Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Anglija: Premier League

Atsakyti Sekti temą
Newcastle United - Manchester United lažybiniai skaičiai

embeded-image

➡️ Newcastle United pranašumų/suminių statistika

◾️ Newcastle United klubas žaisdamas namuose dengiasi vos 20% jiems duodamų pranašumų (2-8). Pranašumus namuose pasidengė prieš Watford (1-0) ir Bournemouth (2-1).

◾️ Newcastle United žaidžia rezultatyviau nei išvykose, ir duodamus bendrus suminius permuša 60% rungtynių (6-4) ⚽️

embeded-image

embeded-image

➡️ Manchester United pranašumų/suminių statistika

◾️ Manchester United klubas išvykose pasidengia 50% jiems duodamų pranašumų (5-5), tačiau išskyrus vienas rungtynes, visa ši statistika susikurta dar prie Jose Mourinho. Pagal pastaruoju metu demonstruojama raudonųjų velnių formą, panašu, kad ši statistika tik gerės.

◾️ Nors prie Mourinho Manchester United dažnai buvo linkus žaisti gana primityvų futbolą, tačiau bendra įvarčių statistika Anglijos Premier lygoje išlieka daugiau nei įspūdinga. Manchester United klubas išvykoje žaidžia neįtikėtinai rezultatyvų futbolą ir jiems duodamus suminius permuša net 90% rungtynių (9-1). Vienintelėse rungtynėse išvykoje, kuriose MU nepavyko permušti bendro suminio, buvo dvikova prieš Burnley klubą (0-2) ⚽️
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
3
Anglijos Premier lyga: Manchester City - Liverpool apžvalga

embeded-image

Ketvirtadienį vakare Anglijos „Premier“ lygoje įvyks ko gero svarbiausios šio sezono rungtynės. 21-ajame ture susitinka du dėl titulo kovojantys klubai – „Manchester City“ ir „Liverpool“.

Rungtynių scenarijus yra gana paprastas – pergalę iškovojęs „Liverpool“ stipriai save priartintų prie titulo, o „miestiečiams“ pralaimėjimas stipriai sukomplikuotų padėti kovoje dėl titulo apgynimo. Lygiosios „raudonųjų“ ekipai Mančesteryje taip pat būtų neblogas rezultatas, todėl laukiama itin intriguojanti akistata.

Visa apžvalga - statymai.com/apzvalgos/a...-city-liverpool-lazybos/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
1
Anglijos Premier lyga: Tottenham - Manchester United apžvalga

embeded-image

Šiandien Anglijos „Premier“ lygoje laukia intriguojančios rungtynės – susitinka dvi puikią sportinę formą demonstruojančios komandos: „Tottenham“ ir „Manchester United“.

Į „Wembley“ stadioną atvykstantys „raudonieji velniai“ išgyvena tikrą atgimimą – Jose Mourinho pasitraukus iš trenerių pareigų ir jas perėmus Ole Gunnarui Solskjaerui, „Man Utd“ žygiavo vien tik pergalingu taku.

Po paskutinių rungtynių, kai komandai dar vadovavo J. Mourinho, Mančesterio komanda šventė penkias iš tiek pat galimų pergalių. „United“ pradėjo rodyti gyvybės ženklus puolime – per minėtą rungtynių skaičių buvo įmušta net 16 įvarčių.

Visa apžvalga - statymai.com/apzvalgos/a...nchester-united-lazybos/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
1
"Tottenham" keliems mėnesiams prarado H. Kane'ą

embeded-image

Londono "Tottenham" stovykloje – niūros nuotaikos: klubas patvirtino, kad Harry Kane'as patyrė kulkšnies traumą ir bus priverstas nežaisti likusį sausio ir visą vasario mėnesį.

"Pentinių" lyderis susižeidė rungtynių pabaigoje prieš "Manchester Unitd". "Tottenham" oficialiame pranešime informavo, kad anglui yra konstatuotas kulkšnies raiščių sužeidimas/patempimas.

Prognozuojama, kad į treniruotis H. Kane'as sugrįš tik kovo pradžioje.

Tai reiškia, kad "Tottenham" be savo lyderio turės žaisti ne vienoje svarbioje dvikovoje. Be to, kad jo nebus pirmajame UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio susitikime prieš Dortmundo "Borussia", be puolėjo "pentiniai" turės verstis ir atsakomoje Anglijos lygos taurės pusfinalio dvikovoje su "Chelsea".

"Tottenham" ekipą dar šį mėnesį dėl rinktinės paliko Heungas-min Sonas, kuris į komandą galimai grįš tik vasario pradžioje. Šiuo metu "pentiniai" puolime turi tik vieną opciją – Fernando Llorente.

H. Kane'as šį sezoną per 31 rungtynes įmušė 20 įvarčių.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
1
Labai geras interview, kaip treneris man jis nepatinika, bet cia gerai susnekejo apie siuolaikini futbola/apie save.

Registravosi: 2017/09/10 Žinučių: 112 Padėkų: 264
Cituoti
1
Anglijos Premier lyga: Manchester City - Arsenal apžvalga

embeded-image

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje įvyks tikras desertas – „Manchester City“ namuose priima Londono „Arsenal“ komandą. Turnyrinėje lentelėje šios dvi komandos neturi nieko bendro, tačiau ir vieniems, ir kitiems pergalė yra itin svarbi.

Praėjusiame ture „Arsenal“ komanda namuose įrodė pranašumą prieš „Cardiff“, kai tuo metu Pepo Guardiolos kariauna buvo sensacingai nugalėta „Newcastle“ futbolininkų.

„Manchester City“ vis dar kovoja dėl titulo, todėl trys taškai yra aukso vertės. „Liverpool“ kausis su prastą formą demonstruojančiu „West Ham“, todėl didelė tikimybė, kad dar kartą nepaslys ir į savo sąskaitą įsirašys visus tris taškus.

Visa apžvalga - statymai.com/apzvalgos/f...manchester-city-arsenal/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
0
Sveiki, norėjau paklausti jei tarkim surenka komandos po lygiai tasku, sezono pabaigoj kas būna aukščiau . Į ką atsizvelgia, tarpusavio mačus, įvarčių santyki ar kaip? Koks reglamentas . Premier lyga turiu omeny
Registravosi: 2007/09/11 Žinučių: 222 Padėkų: 2
Cituoti
0
Maratas rašė:

Sveiki, norėjau paklausti jei tarkim surenka komandos po lygiai tasku, sezono pabaigoj kas būna aukščiau . Į ką atsizvelgia, tarpusavio mačus, įvarčių santyki ar kaip? Koks reglamentas . Premier lyga turiu omeny

Ivarčių santyki
Registravosi: 2011/04/12 Žinučių: 210 Padėkų: 1110 Tel.: LT
Cituoti
0
Šiuo metu kuo flashscore patobulėjo, jog visose lygose, kai paspaudi "standings", apačioje rašo, kas lemia aukštesnę poziciją, ar tarpusavio rungtynės, ar įvarčių santykis. 😁
Registravosi: 2011/04/12 Žinučių: 210 Padėkų: 1110 Tel.: LT
Cituoti
0
Sherbis rašė:

Ivarčių santyki

Visos lygos ar dviejų komandu?
Registravosi: 2007/09/11 Žinučių: 222 Padėkų: 2
Cituoti
1
Maratas rašė:

Visos lygos ar dviejų komandu?

Lygoje - tų komandų, kurios surenka vienodai taškų.
Registravosi: 2011/04/12 Žinučių: 210 Padėkų: 1110 Tel.: LT
Cituoti
0
Gal yra ziurinciu sporto transliacijas per OKKO? Kaip kokybe, ar pasitaiko kokiu nors nesklandumu transliaciju metu?

Kaip suprantu dabar OKKO artimiausius kelis sezonus transliuos EPL. Taip gaunasi, kad Premier lygos transliacijos dingsta is MatchTV, Futbol1, Futbol2 ir t.t.

Kaina nebloga, apie 40 euru metams uz VISAS transliacijas kaip teigia ju atstovas.
Registravosi: 2013/01/12 Žinučių: 11 Padėkų: 29 Tel.: LT
Cituoti
1
Po pažeminimo "Premier" lygoje "Southampton" žaidėjai atsisakė savo algų

embeded-image

"Southampton" ekipa praėjusį penktadienį "Premier" lygoje patyrė tikrą pažeminimą - "šventieji" namuose net 0:9 turėjo pripažinti "Leicester City" ekipos pranašumą.

Po tokio pasirodymo komandos futbolininkai bei trenerių štabas žengė neįprastą žingsnį - visi jie nusprendė atsisakyti savo darbo užmokesčio už tą dieną.

Visi pinigai bus paaukoti vienai iš miesto labdaros organizacijų.

"Southampton" ekipos šią savaitę laukia net du mūšiai su "Manchester City" ekipa: vienas - lygos taurėje, kitas - "Premier" lygoje.

Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
1
Aiški tiksli data, kada į stadionus sugrįš „Premier“ lygos kovos

embeded-image

Anglijos žiniasklaida įvardijo tikslią datą, kada turėtų būti pratęstas „Premier“ lygos sezonas.

Kaip praneša „The Telegraph“ žurnalistas Jasonas Burtas, klubai vieningai nutarė, jog pirmenybės į stadionus grįžtų birželio 17-ąją dieną.

Apie tai vėliau patvirtino ir BBC.

Tą dieną įvyks dvejos anksčiau atidėtos rungtynes – „Manchester City“ susigrums su Londono „Arsenal“, o „Sheffield United“ stos į kovą su „Aston Villa“.

Po šių dviejų susitikimų visoms komandoms bus likę sužaisti po devynerias rungtynes.

Kaip teigiama minėtame leidinyje, birželio 19-ąją (penktadienį) turėtų įvykti pirmosios 30-ojo turo rungtynės.

Savaitgalį įvyks dar devyni mačai, kurie, kaip spėjama, bus žaidžiami įprasta tvarka.

Priminsime, kad „Premier“ lygos komandoms nuo šios savaitės buvo leista atnaujinti kontaktines treniruotes.

Skaityti daugiau: eurofootball.lt/futbolo-...ji-macai-premier-lygoje/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6255 Tel.: LT
Cituoti
3
Arsenal - Leicester prades uz 50 min
Over 2.5 goals
1.94 Bet365

Imu stambiai, arba kitaip 10 unitu.
Registravosi: 2017/03/06 Žinučių: 94
Cituoti
1
Chelsea - Wolves

zodziu keliau bet isnaudojau limita tai va -
Bendrai paemus manau siandien karsciausios rungtines bus tarp Chelsea ir Vilku ir Leicester ir Velniu tikrai yra del ko pakovoti ir pasiplesiti.

Chealsea yra labai svarbu siandien laimeti, nezinau ar cia komandos ar trenerio bruozas sunkiausiomis akimirkomis istempti ir nugaleti, jie kaip ir arsenalas kaip ir man united turejo problemu, naujoviu bedu, bet sugebejo atsitiesti ir vel yra top 4 komanda, yra neblogos formos, buvo crazy game su liverpool ir vel , nors ir pralaimejo tas parzybas , komanda demanstravo charakteri ir sugebejo imusti 3 golus.

Vilkai -
truputis apie jos ne is sportines puses,
jaigu ka nors stebina kad jie yra top 6 tai, galite suciaupti burnas, nes tai nestaigmena,
leiskite paaiskinti - jau nepaslaptis tikriausei , kad kinai konkuruoja su amerika, kinu ekonomika auga, kinu vidurinioji klase sustiprejo, kinu pinigai uk ir europoje ir bando perimti ekonomini pasauli, patys i savo sali bando pritraukti auksto lygio zaidejus tiek futbole tiek kitam sporte, mokedami rekordines sumas, taip keldami savo lygi ,patirti ir t.t taip ir manes nestebina ka su Vilkais daro kinieciu pinigai kogero stipriausioje futbolo lygoje europeje ir patikekit manim kai sakau nestebina, nes sita komanda taikosi i elita ir ten pasilikti.
Vilkai pesasi su totenhamu del Europos lygos, ir Paskutines varzybos yra lememos, ir saliginai Totenham kliuvo lengvas varzovas, juolab kad siai dienai Totenhamo forma yra nr 1, todel siandien, Vilkams reikia pergales , varzybos bus KARSTOS.

Nenoriu spelioti kas laimes ar pralaimes, abi komandos tikrai sikirtines, moka atsitiesti pralimint sugeba musti ir t.t Vilkai fiziskai labai gerai pasiruose, o lapardas meksta imesti svizios skuros i aikstele.
nesuprantu kodel punktai nusiteikia pries over 2.5 goals, varzybu svarba?taip, bet nesitom komandom, matem Chealse pries Liverpool, visiskai neginybinis futbolas o varzybos svarbios, gal dar tie ivarcei primete toki zaidima, bet relei nei chelsea nei vilku game paskutiniu metu nesibaige be ivarziu, abi muse
ir ne po viena, todel manau kad siandien abi imus ir rezultatas gal bus koks 2-2 ar 3-2 kazkieno naudai, siandien live stebesiu sitas ir man united varzybas.

over 2.5 Goals and BTTS yes (@2.6)
18h LTU
Registravosi: 2016/08/28 Žinučių: 405 Padėkų: 46
Cituoti
1
Kosmosas 😄
Registravosi: 2018/02/15 Žinučių: 271 Padėkų: 37
Cituoti
0
werave rašė:

Kosmosas 😄

Ne tas zodis.. Ok MU ir taip lavonai, tai visko gali but su jais, bet Liverpool.. Ir dar pries tokius kaip Aston Villa.. Ko toliau tada is ju tyketis idomu
Registravosi: 2020/07/18 Žinučių: 70 Tel.: LT
Cituoti
2
Nera cia taip netiketa, jeigu ziurejai bent pora Liverpool varzybu. Auksta gynybos linija losia ir pastoviai skyliu belekiek. Alissonas yra, tai patraukia, pareguliuoja dar. Jo nera, priesininkai nesigina kaip babuinai ir taip gaunas. Prikrito daugiau negu turejo aisku, bet cia delto , kad Poolis nesustoja.

Jei ka gyazo.com/f6c2772183e4890e2122e74e78ab2ff7
Registravosi: 2007/07/16 Žinučių: 33 Padėkų: 25
Cituoti
2
IgZeM rašė:

Nera cia taip netiketa, jeigu ziurejai bent pora Liverpool varzybu. Auksta gynybos linija losia ir pastoviai skyliu belekiek. Alissonas yra, tai patraukia, pareguliuoja dar. Jo nera, priesininkai nesigina kaip babuinai ir taip gaunas. Prikrito daugiau negu turejo aisku, bet cia delto , kad Poolis nesustoja.

Jei ka gyazo.com/f6c2772183e4890e2122e74e78ab2ff7

As suprantu, kad kiauri, bet ne ant tiek, kad prasileist 7 nuo AV.. Kas bus su daug pajegesnem komandom..
Registravosi: 2020/07/18 Žinučių: 70 Tel.: LT
Cituoti
0