Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Beisbolo taktika

Atsakyti
Sekti temą
Sveiki, esu palyginti lažybose naujokas, todėl galbūt šiame forume buvo diskutuota tokia besbolo lažybų taktika. Šios taktikos esmė yra tokia: Naudojantis ESPN beisbolo prognozėmis (ten tipo rašo, kad kompiuteris rungtynes susimuliuoja 10k kartų) ir lažybininkų siūlomais koeficientais atrinkti rungtynes, kurios yra naudingos ir jose statyti. Aišku pelnas nėra didelis, per 100 statymų, maždaug 7 lt pelno, jei už kiekvieną įvykį statytum po 1lt.
Šiek tiek žemiau padariau šiandienos analizę ir iš 15 rungtynių, atrodo net 13 tinkama. Formulė paprasta: (Koeficientas*procentai)-100.
Galbūt kažkur padariau klaidą, ar ką nors. Ir ką jūs manote apie šią strategiją? Tiesa paveikslėlyje šiek tiek netilpo visi mano pasirinkimai, bet turbūt pagavote esmę, kur pliusas bent vienoje vietoje, ten neva apsimoka statyti. Ačiū už atsiliepimus.
embeded-image
Registravosi: 2008/03/16 Žinučių: 12
Cituoti
0
Na, bent kol kas atsiliepimų nesulaukiau, tai dedu pirmosios dienos rezultatus, na kurie šiek tiek nuvilia. Bet bandymą pratęsiu bent savaitę ir tada pasimatys pirmieji tikslesni rezultatai:
embeded-image
Registravosi: 2008/03/16 Žinučių: 12
Cituoti
0
Dedu antrosios dienos skaičiavimus ir prie komandos esantis raudonas rutuliukas rodo, kad už juos statau. Be to, dviejų mačų skaičiavimų nėra, nes perėjęs žinomiausias kontoras bwin, unibet, triobet ir net lietuviškąjį topsport, pasiūlymų statyt neradau 😁
embeded-image
Registravosi: 2008/03/16 Žinučių: 12
Cituoti
0
Espn panasius skaiciavimus turi ne tik beisbolui, taip pat ir ncaa ar nhl tikriausiai butu imanoma
Registravosi: 2011/08/21 Žinučių: 276 Padėkų: 28 Tel.: LT
Cituoti
0

Naujausi įrašai