Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Skrill

Atsakyti
Sekti temą
Registravosi: 2011/06/24 Žinučių: 1620 Padėkų: 125 Tel.: LT
Cituoti
0
Dekui
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
1
Sveiki, dar kam nors pjauna gryba skrillas,darau deposita is vizos, meta errora, vizoj eurai uzfreezinti, skrille nera.. Parasiau i supporta, idomu ar atrasys ka nors
Registravosi: 2010/09/12 Žinučių: 284 Tel.: LT
Cituoti
0
waldaz rašė: Sveiki, dar kam nors pjauna gryba skrillas,darau deposita is vizos, meta errora, vizoj eurai uzfreezinti, skrille nera.. Parasiau i supporta, idomu ar atrasys ka nors
Na bent jau eurai gryzo
Registravosi: 2010/09/12 Žinučių: 284 Tel.: LT
Cituoti
1
Turiu įdomia situacija, per MasterCard'ą įsimečiau eurų i skrillą,o iš skrillo noriu persimesti į bukus, bet tas mano depositas yra traktuojamas, kaip non gambling, kas reiškia, kad negalių jų naudoti lošimams, skaičiau tuos supporto tutorialus, kad darant depositą reikia pažymėti, kad juos galėčiau naudoti gamblinimui, bet tokios opcijos nėra, gal kas buvote susidure su tuo?
Registravosi: 2011/12/08 Žinučių: 2
Cituoti
0
tkras rašė: Turiu įdomia situacija, per MasterCard'ą įsimečiau eurų i skrillą,o iš skrillo noriu persimesti į bukus, bet tas mano depositas yra traktuojamas, kaip non gambling, kas reiškia, kad negalių jų naudoti lošimams, skaičiau tuos supporto tutorialus, kad darant depositą reikia pažymėti, kad juos galėčiau naudoti gamblinimui, bet tokios opcijos nėra, gal kas buvote susidure su tuo?
Parašyk į supportą, kad pakeistų, matyt kažkada pažymėjai ir po to automatiškai taiko 'non gambling'
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Supratau, bandysiu, nors pirma karta darytas depositas, naujas skrillas, ir nera tokios opcijos, kad pazymeti, tas ir keisciausia, bet dekingas, bandysiu:}
Registravosi: 2011/12/08 Žinučių: 2
Cituoti
0
tkras rašė: Supratau, bandysiu, nors pirma karta darytas depositas, naujas skrillas, ir nera tokios opcijos, kad pazymeti, tas ir keisciausia, bet dekingas, bandysiu:}
Turiu tokia pacia situacija, todel idomu ar tau ka atrase. pats parasiau, bet atsakymo negavau dar (6h)
Registravosi: 2017/11/22 Žinučių: 3 Padėkų: 2
Cituoti
0
unik rašė: Parašyk į supportą, kad pakeistų, matyt kažkada pažymėjai ir po to automatiškai taiko 'non gambling'
Turiu tokia pacia beda del non gambling ir niekaip jos neisprendziu. i laiskus skrillo suportas neatsake, o kai prisiskambinau, tai tokia griezta tetule pasake, kad nieko pakeisti nebegalima ir mano pinigai yra skirti tik pervesti kazkam arba pirkiniams. o persivedant nebuvo opcijos pasirinkti ar pinigai bus skirti gambling ar non gambling, gal kas esat tureje tokia situacija ir galite padeti?
Registravosi: 2017/11/22 Žinučių: 3 Padėkų: 2
Cituoti
0
Sveiki. Taip man buvo tas pats. teko pinigus vestis atgal y saskaita. O norint papildyti bukus zimejau skrilla tuscia ir tada per ji is mano korteles nuskaiciavo pinigus ir taip pasipilde. Taciau ta pati galima pasidaryti ir tiesiai is korteles pavedimu.
Registravosi: 2016/11/23 Žinučių: 19 Tel.: LT
Cituoti
0
mantuzass rašė: Sveiki. Taip man buvo tas pats. teko pinigus vestis atgal y saskaita. O norint papildyti bukus zimejau skrilla tuscia ir tada per ji is mano korteles nuskaiciavo pinigus ir taip pasipilde. Taciau ta pati galima pasidaryti ir tiesiai is korteles pavedimu.
Pries pora dienu atsidariau skrilla ir kelis bukus, bet negalvojau kad viskas taip sudetingai cia su tais pervedinejimais. tai realiai skrillas reikalingas tik is buku persivest pas juos, jei nenori kad tavo laimejimus matytu bankas.
Registravosi: 2017/11/22 Žinučių: 3 Padėkų: 2
Cituoti
0
Draugas vargsta su skrill vertification. Vietos nustatymas liko, tas jų gps nustatymas neveikia (man veikė, bet tvirtinau labai seniai). Teks eiti į banką ir išrašo prašyti ar kaip?
Registravosi: 2018/07/27 Žinučių: 444
Cituoti
0
Sveiki. Turiu tokią problemą su skrill ir reikia nedidelės paslaugos. Esmė ta, kad dirbau užsieny, grįžau ir norėjau įsinešt į skrill. Banko sąskaitos neturiu, tai daviau draugui pinigus, jis įsidėjo juos į kortelę ir pervedė su non gmabling funkcija į savo skrill. Gavęs juos į savo skrill irgi negalėjau žaist jais. Nuėmiau juos bankomate ir įdėjau į paysera. Iš paysera į betsafe, bet dabar noriu padaryt withdrawal į skrill, o betsafe leidžiai pervest pinigus tik į paskutinio mokėjimo būdo sąskaitą. Taigi man verkiant reikia jų skrile ir norėjau paprašyt, kad kas nors pervestų normalius 3 eurus man į skrill. Aš savo ruožtu, pervesiu dar prieš tai jums 3 non gambling eurusm kad neįvelgtumėt būdo pasipelnyti😁 Na,o nuo savęs dar galiu pažadėt, kad gavęs pinigus į skrill iš betsafe pervesiu 3 euriukus gambling dovanų už paslaugą.
Registravosi: 2010/09/24 Žinučių: 12
Cituoti
1
WestRom8363 rašė: Draugas vargsta su skrill vertification. Vietos nustatymas liko, tas jų gps nustatymas neveikia (man veikė, bet tvirtinau labai seniai). Teks eiti į banką ir išrašo prašyti ar kaip?
Kitą naršyklę ir/ar telefoną pabandyt, kartais buvę problemų kad chrome ar dar kas tiesiog neranda locationo.
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Sveiki, pries metus pervedant pinigus i skrill per klaida nurodziau kad pinigai skirti ne zaidimams ir t.t.. Neleido naudotis losimams, rasiau laiska, laukiau, jokio atsako. O tada pervedziau tuos pinigus i pazistamo skrilla, o jis man atgal ir problema issisprende.
Registravosi: 2014/03/19 Žinučių: 5
Cituoti
1
Sveiki, jeigu mano skrill neturi jokiu sasaju su mano bankais, tik su betsafe bendrove. Jeigu nusieminesiu pinigus per bankomata su skrill kortele, ar yra kazkokios galimybes, jog mane gali pastebet del siu pajamu is skrill, kuriu nenoriu rodyti bankui, vmi ir tt? Ir ar ilgai siuncia skrill mastercarda i LT?
Registravosi: 2016/12/01 Žinučių: 53 Tel.: LT
Cituoti
0
statom100 rašė: Sveiki, jeigu mano skrill neturi jokiu sasaju su mano bankais, tik su betsafe bendrove. Jeigu nusieminesiu pinigus per bankomata su skrill kortele, ar yra kazkokios galimybes, jog mane gali pastebet del siu pajamu is skrill, kuriu nenoriu rodyti bankui, vmi ir tt? Ir ar ilgai siuncia skrill mastercarda i LT?
Klausimas kiek dar tu ten išloši, nes jei išlošinėsi tai greitai gaut limitus gali ir nebenaudosi toj bendrovėj, nebereiks galvot ką ir nusiimt.
Atsiunčia tai per savaitę dažniausiai.
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
3
unik rašė: Klausimas kiek dar tu ten išloši, nes jei išlošinėsi tai greitai gaut limitus gali ir nebenaudosi toj bendrovėj, nebereiks galvot ką ir nusiimt.
Atsiunčia tai per savaitę dažniausiai.
O del bankomatu klausimo kaip?
Registravosi: 2016/12/01 Žinučių: 53 Tel.: LT
Cituoti
0
statom100 rašė: O del bankomatu klausimo kaip?
Iki šiol nebuvo niekam problemų, nes ne iš vieno banko bankomato realu, kad nusiimsi.
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Skrillas nebeleidžia prisijungti, pabandžius recoverinti passworda prašo patvirtinti kodą sms'u , tačiau ten įvestas tel numeris yra senas. Niekaip nerandu kažkokio jų contakto. Nebeturi mailo išvis jie??
Registravosi: 2014/03/26 Žinučių: 508 Padėkų: 2 Tel.: LT
Cituoti
0

Naujausi įrašai