Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Italija: Serie A

Atsakyti
Sekti temą
Inter ivarciu skirtumas +35, Lazio +41. 4-0, padarytų +39 prieš +37, o jei 3-imis įvarčiais laimi, tada po +38, bet Lazio aukščiau dėl daugiau muštų įvarčių.
Registravosi: 2011/04/12 Žinučių: 210 Padėkų: 1111 Tel.: LT
Cituoti
0
Sherbis rašė: Inter ivarciu skirtumas +35, Lazio +41. 4-0, padarytų +39 prieš +37, o jei 3-imis įvarčiais laimi, tada po +38, bet Lazio aukščiau dėl daugiau muštų įvarčių.
Aciu ne visiems su matematika gerai interui kazkodel paskaiciavau😂
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1584 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
1
O tikrai reikia Interui 4 įvarčių?
Kiek randu,tai tik apie paprastą pergalę rašo,nes visur kiša pirmą mačą kuris pasibaigė 0 0 ir ale žiūri į tarpusavio varžybas.
Registravosi: 2008/10/17 Žinučių: 12
Cituoti
0
essien rašė: O tikrai reikia Interui 4 įvarčių?
Kiek randu,tai tik apie paprastą pergalę rašo,nes visur kiša pirmą mačą kuris pasibaigė 0 0 ir ale žiūri į tarpusavio varžybas.
As taip pat randu, kad paprastos pergales uzteks
Registravosi: 2017/10/11 Žinučių: 93 Tel.: LT
Cituoti
0
Jo, uztenka interui pergales ir 1:0, nes pirmiausia ziurima i tarpusavio rezultata, tada visokie golai ir t.t
Registravosi: 2010/06/15 Žinučių: 223 Tel.: LT
Cituoti
0
Kaip manot bus korteliu balius lazio inter ? 6.5 duoda, galvoju gal pasimt 😁 labai realu atrodo, raudona ir manau bus parodyta 😁
Registravosi: 2011/11/02 Žinučių: 640 Padėkų: 131 Tel.: LT
Cituoti
0
Laukiu kol įmes italus savo kontoroje tai imsiu su dubliu real-liverpool 45pts ir eisiu atostogų iki pasaulio čempionato su savo kortelėmis:]]
Registravosi: 2008/10/17 Žinučių: 12
Cituoti
0
Panasu kad pinacle neduos korteliu siandien 😔
Registravosi: 2010/09/12 Žinučių: 284 Tel.: LT
Cituoti
0
Oficialu: "Juventus" drebina futbolo pasaulį – sukirto rankomis su C. Ronaldo

embeded-image

Italijos futbole – amžiaus įvykis: Turino „Juventus“ ir Madrido „Real“ savo oficialiose svetainėse informavo, kad užbaigė derybas dėl Cristiano Ronaldo, kuris savo karjerą tęs Italijoje.

33-ejų metų futbolininko tolimesnės ateities spėlionės prasidėjo po šių metų UEFA Čempionų lygos finalo. Portugalas jau tada užsiminė, kad tai buvo jo paskutinės rungtynės vilkint „Real“ ekipos marškinėlius.

Iš pradžių buvo tikimasi, kad C. Ronaldo tokiu būdu prašosi naujo kontrakto, tačiau portugalo ketinimai buvo tikri – šiandien buvo patvirtintas vienas netikėčiausių šios vasaros perėjimų.

Pasak šaltinių, „Juventus“ ir „Real“ susitarė dėl 105 mln. eurų vertės sandorio. Pats futbolininkas atvykęs į Turiną pasirašys ketverių metų kontraktą.

C. Ronaldo, žadėjęs užbaigti karjerą Madride, savo nuomonę pakeitė po to, kai pašlijo jo santykiai su klubo prezidento Florentino Perezu. „Baltųjų“ vadovas jam buvo pažadėjęs naują kontraktą, tačiau portugalas jo negavo.

Viena ryškiausių šio amžiaus futbolo žvaigždžių tapo tikra „Real“ komandos legenda. C. Ronaldo, į Madridą 2009 metais atvykęs už tuometinę rekordinę 94 mln. eurų sumą, per devynerius metus iš viso sužaidė 438 rungtynes ir įmušė net 450 įvarčių.

C. Ronaldo su „Real“ laimėjo visus įmanomus trofėjus – keturis kartus tapo UEFA Čempionų lygos nugalėtoju, du kartus džiaugėsi Ispanijos pirmenybių trofėjumi, tris sykius į viršų kėlė UEFA Supertaurę ir iškovojo dar kitus svarbius trofėjus. Iš viso puolėjas per devynerius metus „morengų“ gretose susišlavė 16 titulų.

Prieš atvykdamas į Ispanijos sostinę, futbolininkas šešerius metus vilkėjo „Manchester United“ marškinėlius, o karjerą pradėjo savo gimtos šalies Lisabonos „Sporting“ ekipoje.

C. Ronaldo perėjimas turėtų sukelti tikrą revoliuciją „Serie A“ pirmenybėse – be to, kad portugalas jau tapo visų laikų brangiausiu šios šalies futbolininku, jis taps ir didžiausia šių pirmenybių žvaigžde, kuri pritrauks naujus investuotojus ir milžiniškas pajamas generuojančius reklamos užsakovus.

Pats futbolininkas Turine per ketverius metus uždirbs 120 mln. eurų – į metus po 30 mln.

eurofootball.lt/naujieno...komis-su-c-ronaldo/62575
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
6
"Parma" Italijos pirmenybes pradės su minus penkiais taškais

embeded-image

"Parma" komandos laukia nelengva "Serie A" pirmenybių pradžia - per ketverius metus iš ketvirtos lygos į aukščiausią šalies futbolo divizioną sugrįžusi legendinė Italijos komanda sulaukė bausmės iš FIGC.

Skelbiama, kad "Parma" bus privesta naująjį sezoną pradėti turint minus penkis taškus - tokio sprendimo buvo imtasi po to, kai buvo įtarta, kad bilietą į "Serie A" "Parma" gavo ne pačiu sąžiningiausiu būdu.

Pasak pranešimų, "Parma" puolėjas Emanuele Calaio, kuriam FIGC skyrė dviejų metų diskvalifikaciją, prieš lemiamas "Serie B" rungtynes parašė "keistą" žinutę savo buvusiems komandos draugams iš "Spezia" - Filippo De Colui ir Claudio Terzi.

Manoma, kad E. Calaio galėjo kažką pažadėti savo buvusiems komandos draugams už tai, kad šie nerungtyniautų taip, kaip įprastai. "Parma" aiškino, kad E. Calaio žinutė buvo nusiųsta tik juoko forma, tačiau tai neįtikino Italijos futbolo federacijos.

"Parma" komandai grėsė net pašalinimas iš "Serie A" dar joms neprasidėjus, tačiau FIGC nusprendė griežčiausia bausme nubausti tik komandos puolėją.

eurofootball.lt/naujieno...s-penkiais-taskais/62841
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
Atnaujintas "Serie A" tvarkaraštis: C.Ronaldo žais sezono atidarymo rungtynėse

embeded-image

"Serie A" čempionato organizatoriai paskelbė pirmųjų sezono turų rungtynių laiką.

Pirmenybių atidarymo rungtynės bus sužaistos Veronoje, kur vietos "Chievo" kovos su Turino "Juventus" bei garsiausiu svečių naujoku Cristiano Ronaldo.

Susitikimas Lietuvos laiku prasidės 19.00 val.

21.30 val. Romoje "Lazio" komanda priims "Napoli", tuo pačiu laiku "Inter" išvykoje kovos su "Sassuolo" futbolininkais.

"Juventus" žaidėjams teks garbė pradėti ir antrojo turo kovas, kai jie rugpjūčio 25 dieną 19.00 val. namuose kovos su "Lazio" komanda.

Pirmųjų trijų turų tvarkaraštis:

1 turas

Atalanta-Frosinone
Bologna-Spal
Chievo-Juventus
Empoli-Cagliari
Lazio-Napoli
Milan-Genoa
Parma-Udinese
Sampdoria-Fiorentina
Sassuolo-Inter
Torino-Roma

2 turas

Cagliari-Sassuolo
Fiorentina-Chievo
Frosinone-Bologna
Genoa-Empoli
Inter-Torino
Juventus-Lazio
Napoli-Milan
Roma-Atalanta
SPAL-Parma
Udinese-Sampdoria

3 turas

Atalanta-Cagliari
Bologna-Inter
Chievo-Empoli
Fiorentina-Udinese
Lazio-Frosinone
Milan-Roma
Parma-Juventus
Sampdoria-Napoli
Sassuolo-Genoa
Torino-SPAL
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
26.12. 16:00 Atalanta vs Juventus . Pas atalanta nebus dviejų pagr. vidurio gynėjų, kurie gavo raudonas kortas praitame mače. Čia galima drąsiai imti kortas namų over 2.5 bei bendrą totalą įvarčių daugiau 2 už 1.5 kofą. Manau ir tie ir tie yra geroje formoje, apie ataką turiu omenyje, ir bus mačas su daug įvarčių: galbūt 1-2 ar 1-3 laimės Juve.

P.S. Negaliu įkelt šitos prognozės, nes yra nepatvirtintų senų statymų ( jų kabo 5 ) ir jie žais sausio viduryje...Tai iki to laiko jokių prognozių negalėsiu įkelti, nors yra gerų-pelningų įvykių investuoti, beto įkeliant prognozes nėra tokių bendrovių, kaip: Marathon, Betsity kur gan padogu žaisti geltonas korteles ir kampinius, imu statymus kortelių tik iš jų pasiūlos...
Registravosi: 2018/08/02 Žinučių: 29 Padėkų: 9
Cituoti
1
katinass rašė: 26.12. 16:00 Atalanta vs Juventus . Pas atalanta nebus dviejų pagr. vidurio gynėjų, kurie gavo raudonas kortas praitame mače. Čia galima drąsiai imti kortas namų over 2.5 bei bendrą totalą įvarčių daugiau 2 už 1.5 kofą. Manau ir tie ir tie yra geroje formoje, apie ataką turiu omenyje, ir bus mačas su daug įvarčių: galbūt 1-2 ar 1-3 laimės Juve.

P.S. Negaliu įkelt šitos prognozės, nes yra nepatvirtintų senų statymų ( jų kabo 5 ) ir jie žais sausio viduryje...Tai iki to laiko jokių prognozių negalėsiu įkelti, nors yra gerų-pelningų įvykių investuoti, beto įkeliant prognozes nėra tokių bendrovių, kaip: Marathon, Betsity kur gan padogu žaisti geltonas korteles ir kampinius, imu statymus kortelių tik iš jų pasiūlos...
Tai tu susikurk čia imgur.com/a/KsxM8mC savo blogą ar kaip jis ten vadinas šiais laikais.Nereiks barstyt po visą saitą savo įžvalgų,viskas bus vienoj vietoj,ir tau bus patogiau ir tiem kuriuos velka tavo betai.
P.S. nepersivalgyk šiandien silkės su tokiu niku : ) Gerų švenčių!
Registravosi: 2014/06/21 Žinučių: 432 Padėkų: 18 Tel.: LT
Cituoti
4
Man uztenka jau tu blogu per akis, as jau NSV rinkoje esu isitvirtines daug metu, blogabet, betone ir dar daug kitu saitu, parasiau siaip kad nesistebetumet kad menesi nebus prognoziu is manes: kaip nors isgyvensite tikiuos
Registravosi: 2018/08/02 Žinučių: 29 Padėkų: 9
Cituoti
3
"Serie A" siaubas: liepta iki šio sezono pabaigos nutraukti visas sutartis su lažybų bendrovėmis

embeded-image

Italijos „Serie A“ futbolo lyga ir joje rungtyniaujantys klubai griebiasi už galvos – po sezono reikės nutraukti visas sutartis su lažybų bendrovėmis.

Kaip skelbia Italijos komunikacijos reguliavimo komitetas (AGCOM), lyga ir klubai iki šio sezono pabaigos turi užbaigti bendradarbiavimą su lažybų įmonėmis, nes naujame sezone bus įvesta griežta lažybų bendrovių kontrolė.

Italijos vyriausybė šių metų sausio 1-ąją dieną išleido įstatymą, po kurio visi Italijos futbolo klubai nebegalės turėti rėmimo sutarčių su lažybų ar azartinių žaidimo bendrovėmis.

Pagal įstatymą draudimas turėjo įsigalioti iškart po Naujųjų, tačiau AGCOM prezidentas Angelo Marcello Cardani „Serie A“ klubams išsiuntė pranešimą, kad draudimas yra atidedamas iki 2019 metų liepos mėnesio.

Skelbiama, kad draudimui įsigaliojus, vien „Serie A“ lyga, neskaitant klubų, praras 700 milijonų eurų.

Klubai taip pat susidurs su finansiniu šuoliu į apačią – daugiau nei puse „Serie A“ komandų turi sutartis su lažybų įmonėmis.

Šis draudimas labiausiai turėtų smogti Romos „Lazio“ komandai, kurios pagrindinis rėmėjas yra internetinė lažybų bendrovė „Marathonbet“. Jų logotipas yra pavaizduotas ant „Lazio“ marškinėlių priekio.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
2
Fixai pareis kai nebus iš ko gyvent klubams 😄
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
2
Gal galit kas nors pasakyti, kokia buvo Pinnacle sios dienos bankerio (kuri praknisau) linija ir kof GK tarp Juventus - AC Milan? Buciau dekingas.
Registravosi: 2010/08/28 Žinučių: 892
Cituoti
0
NoFate rašė: Gal galit kas nors pasakyti, kokia buvo Pinnacle sios dienos bankerio (kuri praknisau) linija ir kof GK tarp Juventus - AC Milan? Buciau dekingas.
Pakolkas 0-0 gali det live ant bankeri, kas yra bankeris palei tave?
Registravosi: 2017/03/27 Žinučių: 9 Padėkų: 809
Cituoti
0
Gp Betting rašė: Pakolkas 0-0 gali det live ant bankeri, kas yra bankeris palei tave?
Manes nedomina bendras korteliu skaicius, cia visiskas no bet nevertas nei cento, mane domina kokia buvo linija, kad AC Milan gaus daugiau korteliu -0.5 ar -1? Ir koks buvo kof?
Registravosi: 2010/08/28 Žinučių: 892
Cituoti
0
O bankeriu as vadinu X3 standarta.
Registravosi: 2010/08/28 Žinučių: 892
Cituoti
0

Naujausi įrašai