Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

UEFA: Čempionų Lyga 2017/18

Atsakyti
Sekti temą
Laba diena. Kaip publika galvojate, tikri Čempionu Lygos aistruoliai, tikite, kad į kitą etapą pateks Sevilla? Man asmeniškai jų žaidimas namuose patiko, aišku gal ten buvo toks Mourinho planas.. Taigi ką rinktumėtės šiandien Sevilla pateks ar United? Aš linkstu su rizikingesniu variantu Ispanai pateks toliau, 2.40 lygtais duoda!
Aišku dar apmąstymui pasiliksiu jūsų nuomones.
Registravosi: 2017/12/11 Žinučių: 204 Padėkų: 38
Cituoti
0
Palaikau MU, tai no bet dar, bet labai įdomi kolegų nuomonė. Kamuolio kontrolė MU 50+ bus ?
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Dėl posession MU abejoju - nelaikė tiek kamuolio namie nei su Chelsea, nei su Liverpool, čia jei įmuš pirmi vėl pastatys autobusą.

Aš esu čia nusižiūrėjęs pražangų overį, o kitame mače kampinių
Registravosi: 2014/05/08 Žinučių: 468 Padėkų: 47
Cituoti
0
izvalgos rašė: Dėl posession MU abejoju - nelaikė tiek kamuolio namie nei su Chelsea, nei su Liverpool, čia jei įmuš pirmi vėl pastatys autobusą.

Aš esu čia nusižiūrėjęs pražangų overį, o kitame mače kampinių
Pražangų over jau užmetęs irgi, kaip neutralus. Vienas iš tokių lengvesnių. Bent jau taip atrodo prieš mačą. Ačiū už nuomonę, turbūt reiks palikt % ramybėje.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Manau, kad visi neabejojame, jog šiandien išvysime puikią kovą tarp United ir Sevilla. Vis dėlto, kad ir kokios buvo pirmos rungtynės, manau, kad į kitą etapą toliau žengs raudonieji velniai. Matėme, kaip United dominavo pirmajame kėlinyje prieš Liverpool principinėje dvikovoje ir manau, kad jei United sugebės įmušti greitą įvartį, tai galime išvysti ir daugiau įvarčių. Vis dėlto, jei pralaužti varžovų gynybą pavyks tik antrajame kėlinyje, ~60-70 minutę, nenustebčiau, jei United nerizikuotų ir atsitrauktų labiau į gynybą, ką ne kartą esame matę. Manau verta pabandyt pražangų arba kortelių overius. Gero futbolo vakaro visiems!
Registravosi: 2016/04/30 Žinučių: 11 Padėkų: 1702
Cituoti
2
Na manau Liverpool statyt nelabai galima! Tiesiog koef to neleidžia.
Registravosi: 2018/03/13 Žinučių: 1
Cituoti
0
Laura Valdes rašė: Na manau Liverpool statyt nelabai galima! Tiesiog koef to neleidžia.
Na jie nelos dabar :-)
Registravosi: 2012/11/10 Žinučių: 283 Padėkų: 10 Tel.: LT
Cituoti
0
Basket19z44 rašė: Pražangų over jau užmetęs irgi, kaip neutralus. Vienas iš tokių lengvesnių. Bent jau taip atrodo prieš mačą. Ačiū už nuomonę, turbūt reiks palikt % ramybėje.
Na čia 26.5 over tarp anglų ir ispanų tai yra mano manymu dovana. Jei ir šiaip tarpusavy pjaunasi o čia dar tokios svarbos varžybos. Pirmose vien mū padarė 22 pražangas o sevilla prieš nepuolusia mū netgi 12.Tai čia aišku bus atsargesnes gal varžybos bet sienavimo manau netruks.
Registravosi: 2012/11/10 Žinučių: 283 Padėkų: 10 Tel.: LT
Cituoti
1
Pzda kaip Ferreyra ball boy nupiso per stenda 😄DD tokiu emociju jokie bukai nenumatytu 😄D
Registravosi: 2015/04/03 Žinučių: 352 Padėkų: 115
Cituoti
0
Tie kurie turejo kantrybes imt korteles palaukus, tai cia aukso kalnai lauke. idomu Vicente kaip papliusino 😄
Registravosi: 2015/04/03 Žinučių: 352 Padėkų: 115
Cituoti
0
Flopai MU 😉
Registravosi: 2014/03/22 Žinučių: 680 Padėkų: 94
Cituoti
1
RockyBalboa rašė: Flopai MU 😉
Negatyvios Mourinho taktikos gavo ko nusipelne 😁
Registravosi: 2017/09/10 Žinučių: 112 Padėkų: 264
Cituoti
0
Va tau ir futbolas

youtube.com/watch?v=gvYWszesinE
Registravosi: 2011/06/24 Žinučių: 1620 Padėkų: 125 Tel.: LT
Cituoti
0
Čempionų lygos dienos rungtynės: "Barcelona" - "Chelsea" (apžvalga)

embeded-image

Šiandien vakare dviem mačais finišuos UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio etapo kovos.

Didžiausią intrigą trečiadienį kelia „Barcelona“ ir „Chelsea“ akistata. Pirmosiose rungtynėse „Stamford Bridge“ stadione šeimininkai pirmavo po Williano įvarčio, tačiau Lionelis Messi išlygino rezultatą, tad kelialapio į kitą etapą likimas paaiškės šios dienos rungtynėse. Šių rungtynių pradžia: 21:45 val.

Kiek anksčiau, 19:00 val., į dvikovą stos „Besiktas“ ir „Bayern“ ekipos, tačiau šioje poroje po vokiečių pergalės namuose 5:0 intrigos dėl kelialapio į kitą etapą nebeliko.

Jūsų dėmesiui – dienos rungtynių apžvalga:

______________________________________________________________________________________

Pirmoji dvikova

Pirmose tarpusavio rungtynėse namuose žaidusi „Chelsea“ komanda nebuvo nusiteikusi pasiduoti poros favorite laikomai „Barcelona“ ekipai ir sukūrė ne vieną progą prie varžovų vartų. Willianas du kartus pataikė į skersinį, o galiausiai būtent šis brazilas išvedė savo ekipą į priekį. Visgi, išlaikyti persvaros „mėlynieji“ nesugebėjo: pasinaudojęs varžovų klaida 75-ąją minutę rezultatą išlygino Lionelis Messi.

Šiame susitikime didelio pranašumo neturėjo nė viena komanda: „Barcelona“ ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau jų varžovai atliko daugiau smūgių.

Komandų rezultatai

Po pirmosios tarpusavio akistatos „Barcelona“ per keturis susitikimus Ispanijos čempionate kartą prarado taškus, sužaisdama lygiosiomis 1:1 su „Las Palmas“, tačiau jiems liūdėti dėl pasirodymų tikrai neverta – pergalė prieš pagrindinius konkurentus dar labiau padidino jų atotrūkį „La Liga“ čempionate.

Svarbią akistatą prieš „Atletico“ laimėjusi 1:0, o praėjusį savaitgalį 2:0 įveikusi „Malaga“, katalonų ekipa ir toliau turi saugų pranašumą „La Liga“ pirmenybėse. Antroje vietoje žengiantis „Atletico“ nuo „Barcos“ atsilieka aštuoniais taškais.

Jų varžovų stovykloje nuotaikos visiškai kitokios: du pralaimėjimai iš eilės nubloškė šią ekipą į penktąją poziciją „Premier“ lygoje. Po pralaimėjimų prieš abu Mančesterio klubus (1:2 prieš „United“ ir 0:1 prieš „City“), „Chelsea“ nesėkmių seriją nutraukė praėjusį savaitgalį, 2:1 įveikdama „Crystal Palace“ komandą.

embeded-image

Komandų naujienos

Prieš atsakomąsias Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes abu klubai turės netekčių. „Barcelona“ gretose nebus traumuotų Deniso Suarezo bei Nelsono Semedo.

Tuo tarpu savaitgalį dėl smulkios traumos mačą praleidęs Andresas Iniesta bei nestipriai susižeidęs Sergio Roberto turėtų būti pasiruošę trečiadienio akistatai. Jei pastarasis veikiausiai bus mestas į aikštę nuo pirmų minučių, tai veteraną A. Iniestą tikriausiai pamatysime ant atsarginių žaidėjų suolelio, o jo vietą aikštėje tokiu atveju turėtų užimti Ousmane Dembele, kuris pirmajame susitikime į aikštę įleistas nebuvo.

„Chelsea“ savo gretose neturės sausį įsigyto saugo Rosso Barkley bei beveik visą sezoną dėl traumų kenčiančio Davido Luizo. Abu šie futbolininkai negalėjo padėti savo klubui ir pirmajame tarpusavio mače.

Tikimasi, kad praėjusiose „Premier“ lygos rungtynėse nerungtyniavęs Antonio Rudigeris šiame mače galės išbėgti į aikštę nuo pat susitikimo pradžios. Nieko nenustebintų, jei Antonio Conte šiose rungtynėse pasirinktų tą patį startinį vienuoliktuką, kaip ir susitikime savo aikštėje.

Prognozuojamos sudėtys:

„Barcelona“: Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Busquets, Rakitič, Paulinho; Dembele, Suarez, Messi.

„Chelsea“: Courtois; Azpilicueta, Christensen, Rudiger; Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Pedro, Hazard.

embeded-image

Įdomūs faktai

68% ekipų, kurios pirmose Čempionų lygos atkrintamųjų varžybų rungtynėse išvykoje sužaidė lygiosiomis 1:1, pateko į kitą turnyro etapą (23/34);

Tai bus keturioliktoji šių komandų tarpusavio akistata Čempionų lygoje. Per visą lygos istoriją daugiau tarpusavio mačų yra sužaidusios tik dvi poros: „Bayern“ – „Real“ (18) ir „Barcelona“ – „Milan“ (15);

Šešios iš paskutinių 13 akistatų tarp šių klubų baigėsi lygiosiomis;

„Barcelona“ namuose iš paskutinių 39 mačų atkrintamosiose varžybose pralaimėjo tik keturis kartus (25 pergalės, 10 lygiųjų). Vienintelė Anglijos komanda, kuriai pavyko įveikti katalonus jų pačių aikštėje – „Liverpool“ (2:1, 2007 metų vasarį);

Luisas Suarezas įvarčio Čempionų lygoje nepelnė jau 881 minutę – tai yra ilgiausia jo „sausa“ seriją šiame turnyre;

„Chelsea“ klubas prieš „Barcelona“ nepralaimi jau aštuonių mačų iš eilės (2 pergalės, 6 lygiosios), o paskutiniai keturi komandų susitikimai „Camp Nou“ stadione baigėsi lygiosiomis;

Edinas Hazardas šį sezoną savo komandos draugams jau sukūrė 23 progas atlikti smūgį. Kartu su Neymaru pagal šį statistinį komponentą jis pirmauja Čempionų lygoje.

Šio vakaro Čempionų lygos Bet365 bendrovės pasiūla

embeded-image

Atidaryti Bet365
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
0
Bayern - Besiktas under 3.5 @ 1.72
Kaip sakot draskysis šiandien šios abi ekipos, kai viskas jau nuspręsta pirmame matche?
Registravosi: 2018/02/15 Žinučių: 271 Padėkų: 37
Cituoti
0
werave rašė: Bayern - Besiktas under 3.5 @ 1.72
Kaip sakot draskysis šiandien šios abi ekipos, kai viskas jau nuspręsta pirmame matche?
Nemanau, kad yra reikalo, Bayernas jau sutvarkė visus reikalus pirmose rungtynėse, tai ir draskytis nėra ko, dėl to labai realus įvarčių underis. Nemanau, kad Besiktas kažką pastatys prieš vokiečius net ir nieko nelemiančiose rungtynėse. Ką renkatės Barca-Chelsea rungtynėse? Manau, kad Chelsea bandys įmušti iš kontraatakų ir tiesiog lauks savų progų
Registravosi: 2016/09/10 Žinučių: 13
Cituoti
1
Aš pasiimsiu Barcos-Chealsea mače over 2 goal,over 3 card,over 10 corners.
Labiau šitas dėl įdomumo,nes kažką išsirinkti sunkiai sekas:]
Registravosi: 2008/10/17 Žinučių: 12
Cituoti
0
werave rašė: Bayern - Besiktas under 3.5 @ 1.72
Kaip sakot draskysis šiandien šios abi ekipos, kai viskas jau nuspręsta pirmame matche?
Nesidraskys bet ir nesidraskant gali imusti 4 ivarcius nes Besiktas namuose musa bent 2 arba 3 ivarcius pries visus o Bayern dabar nesustabdomoje formoje puolime ir per paskutines 2 varzybas imuse 10 ivarciu ir dar pries Besiktas nesenai imuse 5. Arba baigsis kaip Liverpool - Porto 0:0 ir visi tiesiog stengsis isvengti traumu ir zais atsainiai todel ir nereiketu statyti sitose varzybose uz ivarcius.
Registravosi: 2017/10/04 Žinučių: 39 Padėkų: 342
Cituoti
-1
Porto 0-5 Liverpool, Basel 0-4 City -> Liverpool 0-0 Porto, Manchester City 1-2 Basel = sakyciau galima kazka smulkiai su namais suzaisti.
Registravosi: 2017/09/10 Žinučių: 112 Padėkų: 264
Cituoti
0
embeded-image
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
3

Naujausi įrašai