Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Sutartos varžybos

Atsakyti
Sekti temą
Bręsta milžiniškas korupcijos skandalas Belgijos futbole DELFI.lt 2018 m. spalio 10 d. 14:59 aA Belgijoje pakvipo milžinišku futbolo skandalu – policija trečiadienį šalyje ir už jos ribų atliko 57 kratas ieškodama nelegalių finansinių operacijų sutartų mačų įkalčių, praneša agentūra AP. FC "Brugge" strategas Ivanas Leko© AFP / Scanpix Vienas žinomiausių Belgijos žaidėjų patarėjų Mogi Bayatas trečiadienį buvo sulaikytas policijos. Į pareigūnų akiratį pateko šalies čempiono „Brugge“ treneris Ivanas Leko, buvęs „Anderlecht“ vadybininkas Hermanas Van Holsbeeckas ir daugelis pirmos lygos teisėjų. Jiems gali būti pateikti kaltinimai „pinigų plovimu“ ir rungtynių rezultatų manipuliacijomis. Belgijoje policija atliko 44 reidus, dar 13 surengta Prancūzijoje, Liuksemburge, Kipre, Juodkalnijoje, Serbijoje ir Makedonijoje. Į šiuos nešvarius reikalus, anot šią bylą narpliojančios institucijos atstovo Wenke Roggeno, įsipainioję agentai, buvę teisininkai, juvelyrai, žurnalistai ir kiti. Detalesnė informacija bus pateikta vėliau. Teisingumo ministras Koenas Geensas išreiškė susirūpinimą: „Tokie dalykai teršia sportą. Dirbame, kad sportas būtų švarus ir teisingas“.

Skaitykite daugiau: delfi.lt/sportas/futbola...e.d?id=79279589#cxrecs_s
Registravosi: 2016/01/28 Žinučių: 354 Tel.: LT
Cituoti
8
Kad anderlechtas geri pistukai , tai cia jau ne naujiena senai
Registravosi: 2017/11/14 Žinučių: 390 Padėkų: 121 Tel.: GB
Cituoti
1
PSG ir "Crvena Zvezda" septynių įvarčių fiestos epicentre - galimas sutartų rungtynių atvejis

embeded-image

Prancūzijos valdžios institucijos pradėjo tyrimą dėl galimai sutartų rungtynių, kurių epicentre - Paryžiaus "Saint-Germain" ir Belgrado "Crvena Zvezda" klubai.

Nepaisant to, kad abu klubai jau paneigė bet kokius katinimus, įtakingas Prancūzijos leidinys "L'Equipe" tikina, kad "Crvena Zvezda" klubo vadovybės nariai galimai atliko net 5 mln. eurų statymą už tai, kad jų komanda pralaimės ne mažesniu nei penkių įvarčių skirtumu.

Jeigu informacija apie atliktą statymą yra teisinga, tuomet Belgrado komandos vadovų kišenę turėjo papildyti įspūdinga suma, nes "Crvena Zvezda" šias rungtynes Paryžiuje pralaimėjo rezultatu 1:6. Kaip rašoma "The Guardian" publikacijoje, UEFA perdavė informaciją Prancūzijos valdžios institucijoms, kurioms jau pradėjo tirti, ar "Parc des Princes" stadione rungtynės nebuvo surežisuotos.

"Crvena Zvezda", kuri ir yra pagrindinė šios istorijos kaltininkė, kategoriškai neigia, kad pralaimėjimas tokiu dideliu skirtumu buvo "plano dalis": "Su didžiuliu pykčiu ir apmaudu norime paneigti informaciją, pasirodžiusią "L'Equipe" publikacijoje, kurioje yra abejojama rungtynių rezultato tikrumu ar tai, kad klubo valdybos nariai dalyvavo neleistinoje veikloje.

Šio pranešimo teiginiai gali stipriai paveikti klubo reputaciją, todėl "Crvena Zvezda" primygtinai reikalauja, kad UEFA ir kompetitingos tyrimų institucijos Prancūzijoje bei Serbijoje kuo greičiau išspręstų šias abejones dėl mestų kaltinimų."

Paryžiaus "Saint-Germain" savo oficialiame pranešime taip pat neigė bet kokius kaltinimus bei pabrėžė, kad imsis visų priemonių, kad už šią informaciją atsakinga žiniasklaidos priemonė būtų nubausta.

Įdomu tai, kad "L'Equipe" savo publikacijoje užsimena, kad už internetinių lažybų ir azartinių žaidimų reguliavimą Prancūzijoje atsakinga organizacija ARJEL nepastebėjo jokių įtarimų keliančių veiksmų Paryžiaus "Saint-Germain" ir "Crvena Zvezda" rungtynėse.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
3
blatas rašė: Bręsta milžiniškas korupcijos skandalas Belgijos futbole DELFI.lt 2018 m. spalio 10 d. 14:59 aA Belgijoje pakvipo milžinišku futbolo skandalu – policija trečiadienį šalyje ir už jos ribų atliko 57 kratas ieškodama nelegalių finansinių operacijų sutartų mačų įkalčių, praneša agentūra AP. FC "Brugge" strategas Ivanas Leko© AFP / Scanpix Vienas žinomiausių Belgijos žaidėjų patarėjų Mogi Bayatas trečiadienį buvo sulaikytas policijos. Į pareigūnų akiratį pateko šalies čempiono „Brugge“ treneris Ivanas Leko, buvęs „Anderlecht“ vadybininkas Hermanas Van Holsbeeckas ir daugelis pirmos lygos teisėjų. Jiems gali būti pateikti kaltinimai „pinigų plovimu“ ir rungtynių rezultatų manipuliacijomis. Belgijoje policija atliko 44 reidus, dar 13 surengta Prancūzijoje, Liuksemburge, Kipre, Juodkalnijoje, Serbijoje ir Makedonijoje. Į šiuos nešvarius reikalus, anot šią bylą narpliojančios institucijos atstovo Wenke Roggeno, įsipainioję agentai, buvę teisininkai, juvelyrai, žurnalistai ir kiti. Detalesnė informacija bus pateikta vėliau. Teisingumo ministras Koenas Geensas išreiškė susirūpinimą: „Tokie dalykai teršia sportą. Dirbame, kad sportas būtų švarus ir teisingas“.

Skaitykite daugiau: delfi.lt/sportas/futbola...e.d?id=79279589#cxrecs_s
Belgijos futbolo skandalas: 19 asmenų jau pareikšti kaltinimai dėl sukčiavimo

embeded-image

Belgijos prokurorai penktadienį pranešė, kad iškėlė kaltinimus 19 įtariamųjų ir 9 jų sulaikė byloje dėl įtariamos sukčiavimo ir sutartų futbolo rungtynių schemos, metusios šešėlį Belgijos elito lygai, rašo lrytas.lt.

Kaltinimai buvo pareikšti po trečiadienį Belgijos policijos įvykdytos didžiulės operacijos, per kurią šalyje buvo sulaikyti 29 žmonės, bet 10 jų buvo paleisti nepateikus kaltinimų.

Tarp sulaikytųjų – mažiausiai trys žaidėjų agentai, vienas teisėjas ir vieno garsaus futbolo klubo aukšto lygio vadovas, sakoma prokuratūros išplatintame pareiškime.

Jame priduriama, kad Belgijos žiniasklaidos įtakingiausiu agentu vadinamam Mogi Bajatui pareikšti kaltinimai pinigų plovimu ir sąmokslu.

Jis, kaip ir kolegos agentai Dejanas Veljkovičius ir Karimas Mejjati, šią savaitę buvo apklausti vykdant plačią operaciją, kurios taikiklyje atsidūrė Belgijos futbolo elitas. M.Bajatui buvo areštuotas ir netrukus stos prieš teismą.

Teisėjas Bartas Vertentenas taip pat buvo apkaltintas sąmokslu ir areštuotas, o buvusiam "Anderlecht" klubo advokatui Laurent'ui Denisui pateikti kaltinimai tiek sąmokslu, tiek pinigų plovimu.

Ketvirtadienį kaltinimų sulaukė dar vienas teisėjas Sebastienas Delferiere'as, kuris netrukus buvo lygtinai paleistas.

Belgijos futbolo federacija ketvirtadienį nedelsdama suspendavo tiek B.Vertenteną, tiek S.Delferiere'ą.

Kaltinimai teisėjams iškelti atliekant tyrimą dėl galimos sutartų rungtynių schemos. Įtariama, kad už ją atsakingas D.Veljkovicius, nesėkmingai mėginęs išgelbėti nuo iškritimo į žemesnę lygą kadaise vieną iš pirmaujančių klubų „KV Mechelen“.

Briugės klubo treneriui Ivanui Leko, kurio treniruojama komanda žaidžia UEFA Čempionų lygoje, ketvirtadienį buvo pareikšti kaltinimai dėl pinigų plovimo. Vėliau jis buvo paleistas.

Po viską naktį vykusio teismo posėdžio buvęs "Anderlecht" vadovas Hermanas Van Holsbeeckas buvo paleistas nepateikus kaltinimų.

Per minėtą policijos operaciją iš viso buvo atliktos 60 kratų: dalis jų įvykdytos pirmaujančių Belgijos „Premier“ lygos klubų, pavyzdžiui Briugės, Anderlechto, Lježo „Standard“ ir „KRC Genk“ būstinėse.

Ši didžiulė operacija vyko vienu metu Belgijoje ir dar šešiose Europos šalyse, tokiose kaip Prancūzija ir Serbija, kur ketvirtadienį buvo suimtas vienas agentas, dabar laukiantis ekstradicijos.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Broliai dvyniai iš Ukrainos visam gyvenimui pašalinti iš teniso už sutartus mačus

embeded-image

Teniso pasaulį sukrėtė dar vienas skandalas, kuriame sudalyvavo broliai dvyniai iš Ukrainos. Vadimas ir Glebas Alekseenkai buvo apkaltinti mačo baigčių susitarimu įvairiuose turnyruose per keletą metų.

Ukrainiečiai, kurie šiuo metu yra žemiau 1000 reitingo žymos oficialiai nubausti už savo veiksmus. ITF turnyruose, kurie vyko 2015 ir 2016 metais Rusijoje, Vokietijoje, Rumunijoje ir Turkijoje buvo slaptų susitarimų dėl mačų rezultatų baigties, kuriuose ir dalyvavo šie Ukrainos tenisininkai.

Broliai buvo nubausti 250 tūkstančių dolerių bauda ir pašalinimu iš teniso pasaulio visam gyvenimui. Toks nutarimas reiškia, kad dvyniai ne tik negalės žaisti turnyruose, bet ir juose lankytis, nes tai gali turėti įtaką kitiems žaidėjams.

Pastaruoju metu abu sportininkai dar žaidė turnyruose, tačiau 35-erių metų teniso žaidėjai turės susirasti naują darbą.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Su tuo tenisu ir lazybom tai jau visiska paranoja. Mane uzbanino visam laikui nuo visu varzybu stebejimo vien tik uz tai kad pries pora metu per Wimbledon kvalifikacija mane pamate isijungusi bet365 per telefona. To uzteko 😁
Registravosi: 2011/01/24 Žinučių: 126 Padėkų: 71 Tel.: LT
Cituoti
4
rimvee rašė: Su tuo tenisu ir lazybom tai jau visiska paranoja. Mane uzbanino visam laikui nuo visu varzybu stebejimo vien tik uz tai kad pries pora metu per Wimbledon kvalifikacija mane pamate isijungusi bet365 per telefona. To uzteko 😁
Ka *** ? 😄DDD nejuokauji?
Registravosi: 2018/06/11 Žinučių: 61 Padėkų: 14
Cituoti
0
Įdomu kaip išsimokės broliai tokias baudas, nes už fiksus tikrai tokių sumų negaudavo (net jeigu tiek ir buvo susikaupę, tai jau seniausiai kažkur iššvaistė spėčiau), o ITF turnyruose net arti tiek nebuvo laimėję per visą karjerą.
Registravosi: 2017/06/23 Žinučių: 334 Padėkų: 25
Cituoti
0
rimvee rašė: Su tuo tenisu ir lazybom tai jau visiska paranoja. Mane uzbanino visam laikui nuo visu varzybu stebejimo vien tik uz tai kad pries pora metu per Wimbledon kvalifikacija mane pamate isijungusi bet365 per telefona. To uzteko 😁
As itf vilniuje buvau gaves toki pati ispejima😁
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
2
VicenteR rašė: As itf vilniuje buvau gaves toki pati ispejima😁
Tai tau ispejimas, man iskart banas parejo. Nors kaip veliau issiaiskinau turejo but oficialus svarstymas ir turejau buti informuotas pastu, kad turiu bana. Jie to nepadare, tiegiog itrauke i sistema ir tiek ziniu 😁 Siemet bandziau patekt i teniso varzybas savo vardu, tai iskart skanuojant bilieta uzsidega raudona ir ateina spec zmogeliukai tau paaiskint ka blogo esi padares 😁. Turiu kazkieno kito vardu patekt. Geriausia yra tai, kad niekur oficialiai nera tos info, kad negalima naudot lazybu kontoru puslapiu.
Registravosi: 2011/01/24 Žinučių: 126 Padėkų: 71 Tel.: LT
Cituoti
0
rimvee rašė: Tai tau ispejimas, man iskart banas parejo. Nors kaip veliau issiaiskinau turejo but oficialus svarstymas ir turejau buti informuotas pastu, kad turiu bana. Jie to nepadare, tiegiog itrauke i sistema ir tiek ziniu 😁 Siemet bandziau patekt i teniso varzybas savo vardu, tai iskart skanuojant bilieta uzsidega raudona ir ateina spec zmogeliukai tau paaiskint ka blogo esi padares 😁. Turiu kazkieno kito vardu patekt. Geriausia yra tai, kad niekur oficialiai nera tos info, kad negalima naudot lazybu kontoru puslapiu.
Itf vilniuje tai visur iskabinti plakatai kad negalima
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
0
VicenteR rašė: Itf vilniuje tai visur iskabinti plakatai kad negalima
Gal keiciasi viskas. Pries 2 metus niekur nebuvo galima rast tokios info. Uzteko su keliais statymais isdurt bet365 ir kita diena jau pasirode berniukai ant kiekvieno kompo su savo taisyklem.
Registravosi: 2011/01/24 Žinučių: 126 Padėkų: 71 Tel.: LT
Cituoti
0
rimvee rašė: Gal keiciasi viskas. Pries 2 metus niekur nebuvo galima rast tokios info. Uzteko su keliais statymais isdurt bet365 ir kita diena jau pasirode berniukai ant kiekvieno kompo su savo taisyklem.
Tai faktas.cia tie draudimai susije su tuo jog sedemas korte tu greiciau pamatysi kas pelne taska negu kad bet365 tau parodys kas ji pelne ir taip galima statyt.man tik buvo keista matyt ir paskui suvokt kokia bet365 itaka viskam,jei net kazkokioj lietuvoj supervaizorius pamates ijungta bet365 soko prie manes kaip elektros papurtytas
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
2
VicenteR rašė: Tai faktas.cia tie draudimai susije su tuo jog sedemas korte tu greiciau pamatysi kas pelne taska negu kad bet365 tau parodys kas ji pelne ir taip galima statyt.man tik buvo keista matyt ir paskui suvokt kokia bet365 itaka viskam,jei net kazkokioj lietuvoj supervaizorius pamates ijungta bet365 soko prie manes kaip elektros papurtytas
Lygiai ta pati situacija tik ne futurese, o Wimbledono kvalifikacijoj. 2-3 betai saskaita limituota ir stovi zmones kita diena. Cia pries pora metu, dabar jau viskas stipriai sugrieztinta ir ant kiekvieno korto sedi po kelis minimum. Bet panasu jei kas ir rezisuoja varzybas, tai su bendroviu zinia, nes aiskiai matosi kaip visos organizacijos dirba bukams. Wimbledono kvalifikacijoj padare net bilietus uz simboline kaina, kad galetu lengviau susekt kas patenka i vidu.
Registravosi: 2011/01/24 Žinučių: 126 Padėkų: 71 Tel.: LT
Cituoti
0
trys bokštelio teisėjai iš Azijos pašalinti visam gyvenimui iš teniso už sukčiavimą

sport24.lt/sportas/tenis...io-teisejai-suspenduoti/
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7331 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
4
Registravosi: 2018/07/06 Žinučių: 40 Padėkų: 1
Cituoti
1
O kas nubaus bendroves?
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
4
Ispanijoje - sutartų mačų skandalas

statymai.com/naujienos/i...-sutartu-macu-skandalas/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
5
Lažybų skandalo tęsinys: sulaikyti keturi Prancūzijos tenisininkai

embeded-image

Byla susijusi su sutartais teniso mačais ir papirktais žaidėjais dar nesibaigia. Tarptautinė teisėsaugos organizacija Europolas išsiaiškino daugiau detalių susijusių su prieš kelias savaites Ispanijoje sulaikyta Armėnijos grupuote - paaiškėjo, jog kita nusikaltėlių gauja veikusi Belgijoje taip pat turėjo ryšių su armėnais.

Pinigų plovimo ir organizuoto nusikalstamumo skyriaus Europole vadovas Pedro Felicio praneša, jog šiuo metu ryšiai tarp dviejų nusikaltėlių grupuočių dar nežinomi, tačiau patikina, kad jos tikrai bendradarbiavo papirkinėdamos tenisininkus ir taip savo naudai pakeisdamos mačų rezultatus. Be to, į nešvarią veiklą buvo įtraukti ir kitų sporto šakų sportininkai - tinklinio bei krepšinio.

Būtent dėl belgų grupuotės keturi tenisininkai prancūzai šiuo metu yra areštinėje, Paryžiuje. Keli jų sulaikyti prieš pat dalyvavimą žemo rango turnyre Bresuire. Juos apklausus paaiškėjo, jog jie dirbo gaujos galvai Grigorui Sargsyanui. 28-erių vyras tarp papirktųjų buvo žinomas kaip Maestro ir sudarė sandorius su daugiau nei 100 sportininkų. Tarp sulaikytų tenisininkų atsidūrė 21-erių Jules Okala, 25-erių Mick Lescure, 31-erių Yannick Thivant ir 28-erių Jerome Inzerillo. Pastarasis turėjo aukščiausią reitingą iš visų - 2012-aisiais pasiekė 354 vietą. Nei vienas iš jų nežaidė prestižiniuose turnyruose.

Pareigūnai pripažįsta, jog G. Sargsyano veikla buvo labai sunkiai susekama, kadangi statomos sumos buvo nedidelės. Grupuotė samdydavo nieko bendro su ja neturinčius žmones - „mulus“. Pinigų statymai vykdavo jų vardu, tad policija niekaip neprisikasdavo prie viso nusikaltėlių tinklo. Be to, grupuotė dirbo tik su žemo rango tenisininkais, kurie mažiau žinomi pasaulyje.

sport24.lt/sportas/tenis...rancuzijos-tenisininkai/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
6
Live krepsinis taure Oostende - Spirou. Pirmos pusfinalio varzybos. Like zaist 3min, jau mestos 66 baudos, 52 prazangos.
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
7

Naujausi įrašai