Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Kelelis tolimas (by darys)

Atsakyti Sekti temą
Sveiki, baigėsi sezonas ir sugalvojau aš pradėti rašyti mini blogą, kaip man sekasi eiti, link sėkmingo lošėjo statuso. Jeigu toks išvis yra. 😁

Mano pradžia lažybose turbūt niekuo nėra išskirtinė. Studentas, reikia pinigų, žiūriu daug sporto, reiškias esu ekspertas ir lažybos yra būtent tai, ko man reikia. Beabejo, nieko aš nelaimėjau. Nors ir skaičiau teorinės medžiagos apie banko valdymus ir lažybas apskritai, bet labai retai vadovaudavausi praktikoje ta informacija. Nors aš pinigų daug ir nepralošiau (nes tiesiog jų neturėjau daug ir niekada nelošdavau iš pinigų, kurių negaliu pralošti), bet vesdavausi šiokią tokią statistiką ir vieną dieną tiesiog supratau, kad taip aš niekur nenueisiu. Reikia susiimti ir pradėti į lažybas žiūrėti profesionaliai ir vadovautis tom teorinėm žiniom, kurias aš turiu, tačiau visada darydavau atvirkščiai. Visa tai vyko prieš 2017-18m. sezoną. Keletas žingsnių/ tikslų, kurių aš siekiau/ užsibrėžiau tą sezoną:

1. Nesivadovauti emocijomis. Natūralu, kad jų bus, tačiau reikia išmokti jas ignoruoti.
2. Protingai valdyti banką.
3. Viską pradėti nuo mažų žingsnelių. Išsirinkti vieną lygą, rinkti informaciją ir atsisakyti kitų, pašalinių statymų.

Ir kaip man sekėsi?
Pradėsiu nuo trečio punkto, kurį pavyko įgyvendinti iš dalies. Išsirinkau Prancūzijos moterų krepšinio lygą, kaip pradžią savo sėkmingo lošėjo kelio link, tačiau pagalvojau, kad to bus per mažai ir nebus pakankamai statymų, tad daug laiko bus iššvaistyta. Todėl sugalvojau dar domėtis LMKL ir Rusijos moterų krepšinio lyga. Rezultatas gavosi toks, kad ištempiau tik kelis mėnesius po kurių atsisakiau LMKL ir rusių, nes ten statymai nėjo sėkmingai ir net pavargau, nes iki šiol buvau pratęs tik flashscore tikrint, o čia jau užsibrėžiau rinkt daug daugiau informacijos ir tiesiog pavargdavau 😄 Deja, bet pašalinių statymų nepavyko atsisakyt. Buvo vienas kitas NBA, LKL, moterų eurolygos pavieniai statymai, kurie pelno neatnešdavo.
Antras ir pirmas punktai galim sakyt, kad neįgyvendinti nors buvo stengtasi.

REZULTATAS
Nors bendras laimėtų unitų skaičius ir buvo minusinis 2017-2018m. sezone, tačiau būtent Prancūzijos moterų krepšinio lygos rezultatas buvo pliusinis ir čia aš pamačiau savo darbo vaisius, kurie mane motyvavo dar labiau stengtis ir tobulėti.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
13
Atėjo 2018m. vasara. Deja, bet sėkmė su Prancūzijos moterų krepšinio lyga, šiek tiek, mane apsvaigino ir aš pagalvojau, kad jei galiu laimėt su prancūzių krepšinio lyga, tai galėsiu ir su futbolo pasaulio čempionatu. Oi, kaip aš klydau. Birželis labai nesėkmingas. Liepa- dar nesėkmingesnė. Prie prasto futbolo čempionato dar prisidėjo prasti rezultatai su jaunimo krepšinio čempionatais ir vasara vainikuota su -115 unitų. Iš šitos vasaros išmokau, kad analizuot ir statyt klubinį sportą ir rinktines nėra tas pats. Rinktinių čempionatai yra trumpos atkarpos turnyrai, kur 1 rungtynių svarba yra daug didesnė, tad ir rizika, kad kažkas nutiks ne taip, kaip aš galvoju yra didesnė. Arba mano metodika statymo pasirinkimo nėra tinkama. Bet kokiu atveju, futbolo aš turbūt dar 10 metų neketinu statyt.
Atėjo ruduo, naujas 2018-19m. sezonas ir mano tikslai išlieka tokie patys:

1. Nesivadovauti emocijomis.
2. Protingai valdyti banką.
3. Viską pradėti nuo mažų žingsnelių. Išsirinkti vieną lygą, rinkti informaciją ir atsisakyti kitų, pašalinių statymų.

Ir kaip man sekėsi?
Visur padaryta pažanga, tačiau dar ne tobula. Vėl pradedu nuo trečio punkto. Pašalinių statymų beveik neliko. Lyginant su praėjusiu sezonu, tai jų gerokai apmažėjo. Vos 1-3 per mėnesį, max buvo 4 per mėnesį ir tai statyta moterų Eurocup ar Eurolyga, kur žaidė Prancūzijos komandos. Žinoma, vėl įsitikinau, kad tokie statymai laimės neatneš. Kabant apie prancūzių krepšinio lygą, tai ten statymų atlikta beveik dvigubai daugiau, lyginant su pirmu sezonu, unitų laimėta daugiau ir šiek tiek, didesnis ROI.

Pirmas ir antras punktai galima sakyti eina kartu, koja kojon. Mano banko valdymas tiesiogiai priklauso nuo mano sugebėjimo valdyti emocijas. Šiaip, po vieno kito pralaimėjimo aš valdausi ir šiaip gyvenime nesu emocionalus žmogus, tačiau viskas, kad ir po vieną lašelį, kaupiasi kaupiasi, kol pratrūksta. Tą sezoną tų nesusivaldymų buvo, nepamenu kiek, bet per daug. Keista, bet tą sezoną pirmą kartą įvyko didesnė pergalių serija, prie ko aš nebuvau pratęs. Po kelių laimėtų statymų iš eilės man įsijungė savisaugos instinktas ir aš suprasdamas, kad visos serijos nutrūksta ir ateina pralaimėjimai, tai specialiai sumažindavau savo unitų statymo dydį (vietoj 6-8, pradėjau statyt po 2-5) ir taip laimėdavau dar kelis statymus, kol susiprasdavau, kad nesąmones darau ir užmetęs įprastą unitų kiekį pralošdavau 😄 Bandydavau mažiau netekti, kai ateis pralaimėjimas, bet gavosi, kad mažiau išlošiau nei galėjau ir tiek.

REZULTATAS
Bendras sezono rezultatas jau buvo teigiamas, o konkrečiai Prancūzijos moterų- labai geras ir geresnis nei praėjusį sezoną, tad kam sustoti?
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
8
Apetitas kyla bevalgant. Po sėkmingo klubinio sezono atėjo vasara, įvairūs jaunimo čempionatai. Negaliu sakyt, kad buvo labai blogai, bet nebuvo ir gerai. Buvo banguota. Viename čempionate atrodo viskas gerai, bet kitame čempionate nieko nepataikau, tai gavosi minusas, bet bent jau ne toks, kaip su futbolu. Kadangi iš savo ankstesnės patirties jau žinojau, kad nesugebu stabiliai pliusuoti vasarą su jaunimo čempionatais, tai bent kažkiek tai atsipirks jeigu už gana simbolinį mokestį atiduosiu savo surinktą informaciją (draugiškų rungtynių), kuri gal kažkam padės labiau nei man. Žinoma, čia statymų puslapis, tad ir rimtų lošėjų turėtų būti nemažai, bet atsirado vos keli žmogeliukai, kuriems tai buvo įdomu. Aišku, kažkas pats renkasi informaciją ar samdo kitą žmogų, o kitas tiesiog mano medžiaga pasidalina su draugais. Bet ne apie tai, aš čia.
Tikslai prieš naują klubinį sezoną praktiškai nepasikeitė:

1. Nesivadovauti emocijomis.
2. Protingai valdyti banką.
3. Pradėti domėtis dar viena lyga ir atsisakyti kitų, pašalinių statymų.

Ir kaip man sekėsi?
Trečias punktas įgyvendintas idealiai. Prie Prancūzijos moterų čempionato pridėjau Ispanijos moterų krepšinio čempionatą, o pavienių atsitiktinių statymų nebeliko visiškai. Valio!
Su pirmais dviem punktais jau praktiškai irgi viskas gerai. Emocijų žinoma yra, bet jos man nebetrukdo blaiviai mąstyti (kiek tai yra įmanoma) ir pastebėjau, kad ir nežymų, bet banko padidėjimą.

REZULTATAS
Kaip jau galėjote suprasti, tai sezonas buvo pliusinis. Prancūzės, tai buvo fantastika. Atlikta dvigubai mažiau statymų nei praėjusį sezoną, tačiau ROI beveik dvigubai geresnis ir uždirbta unitų vos vos mažiau. Su Ispanėmis, taip gerai nebuvo. Bendras rezultatas minus 6 unitai. Sezonas nutrauktas kovo mėnesį dėl COVID, su ispanėmis dirbau pirmą kartą, tad labai nesureikšminau to minimalaus minuso. KItą sezoną bus geriau.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
11
2020m. Vasara buvo tuščia dėl Covid pandemijos, tad ir pertrauka nuo lažybų gavosi beveik 6 mėnesiai. Naujas klubinis 2020-21m. sezonas, taip pat, buvo stipriai įtakotas koronos. Daug nukeltų rungtynių, daug žaidėjų susirgimų, trumpesnės atkrintamųjų bei finalų serijos. Visa šita sumaištis privedė prie labai banguoto sezono, man asmeniškai. Trys mėnesiai buvo rekordiškai geriausi mano karjeroje, tačiau minusinių mėnesių buvo daugiau nei pliusinių, tad bendrai, pagal uždirbtus unitus, sezonas nebuvo geresnis nei praėjęs.
Prieš sezoną kažkokių ypatingų tikslų nebekėliau, tiesiog viskas vyko natūraliai ir stengiausi tęsti pradėtą darbą. Geriau pasirodyti su ispanėmis, galbūt buvo vienas rimtesnis uždavinys. Žinoma, kalbant apie emocijas buvo vienas kartas per visą sezoną, kai nesusivaldžiau ir pastačiau gerokai daugiau nei įprastai statau. Statymui pradėjus eiti gerąja linkme aš cashout'inau tą sumą su pliusu ir žinoma, kad statymas praėjo. Natūralu, kad šiek tiek gailėjausi, nes galėjau laimėti gerokai daugiau, tačiau juk jei aš būčiau nuo pat pradžių pastatęs normalią sumą, tai tiesiog džiaugčiausi laimėjimu, o ne gailėčiausi kažko. Turbūt, tai paskutinė mano asmeninės patirties pamokėlė, po kurios nebebuvo jokių nesąmoniu su banko valdymu.

Reziumuojant sezoną, tai jis buvo pliusinis, kaip ir minėjau anksčiau, bet su savo niuansais. Su prancūzėmis dirbau jau ketvirtą sezoną ir kiekvieną sezoną rezultatai vis gerėjo, kai tuo tarpu su ispanėmis dirbau tik antrą sezoną ir šis, 2020-21m. sezonas buvo blogesnis nei praėjęs. Tai vienas kito sezono tikslas jau yra aiškus- pagerinti rezultatus su Ispanijos moterų krepšinio lyga.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
6
Daug kalbėjau abstrakčiai- geras, blogas, pliusinis, minusinis, tačiau be konkrečių skaičių, tai dabar tuos skaičius ir parodysiu. Statymai.com puslapyje šių skaičių nerasit, nes čia nebuvo atskirų prancūzių ar ispanių moterų krepšinio lygų kategorijų. Jos atsirado, tik šių metų sausio mėnesį, tad ir rezultatai skiriasi nuo tų, kuriuos aš pateiksiu. Pradžiai parodau ką dabar galim pamatyti statymai.com puslapyje:

embeded-image

Čia tik pagrindinės skiltys. Moterų krepšinio kategorijoje yra visi moterų krepšinio statymai, kurie neturi ar kažkada neturėjo atskiros kategorijos. Tai yra LMKL, ir Rusijos moterų krepšinio lygos, kurias aš bandžiau prieš 4 metus, bei visokie eurocup ar nacionalinių rinktinių atrankos. Be abejo, didžioji dalis yra Prancūzijos lygos statymai, kurie ir atnešė tokį pliusą. Kaip jau minėjau, nuo šių metų sausio, atsirado atskiros kategorijos moterų lygoms, tai ši statistika nėra pilna šio sezono, tik dalis. Aš būtent ir parodysiu, kaip atrodo mano reali statistika šių dviejų lygų. Pradedam nuo Prancūzijos LFB:

embeded-image

Čia parodytas kiekvienas sezonas atskirai ir dar pagal kiekvieno mėnesio laimėtus unitus. Nesu aš kažkoks ekspertas, bet mano akimis rezultatai yra fantastiški. Kažkur esu skaitęs, kad jeigu turi 10% Roi, tai jau esi geras lošėjas. Nežinau, kiek tame yra tiesios, bet su paskutiniais dviem sezonais aš gerokai permušiau tokius skaičius. Aišku, kad tokių rezultatų aš neišlaikysiu kiekvieną sezoną, turės kažkada nutikti ir nuosmukis.
Kalbant apie netikslumus, tai LFB neprasideda rugsėjo mėnesį, ten aš stačiau Prancūzijos komandų tarpusavio draugiškas rungtynes, kas, vėl gi, pagražina statistiką, nes tai nėra oficialios lygos rungtynės.
Taip pat, pirmų sezonų statistika gali neatitikti, jeigu sugalvotumėt skaičiuoti pagal statymus, kurie yra paskelbti statymai.com puslapyje. Anksčiau aš keldamas statymą čia įdėdavau su didžiausiu koeficientu. T.y. aš pats statau dažniausiai betsafe su 1,85, o čia įdėdavau su 1,91 iš kokio Pinnacle, ko pasekoje ir laimėjimas būdavo didesnis. Tiesiog norėdavau, kad žmogus pamatęs mano statymą jau žinotų, kur koeficientas yra didžiausias, tačiau supratau, kad tai yra nereikalinga, nes žmonės patys susiras kur jiems patogu statyt, be to, man užima laiko tikrint, o jei dar šokinėja koeficientas, tai nebesuprasi kur ten didžiausias.
Toliau tendencijos. Viena tendencija yra labai aiški. Daugiau ar mažiau gera sezono pradžia ir tada minusinis gruodis. Šį sezoną gruodis nebuvo minusinis, nes dėl pandemijos buvo labai mažai rungtynių gruodį ir gavosi taip, kad iš Prancūzijos lygos nieko nestačiau. Po naujųjų metų vėl atsigaudavau, tačiau šį sezoną matyt už gruodį atsiėmiau pavasarinį minusėlį. Kodėl taip vyksta? Tikslaus paaiškinimo neturiu, bet, pavyzdžiui, VicenteR (ar kažkuris kitas rimtas lošėjas) buvo minėjęs, kad lažybų bendrovės sezono pradžioje duoda daug netikslių linijų, nes komandas vertina pagal praėjusio sezono rezultatus, ar kažkas panašaus, tai mano sėkmė tikriausiai čia ir yra. Gruodžio mėnesį rezultatai krenta, nes lažybų bendrovė pradeda dėliot linijas jau pagal šio sezono rezultatus (mano spėjimas) ir po naujų metų jau aš pradedu prisitaikyt prie naujų linijų ir rezultatai pagerėja. Bet čia tik teorija. Gal man tiesiog sekasi/nesiseka kažkokiu laikotarpiu, arba tai tiesiog sutapimas.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
5
Liūdnesni rezultatai su ispanėmis.

embeded-image

Pirmą sezoną vos 1 mėnuo buvo pliuse, bet kiti 6 mėnesiai nebuvo tiek blogi, kad turėčiau didelį minusą. Antrame sezone jau 3 mėnesiai buvo pliusiniai, bet kiti 5 mėnesiai tiek blogi, kad bendras minusas jau jaučiasi. Statymų atsirinkimas buvo ne pats geriausias, ką ir rodo išaugęs statymų kiekis. Į akis krenta gruodis. Priešingai nei su prancūzėmis, tai čia gruodis yra geriausias mėnuo. Sunku paaiškint kodėl. Neturiu atsakymo. Greičiausiai atsitiktinumas.

Kalbant apie statymų atsirinkimą, tai ateina sezone toks momentas, kurį aš vadinu štiliu (bevėjis oras, vėjo nuščiuvimas). Tai būna kažkur sezono vidury, kai bukai jau duoda geras linijas ir komandose nevyksta jokių didelių pokyčių, tada darosi sunku atsirinkti statymą. Kadangi aš statau tik dvi lygas, kurios žaidžiamos dažniausiai tik savaitgaliais, tai aš realiai laukiu 4-5 dienas savaitgalio, kad galėčiau pastatyti. Kai ateina savaitgalis ir įvyksta štilis, tada argumentai statymui tampa labai pritempti ir žinoma, kad didžioji dalis tokių statymų būna pralaimėti. Tokiais momentais aš galėčiau visai nestatyti, tačiau kai aš laukiu 4-5 dienas tampa labai sunku nestatyti. Galvoje sukasi mintys, kad kiekvienas mano toks praleistas savaitgalis yra iššvaistyta proga uždirbti. Šį sezoną tas labai matėsi būtent ant Ispanijos moterų krepšinio čempionato statymų. Kitą sezoną šitą bandysiu keisti ir bandyti išlikti ties kokybe, o ne kiekybe.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
8
Naujas sezonas jau, galima sakyti, prasidėjo. Komandos renkasi į treniruočių stovyklas, o kai kas jau sužaidė pirmas draugiškas rungtynes. Būtent dabar ir prasidės priešsezoninis draugiškų rungtynių maratonas. Anksčiau ypatingai nesekdavau ir nestatydavau (neskaitant kelių statymų užpraėjusį sezoną) draugiškų rungtynių. Tiesiog susirinkdavau rezultatus prieš prasidedant oficialiam sezonui. Tačiau šis sezonas bus kitoks. Aš būsiu priverstas praleisti oficialią sezono pradžią ir nestatysiu, šiek tiek, ilgiau kaip mėnesį, todėl nutariau pabandyti susikoncentruoti į draugiškų rungtynių etapą. Žinoma, kiek tai leis padaryto kontoros, nes draugiškų rungtynių nebus daug pasiūloje. Namų darbus, atrodo, pasidariau. Laukiam pasiūlos.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
7
CBK Mersin - Gernika DRAMA

Viskas nuo pradžių. Eurocup Play-Off Round 1 pirmosios rungtynės Ispanijoje. Gernika lengvai pasiima tas rungtynes 83-59, o tai reiškia, kad atsakomosiose rungtynėse Turkijoje, turkėms reikia atsirevanšuoti didesniu skirtumu norint patekti į kitą etapą. Gernika susirgo Covid ir rungtynės buvo nukeltos. Remiantis Gernikos fizinio rengimo trenerio (Kevin Huber) žodžaiais, tai Gernika po saviizoliacijos turėjo grįžti gruodžio 28d. o Fiba pareiškė, kad būtų gerai sužaisti rungtynes gruodžio 30-tą. t.y. be treniruočių, iškart po saviizoliacijos. Žinoma, Gernika nesutiko, todėl pavyko susiderėti sausio 4-tą dieną sužaisti rungtynes, tačiau prieš išskrendant į Turkiją Mersin iškėlė savo sąlygą, kad jai netiks jokie kiti PGR testai, o tik tie, kuriuos jie patys atliks. Gernika pasidarė testus prieš išskrendant iš Bilbao- visi neigiami. Atvykus į Stambulą- dar kartą pasidarė testus ir vėl visi neigiami. Atvykus į Adaną Gerniką pasitiko du Mersin klubo atstovai ir seselė (visi buvo be kaukių) ir dar kartą atliko PGR testą. Iš pradžių norėjo, tai daryti tiesiog lauke, gatvėje, bet Gernika pasiprašė, kad tai būtų atliekama patalpoje. Ant mėgintuvėlių (testų) jau buvo iš anksto užrašytos žaidėjų pavardės (nors šiaip turėtų imti random testą, jeigu aš neklystu). Nu ir kaip jūs manot ar rado teigiamą? Žinoma, kad rado. Teigiamas testas buvo rastas Gernikos kapitonei Belen Arrojo (pilnas vardas - Maria Belen Arrojo Jimenez). Eurocup ji žaisdavo po 29,6min ir rinkdavo po 7,3 taško, bei 6,3 atkovoto kamuolio (daugiausiai komandoje) viso 11,1 naudingumo balo. Kai komanda žaidė rungtynes ji sėdėjo poliklinikoje ir laukė pakartotinių PGR testo rezultatų.

Rungtynės
Nežinau ar Turkijoje yra kokie ribojimai dėl žiūrovų skaičiaus, bet jei niekas nesiskundė, tai tikriausiai nėra, nes arena buvo sausakimša, kaip SEL'o konce Kaune. Visi pūtė vuvuzelas išskirtinai tik per Gernikos atakas. Kas yra suprantama, sirgaliai palaiko savo komandą, tačiau ne čia yra kriminalas. Kriminalas yra, tai, kad per Gernikos atakas ir joms metant baudas įsijungdavo kažkokia job*na "oro pavojaus sirena".
twitter.com/GIGANTESbask...atus/1478421373328498689
Jau vuvuzelų triukšmas buvo didelis, o ant viršaus dar kažkokia sirena užkaukdavo. Ir taip, per Mersin atakas ji nutildavo. Peržiūrėjau tik pirmą rungtynių pusę atkarpomis ir nebuvo atakos, kad neįjungtų tas sirenas. Jeigu nuoširdžiai, tai man pasidarė gaila Gernikos. Aš nežinau ar FIBA nėra uždraudusi naudoti papildomus garsus? Eurolyga, kiek žinau draudžia pranešėjui sirgalius užvedinė ar kažkas tokio, o čia sirenas kaukina.
Aišku, Gernika tikrai nesužaidė geriausio savo mačo, turbūt visos aplinkybės ir tokia priešiška atmosfera išmušė iš vėžių, todėl jos ir pralaimėjo 69-40.
Pačios žaidėjos twytino apie patirtą šoką:
twitter.com/Pauginzo/status/1478419851685335051
twitter.com/martalberdi9...atus/1478426110782320649

Arrojo, žinoma, gavo du neigiamus testus.

Vyšnaitė ant torto
Viską vainikavo pati Mersin savo twiteryje pasidalindama tokiu vaizdo įrašu:
twitter.com/cukurovabask...atus/1478457025914974214
Jame Gernikos pirmoji pergalė vaizduojama lyg sapnas, tada nuskamba žadintuvas ir po to, rodoma Mersin pergalė. "Labas rytas, Gernika". Iš esmės toks video nieko blogo, norint kažkiek pašiepti savo oponentą, tačiau aš jį suprantu jei tarp komandų yra kažkoks ryšys. Draugystė ar sveika priešprieša. Nu, čia tas pats, jeigu aš savo draugą pasiųsčiau toli ir jis reaguotų vienaip, o jei svetimam žmogui pasakyčiau tą patį jis įsižeistų ir duotų snukin gal net. Šiuo atveju dar žinant bendrą kontekstą, tai neskaniai atrodo toks Mersin bendravimas. Pati Gernika retwytino tą postą su trim taškais.

Gernikos klubo prezidentas Gerardo Candina patvirtino, kad surinks visą informaciją ir pateiks atsakingiems asmenims ir galbūt ta neteisybė, kažkiek, rungtynių metu (sirenos kiek suprantu) bus atsatatyta, tačiau jokių peržaidimų nesitikima. Tai, kaip aš suprantu geriausiu atveju Mersin kokią baudą gautų ir tiek.


Gernika gavo daug palaikymo žinučių iš savo aplinkos, o ir Garbajosa su visa Federacija paguodė komandą. O ką Jūs manot? Gernika išpūtė per didelė dramą? Ar Turkai žaidė savo nešvarius žaidimėlius?

Šaltiniai:
cadenaser.com/emisora/20...o/1641316254_871662.html
cadenaser.com/ser/2022/0...s/1641372416_755700.html
cadenaser.com/emisora/20...o/1641384655_599456.html
twitter.com/melisabrc13/status/1478459431008546821
Rungtynės- youtube.com/watch?v=Xzjnjkun7QQ Komentaruose jau pirmame kėlinyje rašė, kad fixinta viskas, bet tokių komentatorių galima rasti visur .
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
7
SAUSIS

Pagaliau pasibaigė šis nesėkmingas mėnuo. Dažniausiai taip ir būna, kai mėnuo nesiklosto ir supranti, kad nebe pavyks pasiekti teigiamo rezultato, tai lauki pabaigos, kad viską galėtųm pradėti iš naujo. Sausis būtent toks ir buvo. Prasčiausias rezultatas nuo 2018m. gruodžio mėnesio. Didžiausia šios nesėkmės priežastis, tai esu aš pats. Po dviejų sėkmingų mėnesių iš eilės, šiek tiek, užmigau ant tos geros emocijos ir pradėjau daryti klaidas. Sakydamas "klaidas" turiu omenyje, kad per visą savo patirtį lažybose pats sau susikuri tam tikrą rutiną ir kažkokias taisykles, kuriomis ir stengiesi vadovautis, tačiau sausio mėnesį atleidau vadeles. Kažkur pastačiau, kur geriau nelysti, kažkur unitų kiekį ne tokį ir pan.
Kai pavyksta susitaikyti su prastu rezultatu galima blaivia galva pamatyti savo klaidas. Sausio pradžioje būtent pasireiškė ta praėjusių mėnesių gero rezultato įtaka. Stačiau drąsiai ir užtikrintai, nes nu aš "kietas". Ir iš esmės statymai nebuvo blogi, nes visi turėjo šansų praeiti, tiesiog per didelis pasitikėjimas pakišo koją. Natūraliai, po minusinės pradžios, kokios mintys kyla lošėjui? Žinoma, kad reikia atsilošti. Atrodo, kad aš su šiomis mintimis tvarkausi sėkmingai, bet čia prasimušė mano taisyklių nesilaikymas. Tikrai nebuvo daug statymų, kurių dabar nepakartočiau, vienas kitas, tačiau kažkur tikrai uždėčiau mažiau unitų. Ir čia, ateina susitaikymas, kad mėnuo bus minusinis, nes laiko ir rungtynių nebelieka daug, tad reikia ramiai užbaigti mėnesį ir viską pradėti iš naujo. Tą padaryti pavyko puikiai.
Kažkam iš šono, labiau patyrusiam, analitikui, lošėjui galbūt nė vienas mano statymas neatrodys patikimas, bet aš pateikiu viską iš savo varpinės.

Skaičiai
Per sausio mėnesį atlikau 21 statymą. 8 laimėti ir 13 pralaimėtų.
Visi 8 laimėti statymai praėjo be didesnių komplikacijų, t.y. nebuvo taip, kad stipriai jaudinčiausi rungtynių metu.
Iš 13 pralaimėtų statymų, dabar šviesia galva, nebekartočiau 2 gal 3 statymų. Dar kokius 3 statymus imčiau už mažiau unitų. T.y vietoj 8 rizikuočiau 6 unitais.
Šie skaičiai mane labai liūdina, nes čia yra elementarios mano paties klaidos, kurių buvo galima išvengti. Rezultatas, vis tiek, nebūtų teigiamas, tačiau 0 yra geriau nei minus 30.

FORTŪNA
Kaip gi, be šitos gražuolės. Fortūnos atsuktas užpakalis, taip pat, prisidėjo prie mano išsimušimo iš vėžių ir tų padarytų klaidų. Gaunasi tokia grandinė, kai vienas statymas nepaeina, kitas, kuris galėjo paeiti, bet nepaėjo dėl sėkmės, minusas balanse, kitą savaitę vėl tas pats pasikartoja, nervai, emocijos, prasideda klaidos, o su jomis dar didesnis minusas ir turim ką turim. Na, čia taip grubiai tariant.
2 statymai nepaėjo dėl kažkokių fantastinių ir antgamtinių reiškinių. Paimta išvykos komandos pergalė ir ji 36-tą minutę pirmauja 66-80, bet pralaimi rungtynes 84-82. Čia apskritai pirmą kartą mačiau tokį dalyką moterų krepšinyje, kad kažkas atloštų tokį rezultatą rungtynių pabaigoje.
Kitas atvejis buvo visai neseniai, kai paimtas komandų mažiau 135 ir ekipos kažkokiu būdu sulošia du pratęsimus. Tokį suminį komandos permetė tik 49-tą minutę t.y. likus mažiau kaip 2 minutėm iki antro pratęsimo pabaigos. Iš tų rungtynių tik vienas įdomesnis faktas, kad Julie Wojta žaidė be keitimų visas 50 minučių.
Dar vienas mažiau fantastinis egzempliorius buvo, kai paimta komandos minusinė -22 ir likus žaisti gal minutę komanda pirmavo +20. Bet aišku, kad per tą minutę buvo pramesta ir dvitaškis, ir pora tritaškių. Net paskutinėje atakoje, kur dažniausiai komandos net nemeta į krepšį, pirmaujančios komandos įžaidėja pasižiūrėjo į trenerį ar rengti ataką ar ne ir treneris parodė, kad reikia mest. Pagalvojau, kad čia mano išsigelbėjimas. Ataka išėjo labai gera. Išmestas laisvas tritaškis su sirena... ir.... nėra. Kaip aš tada keikiausi.
Galbūt dar porą rungtynių būtų galima pridėt čia, bet ten gal labiau žaidėjų kvaili sprendimai nulėmė rungtynių baigtį ar eigą, o ne sėkmė.
Teoriškai jei fortūna būtų mano pusėje, tai ir su savo padarytom klaidom būčiau išėjęs ant 0 ar minimalaus minuso. Tačiau turim ką turim.

LEGANES
Komanda - nelaimėlė. Net pats nustebau pamatęs, kad sausio mėnesį net 4 kartus stačiau būtent šios komandose rungtynėse ir visus kartus pralaimėjau. Spėkit kas žaidžia rytoj? Gernika - Leganes 😄 Jeigu kažką statysiu ir pralaimėsiu, tai tikrai bus paskutinis kartas šį sezoną su Leganes komanda.

VASARIS
Pabandom iš naujo. Daug nesitikiu, nes bus rinktinių pertrauka ir rungtynių nebus daug. Sėkmės man ir visiems kitiems analitikams.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
13
SHHHHHH
Ne apie lažybas. Atsirado naujas trendas krepšinio pasaulyje. Iš pavadinimo turbūt nereikia daug spėlioti koks. Taip, tai rodomojo pirštuko pridėjimas prie lūpų, kuris reiškia, kad kažkam reikėtų pabūti „tyliau“. Šitą madą atnešė Isaiah Canaan, tik jam rungtynės prieš Barseloną pasibaigė pralaimėjimu. Vėliau matėme šį gestą ir Lietuvos „el clasico“, Edgaro Ulanovo pavidale. Turbūt buvo ir daugiau, ir šį gestą tikrai naudojo ir anksčiau, tik kažkaip viešumoje labai nesieskaluodavo tokie įvykiai. Kol kas, pasižymėjo, tik vyrai, bet moterys irgi yra karštos ir emocingos. Štai, moterų Eurocup ketvirtfinalio etape susitiko Valencia ir Gintarės Petronytės atstovaujama - Venezia komandos, kurios praėjusį sezoną žaidė šio turnyro finale. Tada, labai apmaudžiai ir dramatiškai laimėjo Valencia. Serija iš dviejų rungtynių. Pirmąjį susitikimą išvykoje laimėjo Valencia 57-61, tad Venezia komandai reikėjo atsirevanšuoti didesniu skirtumu. Likus žaisti 9,5sek Kayla Bonica Thornton sumeta dvi baudas, padidina Venezia pranašumą iki 8 taškų (67-75) ir parodo jau anksčiau apšnekėta gestą, nukreiptą į Valencia suolelį. Skandalo jokio nebuvo, bet man tokios emocijos yra gražu. Video, gal ne geriausios kokybės, bet pamatyti tai galima.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
5
KAI GERUMO...
Visai neseniai mano apkalbėta Kobi Thornton su savo pirštuku sukratė 24 taškus į Mersin (taip pat, kiek anksčiau apkalbėta su skandalais prieš Gerniką) krepšį ir Europos taurės pusfinalyje nukovė turkes 85-80 bei pateko į finalą. Retai įsijungiu rungtynes, o ypač moterų, kuriose nieko nestatau, bet čia žaidžia Petronytė, tai galvoju pažiūrėsiu. Nepasigailėjau. Fantastinės rungtynės su daug kovos ir emocijų.

Mersin susipirkto 6-7 amerikietes/ WNBA žaidėjas (netikrinau ar visos žaidė WNBA, bet tikrai kelios iš WNBA) ir gana lengvai žygiavo iki finalinio ketverto Eurocup. Atrodė, kad ir pusfinalyje lengvai pervažiuos Venezia, nes startavo 3-16, o antrame kėlinyje skirtumas pasiekė ir 16 taškų 10-26. Tačiau Venezia nepasidavė ir pradėjo vytis. Dar antrame kėlinyje po spurto 12-0 rezultatą pavyko išlyginti 38-38, bet persverti svarstyklių savo naudai nepavyko iki pat ketvirto kėlinio vidurio, kai likus 4min 37sek, jau minėtoji, Thornton smeigė tritaškį ir pirmą kartą išvedė Venezia į priekį 68-67, o po kelių atakų puolime su mėsomis nusiėmusi kamuolį smeigė dar vieną tritaškį ir vėl išvedė savo komandą į priekį 73-71. Nuo šio momento Venezia nebeatsilikinėjo. Rezultatas dar buvo lygus 77-77, bet Ndour pataikė tritaškį (nors iki to momento buvo 5 prametusi) ir Petronytės komanda žengia į finalą.

Netrūko emocijų. Mersin žaidėja Hayes kelis kartus labai emocingai reaguodavo į nesušvilptas pražangas (nors ten jų nelabai ir buvo) kol gavo techninę. Po to, buvo ir nesportinė Mersin žaidėjai ketvirto kėlinio gale. Likus žaisti 2sek ir Venezia metant baudas į aikštę turkų sirgaliai išmetė butelį vandens, gerai, kad nepataikė kokiai žaidėjai. Šiaip turkai labai emocingi ir tikrai moka švilpti.

Vienas keistesnių momentų buvo pirmo kėlinio metu. Mersin žaidėja metė tritaškį ir tik tik kojomis palietusi parketą buvo nublokšta Ndour, kuriai teisėjai skyrė pražangą. Tritaškis įkrito. Kaip ir viskas aišku, trys taškai plius baudos metimas už pražangą, tačiau teisėjai kažkodėl nusprendė, kad trys taškai plius kamuolys atitenka Mersinui, bet baudos metimo nėra. Momentas prie rezultato 3-13.
youtube.com/watch?v=GS1rjCVAecA
fiba.basketball/eurocupw...nisehir-Bld#tab=boxscore
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
3
Su ta prazanga ten viskas tvarkoje, metimo faze jau pasibaigusi, be to metusi net soko i prieki. Siuo metu labiau duoda 3+1, nors daznu atveju metimo faze jau baigta. O cia metancioji net spejo nusisukti. Cilindro taisykle nepazeista, tiesiog nutrenke ir gavo paprasta prazanga, o ne metimo metu. O macas tikrai superinis, kaip moteru.
Registravosi: 2018/08/16 Žinučių: 246 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
1
SEZONO PABAIGA
Mano sezonas pasibaigė, tad galima padaryti reziume. Esu labai patenkintas. Apart vieno kito nuopolio sezonas gavosi labai vykęs ir džiaugiuosi, kad pavyko dar pasistūmėti į priekį. Šis sezonas yra geriausias mano karjeroje iki šiol. Bendroje sumoje pavyko uždirbti net 104 unitus su 10% ROI. Pavyko išlipti iš triženklio minuso statymai.com puslapyje, o kitą sezoną jau pasieksim ir pliusą. Tikėkimės 😄
embeded-image

Pagaliau pavyko pasiekti ir teigiamą rezultatą su Ispanijos moterų lyga.
embeded-image
Nors ir ne stebuklingas rezultatas, bet pliusas yra gerai ir postūmis į priekį jaučiasi. Sezono pabaigoje kiek apkarto atkrintamosios, kur prašoviau 5 statymus iš 6, tad neblogas minusas gavosi. Keturis kartus stačiau namų komandos pergalę ir visus 4 kartus prašoviau. Formatas, kai žaidžiama ne dėl pergalės, o dėl taškų santykio irgi pamaišė. Po praėjusio sezono rašiau, kad bus mažiau statymų, nes kokybė svarbiau už kiekybę, bet statymų skaičius gavosi net didesnis 😄 tačiau pastatytų unitų kiekis mažesnis, tad iš dalies stačiau atsargiau.

Su Prancūzijos moterų lyga, galima sakyti, nieko naujo. Stabilus pliusas.
embeded-image
Reguliariuoju sezonu tikrai nebuvau patenkintas. O ypač balandžio mėnesiu, bet atėjo atkrintamosios ir pasipylė pergalės. 13 laimėtų statymų iš 17, bei pagerintas vieno mėnesio rekordas su prancūzėmis. Viskas ėjosi kaip per svietą, o iš 4 pralaimėtų statymų du nepraėjo per 1 metimą. Žinoma, neapsieita ir be fortūnos mano naudai, tik šįkart metimai neįkrito. Dvi įsimintos rungtynės:
Landes vs Bourges. Stačiau Landes pergalę. Bourges tas rungtynes kontroliavo beveik visas rungtynes ir buvo nuojauta, kad nebepaleis pergalės. Likus žaisti apie 1min 40sek Bourges vedė 64-70, tačiau Landes sugebėjo pasivyti ir su baudų metimais išsiveržti į priekį 71-70, o čia paskutinė Bourges ataka:

Tokio laisvo metimo retai kada pamatysi.

Kitos rungtynės buvo dėl išlikimo. Landerneau vs Charnay. Stačiau under 134. Likus žaisti 4 minutes iki rungtynių pabaigos rezultatas buvo 57-49 ir per tas nelemtas 4 minutes komandos sumetė net 27 taškus (72-61) ir dar baudų prametė kokias 4. O čia paskutinė ataka, kai kamuolys nenorėjo įkristi:


Ką supratau per šį sezoną, tai tą, kad Ispanijos ir Prancūzijos lygos yra ganėtinai skirtingos. Aš nesu tas, kuris stato pasitelkęs kažkokią skaičių magiją, man reikia pojūčio, kažkiek įsilieti į lygos vibe'ą, emociją, nuotaiką. Nes kai pas ispanes vaikšto 120-130 totalai, tai labai išmuša iš vėžių pamačius pas prancūzes 140 😄 bet dažniausiai, tai būna, kai kokia pertrauka pasitaiko vienoje ar kitoje lygoje ir tiesiog į vieną lygą labiau įninki.

Kitą sezoną bus naujovių. Tikriausiai paimsiu dar vieną lygą ir pradėsiu "blaškytis" per tris lygas 😄 kokia, tai bus lyga dar neatskleisiu. Galbūt išsikelsiu kažkokius konkrečius tikslus ar uždavinius. Pavyzdžiui šį sezoną mintyse labai norėjau pasiekti 100 unitų pliusą ir tas pavyko.

Geros, sėkmingos ir šiltos vasaros, visiems.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
12
@Darys, ačiū už įdomią apžvalgą. Turiu keletą klausimų pasmalsavimui:
1. Į šitą puslapį keli viską, ką pats statai pre-match? Kokią dalį sudaro live statymai ir kokią įtaką jie turi bendram rezultatui?
2. Unit dydis daro lažybas labiau hobiu ar geru pajamų šaltiniu?
3. Kiek procentų varžybų stebi? Kiek laiko apskritai skiri analizėms?
Iš anksto ačiū, o rudenį tikrai susitiksim, įdomu, kokia ta trečia lyga 😄
Registravosi: 2021/06/20 Žinučių: 120 Padėkų: 48
Cituoti
2
Pikutuzas rašė:

@Darys, ačiū už įdomią apžvalgą. Turiu keletą klausimų pasmalsavimui:
1. Į šitą puslapį keli viską, ką pats statai pre-match? Kokią dalį sudaro live statymai ir kokią įtaką jie turi bendram rezultatui?
2. Unit dydis daro lažybas labiau hobiu ar geru pajamų šaltiniu?
3. Kiek procentų varžybų stebi? Kiek laiko apskritai skiri analizėms?
Iš anksto ačiū, o rudenį tikrai susitiksim, įdomu, kokia ta trečia lyga 😄

1. Taip, čia keliu viską ką pats statau. Live nestatau visai.
2. Kol kas, tai labiau hobis, nes mano bankas nėra didelis ir tas 100 unitų per sezoną tikrai nėra geras pajamų šaltinis. Ateityje, augant bankui ir pelnui, gal tai ir taps geru pajamų šaltiniu, bet kai/jeigu prasidės limitavimai, tai nežinau ar turėsiu aš kantrybės naujas paskyras pirkt. O gal ir nepasieksiu tokio lygio, kad pradėtų paskyrą limituot 😄 Labiau, galvojau, kad kažkada naudingiau būtų pardavinėt savo patarimus nei pačiam vargti su paskyrom, bet čia dar reikia palaukti.
3. Stebiu dažnai tas rungtynes, kuriose esu pastatęs. Dažnai įsijungiu tik įpusėjus rungtynėms ar ant ketvirto kėlinio tik. Ypač stengiuosi įsijungti tas rungtynes kur kokia lietuvaitė žaidžia, vis įdomiau. Jeigu procentaliai, tai bent kėlinį pasižiūriu gal 60-70% savo statomų rungtynių. Dėl laiko, tai sunku pasakyti. Niekad nematavau. Realiai gal apie porą valandų turo dieną, bet ten daugiausiai tiesiog ieškau info, o tą info susirinkus, tai ir analizės jokios nereikia kartais, jeigu traumos ar kažkas kito išlenda.
Prašom 😁
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
2
Krepšinio rungtynes, kurios įsiminė ne dėl krepšinio.

Kovo 16-tą dieną Ispanijos moterų krepšinio lygos 25-tame ture susitiko Leganes ir Gran Canaria komandos. Krepšinio prasme - rungtynės, kaip rungtynės, bet tai kas vyko šalia krepšinio kiek nustebino. Visų pirma, tai tragiškas sekretoriato darbas arba jeigu tiksliau, tai tų žmonių, kurie fiksuoja statistiką. Nesinori kaltinti ten dirbusių darbuotojų, nes gal aš visko nežinau, Covid'o situacijos ir panašiai, bet tai buvo labai prastas darbas.

Pirmoji kliurka atsitiko, kai į aikštelę žengė traumuota žaidėja. Tiksliau nežengė, bet sekretoriatui pasirodė kitaip. Iki pirmo kėlinio pabaigos likus žaisti 1min ir 18sek anot sekretoriato Sika Kone žengė į aikštę ir pakeitė V. Nesbitt. Esmė, kad Sika Kone buvo ilgą laiką traumuota ir net norėdama negalėjo išbėgt ant parketo. Rungtynių įraše matosi, kad į aikštę tuo metu žengė M. Caldwell, kurios marškinėlių numeris yra labai panašus - 33, o Kone - 23. Minutės nebuvo tuščios, nes rezultatyvus perdavimas yra įrašytas. O šitą kliurką pastebėjo ir rungtynių komentatoriai, kurie tikriausiai ironiškai sakė:"... bravo estadisticas..."

Antra kliurka įvyko po pirmo kėlinuko. Rezultatas buvo 13-18, bet prasidedant antrajam ketvirčiui rezultatas jau buvo 13-21. Taip, sekretoriatas tiesiog įpaišė 3 taškus Gran Canaria komandai už nieką. Iš kur tie 3 taškai atsirado? Buvo epizodas, kai pirmojo kėlinuko pabaigoje, prie rezultato 11-18 Leganes įmetė dvitaškį, tačiau tą dvitaškį užrašė varžovėms 11-20, bet greit ištaisė šią klaidą ir prirašė dvitaškį namų komandai 13-20, ir tada išminusavo svečiams 13-18, bet kai tiek prispaudelioji gali ir pamiršti koks ten tas rezultatas turi būti iš tikrųjų, todėl prirašė dar 3 taškus Gran Canaria komandai per pertrauka tarp kėlinių. Pažiūrėjus į play by play, tai vienas netaiklus tritaškis yra įrašytas, kaip pataikytas.
Užbėgant jūsų klausimams už akių, tai Leganes komandai tie 3 taškai nesutrukdė laimėti 79-75.

Tai, dar ne pabaiga. Šie išvardinti nesusipratimai nebuvo kažkoks atsitiktinumas. Visas tų rungtynių boxscore'as yra netikslus. Paskaičiavau Justinos Kraujūnaitės statistiką, tai kaip pavyzdį pateiksiu porą situacijų. Pirmas kėlinys. Justina atsikovoja kamuolį gynyboje, perduoda jį Nesbitt, ši - Fegue, kuri prameta iš po krepšio. Ką mes turime protokole? Nesbitt atsikovojo kamuolį, o Kraujūnaite prametė dvitaškį. Va taip, vietoj +1 naudingumo balo, gauni -1.
Antra situacija ketvirtame kėlinyje. Giomi atlieka rezultatyvų perdavimą Kraujūnaitei, kuri pataiko tritaškį, tačiau protokole užrašyta, kad Kraujūnaite atliko asistą, o Giomi pataikė tritaškį. Na, bent jau Giomi galės pasigirti, kad pataikė vieną tritaškį sezone.

Vienas retesnių atvejų įvyko trečio kėlinio pabaigoje, kai Gran Canaria treneris už dvi technines pražangas per labai trumpą laiką buvo išvarytas iš aikštės, kas moterų krepšinyje įvyksta labai retai ir tikriausiai aš pirmą kartą tą mačiau apskritai.

Paskutinė vyšnaitė ant torto yra trauma. Ketvirto kėlinio pradžioje M. Hermida išsinarino rankos pirštą (spėju), bet nubėgusi prie savo komandos daktarų greit "pasveiko" ir galėjo toliau tęsti žaidimą. Ši trauma nesutrukdė po poros minučių ir tritaškį įskraidinti.


Protokolas- baloncestoenvivo.feb.es/partido/2217949
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
5
NAUJAS SEZONAS

Sveiki. Baigėsi vasara, o naujas sezonas ne už kalnų, tad reikia grįžti prie darbų. O dabar pats darbymetis, nes reikia sužiūrėt visus transferus, traumas, nėštumus, draugiškas rungtynes ir kokiomis sudėtimis buvo žaidžiami tie draugiški susitikimai. Pirmas statymas iš draugiškų rungtynių jau laimėtas, todėl tikiuosi, kad tai bus geras ženklas. Jaučiuosi labai pasiilgęs tų statymų ir žinoma, labiausiai laimėtų statymų. Kaip vaikystėje nelaukdavau rudens, nes reikėdavo vėl eiti į mokyklą, tai dabar atvirkščiai. Laukiu rudens kada prasidės naujas krepšinio sezonas. Galbūt užtruks kažkiek laiko kol įsivažiuosiu į savo rutiną, nes natūralu, kad per vasarą kažkas užsimiršo. Pavyzdžiui aš, statymais dalinuosi ne tik čia, bet dar dvejose statymų dalinimosi platformose, tam, kad pasiekčiau kuo daugiau žmonių ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Pagal praėjusio sezono nusistovėjusią tvarką, tai su aprašymu statymą visų pirma įdedu čia, o tada į kitas platformas kur nereikia aprašymų. Ir dalindamasis pirmuoju šio sezono statymu aš pamiršau apie kitas dvi platformas ir ten mano pasirinkimo niekas nepamatė. Sveikinu, kas mane seka čia, statymai.com puslapyje, nes jūs gavot tai, ko kiti negavo 😄

NAUJA LYGA
Kaip ir žaidėjau praėjusio sezono uždarymo žinutėje, taip ir padariau. Prie savo numylėtinių prancūzių ir ispanių nutariau prijungti dar vieną moterų krepšinio lygą. Pradėti su Prancūzijos lyga buvo labai gerai, nes ji nėra labai didelė, viso labo 12 komandų. Po to, apsiėmiau ispanes, bet ši lyga yra gerokai didesnė. Jau 16 komandų, anksčiau prasideda sezonas, daugiau rungtynių ir galbūt, tai sutrukdė sėkmingiau pasirodyti pirmuose sezonuose, nes pats darbo krūvis ir galvojimas kokį statymą pasirinkti gerokai padidėjo. Dabar šitos klaidelės stengiausi nekartoti, todėl neėmiau pavyzdžiui Italijos ar Turkijos lygų, kur žaidžia po 14 komandų, o pasirinkau geografiškai artimesnę ir mažesnę Lenkijos moterų krepšinio lygą. Viso labo 11 komandų. Manau bus įdomu. Nežinau kaip bus statymais, bet su lenkių pavardėmis, tai vargo jau patyriau daug. Net nežinau kaip kai kurios tariasi, o dar ir užsirašyti reikia 😄 Nieko, viską galima išmokti.

SUPER DUPER PUPER STATYMAS
Labai skambus pavadinimas, bet aš jį naudoju šiek tiek ironiškai. Aš turiu statymų metodiką, kurią nesunku pastebėti. Statau 6 arba 8 unitus. 8 unitai - patikimesnis statymas, 6 - logiškai, mažiau patikimas. Tačiau būna situacijų, kai atrodo viskas yra taip gerai, kad pastatyčiau 20 unitų. Kartais kažkoks vidinis jausmas, ar turima informacija leidžia jaustis labai užtikrintai dėl statymo baigties, kad norisi daug daugiau pastatyti. Tokių statymų aš atskirai nepasižymėdavau, bet nėra įstrigę atmintyje, kad tokie statymai dažnai nepaeitų. O pralaimėjimai įstringa atmintyje dažniau nei pergalės. Taigi, ką aš noriu tuo pasakyti? Bus šį sezoną statymų, kuriems aš naudosiu 9 arba 10 unitų (aišku, jeigu puslapio taisyklės leis, nes aš dar turiu -50 unitų balansą) ir tai reikš, kad aš šiuo statymu labai esu užtikrintas. Tokių statymų per sezoną gali būti 1 ar 5. Tikrai labai nedaug.

KELIONĖ
Vėlgi, labiau populistinis ir piarinis veiksmas iš mano pusės nei kažkokia reali nauda, bet ko tik neprisigalvoji per tą vasarą. Turbūt dauguma žinot, kas čia per „kelionė“. Pavyzdžiui vieni daro kelionę nuo € 10 iki € 100 ar nuo 100 iki 1000 ir pan. Visa esmė yra visą laimėtą sumą iš vieno statymo statyti ant kito statymo ir taip tol kol bus pasiektas galutinė užsibrėžta suma. Aš žmogus paprastesni, tai man nereikia šimtų ar tūkstančių. Pradžiai aš statysiu nuo € 1 ant 1,7 - 1,2 koeficientų iki € 20-25. Šita mano kelionė gausis labiau žaidimo forma ir pažiūrėsiu ar aš sugebėsiu atsirinkti žemo koeficiento statymus, nes jų reikės laimėti 10 iš eilės. Kiekvieną statymą parašysiu čia, savo forumo temoje.

LIVE STATYMAI
Aš niekada nestatydavau live, nes ten kita dinamika, viskas kiek kitaip nei vertinant komandas prieš rungtynes. Reikia sekti įvairius komponentus gyvai. Statistiką, žaidimą, koeficientus ir dar kažkokį sprendimą reikia priimti. Nepaisant to, šį sezoną kažką pabandysiu. Pikutuzas, kažką pribūrė, kad jam gerai eina live statymai, tai galbūt kažkokią strategiją pabandysiu ir aš su savo žiniomis. Šiais statymais, šį sezoną aš tikrai nesidalinsiu, nes pats nežinau kaip man viskas pavyks ar nepavyks. Kadangi patirties live statymuose (protinguose, o ne beleką statant) daug neturiu, tai, kad nenusitempti savo sekėjų į minusą nerodysiu ką statau. Po sezono pasidalinsiu kaip man sekėsi.

TIKSLAI
Pagrindinis tikslas yra sėkmingas sezonas. Praėjusį sezoną pavyko papliusinti su ispanėmis ir perkopti bendrą 100 unitų uždarbio ribą. Šį sezoną daug aukštesnių tikslų nekeliu. Kadangi prijungiau dar vieną naują lygą, o tai reiškia galimą riziką pirmą sezoną sudegti, tai būtų gerai vėl pasiekti bendrą 100 unitų pliusą.
Su Super Duper statymu kažkokių tiklsų nėra, tiesiog bus įdomu pažiūrėti kaip ta mano nuojauta pasitvirtina.
„Kelionę“ būtų gerai bent vieną laimėti. Dvi būtų super. Nepažadu, kad jų bus daug. Kodėl neįvardinau tikslios galutinės sumos? Todėl, kad aš neketinu viršyti 10 statymų vienoje kelionėje, o su paskutiniu, 10-tu statymu tikrai neieškosiu ir nerizikuosiu su kokiu 2 koeficientu, todėl užsibrėžiau, kad € 20 galutinė suma yra minimali riba, kurią pasiekus kelionė būtų užskaityta. 25 eurai jau būtų fantastika.
Live jokių tikslų, tiesiog žiūrėsiu kas gausis.

Sėkmės visiems naujame sezone.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
5
Puikiai susiskaitė. Sėkmės! Seksiu tavo statymus minėtose lygose. Įdomu buvo, kokia ta trečioji, galvojau, pasivaržysim, bet nesutapo, nes pats esu žemam starte laukdamas savo mėgstamiausios lygos pradžios 😄
Registravosi: 2021/06/20 Žinučių: 120 Padėkų: 48
Cituoti
1
Pabandysiu aš irgi panašią kelionę tiktai žaisiu su desimt lygegreciu serijų, ir tikslas bus padidint pradinį statymą 10 kartu tada baigsiu tą seriją, pažiūrėsim ar nors vienoje serijoje pasiseks iki galo.
Registravosi: 2015/08/31 Žinučių: 591 Padėkų: 163 Tel.: LT
Cituoti
1
#1 KELIONĖ (1-mas statymas)

Lenkijos moterų draugiškos
Polonia Warszawa vs. KS Basket 25 Bydgoszcz
Daugiau 145,5
Koeficientas: 1,47
Statymas: € 1

Ilgai laukti nereikėjo. Štai ir pirmos kelionės pradžia. Galvojau apie over 150,5 (1,85 koef.) kaip apie normalų statymą, bet kažkaip pabijojau, nes čia draugiškos rungtynės, o su Lenkijos krepšiniu dar nesu gerai susipažinęs, tad nutariau apsiriboti saugesniu variantu ir mažesne rizika.

Draugiškose rungtynėse abi komandos nedemonstruoja geros gynybos. Abi ekipos tik po 1 kartą praleido mažiau kaip 70 taškų. Puolime vaizdas irgi neblogas. Polonia vidutiniškai rinko po 75 taškus, o Bygoszcz po 71, bet šitą vidurkį stipriai traukia į apačią pirmos pasiruošimo rungtynės, kuriose buvo sukrapštyti vos 54 taškai ir komanda žaidė ne pilnos sudėties.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
0