Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

MLB prognozės 2007

Atsakyti Sekti temą
Nagi beisbolininkai, laukiam pasiūlymų. 😉

MLB prognozės 2007

Beisbolo prognozės
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 112
Cituoti
0
Na as tai siandien jauciu imu Floridos pergale ;] Dontrele geras piceris ir po tiek daug pralaimejimu turi pagaliau laimet 😉 Dar visai graziai ziurisi det - texas overiukas, min - tor overiukas 😉 zodziu, pasirinkimo yra.. O gal kiti ka turi paisulyti ?
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 488
Cituoti
0
Siandien be Floridos dar labai graziai atrodo detroit pergale. Pries Texas pralostos dvi is eiles pries tai vykusios varzybos. Siandien už detriotą pitčins galima sakyti legenda Rogers, kuris per karjera laimėjo 208, o pralošė 139 kartus. Žodžiu nematau jų pralaiminčių trečią kart iš eilės kažkokiem Rangeriam, kurie yra autsaideriai AL. Paprastai pergalei duodu 9/10. Bet aš jamiau -1,5 Detroit ir dubliavau su Florida. Manau geriausias dublis šios dienos iš mlb 😁 Sėkmės kas imsit. 😉
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 305 Padėkų: 46
Cituoti
0
Cleveland-Tampa Bay 2
Vienas is neparankiausiu klubu,Tampai yra indenai is Klivlendo.Pirmos trys varzybos-pats geriausias irodymas.Jas laimejo Klivlendas.Laimeti trieju rungtyniu serija,betkokiai komandai butu sekme.Manau,kad siose varzybose nugales Tampa,ir nutrauks astuoneriu rungtyniu pralaimejimo serija.

Boston-Texas 1
Pas Bostona,ypac pasakytina apie komandos lyderius atakoj-Ortis,Ramires nusimate krize,renkant taskus.Bostono pitceris K.Gabbard gauna dar viena sansa pakeisti lyderius.Jam tik lieka nugaleti.Kas liecia Texaso,tai komanda yra pakilime.Si serija pries Bostona,ir praeita pries Detroita ta dalyka tik patvirtina.Del pitcerio B.Macarty,tai ji kamuoja trauma.Tai kad,yra sansas Bostonui nugaleti.
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 52
Cituoti
0