fanazz rašė:

Na čia ne Eurolyga ir šiaip 100 metų praėjo, bet nei prognozių rašyt nei kažkokios temos kurt nenorėjau, tuo labiau, kad čia absoliučiai vienkartinis apsireiškimo atvejis, bet kadangi nuėjau į punktą dėl politikos tai galvoju pasidalinsiu, tema visgi mano. Realiai keista ją vis dar rasti. 😁 Taigi viską ką pasistačiau pats yra underdogai, su mažiausiu 2,85 koeficientu, tai laisvai gali nė vienas nesueit 😁, bet jei bent 2 sueis aš jau būsiu laimėjęs, o aš šitais žmonėmis tikiu ir tarkim kai kurie turbūt buvo patys aktyviausi iš visų kandidatų per šias dvi savaites apėję daugiausia D2D bei vykdė labai aktyvią kampaniją (Spoiler alert didžioji dauguma pasirinkimų yra laisvės partijos kandidatai). Prieš išvardinant dar noriu pasakyt, kad norėdamas betsafe pasistatyt už šiuos įvykius nuo 30 iki 100 eurų turėjau punkte praleisti val. laiko ir dėliojau per kelis kartus nes limitai tragiški. Taigi pradedam (su argumentai tikrai nepersistengsiu, nes kokia prasmė):

V. Kernagis - V. Mitalas V. Mitalas@2,75 (aš pasiėmiau nuo 2,85-3)

Vienu iš trijų kur labiausiai tikiu. Laisvės partijos narys, dabartinis Vilniaus vicemeras, vykdė itin aktyvią kampaniją per šias dvi savaites atsiliko 1600 balsų arba 22-32, turint omeny, kad liberalų sajūdžio atstovas surinko 1700, tai galimai tie balsai keliaus pas Mitalą.

Mindaugas Lingė - Morgana Danielė M. Danielė@3.75 (aš ėmiau 4-4,40)

Konservatorius labai neįsimenantis, mačiau debatus tai atrodė labai nekaip. Atsiliko 2000 arba 15%, Bet galiu garantuot, kad Zuokas atėmė labai nemažai, kitas dalykas prieš 4 metus Ažubalis po pirmo rato čia irgi pirmavo 1300 balsų, bet antram gavo nuo jauno valstiečio Sinkevičiaus, kas Vilniuje labai neįprasta. Laisvės partijos kandidatė čia irgi per daug nuvertinama.

Paskutinis ant kurio dėjau didžiausią sumą yra

Aistė Gedvilienė -Artūras Žukauskas Ž[email protected] (As pasiėmiau 3,2-3,40)

Atsiliko daugiausiai iš trejeto ir pažiūrėjus kas buvo už nugaros klausimas ar tie rinkėjai ateis šįkart, bet konservatorių atstovė vargiai rinks daugiau, o Vilniaus universiteto rektorius turi galimybę susirinkt balsus nuo lenkų, valstiečių ir darbo partijos, nes gi jie labai bijo konservatorių. Kitas dalykas prieš 4 metus Gedvilienė irgi pirmavo po pirmo turo, tiesa, tik 500 balsų, bet antrajam ture pralaimėjo savo varžovui.

Kiti pasirinkimai, be didesnio argumentavimo, nes koeficientai patys už save kalba:

A. Bilotaitė - R. Balčiūnienė@6.80 (aš pasiėmiau 9-11)

Vėlgi pranašumas labai didelis, bet Skardžiaus lenkų atstovai tikrai nesirinks užkietėjusios konservatorės, tik klausimas ar ateis, kitas dalykas, būtent šioje apygardoje antram ture jau minėta Gerdvilienė pralaimėjo Balsiui.

P. Kuzmickienė - M. Ošmianskienė@6.10 (pasiėmiau su 7-10)

Čia turiu pasakyt, kad turbūt stipriausias kandidatas prieš kurį stačiau ir atsilikimas tą parodo net 4300 balsų, bet labai aktyvi kampanija per tas dvi savaites gal netyčia duos efektą.

Ir paskutinis A. Armonaitė - D. Asanavičiūtė@4 (ėmiau 7.75)

Palaikau Armonaitę, noriu, kad ji laimėtų bet toks didelis koeficientas nėra logiškas

Ai dar vienas kurio pats paprašiau Vyšniauskas prieš Gaižauską. Vyš[email protected] (pats pasiėmiau 3).

Aišku statyt už konservatorių toliau nei Kaunas ar Vilnius yra nk gero, bet kol pirmauja ir turbūt groja asmeninė antipatija valstiečių atstovui, Tikiuos, kad Marijampolėj daugiau tokių kaip aš.

Gali būti, kad nesueis nė vienas ir nieko pernelyg nenustebintų, bet laisvės partija kartą jau nustebino, politologai žadėjo 2-3 kandidatus antram ture ir taip kaip jie dirbo per šias dvi savaites turėtų atsipirkt dar bent vienu dviem netikėtumais.

Matau, kad i minusa neisi, bet pagauti gali pora geru dar 😁
Registravosi: 2018/08/16 Žinučių: 246 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
1