Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

UEFA: Čempionų Lyga 2018/19

Atsakyti
Sekti temą
Betsa rašė: Nu kolegos, kaip manot, juventus su psg tvirti favoritai zengti i ketvirtfinali, galvoju combo uzmest abieju?
Vakar stebejau abieju komandu zaidima , tai nezinau gal be motyvacijos zaide PSG namie , tai zaidimas gana tragiskas nors ir laimejo 4-1. Juve taip pat vakar nieko nesukure pries Lazio , bet vistiek istrauke pergale nors lazio zaide daug geriau. Taigi siuo momentu tikrai nesu tikras , kad sie du gigantai eis i kita etapa.
Registravosi: 2017/11/14 Žinučių: 390 Padėkų: 121 Tel.: GB
Cituoti
0
izvalgos rašė: PSG nedėk nieku gyvu
Butu idomu isgirst nuomone? 😁
Registravosi: 2018/07/25 Žinučių: 90 Tel.: LT
Cituoti
1
Betsa rašė: Butu idomu isgirst nuomone? 😁
Tai turbut Manchester United demonstruojama forma ir greiciausiai Neymar nebuvimas pirmajame mace, po kurio realu, kad gausi geresnes salygas uz PSG.
Registravosi: 2017/08/05 Žinučių: 74 Padėkų: 18
Cituoti
0
Oficialu: Neymaras nerungtyniaus apie 10 savaičių

embeded-image

Paryžiaus "Saint-Germain" klubas patvirtino apie Neymaro traumą ir pranešė, kad gydymo procesas užtruks iki 10 savaičių.

Tai leidžia lengviau atsikvėpti "Manchester United" klubo gerbėjams – pagrindinė varžovų žvaigždė turės praleisti abu UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio susitikimus.

Neymaras susižeidė praėjusią savaitę. Jam buvo konstatuotas penktas dešinės pėdos kaulo lūžis. PSG, pasitaręs su profesionaliais gydytojais, nusprendė, kad brazilui nereikės gultis ant operacinio stato. Gydymo procesas bus natūralus.

Neymaro sugrįžimas į aikštę yra planuojamas balandžio pradžioje. Jeigu PSG komandai pavyks įveikti "Man Utd" barjerą, Neymaras vis tiek turės praleisti pirmąsias Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes.

Šį sezoną Neymaras aikštėje spėjo pasirodyti 23 kartus, įmušti 20 įvarčių ir atlikti 10 rezultatyvių perdavimų.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6262 Tel.: LT
Cituoti
0

UEFA patvirtino, jog žaidėjmas, kurie rankų gestais rodys ekrano formą taip prašydami teisėjo VAR peržiūros, bus baudžiami geltona kortele. Tokie nurodymai teisėjams buvo duoti prieš rytoj prasidedančią Čempionų lygą.

Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6262 Tel.: LT
Cituoti
3
Čempionų lyga: Manchester United - PSG apžvalga

embeded-image

Jau šį antradienio vakarą grįžta ilgai laukta UEFA Čempionų lyga. Šią savaitę prasideda aštuntfinalio etapas, kuriame iš viso varžysis 16 stipriausių Europos klubų.

Jau pirmąją dieną futbolo sirgaliai sulauks tikro deserto – „Manchester United“ namuose priims Paryžiaus „Saint-Germain“ futbolininkus. Po burtų traukimo ceremonijos buvo tik spėliojama, kokiu rezultatu pralaimės Mančesterio komanda, tačiau dabar situacija yra kardinaliai pasikeitusi.

Prognozės pasikeitė dėl dviejų priežasčių – „Manchester United“ atliko permainos trenerių štabe, o PSG aštuntfinalio etapui neteko bene dviejų svarbiausių žaidėjų puolime: Neymaro ir Edinsono Cavani.

Visa apžvalga - statymai.com/apzvalgos/f...ster-united-psg-lazybos/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6262 Tel.: LT
Cituoti
0
Schalke - City. Vargu ar yra daug abejojančių, kad City gali kristi šiame etape. Nors Schalke kiek pagerino žaidimą, lyginant su sezono startu, iki City dar trūksta labai ir labai daug. Aš City patekimu į ketvirtfinalį neabejoju. Yra situacija su kortelėm. Aguero, Otamendi ir Fernandinho šiandien sužaidę be kortų ir užsidirbę jas atsakomame mače, būtų priversti praleisti ketvirtfinalio rungtynes. Labai realiai šviečiasi situacija, kaip praėjusią savaitę su S. Ramos, kur pastarasis tiesiog pats sau sukūrė tą geltoną kortelę mačo pabaigoje, kad praleistų atsakomąjį mačą, o ne potencialiai laukiantį ketvirtfinalį. 5.00, 4.00 ir 3.25 koef. už City futbolininkų kortas šiame mače.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
3
Basket19z44 rašė: Schalke - City. Vargu ar yra daug abejojančių, kad City gali kristi šiame etape. Nors Schalke kiek pagerino žaidimą, lyginant su sezono startu, iki City dar trūksta labai ir labai daug. Aš City patekimu į ketvirtfinalį neabejoju. Yra situacija su kortelėm. Aguero, Otamendi ir Fernandinho šiandien sužaidę be kortų ir užsidirbę jas atsakomame mače, būtų priversti praleisti ketvirtfinalio rungtynes. Labai realiai šviečiasi situacija, kaip praėjusią savaitę su S. Ramos, kur pastarasis tiesiog pats sau sukūrė tą geltoną kortelę mačo pabaigoje, kad praleistų atsakomąjį mačą, o ne potencialiai laukiantį ketvirtfinalį. 5.00, 4.00 ir 3.25 koef. už City futbolininkų kortas šiame mače.
Gerai cia su kortom pataikei, nors ir del kitu priezasciu
Registravosi: 2019/01/31 Žinučių: 63 Padėkų: 3 Tel.: LT
Cituoti
1
"Man Utd" į Paryžių išvyko be 10 pagrindinės komandos žaidėjų

embeded-image

"Manchester United" komandos trečiadienio vakarą Paryžiuje lauks bene didžiausias šio sezono išbandymas.

"Raudonieji velniai" pirmąsias UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes namuose PSG futbolininkams pralaimėjo rezultatu 0:2. Atsitiesti po tokios nesėkmės yra įmanoma, tačiau dviejų įvarčių deficitas nėra vienintelė "United" problema.

Ole Gunnaras Solskjaeras pastaruoju metu yra priverstas verstis be krūvos svarbių žaidėjų. Į Paryžių neišvyko net 10 pagrindinės komandos futbolininkų.

Vienintelis Paulis Pogba susitikimą praleidžia dėl diskvalifikacijos, kiti devyni žaidėjai yra patyrę traumas. Tai – Nemanja Matičius, Philas Jonesas, Jesse Lingardas, Juanas Mata, Anderis Herrera, Alexis Sanchezas, Antonio Valencia, Matteo Darmianas, Anthony Martialis.

Su komanda išvyko keletas mažiau pažįstamų veidų – Tahithas Chongas, Jamesas Garneris, Angelis Gomesas ir Masonas Greenwoodas.

Žaidėjai, išvykę į Paryžių: De Gea, Romero, Grantas; Bailly, Dalotas, Lindelofas, Rojo, Shaw, Smallingas, Williamsas, Youngas; Fredas, Garneris, Gomesas, McTominay'us, Pereira; Chongas, Greenwood, Lukaku, Rashford.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6262 Tel.: LT
Cituoti
0
Čempionų lyga: PSG - Manchester United apžvalga

embeded-image

Šią savaitę UEFA Čempionų lygoje tęsiasi aštuntfinalio etapas. Trečiadienį paaiškės du dvi komandos, kurios tęs žygį turnyre.

Neabejotinais favoritais žengti į ketvirtfinalį yra įvardijami Paryžiaus „Saint-Germain“ futbolininkai. Jie antrą kartą susitinka su „Manchester United“ klubu, kuris prieš šitą mačą turi ne vieną problemą.

Pirmoje dvikovoje „raudonieji velniai“ buvo taktiškai apžaisti Thomo Tuchelio. PSG apribojo Paulio Pogba prisilietimų skaičių prie kamuolio ir taip pat atsakingai žiūrėjo į varžovų kontratakas. Visi to rezultatas – pergalė 2:0 varžovų stadione.

Visa apžvalga - statymai.com/apzvalgos/f...s-psg-manchester-united/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6262 Tel.: LT
Cituoti
0
Čempionų lyga: Bayern Munich - Liverpool apžvalga

embeded-image

UEFA Čempionų lygoje šiandien finišuoja aštuntfinalio etapas. Daug intrigos turėtų sulaukti dvikova Vokietijoje, kur Miuncheno „Bayern“ susitinka su „Liverpool“ futbolininkais.

Pirmoji dvikova Liverpulyje buvo nuvilianti savo turiniu. „Liverpool“ dominavo su kamuoliu, tačiau pagal sukurtas progas jie neturėjo pranašumo prieš „Bayern“. Bavarai į Angliją atvyko su vienu tikslu – nepralaimėti. Tai jiems pavyko įgyvendinti – dvikova baigėsi nulinėmis lygiosiomis, kas leido „Bayern“ komandai tapti favorite kovoje dėl patekimo į ketvirtfinalį.

Visa apžvalga - statymai.com/apzvalgos/f...unich-liverpool-lazybos/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6262 Tel.: LT
Cituoti
2
Čempionų lygos ketvirfinalų/pusfinalų/finalų burtų rezultatai

embeded-image
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6262 Tel.: LT
Cituoti
1
Čempionų lyga ketvirfinalis: Tottenham - Manchester City apžvalga

embeded-image

Jau šią savaitę grįžta UEFA Čempionų lyga. Antradienį įvyks pirmos dvejos ketvirtfinalio rungtynės, iš kurių bent vienoje žadama itin didelė intriga.

Dienos rungtynėmis yra laikoma Londono „Tottenham“ ir „Manchester City“ klubų akistata. „Spurs“ ruošiasi pirmajai ČL dvikovai savo naujajame stadione. Tai pirmas šių dviejų komandų susirėmimas UEFA Čempionų lygoje.

Visa apžvalga - statymai.com/apzvalgos/f...manchester-city-lazybos/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6262 Tel.: LT
Cituoti
0
Žiūriu dabar totte vs man city. Man city komandoje yra žaidėjas Gabriel Jesus. Kokio velnio komentatorius jį vadidina "Džesusu"? Mano supratimu jis yra Jėzus. Wtf?
Registravosi: 2011/06/24 Žinučių: 1627 Padėkų: 127 Tel.: LT
Cituoti
0
Filosofas rašė: Žiūriu dabar totte vs man city. Man city komandoje yra žaidėjas Gabriel Jesus. Kokio velnio komentatorius jį vadidina "Džesusu"? Mano supratimu jis yra Jėzus. Wtf?
Čia galima pasiklausyti, kaip tariama šio futbolininko pavardė jo gimtąja portugalų kalba:
translate.google.com/?hl...=lt&text=Gabriel%20Jesus
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 954 Tel.: LT
Cituoti
0
Filosofas rašė: Žiūriu dabar totte vs man city. Man city komandoje yra žaidėjas Gabriel Jesus. Kokio velnio komentatorius jį vadidina "Džesusu"? Mano supratimu jis yra Jėzus. Wtf?
Nezinau kaip dabar, bet anksciau skambindavo i kalbos inspekcija ir klausdavo kaip reiketu tarti vieno ar kito zaidejo varda ar pavarde lietuviskai. Atsimenu per baltijos tv buvo laida, sportozaurai, berods vadinosi. Karta, laidos vedejai paskmbino i kalbos inspekcija ir paklause, kaip reiketu per rungtynes tarti Mike Bibby varda, tai rageli padejo 😁 .
Registravosi: 2016/03/31 Žinučių: 160 Tel.: GB
Cituoti
2
Hey. Pas totenham kas per nuostoliai kas nebus ryt aiksteje tikrai?
Registravosi: 2019/04/20 Žinučių: 92 Padėkų: 6
Cituoti
0
Shig rašė: Hey. Pas totenham kas per nuostoliai kas nebus ryt aiksteje tikrai?
Ne ryt , o Treciadieni. Kane,wings, Verthogeno nebus , o del Lamelos Pocetino dar neprijeme sprendimo , bet kaip minejo kartu vyks i Amsterdama.
Registravosi: 2017/11/14 Žinučių: 390 Padėkų: 121 Tel.: GB
Cituoti
0
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
10
Padedi barca asian ir po pirmo golo pradedi palaikyti liverpoli nes *** ant tokio zaidimo
Registravosi: 2019/03/19 Žinučių: 25
Cituoti
2

Naujausi įrašai