Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

MuchBetter

Atsakyti
Sekti temą
Sveiki. Neradau temos, tai čia paklausiu, nes elektroninė piniginė irgi. 😄 Naudojasi kas nors MuchBetter programėle? Gal gali pasidalinti patirtimi ir ar gera šita alternatyva? Atsisiuntus programėle, vos per kelias minutes viskas labai paprastai užsiregistruoja ir gali naudotis. Daug info internete nėra, lietuviškai iš vis nieko, gal čia naujas produktas?
Jei kas naudoja, bus malonu išgirsti jūsų nuomonę ir patirtį. Ačiū.
Registravosi: 2018/08/07 Žinučių: 95 Padėkų: 54 Tel.: LT
Cituoti
1
Play_With_Wall rašė: Sveiki. Neradau temos, tai čia paklausiu, nes elektroninė piniginė irgi. 😄 Naudojasi kas nors MuchBetter programėle? Gal gali pasidalinti patirtimi ir ar gera šita alternatyva? Atsisiuntus programėle, vos per kelias minutes viskas labai paprastai užsiregistruoja ir gali naudotis. Daug info internete nėra, lietuviškai iš vis nieko, gal čia naujas produktas?
Jei kas naudoja, bus malonu išgirsti jūsų nuomonę ir patirtį. Ačiū.
Tai gal ir bus gera alternatyva, bet dabar tai nelabai verta dėmesio, tol kol Skrill ir Neteller kažko stipriai neužpjovė, o ir MuchBetter pervedimai tik į keletą bendrovių, čia nebent kažkas naudojasi tik Pinnacle bendrovės pervedimais, tuomet tokia alternatyva tikrai nebloga, nes ir mokesčiai mažesni.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
2
Ar naudojasi kas nors muchbetter?
Registravosi: 2015/06/22 Žinučių: 624 Padėkų: 1 Tel.: LT
Cituoti
2
Pirma karta matau. Registruota 2019m.Trekeris rodo kad apie 38% lankytoju yra iš tarpusavi nekonkurojančiu azartiniu portalu, iš kuriu ~6% yra „1XBet“. Traffikas: Germany ~21%, Canada ~19%, Brazil ~9%, UK ~7%, Austrija ~4%
Registravosi: 2019/06/20 Žinučių: 153 Tel.: LT
Cituoti
0

Naujausi įrašai