Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Geri darbai: aš galiu!

Atsakyti
Sekti temą
Visa esme tame, kad ne tik islostus pinigus galima paaukoti , bet tie 2%GPM( kurie niekam nepaskyrus vistiek vlstybei grizta) gerokai padetu..
Registravosi: 2016/11/13 Žinučių: 155 Padėkų: 5
Cituoti
1
MR. K rašė: Retai statau punktuose, bet kai tai darau kiekvieno lapuko laimėjimą visad paaukoju maisto bankui.
Tai siūlau to nebedaryti, kadangi žinau ant kiek ten viskas yra neskaidru
Registravosi: 2014/03/26 Žinučių: 508 Padėkų: 2 Tel.: LT
Cituoti
1
miisjyu rašė: Tai siūlau to nebedaryti, kadangi žinau ant kiek ten viskas yra neskaidru
Aš įsivaizduoju. Tačiau kad pilnai neskaidru būtų ir viską žinotum - reikia pačiam daryt. Seniau ir darydavom, ir organizuodavom tokius dalykus, tačiau dabar nėra tiek laiko, jog galėčiau pats kažką padaryt, tai lieka aukot. Kartais maisto bankui, kartais kažkam kitam. Tačiau jei visus atkalbinėsi aukot, tai jau ir taip mažai aukojantys ar padedantys lietuviai tai darys. Tuomet žmonėms kuriems tikrai reikia pagalbos jos visai negaus. Kad ir maisto bankas. Aš paaukoju, o ar viskas pasieks ar ne viskas ką aš paaukojau, tuos žmones, kuriems reikia pagalbos, jau yra kitų žmonių sąžinės reikalas.. Jei vagia iš nieko neturinčių, tai nieko čia nepadarysi. Apsisuks viskas anksčiau ar vėliau.
Registravosi: 2018/03/11 Žinučių: 111 Padėkų: 8
Cituoti
5
MR. K rašė: Aš įsivaizduoju. Tačiau kad pilnai neskaidru būtų ir viską žinotum - reikia pačiam daryt. Seniau ir darydavom, ir organizuodavom tokius dalykus, tačiau dabar nėra tiek laiko, jog galėčiau pats kažką padaryt, tai lieka aukot. Kartais maisto bankui, kartais kažkam kitam. Tačiau jei visus atkalbinėsi aukot, tai jau ir taip mažai aukojantys ar padedantys lietuviai tai darys. Tuomet žmonėms kuriems tikrai reikia pagalbos jos visai negaus. Kad ir maisto bankas. Aš paaukoju, o ar viskas pasieks ar ne viskas ką aš paaukojau, tuos žmones, kuriems reikia pagalbos, jau yra kitų žmonių sąžinės reikalas.. Jei vagia iš nieko neturinčių, tai nieko čia nepadarysi. Apsisuks viskas anksčiau ar vėliau.
Aš tiesiog konkrečiai žinau kas vyksta su " maisto banku " todėl aukoti tikrai nepatariu.
Registravosi: 2014/03/26 Žinučių: 508 Padėkų: 2 Tel.: LT
Cituoti
2
miisjyu rašė: Aš tiesiog konkrečiai žinau kas vyksta su " maisto banku " todėl aukoti tikrai nepatariu.
Su 90 procentų labdaros organizacijų vyksta tas pats 😁 Gaila, kad taip yra.. bet yra 😁 Pamenu vienuose vaikų namuose net neleido neįgaliems vaikams duot lauktuves, kurias surinkom iš rėmėjų, aukojimo ir pan. Nes kažkokia vadovybė (net ne tų vaikų namų) atvažiuos ir "patikrins" ar galima jiems duot tas lauktuves. Tai kitais metais nebevežėm nieko, supynes lauke padarėm vaikams.
Registravosi: 2018/03/11 Žinučių: 111 Padėkų: 8
Cituoti
3
paganini rašė: Nemoku graziu tekstu , kad prasyti, nezinau ,kaip tai daryti... Taciau Kai sulaukus anukelio dziaugsma greit uztemdo liga tenka kazkaip lipt per save. Nesitikiu dideliu auku taciau... Jei ka bent kiek sudomino nuoroda I seses kreipimasi I draugus..m.facebook.com/story.php...65322&id=100001616862902 Laukiu bet kokiu asmeniniu pasiulimu . I PM
Kad, jau isjudinau sia tema tai karts Nuo karto iskelsiu savo posta, nepytkit labai..
Registravosi: 2016/11/13 Žinučių: 155 Padėkų: 5
Cituoti
1
paganini rašė: Kad, jau isjudinau sia tema tai karts Nuo karto iskelsiu savo posta, nepytkit labai..
Up
Registravosi: 2016/11/13 Žinučių: 155 Padėkų: 5
Cituoti
0
miisjyu rašė: Aš tiesiog konkrečiai žinau kas vyksta su " maisto banku " todėl aukoti tikrai nepatariu.
Galima placiau apie maisto banka?
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
9
Vamos!! rašė: Galima placiau apie maisto banka?
Negaliu teigti apie visos Lietuvos "maisto banką", labai tikiuosi, jog kituose miestuose taip nėra.
konkrečiai mano atvėju - gerai pažįstu žmogų, kuris gauna visas Raseiniuose ir aplink juos ( rajonuose ) suaukotas prekes. Tada pasiima kas jam patinka/tinka savo šeimai, padalina giminėms,draugams ( viskas vyksta labai tyliai ir slaptai ) , o tada likučiai kaip kruopos,miltai ir panašūs reikalai nukeliauja ten kur turėtų keliauti viskas...
Registravosi: 2014/03/26 Žinučių: 508 Padėkų: 2 Tel.: LT
Cituoti
2
Yra ir Kaune kur taip daro, pirma issirenka visi darbuotojai kam ko reikia o kas lieka tai jau vargsams
Registravosi: 2017/03/08 Žinučių: 19
Cituoti
2
Kad ir is paciu vargsu, ateina normalus zmones, susitvarke pasalpas, kad gauti nemokamai miltu ar grudu gyvulius paserti. Tik maza dalis TIKRUJU vargsu gauna si maista, butent kuriems ir yra viskas skiriama.
Kol sovietinis mastymas gyvuos, tol gyvensim tamsiam seselyje ir chalturinsim is kur gruda nugvelbt.
Registravosi: 2010/05/06 Žinučių: 553 Padėkų: 31
Cituoti
7
Jose rašė: Kad ir is paciu vargsu, ateina normalus zmones, susitvarke pasalpas, kad gauti nemokamai miltu ar grudu gyvulius paserti. Tik maza dalis TIKRUJU vargsu gauna si maista, butent kuriems ir yra viskas skiriama.
Kol sovietinis mastymas gyvuos, tol gyvensim tamsiam seselyje ir chalturinsim is kur gruda nugvelbt.
Būtent. Tačiau jei nustosim aukot, padėt, tai tie vargingiau gyvenantys žmonės, kuriems tikrai reikia pagalbos, nei tų likučių negaus.
Registravosi: 2018/03/11 Žinučių: 111 Padėkų: 8
Cituoti
1
Prieš kelis metus žinojau vieną bobą, kurios vyras dirbo Norvegijoje, jinai augino mažą vaiką, oficialių pajamų 0. Savo Audi A6 pasistatydavo toliau, kad niekam į akis nekliūtų ir eidavo asiimti iš MB produktų.
Paauglystėj susitikinėjau su mergina iš vaikų namų, kai sužinojau, negalėjau patikėt, nes apsirengus gerai, bapkių visada turėdavo. Vaiknamyje ten irgi pilnos šiknos, labdaros pastoviai gauna, plasminiai TV, Išmanieji telefonai, playstationai ir t.t.
Jei tikrai norit paremt, o ne išmest pinigus į orą, kad užsiskaityt sau kaip gerą darbą, tai susiraskit moksleivį iš nepasiturinčios šeimos kuris nori mokytis ir remkit jį. Jei nesinori asmeniškumų, tai tada geriau vaikų linijai, nes jie labai aiškiai deklaruoja, kur pinigus deda, o neperka kruopas už 6x kainą ar vaiknamyje neduoda kišenpinigiams ant alko ir cigarečių.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
6
Sham As rašė: Yra ir Kaune kur taip daro, pirma issirenka visi darbuotojai kam ko reikia o kas lieka tai jau vargsams
100% sutinku. Paciam pazystamasyra siules pasiimt pasiimt sampunu, muilu, dantu pastu ir pan. Nezinau is kokio fondo , gal ne maisto banko, bet kad Kaune tas vyksta, ar bent jau vyko. Tai faktas..
O morintiems paaukot ir tikrai padet. Siulyciau paremt mano anukeli, kur tikrai nei vienas eur nenuses i kazkieno kisene
Registravosi: 2016/11/13 Žinučių: 155 Padėkų: 5
Cituoti
0
Mieli kolegos, neapleidziam tradiciju ir prisidedam prie geru darbu. Nepamirsiu nei vieno paaukojusio, o vienam zmogui atiteks mokama menesio prenumerata. Graziu svenciu! globalgiving.org/project...lp-children-with-cancer/embeded-image
Registravosi: 2009/08/26 Žinučių: 322 Padėkų: 817
Cituoti
16
Thank You
for donating $114.00 USD to Let's Help More Than 100 Children with Cancer on GlobalGiving.
Your donation is complete..
Registravosi: 2014/03/03 Žinučių: 112 Padėkų: 4
Cituoti
8
Visus, kuriems pastarasis lažybų laikotarpis buvo pelningas, raginu nepasididžiuoti ir paaukoti VšĮ „Penkta koja“.

etaplius.lt/vsi-penkta-k...-suniui-ir-tai-yra-galas
Registravosi: 2011/06/24 Žinučių: 1618 Padėkų: 125 Tel.: LT
Cituoti
9
Prisidejau prie maisto banko aukos tel 1343
Registravosi: 1970/01/01 Žinučių: 247 Padėkų: 1988 Tel.: LT
Cituoti
5
regimantaspa rašė: Prisidejau prie maisto banko aukos tel 1343
Dziaugiuosi uz tave!
Registravosi: 2017/07/25 Žinučių: 221 Tel.: LT
Cituoti
3
regimantaspa rašė: Prisidejau prie maisto banko aukos tel 1343
Esu kritiškas labdaros akcijoms, kurias organizuoja šimtus milijonų uždirbantis verslas, iš to dar sugebantis prakišti savo pardavimus ir pasidaryti geradarių reklamą. Slogu, kai rinkoje vyraujantys žaidėjai (bankai ar prekybcentriai) sugalvoja kelių šimtų tūkstančių (daugiausiai) vertės dovanėles visuomenei. Ne bet kokiai, o skurstančiai, nepritekliuje. Iš pirmo žvilgsnio rodos dosnumas ir atskirties mažinimas. Akcijos koncertų prožektorių šviesoje - kilnūs visuomenininkai ir vietinės šou žvaigždės. O kaip yra iš tiesų?
Maisto krepšelis skurstančiam, jo egzistavimui (ne gyvenimui) padės savaitę ar dvi. Kas toliau? Toks pats egzistavimas, nes niekas nepasikeis. Užtat atmintyje iškyla Konkurencijos tarybos milijoninės baudos prekybtinkliams už draudžiamus susitarimus. Dėl ko? Dėl didesnės kainos ir pelno iš pirkėjų - tų pačių skurstančių vartotojų.
Nemalonu, bet prekybos tinklams reikia pripažinti - dėl įvairių draudžiamų susitarimų, sutartinai pakeltų kainų, jie patys ženkliai prisidėjo prie žmonių nuskurdimo arba apsipirkimų Lenkijoje, Latvijoje.
Peržvelgiau paskutinius prekybos tinklų atlyginimų vidurkius. Kuo didesni, tuo mažesni. Atmetus vadovus ir pusvadovius, už prekystalių ariančios dešimtys tūkstančių kasininkių į rankas gauna mažiau nei 600 Eur. Dešimtys tūkstančių darbuotojų eilę metų verčiasi už iš esmės minimalią algą. Gal būt vietoj parodomosios "Maisto banko" akcijos prekybtinkliams derėtų pagaliau didinti darbo užmokestį savo darbuotojams? Taip tikrai realiai pagerėtų dešimčių tūkstančių šeimų būtys.
"Tinkamų naudoti" bet nebegaliojančių maisto produktų ar prekių dalinimas skurstantiems arba tik specialiai pažymėtų produktų priėmimas į "akciją" iš esmės yra labdara iš reikalo, nes tų produktų nebegalima parduoti. Būtų sąžiningiau, jeigų prekybos tinklai tikroje maisto paramos akcijoje už savikainą dvi dienas leistų pirkti ir perduoti visus parduotuvėje esančius produktus. Šviežiausius, skaniausius, geriausius. Bent dvi dienas per metus.
Ar žmonės to neverti? Gal ir verti.
Tačiau tai neatitinka prekybos tinklų interesų. Kaip ir minima pačioje Maisto banko informacijoje "„Maisto banko” akcijų metu kiek pagyvėja ir prekyba maisto produktais. Patikslinu - tokiais produktais, kurie nedalyvauja akcijoje.
Ar galiu iš širdies remti parodomąją akciją skurstantiems, kuri pagal prekybtinklių galimybes tėra lašas jūroje? Atleiskite. Deja ne...
Registravosi: 2020/08/18 Žinučių: 19 Padėkų: 55 Tel.: LT
Cituoti
19

Naujausi įrašai