Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Bitcoin

Atsakyti
Sekti temą
Tai cia tik paysera blokuoja
Registravosi: 2015/08/31 Žinučių: 591 Padėkų: 163 Tel.: LT
Cituoti
0
embeded-image
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
2
Antradienio vidurdienį Lietuvos laiku bitkoinas kainavo 11.540 USD, per dieną populiariausios kriptovaliutos kaina krito apie 2.400 USD, arba beveik 17%.

Plačiau: vz.lt/rinkos/2018/01/16/...arduodamas#ixzz54NDcKcKV
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
1
Kinų nauji metai tuoj, keičiasi kripto į grynus, kad galėtų dovanų nusipirkt kaip ir kiekvienais metais 😁
Registravosi: 2018/01/10 Žinučių: 42 Tel.: LT
Cituoti
0
Bitkoinas „kraujuoja“ antrą dieną: jau nekainuoja nė 10 tūkstančių JAV dolerių

embeded-image

Populiariausia kriptovaliuta bitkoinas toliau nuvertėja – trečiadienį jo kaina nukrito žemiau 4 nulių zonos ir siekia apie 9,7 tūkst. JAV dolerių. Perpus nuo rekordinių aukštumų nukritusią bitkoino kainą lėmė valstybių reguliuotojų pareiškimai apie planus riboti kriptovaliutas.

Trečiadienį bitkoino kaina krenta apie 15 proc. – ji iš viršaus kirto 10 tūkst. kartelę, ir 16.30 val. bitkoiną buvo galima parduoti už 9700 JAV dolerių. Tai perpus mažesnė kaina nei pernai gruodį, kuomet bitkoinas buvo aukštumose ties 20 tūkst. JAV dolerių.

„Nepaisant fakto, kad bitkoinas nuo aukštumų ties 19,8 tūkst. JAV dolerių, pasiektų gruodžio viduryje, nuvertėjo per pus, jis išlieka 1100 proc. brangesnis nei prieš 12 mėnesių. Tačiau matome svarbų pagreičio praradimą, ypač turint omenyje, kad bitkoino kaina nebuvo aukščiau 15 tūkst. JAV dolerių nuo antradienio. 10 tūkst. JAV dolerių kartelė yra svarbi sankryža, kadangi tai milžiniška psichologinė riba“, – „Business Insider“ teigia „City Index“ atstovas Simonas Revingtonas.

Dauguma kitų kritpovaliutų taip pat skaičiuoja dviženklius kainos nuosmukius. Eterio kriptovaliuta trečiadienį pinga 24 proc., ir kainuoja apie 848 JAV dolerius, „Ripple“ kaina tapo JAV dolerio ekvivalentu – 28 proc. atpigusi kriptovaliuta kainuoja 1 JAV dolerį.

Masinį kriptovaliutų išpardavimą sukėlė baimės, kad Azijos valstybės imsis riboti rinką – apie tai užsiminė Kinija, Pietų Korėja, o taip pat ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

Pietų Korėja svarsto apskritai uždrausti kriptovaliutų prekybą, ribojimus svarsto ir Kinija.

„Rinkoje daug panikos. Žmonės išparduoda, kad galėtų išnešti sveiką kailį. Turime daug daugiau neaiškumo dėl reguliavimo“, – „Fortune“ sako „Cryptocompare“ įkūrėjas Charles Hayteris.

Bitkoino kaip kriptovaliutos iškilimą ketinama svarstyti ir Didžiojo Dvidešimtuko šalių (G20) susitikime Argentinoje kovą. Rinka tikisi, kad susitikime gali būti apsvarstytos priemonės, kaip reguliuoti naujas rinkas.

Bitkoinas didelių kainos nuosmukių yra patyręs ir anksčiau: 2011 metais per penkis mėnesius jo kaina krito 93 proc. Paskutinį kartą bitkoinas atpigo perpus nuo 2014 m. lapkričio iki 2015 m. sausio.

Pasaulio bendra kriptovaliutų kapitalizacija – vertė rinkoje – nukrito iki 433 milijardų JAV dolerių, vertina „coinmarketcap.com“. Sausio pradžioje ši kapitalizacija buvo pakilusi virš 830 milijardų JAV dolerių.

15min.lt/verslas/naujien...t-jav-doleriu-662-912112
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Uždarbis iš kriptovaliutų gali užstrigti

embeded-image

Kriptovaliutų rinkose iškovoto uždarbio kelionė į vadinamųjų Fiat valiutų pasaulį gali būti ne visada sklandi, nes bankai bijo pažeisti pinigų plovimo prevencijos reikalavimus. Prekiaujantieji kriptovaliutomis sulaukia didesnio bankų dėmesio.

Nuo šių metų pradžios bitkoinas yra praradęs kiek spindesio, tačiau praėjusieji metai ištikimiausiems jo gerbėjams buvo itin dosnūs. Šimtais arba tūkstančiais kainos prieaugį pernai skaičiavo ir ne vienos kitos kriptovaliutos įsigijusieji.

Nusprendusieji pasinaudoti kriptovaliutų vaisiais senosios finansų pasaulio sąrangos sąlygomis ir perkelti uždarbį į banko sąskaitą gali susidurti su netikėtais sunkumais, rodo keletas pastarojo meto pavyzdžių.

„Man paskambino iš Šiaulių banko, kad išsiuntė įeinančius pinigus atgal siuntėjui, nes jie nusiteikę prieš kriptovaliutas. Ar dėl nulinės palūkanų normos bankai nenori laikyti pinigų, ar čia tik Šiaulių banko tokia pozicija atiduoti klientus konkurentams? Konkrečiai buvo SEPA Eur pervedimas iš kraken.com (kriptovaliutų keityklos – VŽ) į ŠB“, – neseniai investuotojų forume bendraminčiams piktinosi banko klientas.

Šiaulių bankas, remdamasis kliento duomenų apsauga, negalėjo nei patvirtinti, nei paneigti šio atvejo. Lėšos, gautos už parduotas kriptovaliutas ar atkeliavusios iš kriptovaliutų keityklos ar tiesiogiai iš jas pardavėjui pervedančio pirkėjo, gali pasirodyti įtartinos.

Banko atstovai VŽ sakė, kad Šiaulių bankas tikrina operacijas, kurios „sukelia įtarimų dėl jų teisėtumo“. Taip esą siekiama užkirsti kelią pinigų plovimo operacijoms ir pagal galiojančius teisės aktus.

„Kriptovaliutos šiuo metu Lietuvoje neturi aiškaus teisinio statuso ir teisinio reguliavimo. Bankas turi teisę klientui nesuteikti paslaugos, jei jis prekiauja ar tarpininkauja prekyboje virtualiomis valiutomis, užsiima kita bankui nepriimtina veikla ar jo operacijos yra įtartinos“, – teigia Šiaulių bankas.

Su panašiomis bėdomis gali susidurti ir kitų bankų klientai. Kalbinti bankų atstovai pripažįsta, kad klientų pavedimų, susijusių su kriptovaliutomis daugėja. Kokių veiksmų kriptovaliutomis prekiaujančių klientų atžvilgiu imasi bankai ir kokie galimi veiksmai nusprendusiems išsigryninti pelningus vaisius, išsamiau skaitykite čia.

vz.lt/rinkos/2018/01/21/...tovaliutu-gali-uzstrigti
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Didžiausia istorijoje kriptovaliutos vagystė: nukentėjo XEM savininkai

Programišiai penktadienį įsilaužė į vieną didžiausių Japonijos kriptovaliutų keityklų „Coincheck“ ir iš jos pavogė maždaug 400 mln. USD vertinamos XEM kriptovaliutos.


Teigiama, kad įsilaužimas niekaip nesusijęs su pačia XEM kriptovaliuta, o įvyko dėl „Coincheck“ sistemos saugumo spragų.

Programišiai sau iš viso persivedė 526 mln. XEM kriptovaliutos vienetų, skelbia „Cryptonews.com“.

XEM kriptovaliutą plėtoja Japonijos skaitmeninės valiutos technologijų bendrovė „The NEM.io Foundation“. XEM kriptovaliuta veikia NEM „blockchain“ sistemoje. „The NEM.io Foundation“ atstovai yra lankęsi Lietuvoje, organizacija buvo atrinkta kaip Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos generalinė rėmėja. „The NEM.io Foundation“ atstovai dalyvaus ir Vilniuje šeštadienį vyksiančiame „blockchain“ centro atidaryme.

Pagal vertę, šis įsilaužimas jau dabar vadinamas didžiausiu kada nors istorijoje įvykusia kriptovaliutos vagyste, nes ankstesnių įsibrovimų į kriptovaliutų keityklas mastai buvo kur kas mažesni.

Šiuo metu „Coincheck“ platformoje ribojamas bet kokios kitos nei bitkoinai kriptovaliutos pirkimas ar pardavimas.

Kai kurie ekspertai pažymi, kad „Coincheck“ naudojo per mažai vartotojų identifikavimą užtikrinančių patikrinimo barjerų.


Iki šiol didžiausia kriptovaliutų vagyste buvo laikomas įsilaužimas į „Mt. Gox“ kriptovaliutų biržą, tuomet buvo pavogta apie 350 mln. USD vertės kriptovaliutos.

Apvogtos buvo ir kriptovaliutų operacijų srityje veikiančios įstaigos: „NiceHash“, „Bitfinex“, DAO, „Parity Wallet“, „Bitstamp“.
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
1
Bitkoino kaina leidžiasi link 7.000 USD

embeded-image

Kriptovaliutų rinkos flagmanu vadinamo bitkoino kaina pirmadienį jau trečią kartą per pastarąsias 4-ias dienas nusileido žemiau 8.000 USD už valiutos vienetą lygio.

„Coindesk.com“ duomenimis, 17.20 val. Lietuvos laiku bitkoinas per dieną buvo atpigęs 11,3%, iki 7.303 USD.

Skaičiuojama, kad dėl bitkoino ir kitų kriptovaliutų kritimo iš visų kriptovaliutų kapitalizacijos per pastarąsias 24 valandas buvo ištrinta daugiau nei 60 mlrd. USD.

Žemesnį nei 8.000 USD lygį bitkoino kaina „išbandė“ dar penktadienį, tiesa, per savaitgalį kaina buvo spėjusi pakilti iki daugiau nei 9.000 USD. Tačiau sekmadienį ir vėl smuko žemiau 8.000 USD kartelės.

Kriptovaliutų kritimas siejamas su griežtėjančiu valstybių požiūriu į kriptovaliutas.

VŽ jau rašė apie praėjusios savaitės Indijos finansų ministro pareiškimą, kad šalis nori „eliminuoti“ skaitmenines valiutas iš kriminalinių nusikaltėlių vykdomų mokėjimų. Tai rinka suprato kaip ženklą, kad šalis griežtins kriptovaliutų reguliavimą.

Tuo tarpu pirmadienį nauju nerimo šaltiniu tapo Kinija. Mat leidinys, glaudžiai susijęs su Kinijos centriniu banku, paskelbė apie centrinio banko planus blokuoti bet kokias su kriptovaliutų prekyba ar pirminiais kriptovaliutų siūlymais (angl. initial coin offerings, ICOs) susijusius tinklapius. Iki šiol Kinija tik ribojo vietinių kriptovaliutų keityklų veiklą, o vėliau draudimą išplėtė ir iki užsienyje registruotų keityklų.

vz.lt/rinkos/2018/02/05/...-leidziasi-link-7000-usd
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
4
6765usd
idomu ar dar apsimoka isvis kast prie tiek..
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
3
unik rašė: 6765usd
idomu ar dar apsimoka isvis kast prie tiek..
O tai kai pradzioje po 200usd buvo,kazin kaip tada apsimokejo?
Registravosi: 2014/03/26 Žinučių: 508 Padėkų: 2 Tel.: LT
Cituoti
0
Db iskasti reik sunaudot zymiai daugiau elektros negu kai kainavo 200..
Registravosi: 2015/01/06 Žinučių: 1566 Tel.: GB
Cituoti
4
„Ethereum“ įkūrėjas: bet kada kriptovaliutų vertė gali kristi beveik iki nulio

Kriptovaliutų potencialas dar nėra pilnai atskleistas ir jų vertė bet kada gali drastiškai kristi, teigia Vitalikas Buterinas, „Blockchain“ technologijos kriptovaliutoms platformos „Ethereum“ kūrėjas.

„Kriptovaliutos vis dar yra nauja turto klasė, kurios vertė labai stipriai kinta ir bet kada gali nukristi arti nulio. Neinvestuokite daugiau nei galite sau leisti prarasti“, – savo paskyroje mikrotinklaraštyje „Twitter“ teigė p. Buterinas.

Taip pat jis pridėjo, kad jeigu žmonės galvoja, kur padėti savo santaupas, tradicinės investavimo priemonės vis dar yra saugiausios.

Populiariausia kriptovaliuta bitkoinas praėjusiais metais paakino nemažai investuotojų, entuziastų ir tiesiog laimės ieškotojų, kurie nusprendė įsigyti šios virtualios valiutos. Jos vertė per praėjusius metus buvo pakilusi nuo 1.000 USD iki beveik 20.000 USD. Vėliau ji krito iki mažiau nei 6.000 USD.


Kai bitkoino vertės augimas išsikvėpė, tarptautinėje žiniasklaidoje pasirodė istorijų apie žmones, kurie investavo didžiąją dalį savo santaupų ir jos nuvertėjo keletą kartų. Kai kurie entuziastai teigė investavę mokesčiams už studijas skirtus pinigus ir didelę dalį jų praradę.

Pastaruoju metu bitkoinas vėl demonstruoja atsigavimą. Vasario 17 d. jo vertė vėl buvo pakilusi virš 11.000 USD, vasario 19 d. yra šiek tiek žemiau šios ribos. Nauja kilimo banga vėl gali privilioti nepatyrusius investuotojus, todėl rinkoje vis daugiau kalbama apie atsargumą investuojant į tokias finansines priemones.

Eterio, antros pagal populiarimą kriptovaliutos, kaina sparčiai į viršų stiebtis pradėjo praėjusių metų pabaigoje, o sausio viduryje jau perkopė 1.300 USD. Vasario 19 d. šios kriptovaliutos vertė siekė beveik 950 USD.

Kriptovaliutos yra virtualios valiutos, kurių vertė paremta jų turėtojų pasitikėjimu. Šių valiutų nereguliuoja jokia centrinė institucija, jos yra paremtos viešo žurnalo „blockchain“ technologija. Šis žurnalas yra pasiekiamas kiekvienam sistemos dalyviui. Naujas įrašas apie operaciją yra sukonstruojamas ankstesnių įrašų pagrindu, todėl negalima pakeisti viduryje žurnalo esančio įrašo. Norint suklastoti operaciją, reikėtų perkurti ne tik tą vieną įrašą žurnalo viduryje, bet ir visus vėlesnius jo įrašus.
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
news.bitcoin.com/icos-br...billion-third-month-row/

Lietuva 3 pagal dydi ICO, neblogai 😁
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Benzema rašė: news.bitcoin.com/icos-br...billion-third-month-row/

Lietuva 3 pagal dydi ICO, neblogai 😁
Geras čia, su Kinija ir Šveicarija vienodai! Kažkas neįtikėtino ir čia grynai pinigais paskaičiuota/palyginta, o jei žiūrėti procentaliai, pagal gyventojų skaičių ar vastybės ekonominę galią, tai iš vis kosmosas būtų 😁
Registravosi: 2009/03/30 Žinučių: 68
Cituoti
0
Anglijoje taip daro, tai spėkit ar lietuviai nepadarys, tai žiūrėkite į viską su kripto labai atsargiai, kad ir kokias jie mašinas vairuotų..

Paaiškėjo, kad 2 mln. USD vertės ICO – apgaulė

Jungtinės Karalystės startuolio „Giza“, įvykdžiusio daugiau nei 2 mln. USD vertės pirminį savo kriptovaliutos platinimą (angl. initial coin offering, ICO), įkūrėjas dingo su beveik visais investuotojų suneštais pinigais.

CNBC skelbia, kad nuostolių patyrė daugiau nei 1.000 šiame ICO dalyvavusių investuotojų, kurių dalis dabar susivienijo į grupę ir bandys ieškoti teisybės.

Teigiama, kad ICO organizavo Marco Fike‘o vardu prisistatęs startuolio „Giza“ vykdomasis direktorius.

„Giza“ žadėjo sukurti itin saugią kriptovaliutų laikymui skirtą techninę įrangą. Tačiau įrangą startuoliui žadėjusi pateikti Rusijos įmonė „Third Pin LLC“ dar sausio pabaigoje paskelbė nutraukianti visus ryšius su „Giza“.

„Giza“ projekto iniciatorius skelbėsi anksčiau dirbęs bendrovės „Microsoft“ padalinyje Šveicarijoje. Tačiau „Microsoft“ teigia, kad toks žmogus kaip Marcas Fike‘as kompanijoje niekada nedirbo.

Taip pat paaiškėjo, kad nė vienas prie „Giza“ ICO dirbęs žmogus gyvai niekada nekontaktavo su jo įkūrėju, o tai darė tik per internetinių pokalbių programas. Maža to, Marcas Fike‘as naudojo ne savo, o vieno „Instagram“ vartotojo iš Dubajaus nuotrauką.


Aštuoni „Giza“ startuolio partneriais, darbuotojais ar investuotojais nurodyti asmenys CNBC teigė, kad niekada nėra matę įkūrėjo veido.


„Giza“ kriptovaliutos platinimą vykdė šių metų pradžioje, o vasario pradžioje už savo kriptovaliutą jau buvę surinkę 2.100 „Ethereum“ kriptovaliutos vienetų. Kaip vėliau paaiškėjo, buvo investuotojų, į startuolį investavusių ir 5.000, ir 10.000 USD.

„Giza“ interneto svetainė praėjusį penktadienį buvo išjungta.



Plačiau: vz.lt/rinkos/2018/03/12/...o--apgaule#ixzz59X3VRFdv
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
2
Pajamų deklaravimas investuotojams – tik tai, ką žinoti svarbu

Prekyba kriptovaliutomis

VMI yra nustačiusi, kad kai yra gaunamas atsitiktinis pelnas iš prekybos kriptovaliutomis (nevykdoma nuolatinė veikla), jos apmokestinamos 15% GPM tarifu kaip kito turto pardavimo pajamos.

Tai reiškia, kad kai jei per metus iš prekybos kriptovaliutomis uždirbote iki 2.500 Eur, GPM mokėti nereikia.

Beje, kriptovaliutų pardavimo pajamas galima sumažinti sumokėtais komisiniais mokesčiais.

Tuo atveju, jei gyventojas ilgesnį laiką prekiavo kriptovaliutomis, VMI nori, kad pelnas iš prekybos būtų apmokestintos kaip individualios veiklos pajamos. Tokiu atveju apmokestinamąsias pajamas galima susimažinti 30%, t.y. įskaičiuoti su jų gavimu ar uždirbimu susijusias išlaidas, o išlaidų leidžiama nepagristi dokumentais.

Plačiau: vz.lt/rinkos/2018/03/16/...notisvarbu#ixzz59uUV1tv9
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Kriptovaliutų išpardavimas: bitkoinas juda link 7.000 USD, eteris – 450 USD

embeded-image

Kriptovaliutų biržose sekmadienis ir visas savaitgalis buvo dar viena juodas periodas – populiariausių kriptovaliutų kainos riedėjo žemyn link senokai regėtų lygių.

Bitkoinas sekmadienį 18.15 val. Lietuvos laiku per parą buvo atpigęs beveik 7%, iki 7.443 USD, eteris – 20%, iki 463 USD, „Ripple“ – 15%, iki 0,55 USD, rodo „Coinmarketcap.com“ duomenys.

Populiariausiose kriptovaliutų naujienų portaluose skelbiama, kad prie naujausios kriptovaliutų išpardavimo bangos šį kartą prisidėjo JAV. Šios šalies Vidaus pajamų tarnyba (angl. Internal Revenue Service) paskelbė, kad bet kas, ką šalies mokesčių mokėtojai pernai įsigijo už kriptovaliutą, bus apmokestinama kaip kapitalo prieaugis.

Kitaip tariant, kiekvienas JAV pilietis, kuris pernai pirko ką nors už kriptovaliutą, turės apie tai pranešti JAV mokesčių prievaizdui ir susimokėti visus priklausančius mokesčius, o ypač didelės mokestinės prievolės laukia investuotojų į kriptovaliutas.

Be to, kriptovaliutų rinkose vis dar netrūksta erzelio dėl „Google“ paskelbtos kriptovaliutų ir pirminių kriptovaliutų siūlymų (angl. initial coin offering, ICO) reklamų blokados.

Plačiau: vz.lt/rinkos/2018/03/18/...s--450-usd#ixzz5A7mAXXYu
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Tuoj ir pas mus tas ateis 😄
Registravosi: 2018/03/01 Žinučių: 380 Padėkų: 84
Cituoti
0
Anekdotas ryte prie kavos 😁
"Nepriklausomai nuo to ar rinkos kraujuoja ar bėga su buliais, mes sukurėme naują kriptovaliutos etapą sukurdami xxxxx - valiutą, kuri turi smart contracts, yra pilnai anonimiška ir saugi, bet svarbiausia sudaro infrastruktūra, kuria galės naudotis visi realūs verslai, kuriantys ICO projektus lėšų pritraukimui. Visi tokenai sukurti ant xxxxx valiutos, bus automatiškai pripažįstami kaip valiuta. Jie atsiras ne tik xxxxxWallet, bet ir xxxxxPay sistemoje. xxxxxPay – tai sistema, kuri sudarys galimybę offline verslams priimti atsiskaitymus crypto valiutomis, o visiems crypto entuziastams mokėti už visas paslaugas crypto valiuta – saugiai, visiškai anonimiškai ir tokiu pagrindu ilgainiui atsisakyti popierinių pinigų, nes crypto jums suteiks laisvę ir saugumą.
Įsivaizduokite realų verslą, tarkim lokalų kavinių tinklą, kuris norėtų išplėsti savo verslo modelį pasaulyje. Galbūt tokio modelio kavinių nėra tam tikroje šalyje tarkime Indijoje, kurios gyventojai mielai investuotų po keliasdešimt ar kelis šimtus dolerių iš anksto, kad po kelių mėnesių galėtų valgyti tokio tipo restorane jiems patikusius patiekalus. Kaip tai įgyvendinti? xxxxx coin suteikia tokiam verslui galimybę – sukurti ICO ant xxxxx coin, kur išleisti tokenus suteikiančius ne tik vertę, bet ir balsavimo teisę. Atsiradus pakankamai investuotojų ir jiems nubalsavus kur turėtų atsidaryti tokie verslai, betkuris lokalus verslas gali virsti tarptautiniu tinklu. Tuo pačiu xxxxx coin pagrindu sukurti tokenai iškart atsiras xxxxxPay sistemoje kur jais bus galima atsiskaityti visuose juos priimančiuose prekybos vietose. Neskaitant to xxxxxPay bus kuriamas taip, kad palaikytu ir visas TOP20 pasaulio valiutų, todėl žmonės galės laikyti kitas valiutas xxxxxPay kaip piniginėje, kuriomis galės atsiskaitinėti xxxxxPay prekybos vietose.
Planuojame, kad ilgainiui dėka savo infrastruktūros xxxxx taps dominuojančia kriptovaliuta ir pirma pasaulyje kriptovaliuta, kuri iš tikro yra valiuta, o ne virtuali vertybė, kaip traktuojamos kitos kriptovaliutos."
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
1
Tas jusu Bitcoin kaip "valiuta" yra isvis nesamone. Kai viena diena jis gali kainuot 20k, o kita 10k. Ir taip gali nukrist per diena ar dvi. 😄
Registravosi: 2018/03/01 Žinučių: 380 Padėkų: 84
Cituoti
0

Naujausi įrašai