Registravosi: 2013/10/03 Žinučių: 326 Padėkų: 20 Tel.: LT
Cituoti
0
kirpejas rašė: Prasom, jei vis dar netikit.

image.ibb.co/jAsyUJ/screenshootas.png
Na tada jau kaip ir nebėra jokio alibi 😄
Registravosi: 2017/09/17 Žinučių: 43 Padėkų: 14
Cituoti
0
byDRE rašė: Na tada jau kaip ir nebėra jokio alibi 😄
Wtf tai ko jus dar norit😟😟😟😟😟laimejo variantas kad pirmas ivartis i savus vartus,o ne galva
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
1
Yra kaip yra cia nieko nepakeisi, bet topsport neapgalvojo, kaip gali viskas nutikt dviprasmiskai jeigu butu imusta i savus vartus ir galva... siuo atveju taip ir nutiko, realiai cia variantai : pirmas ivartis bus galva ; pirmas ivartis bus i savus vartus, turetu buti uzskaityti kaip abu laimeti, nes vienu suviu gavosi du zuikiai, bet i loseju puse retai kada buna teigiamas sprendimas, kaip ir siuo atveju nutiko.
Registravosi: 2011/03/28 Žinučių: 33 Padėkų: 22
Cituoti
0
VicenteR rašė: Wtf tai ko jus dar norit😟😟😟😟😟laimejo variantas kad pirmas ivartis i savus vartus,o ne galva
Statymas be rizikos galiojo tik statsnt mobilioje aplikacijoje. is jos statant buvo tik 3 variantai(koja, galva, pendelis)
Registravosi: 2018/06/28 Žinučių: 2
Cituoti
6
VicenteR rašė: Wtf tai ko jus dar norit😟😟😟😟😟laimejo variantas kad pirmas ivartis i savus vartus,o ne galva
Kaip suprast wtf ko jus dar norit? Suėjo 2 įvykiai. Pirmas - galva , Pirmas - į savus vartus. 100% , jei butų nemokamas statymas Pirmas įvartis į savus vartus - TAIP , tai butų neužskaitę ir parašę , kad buvo kitas variantas - Pirmas įvartis galva , ir butų statymas pralaimėtas.
Registravosi: 2008/11/12 Žinučių: 2 Padėkų: 3
Cituoti
0
Tai jeigu owngolas, tai pagal optimistus čia visad reikia išmokėti ir tiems kad paėmė pirmą įvartį owngoalą, ir tiems, kas statė, kad įvartis bus įmuštas pvz koja iš žaidimo. (ar šiuo atveju galva). Nu neblogai būtų, ypač žinant, kad berods 12 owngoalų krito čempe.
Registravosi: 2009/11/12 Žinučių: 15
Cituoti
0
Jei programėlėj buvo tik 3 variantai be owngoalo statant tada viskas keičiasi. Tikiuos kas nors turi screenshota ar dar kaip patikrint.
Registravosi: 2009/11/12 Žinučių: 15
Cituoti
1
Apskritai čia nesąmoningas statymas 😁 patys kalti, kad už tokias pievas statot 😁 akcija ar ne akcija bet nereik pasimaut ant tokių kabliukų 😁
Registravosi: 2014/09/20 Žinučių: 251 Padėkų: 13
Cituoti
-1
jankiz rašė: Apskritai čia nesąmoningas statymas 😁 patys kalti, kad už tokias pievas statot 😁 akcija ar ne akcija bet nereik pasimaut ant tokių kabliukų 😁
Teisingai, statymas nesąmoningas, nes įvykiai persidengia. Įvartis į savo vartus galėjo būti įmuštas kokiais tik nori būdais ir tai reikštų, kad keli statymo variantai būtų laimėti, kas jau yra klaida. Vis dėlto, sakyčiau, už tokias klaidas turėtų atsakyti pati bendrovė. Nežinau, kiek jiems tektų išmokėti laimėjimų, bet aš vietoj jų tai išmokėčiau tuos laimėjimus ir nesigadinčiau reputacijos. Tokios nesąmonės tik menkina bendrovės vardą.
Registravosi: 2011/06/24 Žinučių: 1620 Padėkų: 125 Tel.: LT
Cituoti
0
Perskaičiau visus komentarus apie paskutines varžybas del pirmo įvarčio užskaitymo. Kaip suprantu labiausiai ginčytinas variantas kai statymas buvo atliktas mob. programėlėje. Atlikau statymą būtent iš ten. Pinigus grąžino, Paaiškinimas buvo apie jau čia rašytus 5 variantus. Bet kaip suprantu mob programėlėje buvo tik 3 variantai. Gal kas turit screenshota būtent šitam variantui? Jei kas turit, tai šito taip palikti negalima. Iš principo.
Registravosi: 2014/03/19 Žinučių: 5
Cituoti
1
Filosofas rašė: Teisingai, statymas nesąmoningas, nes įvykiai persidengia. Įvartis į savo vartus galėjo būti įmuštas kokiais tik nori būdais ir tai reikštų, kad keli statymo variantai būtų laimėti, kas jau yra klaida. Vis dėlto, sakyčiau, už tokias klaidas turėtų atsakyti pati bendrovė. Nežinau, kiek jiems tektų išmokėti laimėjimų, bet aš vietoj jų tai išmokėčiau tuos laimėjimus ir nesigadinčiau reputacijos. Tokios nesąmonės tik menkina bendrovės vardą.
Menkina tam kartui, bet paleis naujų akcijų atrakcijų po 5-10eur ir tie kas nori pelno be rizikos pamirš visas kliurkas.
Registravosi: 2014/09/20 Žinučių: 251 Padėkų: 13
Cituoti
0
VicenteR rašė: Wtf tai ko jus dar norit😟😟😟😟😟laimejo variantas kad pirmas ivartis i savus vartus,o ne galva
Tai būtent ir sakau, kad netenka žmonės alibi, jeigu pasiūloje buvo pasirinkimo variantas - pirmasis įvartis į savus vartus. Nes esmė tokia, kad visi statė už tai, kad pirmasis įvartis bus įmuštas galva! Galva jis ir buvo pelnytas, tačiau į savus vartus. Šis statymas galiojo tik statant mob programėlėje, tačiau kaip kolega minėjo, statant per ją buvo galimi tik 3 pasirinkimai - Pirmas įvartis galva, koja, baudiniu. Šitam faktui reiktų screenshoto, jeigu jį gaunam, turim nenuginčijmą argumentą, kad bendrovė išmaudė žmones. Jei prie pasirinkimų buvo nurodyta į savus vartus, tai viskas čia gerai ir nėra dėl ko pykti, nes pirmas įvartis būtent ir krito į savus vartus.
Registravosi: 2017/09/17 Žinučių: 43 Padėkų: 14
Cituoti
1
byDRE rašė: Tai būtent ir sakau, kad netenka žmonės alibi, jeigu pasiūloje buvo pasirinkimo variantas - pirmasis įvartis į savus vartus. Nes esmė tokia, kad visi statė už tai, kad pirmasis įvartis bus įmuštas galva! Galva jis ir buvo pelnytas, tačiau į savus vartus. Šis statymas galiojo tik statant mob programėlėje, tačiau kaip kolega minėjo, statant per ją buvo galimi tik 3 pasirinkimai - Pirmas įvartis galva, koja, baudiniu. Šitam faktui reiktų screenshoto, jeigu jį gaunam, turim nenuginčijmą argumentą, kad bendrovė išmaudė žmones. Jei prie pasirinkimų buvo nurodyta į savus vartus, tai viskas čia gerai ir nėra dėl ko pykti, nes pirmas įvartis būtent ir krito į savus vartus.
Teisingai
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
0
Be tai cia akyvaidziai isd**** Topsportas kas state mob aplikacijoj nes tik 3 buvo pasirinkimai.
Registravosi: 2008/05/19 Žinučių: 54 Padėkų: 1
Cituoti
0
Skambinausi į Lažybų priežiūros tarnybą, sakė jau yra daugiau šio įvykio skundų, jei daugiau susirinks, gali pradėti patikrinimą .
Registravosi: 2015/06/29 Žinučių: 2
Cituoti
3

Naujausi įrašai