Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Lažybų bendruomenės pagalba

Atsakyti
Sekti temą
Lažybų bendruomenės statymai.com tarpusavio pagalbos tema:


- konsultacijos bei statymai
- nemokama lažybų asmeninė statistika (prisijungus, spausti "statistika")
- pagalba iš lošėjų asociacijos
- svarbiausios naujienos bei informacija
- dėl pagalbos nukentėjus nuo lošimų, skaitykite čia

Sporto statymai ir prognozės:
- krepšinio statymai / krepšinio forumas
- futbolo statymai / futbolo forumas
- teniso statymai / teniso forumas
- eSporto statymai / eSporto forumas
- ledo ritulio statymai / ledo ritulio forumas
- beisbolo statymai / beisbolo forumas
- amerikietiško futbolo statymai / amerikietiško futbolo forumas

Puslapio pagalba
- Lankytojų naujausios prognozės
- Lažybų forumas
- Lažybų gidas
- Rungtynių apžvalgos
- Sporto lažybų naujienos
- Lažybų įrankiai
- Rekomenduojamos bendrovės

Taip pat tikimės sulaukti komentarų ar asmeninių žinučių, kokie jūsų lūkesčiai šioje bendruomenėje, bei kaip galime daugiau vieni kitiems pagelbėti šiose nesibaigiančiose kovose 😉

(artimiausiu metu papildysime)
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
8
Kodel trinami mano statymai?
Registravosi: 2019/01/27 Žinučių: 3 Padėkų: 7
Cituoti
2
Limpopo rašė: Kodel trinami mano statymai?
Dėl prognozių aprašymų
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
0
Ar butina rasyti rasinelius? Paskaitau kai kuriu aprasymus, tai juokas ima, 300 zodziu kai 85% info pilstoma is tuscio i kiaura.
Bournemouth - Aston Villa aprasyme pacitavau Bournemouth treneri, kuris kalbejo apie komandos ginybos problemos. Kuom cia blogas aprasymas? Ar del to, kad angliskai?
Registravosi: 2019/01/27 Žinučių: 3 Padėkų: 7
Cituoti
8
Limpopo rašė: Ar butina rasyti rasinelius? Paskaitau kai kuriu aprasymus, tai juokas ima, 300 zodziu kai 85% info pilstoma is tuscio i kiaura.
Bournemouth - Aston Villa aprasyme pacitavau Bournemouth treneri, kuris kalbejo apie komandos ginybos problemos. Kuom cia blogas aprasymas? Ar del to, kad angliskai?
Rašinėlių niekas neprašo rašyti, bet tavo prognozių aprašymai buvo visai be pastangų.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
2
As irgi noreciau kelti prognozes, nu bet sorry, aprasymu irgi nepalaikau, nes paprasciausiai neturiu tam laiko. Man atrodo zmones perka prognozes tam kad gauti "laimetus ivykius", o ne tam, kad gauti "grazius rasinelius". Mano analize yra mano sekmes priezastis ir tuo paciu paslaptis. Nebent jusu tikslas yra pirkti ne ivykius, o ismokti analizuoti patiems.
O jeigu atsakot - "kaip as galiu tavim pasitiketi, jeigu nera jokios analizes?" - atsakyciau, tai ir nepasitikekit, ir nestatykit. Laikas parodys, kas yra kas, ir apskritai, lazybos-visada rizika.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 23 Tel.: LT
Cituoti
13
Vienas apie A, kitas apie B. Mokamos prognozės yra viena, nemokamos prgonozės yra kita. Niekas neprašo prognozėse dalintis sėkmės paslaptimis. Prognozės ir aprašymai yra skirti ne tik savo asmeniniam tobulėjimui, bet ir žmonėms, kurie Jus seka. Taisyklės yra taisyklės ir kas kartą besiskundžiant, Jūs prašote administracijos taisyklių nesilaikyti. Buvo daryta apklausa puslapio, kurioje galėjote išreikšti nuomonę tiek dėl prognozių aprašymo reikalavimo, tiek dėl kitų puslapio ar lažybinių dalykų. 60 procentų nubalsavo jog aprašymai prgonozėse reikalingi, vadinasi pokyčiai nereikalingi, o jeigu patingėjote skirti pora minučių balsavimui, tuomet gaila.

Kiek pastebėjau visi labai užtikrinti savo sugebėjimais jeigu tik nereikėtų rašyti aprašymų, tačiau nei vienas iš Jūsų nesugeba paprašyti ar patys susikurti asmeninės forumo temos, kurioje visiškai laisva forma galėtumėte dalintis savo statymais. Ar ir vėl laiko nėra?
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
17
Smagios temos vasarai. Veikejai raso, kad yra kieti vyrukai, kam tie prognoziu aprasymai, as gerai varau, bet tuo paciu kitose temose klausimai na lazybu pradinuko lygio, net beveik darzelinuko lygio.
Registravosi: 2018/08/16 Žinučių: 245 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
10
Aš manau, kad aprašymai svarbiausia tam, kad kitas analitikas galėtų įsivertinti, ar statymas yra vertingas, t.y. kokiais argumentais prognozuotojas vadovaujasi, ko galbūt nepastebėjo (ir apie tai diskutuoti komentaruose).
Registravosi: 2021/06/20 Žinučių: 120 Padėkų: 48
Cituoti
8
Visada galima užpliusuoti 200+ unitų ir tada jau galima kelti prognozes be aprašymų. Manau, labai geras kompromisas.
Registravosi: 2011/06/24 Žinučių: 1617 Padėkų: 125 Tel.: LT
Cituoti
23
Aš gal prisideciau prie tų, kaip jus sakot, " veikėjų" ir paantrinčiau jiem. Aš turiu sistema, dėl kurios gaunu limitus, ir kartais man nebūtina žinoti nei kokios komandos žaidžia, nei kokie žaidėjai komandose, tai negi man dabar ją išduoti, kad pasiekti tuos 200 unitų? Kiekvienas turi savo strategiją, vieni gali aprašyti statymus, kitiem tiesiog neįmanoma
Registravosi: 2011/03/01 Žinučių: 392 Tel.: LT
Cituoti
1
yokeris rašė: Aš gal prisideciau prie tų, kaip jus sakot, " veikėjų" ir paantrinčiau jiem. Aš turiu sistema, dėl kurios gaunu limitus, ir kartais man nebūtina žinoti nei kokios komandos žaidžia, nei kokie žaidėjai komandose, tai negi man dabar ją išduoti, kad pasiekti tuos 200 unitų? Kiekvienas turi savo strategiją, vieni gali aprašyti statymus, kitiem tiesiog neįmanoma
Tai cia ir yra vadinamas vaiku darzelis. Tokios strategijos, kai nesvarbu kas losia, yra tik klaidos nuejimuose ar kofu duzime, kai ne visos bendroves greitai reaguoja, vadinamieji koridoriai, sakutes ir pan. Taciau uz tai bendroves baudzia. Ir anokia cia strategija sugalvojote. Bet kai uz 1-2 statymus gauni bana, ypac kalbant apie sudlyges, tai tiesiog rimtiems zmonems gaila normaliu acc. Ir toki pika ikeles nieko value nesukursi.
Registravosi: 2018/08/16 Žinučių: 245 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
12
Sveiki. Toks nutikimas ivyko. Paddypower kazkas susigliucino , kad kofai live apsisuko. 2-0 komanda 88 pirmauja ir uz ja dave 100/1 , tai uzdejau 3£ , laikemejau 303£ . Iskart i kortele viska issiunciau, o is paddy i banko saskaita pinigai pareina per 5sec.. dabar po 3h paddy uzrakino mano acc.. kazkokiu budu jie gali prasyti , kad grazinciau jiem ta laimejima ar tiesiog cia ju klaida ir paliks man -303 accounte?
P.s man tas acc nereikalingas. Vien del arkliu tik turejau.
Registravosi: 2021/08/01 Žinučių: 45 Padėkų: 189
Cituoti
0
tonas rašė: Sveiki. Toks nutikimas ivyko. Paddypower kazkas susigliucino , kad kofai live apsisuko. 2-0 komanda 88 pirmauja ir uz ja dave 100/1 , tai uzdejau 3£ , laikemejau 303£ . Iskart i kortele viska issiunciau, o is paddy i banko saskaita pinigai pareina per 5sec.. dabar po 3h paddy uzrakino mano acc.. kazkokiu budu jie gali prasyti , kad grazinciau jiem ta laimejima ar tiesiog cia ju klaida ir paliks man -303 accounte?
P.s man tas acc nereikalingas. Vien del arkliu tik turejau.
Iš tavęs jau tų pinigų banke nepaims, paliks minusą accounte, o gal ateityje ir nunulins.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
0
Stabdys rašė: Smagios temos vasarai. Veikejai raso, kad yra kieti vyrukai, kam tie prognoziu aprasymai, as gerai varau, bet tuo paciu kitose temose klausimai na lazybu pradinuko lygio, net beveik darzelinuko lygio.
Stabdys, nereikia pašaipiu komentaru, mes cia visi daugiau-maziau "biciuliai". O del "kvailu" uzduodamu klausimu, nezinau, kam cia buvo skirta, bet jeigu ir man, tai bent jau as nelabai vaidinu kazkokio didelio specialisto ir nematau pries ka tureciau kazka vaidinti, susilaikydamas nuo kazkokiu klausimu. Negyvenu lazybomis, turiu savu darbu ir reikalu, neturiu reikalo gilintis is esmes i visa sita reikala. Man tiesiog pavyksta atspeti baigtis. Su visais tais limitavimais - perspektyvu sioje srityje jau nebematau, todel stengiuosi , kuo maziau gaisti savo laika techniniais klausimais ir kuo daugiau klausti patarimo is kitu.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 23 Tel.: LT
Cituoti
0
O del parduodamu prognoziu - turiu dar toki pastebejima, kad kiek seku sita puslapi, tai bent jau mano akimis yra trukumas parduodamu prognoziu. Kazkada esu prenumeravbes vicenter mokamas - kazkiek nuvyle, carmelo su george irgi. Vienintelis su kuo tikrai gali uzsidirbti yra rangas. Taciau ne visiems pavyksta su juo ploiusuoti, kadangi per daug norinciu, nemazas menesinis mokestis(kuris dar labiau slegia su tokiais daznais limitavimais). Taigi realiai nera is ko pirkti statymu. Demokratinis balsavimas del tvarkos puslapyje ivykes praeityje - gerbiu ji, bet galbut atejo pokyciu metas, kadangi prognoziu rasymas ir visa ta kocepcija neduoda vaisiu. Prognoziu rasymas ir ta visa senoji koncepcija matyt nepadeda tobuleti, parduodamu geru statymu beveik nera. Galbut vis delto pakeitus esama tvarka, kazkas pasikeistu, atsirastu tikrai kokybisku pardaveju, kuriuos dabar atbaido prognoziu rasymas. As sutinku, kad bus nemaza dalis, kurie nuvils, galbut ir as pats nuvilciau zmones, bet cia jau bus reitingai ir kiekvieno asmeninis reikalas teisingai atsirinkti.
Cia tik mano nuomone, kuria norejau pasidalinti, nieko nenoriu izeisti ar pamokslauti. Bet kokiu atveju sis puslapis yra puikus ir kuriame tikrai man patinka lankytis.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 23 Tel.: LT
Cituoti
3
Aš nesuprantu kodėl yra taip užsiciklinama ant tų prognozių rašymo. Taigi jos nėra privalomos pasiekus tam tikrą unitų kiekį. Kodėl nepakentėjus mėnesėlį ar du, papilstysit iš tuščio į kiaurą tuose aprašymuose, susikrausit pliusą ir tada galėsit nieko neberašyt. Galų gale galit vesti savo asmeninę statistiką be jokių aprašymų, bet niekas jos neveda. Galima dalintis savo statymais forumo temose. Galit eiti į kitus statymų dalinimosi puslapius, galit susikurti savo FB, telegram, instagram, whatsapp profilius ar grupes ir dalintis tais statymais ten, bet NE. Ateina žmonės čia ir skundžiasi, kad jiems, matai, reikia kelis sakinius parašyt. Galimybių į valias. Kodėl taip vyksta? Man atrodo, kad viena iš priežasčių yra prizai geriausiems tipsteriams kas mėnesį, ko niekur kitur negausi, nes kito paaiškinimo aš neturiu.
Pasakymas, kad "aš analizių nedarau, aš tiesiog atspėju baigtis" skamba nerimtai ir būtų sunku patikėt, kad esi laimintis lošėjas.
Kalbant apie prognozių rašymą ir tobulėjimą, tai kažkiek jos padeda. Kalbu apie save. Tiesiog iš laiko perspektyvos, kartais pasižiūriu į senesnį statymą ir matai kokie argumentai, koks mąstymas, su kokia idėja aš tada ėmiau tą statymą. Ypač padeda pralaimėti statymai, kur kartais pasižiūriu į aprašymą ir matau, kad argumentai ten visai nėra. 😄
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 492 Padėkų: 172 Tel.: LT
Cituoti
19
unik rašė: Lažybų bendruomenės statymai.com tarpusavio pagalbos tema:


- konsultacijos bei statymai
- nemokama lažybų asmeninė statistika (prisijungus, spausti "statistika")
- pagalba iš lošėjų asociacijos
- svarbiausios naujienos bei informacija
- dėl pagalbos nukentėjus nuo lošimų, skaitykite čia

Sporto statymai ir prognozės:
- krepšinio statymai / krepšinio forumas
- futbolo statymai / futbolo forumas
- teniso statymai / teniso forumas
- eSporto statymai / eSporto forumas
- ledo ritulio statymai / ledo ritulio forumas
- beisbolo statymai / beisbolo forumas
- amerikietiško futbolo statymai / amerikietiško futbolo forumas

Puslapio pagalba
- Lankytojų naujausios prognozės
- Lažybų forumas
- Lažybų gidas
- Rungtynių apžvalgos
- Sporto lažybų naujienos
- Lažybų įrankiai
- Rekomenduojamos bendrovės

Taip pat tikimės sulaukti komentarų ar asmeninių žinučių, kokie jūsų lūkesčiai šioje bendruomenėje, bei kaip galime daugiau vieni kitiems pagelbėti šiose nesibaigiančiose kovose 😉

(artimiausiu metu papildysime)
Sveiki. Nepavyksta pateikti naujos prognozės. Užpildžius išmeta klaidą. Neva yra nepatvirtintų prognozių. Pirmą kartą man čia taip. Ką daryti?
Registravosi: 2018/05/13 Žinučių: 2 Padėkų: 2
Cituoti
0
MindaugasVai rašė: Sveiki. Nepavyksta pateikti naujos prognozės. Užpildžius išmeta klaidą. Neva yra nepatvirtintų prognozių. Pirmą kartą man čia taip. Ką daryti?
Registravosi: 2013/10/28 Žinučių: 497 Padėkų: 1397
Cituoti
2
Sveiki. Nesuprantu dėl ko neleidžia patvirtinti naujos prognozės. Viską užpildžius, išmeta klaidą, neva yra nepatvirtintų prognozių. Patarkite ką reikia padaryti, kad pavyktų patvirtinti naują prognozę.
Registravosi: 2018/05/13 Žinučių: 2 Padėkų: 2
Cituoti
1

Naujausi įrašai