Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Rankinis

Atsakyti
Sekti temą
barchand Rašė:

Topas išsigando ir nebeduoda handikapo ir overių/underių. Ech. Bet šiandien vistiek bandau Šviesa - Ūla mače svečių pergalę su 3.37, nors linkčiau vėl link foros. Šviesa itin nusilpusi, nors prarado tik du žaidėjus, tačiau abu buvo komandos lyderiai puolime. Visą vežimą puolime dabar tempia vienas Drabavičius. Iškovotos dvi pergalės, prieš Pasvalį ir Šiaulius namie 1 įvarčiu, tad laikas ir pralošti. Varėna irgi atrodo kiek pasilpusi pagal rezultatus, nors sudėtyje nepastebėjau didelių pakitimų, neaišku, kodėl svarbus Grigėnas nežaidė 2 mačuose iš 3. Praeitam ture triuškinamai pralošta HC Vilniui, kas išeina į naudą šiandienos mače. Vėl gi, manau bus arši dvikova ir 3.37 kofas turi pakankamai vertės, kad pamėginti tokį variantą.


Sitas tikrai turi daug vertes 😉
Tik viena beda su siuo ivykiu 😁 varzybos ivyks spalio 28 diena. 😁)
Registravosi: 2007/06/28 Žinučių: 492 Padėkų: 1
Cituoti
0
Is kur tokios naujienos? Jeigu taip, tai sauniai klaidinga informacija oficialiame puslapyje 😁
Registravosi: 2014/08/27 Žinučių: 18 Padėkų: 4
Cituoti
0
barchand Rašė:

Smagu, kad sujudo nors šiek tiek ši tema 😁
O ir su Granitu labai tiksli prognozė buvo, sveikinu jos autorių ir tuos, kas pasinaudojot😁
Šiandien ir aš pasidalinsiu net dviem įvykiais, jei kas susidomėsite, galite bandyti pasinaudoti. Tikrai turiu nedaug laiko, todėl šį kartą įdėsiu be aprašymų:
1.HC Vilnius- RK Grifas Pasirinkimas: HC Vilnius -7.5@2 Bet365 Lietuvos rankinio lyga
2.Montpellier- IFK Kristianstad Pasirinkimas: IFK Kristianstad +4.5@1,909 Pinnacle Čempionų lyga
Suprantu, kad ne visi turi galimybes lažintis šiose bendrovėse, tačiau alternatyvą bent jau antram pasirinkimui rasite bet kurioje bendrovėje. Sėkmės 😉


Su Lietuvos lyga buvo prašauta stipriai 😁) Grifas netgi sugebėjo laimėti su 15 koeficientu.. Nors ir suvažiavo be pagrindinių žaidėjų, turbūt Vilnius prieš varžybas jau buvo "laimėję" 😁)
Kristianstad +++
Registravosi: 2007/06/28 Žinučių: 492 Padėkų: 1
Cituoti
0
http://www.statymai.com/prognozes/35756 ... tas-sviesa

Pasidalinu ir čia, galbūt ne visi užeina į tą prognozių skyrelį "Kita" 😁
Registravosi: 2014/08/27 Žinučių: 18 Padėkų: 4
Cituoti
0
Na sitas, lengvai suejo
Registravosi: 2014/03/03 Žinučių: 112 Padėkų: 4
Cituoti
0
http://www.statymai.com/prognozes/35796 ... s-granitas

Kaip tik varžybos, taip ir statymas 😁 kaip nesinaudosi, kai atrodo ne itin teisingos linijos
Registravosi: 2014/08/27 Žinučių: 18 Padėkų: 4
Cituoti
0
Šiandien tas atkeltas Šviesa - Ūla mačas, Triobet/Betsson/Betsafe duoda pasiūlą. 4.05 už svečius didelis value, +3.5 norintiems saugumo. Pagal mane bus gana nerezultatyvus mačas ir tie 3.5 reiškia daug.
Registravosi: 2014/08/27 Žinučių: 18 Padėkų: 4
Cituoti
0
Triobete +8 už Šiaulius. Šiauliai gerai žaidžia, kelis metus ta pati komanda ir susižaidimo stygiaus nėra, apatinės lentelės dalies komandas sutvarko be problemų, taurėj su Alytum namie sužaidė lygiosiomis, kas yra labai geras rezultatas. čia atvyksta Granitas, kurie neatrodo idealiai, pats treneris kalba, kad ne visi žaidėjai pateisina lūkesčius, nors žaidimas gerėja, bet fora milžiniška, blogiausiu atveju į maždaug 5 įvarčius turėtų sutilpti pagal mane
Registravosi: 2014/08/27 Žinučių: 18 Padėkų: 4
Cituoti
0
Jei kam idomu, tai siandien Hc Vilniaus -7.5 ir alytaus-grifo under 50.5
Registravosi: 2014/08/27 Žinučių: 18 Padėkų: 4
Cituoti
0
Kad be Triobeto daugiau niekur nepastatysi. O ten duoda net 0.57 euro statyti:-)
Registravosi: 2012/09/01 Žinučių: 78 Tel.: LT
Cituoti
0
Bldzr šiandien p[rasideda WC moterų reiks paziureti nes i moteru renkini idomu ziureti gal kokiu statymu numates?
Registravosi: 2011/12/16 Žinučių: 1518 Padėkų: 901 Tel.: LT
Cituoti
0
As toliau LRL nieko nesuprantu betai 😄. Na, kas duoda, tas duoda statyti, as pasidalinu tiesiog. Yra betsson ir betsafe, bet ten turbut tas pats
Registravosi: 2014/08/27 Žinučių: 18 Padėkų: 4
Cituoti
0
Šį vakarą 19:00 Lietuvos vyrų rankinio rinktinė susitiks su Izraelio rinktine kovoje dėl patekimo į pasaulio čempionatą.

Stebėti susitikimą galite tiesiogiai internetu - lrt.lt/mediateka/tiesiogiai/lrt-kultura
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Pasaulio rankinio čempionato atranką lietuviai pradėjo sutrypdami Izraelį

embeded-image

Šį vakarą Klaipėdoje „Švyturio“ arenoje Lietuvos vyrų rankinio rinktinė sėkmingai pradėjo kovas dėl patekimo į pasaulio čempionatą.

Pirmoje grupės etapo dvikovoje kelių pagrindinių žaidėjų dėl traumų netekę lietuviai neturėjo jokių problemų mače su Izraelio nacionaline komanda ir iškovojo pergalę 36:20.

Kėlinio pradžioje varžovams pavyko išlaikyti kovinį atstumą, tačiau tuomet Artūras Juškėnas į aikštę metė rinktinės lyderį Aideną Malašinską, kuris gerokai pagyvino rinktinės puolimą ir lietuviai kur kas lengviau pralauždavo Izraelio gynybą. Tuo tarpu fantastiškai žaidusio Lietuvos rinktinės vartininko Viliaus Rašimo įkvėpti lietuviai varžovams per visą kėlinį leido įmesti vos septynis įvarčius. Viso to rezultatas: dviženklis pranašumas jau po pirmojo rungtynių kėlinio (17:7).

Antrajame kėlinyje lietuvių persvara ir toliau augo, o galutinis rungtynių rezultatas rodė 16 įvarčių Lietuvos rinktinės pergalę (36:20).

sport24.lt/sportas/kitas...ietuva-izraelis-gyvai-1/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
3
Lietuva - Gruzija 18:00

Stebėti susitikimą galite tiesiogiai internetu - lrt.lt/mediateka/tiesiogiai/lrt-kultura
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Benzema rašė: Lietuva - Gruzija 18:00

Stebėti susitikimą galite tiesiogiai internetu - lrt.lt/mediateka/tiesiogiai/lrt-kultura
Bandei ziureti?
Registravosi: 2014/12/13 Žinučių: 122 Padėkų: 69
Cituoti
2
darius777 rašė: Bandei ziureti?
Na dabar tik pamačiau jog kartojimą tik rodys

Tiesiogiai fb

Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Lietuvos rankinio rinktinė įveikė ir Gruziją

embeded-image

Klaipėdoje vykstančiose pasaulio čempionato atrankos varžybose Lietuvos rinktinė žengė dar vieną žingsnį kito etapo. Vakar rezultatu 36:20 nugalėję Izraelio rankininkus, šiandien lietuviai prieš gruzinus laimėjo 24:20 (12:11).

Rungtynių pradžia Lietuvos rinktinei klostėsi nesėkmingai ir didžiąją dalį pirmojo kėlinio lietuviai buvo priversti vytis savo varžovus. Vienu metu Gruzija buvo susikūrusi net 3 įvarčių pranašumą (10:7), tačiau kėlinio pabaigą Artūro Juškėno vadovaujama komanda sužaidė itin drausmingai ir į pertrauką išėjo pirmaudama rezultatu 12:11.

Pirmosios antrojo kėlinio minutės Lietuvai taipogi buvo sudėtingos. Gruzijai buvo pavykę vėl išsiveržti į priekį (13:12), tačiau tuomet Lietuvos rinktinė ženkliai pagerino darbą gynyboje ir susikūrė saugų pranašumą. Baigiantis susitikimui Lietuva jau pirmavo užtikrintai ir pergalės iš savo rankų nebepaleido. Rungtynes Lietuva laimėjo galutiniu rezultatu 24:20.

Ši pergalė Lietuvos rinktinę grąžino į pirmąją vietą atrankos grupėje, tačiau šiandien savo rungtynes prieš Izraelį laimėję latviai turi taipogi dvi pergales. Sekmadienį 17:00 val. bus žaidžiamos lemiamos grupės rungtynės tarp Lietuvos ir Latvijos, būtent po šio susitikimo paaiškės, kuri iš ekipų patenka į kitą pasaulio čempionato atrankos etapą. Lietuvai šiose rungtynėse užtektų ir lygiųjų, o latviams norint aplenkt lietuvius būtina pergalė.

Lietuva: Mindaugas Dumčius, Laurynas Palevičius po 4, Rolandas Bernatonis, Gintaras Cibulskis, Aidenas Malašinskas ir Mindaugas Urbonas po 3.

Gruzija: Irakli Chikovani 6, Rati Mskhvildze, Giorgi Orjikinidze ir Lesko Tsitelishvili po 3.

sport24.lt/sportas/kitas...e-lietuva-gruzija-gyvai/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
4
Jau šį vakarą „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje įvyks lemiamas mūšis dėl patekimo į kitą pasaulio čempionato atrankos etapą.

Žūtbūtinėse rungtynėse dėl pergalės susitiks Lietuvos ir mūsų kaimyninės Latvijos nacionalinės komandos. Abi rinktinės šioje atrankoje iškovojo dvi pergales, tačiau mūsų šalies atstovai prieš varžovus laimėjo didesniu skirtumu, tad jiems šiandien užtektų ir lygiųjų.

Šio mačo startas: 17:00 val.

Susitikimą galėsite stebėti tiesiogiai internetu - lrt.lt/mediateka/tiesiogiai/lrt-kultura
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
0
Latvius įveikusi Lietuvos rankinio rinktinė - kitame pasaulio čempionato atrankos etape

embeded-image

Šį savaitgalį „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje įvykusią atranką į pasaulio rankinio čempionato kitą etapą Lietuvos nacionalinė rinktinė užbaigė pergalingai

Žūtbūtinėse rungtynėse gausybės žaidėjų dėl traumų netekę lietuviai 29:27 įrodė pranašumą prieš kaimyninės Latvijos ekipą.

Dabar lietuvius nuo patekimo į planetos pirmenybes skiria vienintelė akistata, kuri bus sužaista birželio mėnesį.

Mačo pradžioje po puikaus vartininko Giedriaus Morkūno žaidimo epizodų lietuviai greitai įgijo trijų įvarčių persvarą (5:2), tačiau nuo traumų ir taip nukentėjusi Lietuvos rinktinė prarado ir dar vieną svarbų gynybos linijos žaidėją Vaidotą Grosą, o latviai nebuvo linkę pasiduoti ir netrukus rezultatas jau buvo lygus (7:7).

Dar kartą pabėgti mūsų šalies atstovai pabandė kėlinio pabaigoje, kai dar kartą įgijo trijų įvarčių persvarą (13:10), tačiau Aivio Jurdžso vedami latviai netik išlygino rezultatą, tačiau ir įgijo vieno įvarčio persvarą, kurią fantastišku metimu paskutinę kėlinio sekundę iš vidurio aikštės išlygino Mindaugas Dumčius (15:15).

Mūsų šalies rinktinėje per pirmąjį kėlinį 7 įvarčius pelnė Aidenas Malašinskas, o latvių gretose tokiu pačiu pasiekimu atsakė Aivis Jurdžs.

Nuo pat antrojo kėlinio pradžios šeimininkai vėl demonstravo puikų žaidimą, kuris leido greitai susikrauti rekordinę keturių įvarčių persvarą (21:17). Nors latviai į tai atsakė spurtu 3:0 ir pranašumas sumažėjo iki minimumo, sugrįžti į rungtynes kaimynams mūsų šalies atstovai nebeleido ir netrukus vėl atstatė trijų įvarčių pranašumą.

Per likusį mačo laiką Lietuvos rankininkai nebeprileido varžovų arčiau dviejų įvarčių, o susitikimo pabaigoje puolime sužibėję M. Dumčius ir Laurynas Palevičius padėjo užtikrinti kelialapį į kitą pirmenybių etapą.

Rezultatyviausiai mūsų šalies gretose rungtyniavo A. Malašinskas, kuris pelnė 10 įvarčių. 6 pridėjo M. Dumčius, o po 4 pelnė Rolandas Bernatonis ir L. Palevičius.

sport24.lt/sportas/kitas...lietuva-latvija-gyvai-1/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1

Naujausi įrašai