Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Lažybų paguodos užkampis

Atsakyti Sekti temą
Vamos!! rašė:

1. Ar tu supranti, kad bet kuriuo atveju varzovas butu buves OLY, nes Realas nepralos vokieciam? Zalgiris cia nieko nesirinko. Ar laimeje, ar pralose vistiek butu gave OLY.
2. PAO perka teisejus? Ir sakai "prie ko cia fanas?"? Man skamba kaip eilinio fano paistalai.
3. Prie ko cia dabar broliukai ir sesutes, nebesigauna be izeidinejimu? Zmones pradeda izeidinet tada, kai patys kazko nesupranta, o tau sporto tendencijos panasu labai gilus miskas.
4. Tu is manes tipsu nepirktum ne tik del to, kad tu nesupranti ka as sneku. Tokiu komentatoriu, kurie mazai ka ismano apie krepsini, internete yra pilna. Bet as savo zodzius pagrindziu savo darbu su siuo sportu ir krepsini ismanau daug geriau nei vidutinis lietuvis.

Pasikartosiu, ir dauguma protinguju sio puslapio nariu sutiks, kad nugaleti savo busima play off'u varzova 2 kartus sezone nera protinga. Nesakau, kad reikejo specialiai pralosinet, bet sitas macas buvo repeticija ir Zalgiris i ji paziurejo per daug rimtai, kai graikai tenkinosi tik tolimais metimais ir imetimais Milutinovui. Per atkrintamasias jus matysit jau kita Olympiakos komanda ir ta pacia ar bent panasia Zalgirio. Ir taip, du kartus nugalejus ta pati varzova, nugaleti ir treciaji tikimybe mazeja.

Taip. Aš neišmanau krepšinyje. Aš už jį beveik ir nestatau,nes nelendu ten kur žinių mažai.
Tačiau vėl konstatuoji jau po varžybų, jog Real nepralaimės, tačiau taip pat ir mokamą analizę davei kad komanda nepralaimės, bet va gale sezono ėmė ir pralaimėjo...
Kaip ir kalbėjau vienam komentare, jog tokios jau tos sezonų pabaigos, kad būna daug netikėtų rezultatų.
O jeigu manai, kad teisėjai nėra perkami, tai labai naivus jaunuolis esi 😁)
Aš suprantu kad turbūt ryto fanas, jei iškarto priklijavai jog aš fanas, tai tau skaudu kad jie laimi, bet nemanau, kad norint laimėt reikia pasikliaut simpatijomis/antipatijomis.
Aš tik kalbu iš verslo/moralės pusės jog nebuvo visiškai jokios priežasties pralošt šias varžybas. Nes bet kokiu atveju ar dabar laimėjus, ar pralaimėjus vis tiek maža tikimybė kad play offuose pavyks iki top 4 prasibraut.
Ir net šiandien laimėjus mes matysim visai kitokią Olympiakos komandą. Kuri bet kuriuo atveju iš sezono eigos išsianalizuos Žalgirį ir šios vienos varžybos tam įtakos nepadarys.
O pergalės nauda yra žymiai didesnė mažam klubui, nors ir nieko nelemiančiose varžybose. Būtų 2 iš eilės pralaimėję, būtų kritus moralė ir dar sunkiau playoffus sėkmingai pradėt būtų.
Pralaimėjimas taip pat reikštų pinigų netekimą, o dideliu biudžetu Žalgiris tikrai pasigirti negali ir negalima atidavinėt progų užsidirbti.
Aš čia ne tam jog pykčiausi, tiesiog visiškai nesutinku su tavo komentaru jog
"Jei Saras is tiesu protingas treneris, tai rytoj pralos. Tokios komandos kaip Zalgiris turi kazka aukot. Tokios kaip Oly neturi teises pralost namie. O pergales reikia tik graikam."

Aš nei vieno teigiamo dalyko iš pralaimėjimo šioje vietoje nematau.
Registravosi: 2018/03/11 Žinučių: 111 Padėkų: 8
Cituoti
3
Isijunk Vamosai saro instagrama ir pamatysi, kad PAO postu ten daugiau negu bet ko kito 😉
Registravosi: 2015/04/03 Žinučių: 352 Padėkų: 115
Cituoti
0
Po pirmo kel uzdetas live stambiau 1,5 overis bendras 😁))))))))))
flashscore.com/match/txBb6rTa/#match-summary
AMAZING buna ne tik NBA kolegos
Registravosi: 2017/03/30 Žinučių: 1026 Padėkų: 67
Cituoti
1
Vamos!! rašė:

Man be sitos temos neimanoma, nera kaip kitaip gaza nuleist, bet visiski kosmosai vyksta ten, kur atrodo tokiu nesamoniu neturetu but:
statymai.com/premium/12738-paid-bet
Antra turnyrinej lentelej esanti Fenerbahce HT turi -11. 4kel jau turi +6 kas reiskia, kad atkarpa laimeta 17-ka tasku. Pralosta po pratesimo
statymai.com/premium/12745-paid-bet
Trecia komanda EL, zaidzia namie pries nemotyvuota Zalgiri, kurie pagal visa logika turejo nuleist ta maca, nes laimet 2 kartus OLY aikstej nebus daug sansu. Oly vienu metu turejo +16, vel pratesimas ir vel po pratesimo pralaimima.

Jasikevicius dabar sneka, kad reikia zaisti visus macus ir visa kita, bet siandien nereikejo zaist is visu jegu, nes ne taip veikia sporto tendencijos. Jei nori kazka laimeti, turi kazkur pralosti. Nera tokiu komandu, kurios laimi visas varzybas. Vistiek kazkur kazka turi paaukoti. Aisku linkesiu Zalgiriui sekmes per PO, bet imant bet kokius statymus su jais, tai yra kaip kazkoks pasityciojimas.

Parasysiu ir as savo komentara ir ka manau siuo atveju😁. Pirmiausia, sudegiau su oly lygiai taip pat kaip ir dauguma ,,musu protingu". Pradzioj maniau taip pat kaip ir tu, kad cia reiketu pralosti Sarui uztad ir staciau uz oly 😁, nes irgi laikausi tos nuomones kad aplosti ,,stipresne" komanda veliau 3karta sunkiai imanoma misija bus. Dabar pamascius apie visas aplinkybes,manau kad cia gali buti isimtis...
Atslugus emocijoms, manau kad sita pergale isejo Zalgiriui labai i nauda, ir taip pat kad ir kaip keistai skambetu manau Zalgiris gali drasiai imti, ir dar karta. Pirmiausia, vien del fakto kaip sugebejo komanda sugristi i maca, dabar bus dar didesnis pastikejimas savo jegomis, kad juos galima aplosti ir graikijoj, nes jeigu neklistu tai pirma Zalgirio pergale Pirejuj per visa laika. Didele meskos paslauga gali padaryti, kai gris tie ale visi Oly nezaide, ir jiems rekes laiko isivaziuoti ir pagauti savo forma ir manau kad butent pirmam mace gali Zalgiris vel paimti juos. Oly zaidimas is tikro labai ispraustas i remus, ir butent tai matosi kaip aisktej yra senbuviai. Kazkiek ivairesnio zaidimo ir siandien buvo su Thomkinsas ar Papapetrou, bet sitie zaidejai vel bus nustumti i antra plana, nes gris ale ,,geresni.". Oly zaidime matosi panika, kai jie gaudineja, ir nesiseka mesti troicu, ypac tai akyvaizdu buvo su Barsa, kai gavo i vienus vartus. Zalgiris yra dabar neblogos formos, vieni zaidejai pasedo kazkiek, kiti pridejo, bet komandinis zaidimas daug ivairesnis, sprendimai daug protingesni. Cia aisku smulkmenos, lazybose kartais jos nera svarbios, bet manau pirmam mace Zalgiris tures gana gerus sansus dar karta mus nustebinti..
Registravosi: 2008/11/09 Žinučių: 1166 Padėkų: 5 Tel.: LT
Cituoti
9
Uraganas13, Zalgiris gulde Oly ju arenoje prie Plazos(cia tik patikslinu).
Registravosi: 2017/09/10 Žinučių: 112 Padėkų: 264
Cituoti
0
Supi*tas lietkabelis
Registravosi: 2017/03/31 Žinučių: 7
Cituoti
0
Matas Mikalauskas rašė:

Supi*tas lietkabelis

Masinis degėsis 😄
Registravosi: 2014/07/28 Žinučių: 95 Padėkų: 10
Cituoti
2
Na, kaip ir kazkada rasiau, retai dalinuosi savo lempiniais pralosimais, bet kartais atrodo buna dienu, kai tiesiog kazkas is virsaus paprasciausiai nori tave patikrinti ir tu nieko negali padaryti tik ironiskai juoktis.
Vakar turejau Obradoiro wina pries Unicaja: treciam kelinyje Obradoiro +19, likus 1:30 +7, bet aisku OT ir statymas pralostas.
Turejau ir Andoros -2 pries Burgosa: trecio viduryje Andora dar turejo +10. Aisku lost. Ir tai tas pats Burgosas, kuris man nunese skanu statyma pries Barsa, kai ketvirto kelinio viduryje dar turejo +13. Nezinau, ar per visa mano statymu istorija rasciau statyma, kai mano komanda comebackino is -13 ir daugiau, taciau keliu puslapiu neuztektu surasyti is -15 ir didesniu comebacku ne mano naudai.
p.s. Kaip irodyma, kad tikrai kazkokios aukstesnes jegos veikia situos dalykus vienas irodymas buvo dar ir vakaryksti futbolas: statymas ten buvo simbolinis , nes as futbolo statau tik del azarto ziurint su draugais, bet vakaryksciame kontekste ,tai buvo tikra vysnaite. Juvei pirmaujant 1:0 sugalvojau, o kodel negaletu buti dar viena sensacija ir pasieemiau ju patekima i kita etapa. 3min pridetos, Juve 3:0, viska patys matet. Pratesimas dar aisku nieko negarantuotu, bet kokia 85min pagalvojau, kad tikrai atsitiks kas nors tokio, kas tikrai neleis uzbaigti dienos bent su trupuciu sekmes mano puseje...
Registravosi: 2014/01/15 Žinučių: 139 Padėkų: 445
Cituoti
5
flashscore.com/match/z76ipIDc/#match-summary

Under 160.5.Po 3 kėlinių 56 taškų rezervas,Bet 365 duoda cash outint 96 proc laimėjimo.Likus 30sec 150 taškų.FT 161,pralaimėta 1 tašku(gale nebvo jokio baudavimo)...
Registravosi: 2016/06/15 Žinučių: 50 Padėkų: 144 Tel.: LT
Cituoti
0
LeBron231 rašė:

flashscore.com/match/z76ipIDc/#match-summary

Under 160.5.Po 3 kėlinių 56 taškų rezervas,Bet 365 duoda cash outint 96 proc laimėjimo.Likus 30sec 150 taškų.FT 161,pralaimėta 1 tašku(gale nebvo jokio baudavimo)...

Cia tai jo idomu kodel iswi stoks kof uz chimky 1.7 net buvo matyt chimky nelabai nori 5 vietos nes susitiktu su loko o pergales atveju pusfinali su cska
Registravosi: 2014/10/15 Žinučių: 1484 Padėkų: 868 Tel.: LT
Cituoti
0
LeBron231 rašė:

flashscore.com/match/z76ipIDc/#match-summary

Under 160.5.Po 3 kėlinių 56 taškų rezervas,Bet 365 duoda cash outint 96 proc laimėjimo.Likus 30sec 150 taškų.FT 161,pralaimėta 1 tašku(gale nebvo jokio baudavimo)...

Close macas, duoda 96%...imi ir viso gero....
Registravosi: 2016/01/28 Žinučių: 354 Tel.: LT
Cituoti
0
blatas rašė:

Close macas, duoda 96%...imi ir viso gero....

Po 3 kėlinių 10 taškų skirtumas buvo,kam man mažint laimėjimą,kai viskas taip gražiai atrodo.Tiesiog nesąmonė įvyko..
Registravosi: 2016/06/15 Žinučių: 50 Padėkų: 144 Tel.: LT
Cituoti
0
LeBron231 rašė:

Po 3 kėlinių 10 taškų skirtumas buvo,kam man mažint laimėjimą,kai viskas taip gražiai atrodo.Tiesiog nesąmonė įvyko..

Registravosi: 2015/01/04 Žinučių: 164 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
0
Mačiau,bet nelabai jau turėjo įtakos šis metimas,nes pratęsimo atveju taip pat lost būtų.
Registravosi: 2016/06/15 Žinučių: 50 Padėkų: 144 Tel.: LT
Cituoti
0
Krepšinis / JAV / NBA 2017/2018
80-98 Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers
Pergalės Intervalas, Pagrindinis Laikas Įskaitant Pratęsimą : Indiana Pacers 21 or over
€ 50.00
Koeficientas: 15.00
Lost
Cia pusiau juokais i sia asaru nulieta rubrika parasiau, bet Colison galejo pataikyti paskutinei atakoi mesta trapaka...
Registravosi: 2016/01/28 Žinučių: 354 Tel.: LT
Cituoti
3
Zielona Gora - Rosa Radom. Turejau over 159.5 pts, liko 4 min 15 sek 75-75 su prazangu bonusais. FT 79-77
Registravosi: 2015/04/03 Žinučių: 352 Padėkų: 115
Cituoti
-1
netycia rašė:

Zielona Gora - Rosa Radom. Turejau over 159.5 pts, liko 4 min 15 sek 75-75 su prazangu bonusais. FT 79-77

Aek over 152.5, likus 4min 143. Prir 74 76 namai mete 2 baudas likus 40sek. Imete tik 1 (butu sumete abi, tai akivaizdu, kad butu laimeta). Rungtynes taip ir baigesi. 151 taskas. Daug visokiu kosmosu turiu, bet cia buvo epic. Komandos zaide su 1 tasko persvara visa 4kel ir del to nebuvo baudavimusi gale. Nekalbu apie tai, kad pries maca imta 158 over.
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
2
Vamos!! rašė:

Aek over 152.5, likus 4min 143. Prir 74 76 namai mete 2 baudas likus 40sek. Imete tik 1 (butu sumete abi, tai akivaizdu, kad butu laimeta). Rungtynes taip ir baigesi. 151 taskas. Daug visokiu kosmosu turiu, bet cia buvo epic. Komandos zaide su 1 tasko persvara visa 4kel ir del to nebuvo baudavimusi gale. Nekalbu apie tai, kad pries maca imta 158 over.

ROSA RADOM ISTRAUKE PRATESIMA 😄DDD Gaila vaizdo neturiu, wtf, jau nuliai dege. o ta graiku maca sekiau, gailejausi, kad tavo pasiulymo nepaemiau - be reikalo.
Registravosi: 2015/04/03 Žinučių: 352 Padėkų: 115
Cituoti
0
Nu reiktu prikelti sita tema: turejau Eskisehiro wina pries Tofa. Ketvirto pradzioje +13, bet aisku prasileidzia OT. Ten jau yra ant prarajos ribos,bet kazkokiu budu likus 3sek pasidaro +1.Aisku cia nerasyciau,jei Tofui tiek laiko pasiekti pergalei neuztektu. Dar vienas i kolekcija.
Registravosi: 2012/09/12 Žinučių: 7
Cituoti
0
Cia kai padedi Ceku kasei under 186.5 😄D o jie imeta 187.. faina
Registravosi: 2018/03/01 Žinučių: 380 Padėkų: 84
Cituoti
0