Pasirinkite laiko juostą:
Pasirinkti

Ar įmanoma gyventi iš lažybų?

Atsakyti
Sekti temą
trickbetips Rašė:

Cia gal koks senasis glt... 😁) panasus braizas ..


Labai jau panasus kliedesiai 😁
Registravosi: 2012/12/11 Žinučių: 2004 Padėkų: 117
Cituoti
0
Is lazybu tikrai imanoma isgyvent. Teoriskai is lazybu turetu gyventi virs 300 sio puslapio lankytoju. Praktiskai sis skaicius tikriausiai nevirsina net 50 😁.
Labai svarbu ka jus laikote gyvenimu is lazybu? 1.Laimejau kelis tukstancius ir jau teigiu, kad imanoma? 2. Metus neblogai sekasi, teigiu, kad imanoma?
3. Penkis metus niekur nedirbu, susimoku visus mokescius, nusipirkau nauja masina. Jeigu dar 5 metus taip pirksiu nama? 4. Desimt ir daugiau metu nepertraukiamam ilgam rune laimiu, niekur nedirbu, gyvenu taip kaip gyvenciau dirbdamas koki nors vidutini darba? 5. Esu gimes po laiminga zvaigzde ir turiu kantrybes is 100 euru pasikeliau banka iki 100 000 visose bendrovese turiu limitus. 6. Tikrai gyvenu is lazybu jos man nesa labai dideli pelna jau 15 metu ir kiekvienais metais vis didesni..p.s esu Gintaras Staniulis 😁
Registravosi: 2013/02/01 Žinučių: 483
Cituoti
0
Principal Rašė:

Is lazybu tikrai imanoma isgyvent. Teoriskai is lazybu turetu gyventi virs 300 sio puslapio lankytoju. Praktiskai sis skaicius tikriausiai nevirsina net 50 😁.
Labai svarbu ka jus laikote gyvenimu is lazybu? 1.Laimejau kelis tukstancius ir jau teigiu, kad imanoma? 2. Metus neblogai sekasi, teigiu, kad imanoma?
3. Penkis metus niekur nedirbu, susimoku visus mokescius, nusipirkau nauja masina. Jeigu dar 5 metus taip pirksiu nama? 4. Desimt ir daugiau metu nepertraukiamam ilgam rune laimiu, niekur nedirbu, gyvenu taip kaip gyvenciau dirbdamas koki nors vidutini darba? 5. Esu gimes po laiminga zvaigzde ir turiu kantrybes is 100 euru pasikeliau banka iki 100 000 visose bendrovese turiu limitus. 6. Tikrai gyvenu is lazybu jos man nesa labai dideli pelna jau 15 metu ir kiekvienais metais vis didesni..p.s esu Gintaras Staniulis 😁


uz silute zaidei? 😲 ai dabar perskaiciau bet jau nebejuokinga prisigavau 😄
Registravosi: 2016/12/28 Žinučių: 71 Padėkų: 1
Cituoti
0
Gal kam nors bus idomu paskaityti
daily25.com/bookmakers-t...y-move-industry-insider/
Registravosi: 2009/03/17 Žinučių: 263 Padėkų: 176
Cituoti
0
belinho rašė: Gal kam nors bus idomu paskaityti
daily25.com/bookmakers-t...y-move-industry-insider/
Uz kokybiska sito straipsnio isvertima sumokeciau 20eu,kas tikrai norit galit pradet verst,o as jau einu miegot tai atsakysiu tik rytoj
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
0
Kaip lazybu bendroves seka tavo kiekviena zingsni, kaip to isvengti(vidine informacija):
Sitas straipsnis buvo parasytas vieno is lankytoju. Jis dirba vienoje didziausiu Australijos lazybu bedroviu, bet istiesu myli savo darba todel nori islikti anonimu. Budamas zmogus kuris esu didzioji dalis info Sporto knygose as si anonima pavadinsiu Spinsider. As apsikeiciu el.pastu su daugeliu zmoniu kurie dirba lazybu bendrovese ir jie visi anksiau ar veliau yra uzeja i mano puslapi + parase man. Jus galit isivaizduoti kad as ir jie turim labai daug bendro. As suzinojau jog daugelis ten dirbanciu yra nuostabus zmones. Asmeniskai jauciuosi blogai kai reikia smeisti lazybu kontoras kadangi as pazystu daugelis zmoniu kurie ten dirba, bet problema ne su darbuotojais, o su savininkais kurie laikui begant paverte sita lazybu pasauli panasu kaip per filma "Wolf of Wall-Street". Visu darbuotoju uzduotis yra laimeti kuo daugiau pinigu kompanijai ir tas kartais priveda gerus zmones daryti blogus dalykus.. tik del pliuso kompanijai...
Vidine informacija is lazybu bendroveja dirbancio zmgaus :
Pries kazkiek laiko Steve susisieke su manim ir paprase parasyti ataskaita apie sita puslapi daoly25.com. As atsiprasiau Steve uz laiko tempima kadangi turejau daug darbu + buvau isvykes is salies. As dazniausiai nesiveliu i tokius dalykus(ataskaitas) bet keik teko bendrauti su Steve, jis yra labai malonus vyras kuris nori gero . Man tai reiskia labai daug. Kas gali zinot gal ir as sukursiu puslapi jai man patiks sita atsakaita kuria rasau. Galu gale Steve pasakys man jai as pataikiau i desimtuka. Prisistatysiu, dirbu lazybu bendroveje 4~ metus, cia Australijoje, vienoje is didziausiu lazybu bendroviu. Asmeniskai as pats lankau ivairias sporto sakas kad neprarasciau realybes jausmo. Kartais as perskaitau laikrascius, zurnalus, ataskaitas ir susinervinu kadangi ten buna parasyti tik viena istorijos puse - prisipazinsiu as nebuciau bukmeikeris jai pralosinejantys (jus) nemoketut man algos ir suprantu jusu pykcius kai jus negalit pastatyti, gaunat limitus ar jusu acc buna uzdarytas. Kita pasakius jai bukai nena i pliusajus losejai turit maziau pasirinkimo. Tai ziaurus zaidimo sukurys. Sita trumpa ataiskaita parasysiu kaip buna atkreiptas demesys i tam tikrus acc kurie priveda prie blokavimo. Paskutinis dalykas ko losejas nori tai deti pinigus ir gauti atsakyma kad jo pinigai netinka... "Kodel jie nenori mano pinigu?" Trumpai: Taip, daznai laimintys yra varomi pro duris. Bet pabandom suprasti kodel taip yra pries man paaiskinant kodel taip ivyksta. Kompanijos tikslas yra pliusuoti nes to nori savininkai ir lesu turintys asmenys, nieko daugiau. Neatnesi pliuso prarandi darba. Savininkai daznaiusiai patampa labai gobsus ir isekelia labai didelius tikslus del kuriu kuriuos pasiekimo jie atleidzia betkuri kuris pasirodo jog turi rizikos. Viskas sitas lazybu pasaulis yra didziulis zveris. Ten dirba simtai zmoniu kurie turi gerus issilavinimus ties prekybos sritim. Visi jie yra zmones kurie tik nori kad jiems sumoketu atlyginima, bet to pacio nori ir savininkai... Busiu labai atviras, cia visada yra nusistatymas buti neteisingiems su zaidejais, bet to galima isvengti.. Kitaip pasakius bandoma isplesti pinigus is tu paciu zmoniu kurie sumokauz ju atlyginimus. Asmeniskai, kaip darbuotojui mane tai erzina nes zinau kad kiti darbuotojai ta pati daro man. Skirtumas kad as suprantu viska. Nu zodziu atgal prie sitos ataskaitos - kaip acc buna pazymeti. Pora bendradarbiu su kuriais dirbau turi rizikos komanda kuri apziurineja visus losejus, visa ju statymu istorija ir tt... kaip pasakau "visa" as ir turiu omeni visa! Apacioje as pakalbesiu apie pora budu kaip tai padaroma:
IP : yra sekamas tiek tau statant, tiek tau vaikstant po pasirinkimus. Netgi jai bandai susikurti nauja acc su motinos vardu, jaigu prie to pacio IP yra bent menkiausia lazybu istorija tas acc is karto buna pazymetas. Toki kaip MAC adresas ir tt... yra uzfiksuojami, bet kiek zinau ju nenaudoja sekant loseja. + jai tavo ir tavo motinos acc prades statyti ant tu paciu pasirinkimu abu acc autaps.
Isskirtiniai acc : kaip ir kiekvienas verslas cia yra taisykles kad vienas asmuo neturetu didelio kiekio acc. Toki dalykai kaip Gimimo data, antras vardas, adresas, telefono id yra surinkti ir palyginti su tuo kas yra duomenu bazeja. Naujai sukurtas acc is karto yra patikrintas per duomenu baze ir jai yra bent menkiausias sutapimas jie is karto ima stebeti tavo acc.
Cookies : Ne, as nekalbu apie sausainius kuriuos tau dave mociute. Kiekviena karta tu uzeini i lazybu bendrove, prisijungi ar ne - jie zino kad tu ten. Australijoje "cookies" automatiskai ikeliami i interneta ir ju lengvai neatsikratysi, nebent juos istrinsi kiekviena karta paspaudus ant interneto... Nera tokiu taisykliu kaip UK kur tu turi ikristi i tam tikra elgesi. Viskas nuo kada buvo uzeita i puslapi iki pirmo paspaudimo, iki peles uzvedimo ant pasirinkimo, iki kiek laiko praleidai ziuredamas i ta puslapi.. viskas yra renkama i duomenu baze. Tada tu esi metamas i "losejo informacijos kibiriuka" kur tam tikri pardavijai, pagal tavo istorija pasiulys tam tikrus pasirinkimus kurie tave dar labiau pritrauks.
Social media : Dvi kompanijos kuriosia as dirbau turejo CRM (losejo bendravimo nustatyma) programa kuri sparciai tobuleja. Surizikuok ir ziurek (losejo bendravimo programa) renka tavo rasyta informacija Facebooke, twitteri, kuriam nors kitam puslapi.... Informacija apie loseja yra atnaujinama kiekviena diena (apie jo stayta, laimeta, pralaimeta, pliusa, minusa ir tt..) ir sitie losejai yra stebimi. Losejai kurie tweetina kartu yra dedami i toki faila "syndicates" nezinau ar oficialu. Va kodel kai kurie acc buna uzbaninti vos kelios minutes po ju sukurimo. Todel kad jie buna pazymeti programu dar jiem nebaigus kurti acc. As esu mates kaip zmogus susikuria kelis acc ateiciai ir juos is karto limituoja druk tas asmuo sugalvotu sugrysti ir jais pasinaudoti ve
Registravosi: 2016/07/17 Žinučių: 379 Padėkų: 242
Cituoti
7
*Tesinys*
sugalvotu sugrysti ir jais pasinaudoti veliau. Mano megstamiausias yra kai zmones pradeda viesinti laimetus statymus, tapetus Twitteri kas tik palengvina darba.
Staking : Kai buna sukurtas acc visi pradeda nuo to pacio. Vos tik pradedi pliusuoti dienos, savaites, menesio begija (viskas yra roportuojama) tavo staytmu lygiai pradeda kristi zemyn. Jai tau baisiai sekasi kazkurioje sporto sakoje jos statymu lygiai kyla. Ta daugelis daro tarp lentyniu ir sporto. Va todel kartais galima gauti aukstus limitus ant kriketo(nes daznai pralosi),bet mazus limitus ant lenktyniu(kur vis laimi). Kodel palaidoti acc ? Bukai dazniausiai susilaikys nuo uzblokavimo ar limitu jai pamatys kad tu tiek laimi tiek pralaimi.
Trends betting : Jai tu ir tavo draugai statot ant to pacio, tuo paciu laiku - viskas bus uzfiksuota. Viena is dvieju bendroviu kurioje dirbau turi programa kuri tiklsiai palygina statymus tarp skirtingu loseju ir iesko sutapimu.Sitas veikia 24/7.Jai daug kas stato ta pati, tuo paciu metu - jiems aisku kad sitas pasiulymas parejo is kazko. Nejaugi galvoji kad bukai neprisiregistruoja i tuos websaitus? Tu biski trenktas jai taip galvoji.
Tipping : dar vienas is mano megstamiausiu. Kada nors sukuriai lazybu lenktynes su draugu ? Sveikinu jusu acc buvo uzfiksuoti ir pazymeti kaip "susija". Labai paprasta, jai zaidejai yra susija ir vienas is ju yra geras sporto sakoje X - kitiems to statymo limitai automatiskai kris zemyn.
Betting Back : Neapsigaukit kad visi geri losejai yra is karto uzbaninti. Kodel kazkuris is buku kaip darytu? Is didziosios dalies laiminciu bukai pavogia statymus ir juos pasiulo dar geresne kaina Betfair svetaineja (arba patys pastato pas privacius bukus). Esu girdejas kad bukai turi sistemas kurios patikrina judejimus betfair parduotuveja, bet as pats nesu mates kazko panasaus.
Bukai pasidare rafinuoti per paskutinius kelis metus nes jie ino jog Australijos ekonomika kyla ir kils per ateinancius 5 metus. Jie visi nori ekonomikos kylimo pyrago dalies. eapsigaukit visu reklamu ir specialiu kofu - visa tai tik reklama. Kaip Tom Waterhouse pasako "einam vienas pries viena" tai yra todel jog jis zino kad bet koks statymas kuri jis siulo su sustiprintais kofais dazniausiai bus pralaimetas (kalba eina apie "garantuotus statymus"). Lazybu kontoros turi paruose sistemas ir programas kurios jiems parodo nugaletoja varzyboms dar neprasidejus. Vyrukas kuris sedi prie PC nebeturi sansu pries 50 patyrusiu pardaveju kurie dirba 24/7 kad tik tave aplostu. Tu niekada nelaimesi. Bukai egzistuoja tik todel jai jie paima tavo pinigus. Kitaip pasakius jie ne lapdara, jie yra verslas.
Virsue isvardinti keli budai kaip susekamas zaidejas yra tik ledkalnio smaigalys. As esu isitikines jog greitu metu ju sukurta sistema sugebes nuspeti tavo ateities statyma pagal tavo peles judejima. Mano patarimas yra toks - Didysis Bratka visada stebi. Ar nori nepapulti i buku akirati? nesikurk daugybes acc, kas diena valyk interneto cookies, nesiskelbk facebooke ar twitteri arba tai daryk kaip anonimas kad nepatrauktai buku akies, sukvailink buka kartas nuo karto pastatydamas visiskai nesamoninga statyma kuris tau yra nebudingas. Atsimink viskas yra reportuojama. Viskas yra apziurima. Galeciau murmeti apie sita tema visa diena, bet tam kartui uzteks. Tikiuosi musu keliai dar susikirs.
Registravosi: 2016/07/17 Žinučių: 379 Padėkų: 242
Cituoti
11
Ok parasyk skrilla savo
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
2
Nereikia, priimk kaip paslauga 😉
Registravosi: 2016/07/17 Žinučių: 379 Padėkų: 242
Cituoti
12
Aciu strike smagus straipsniukas 😁
Registravosi: 2010/09/04 Žinučių: 160
Cituoti
2
Esu skaitęs tą straipsnį. Šiek tiek baisu pasidarė perskaičius, bet apskritai tai ne vien bukai seka kiekvieną jūsų žingsnį internete, o visi, kas tik gali. Google, Facebook, Microsoft, Apple. Dabar apie kiekvieną žmogų internete yra tiek informacijos kaip niekada. Žinoma, ne visa info viešai prieinama, bet tas, kas renka tą informaciją, atitinkamai ją panaudoja savo tikslams. Pvz. paskaitykite šitą straipsnį apie šių metų JAV prezidento rinkimus. Suprasite, kokia linkme juda pasaulis ir kokią naudą/žalą atneša internetas. motherboard.vice.com/en_...r-likes-helped-trump-win
Registravosi: 2011/06/24 Žinučių: 1620 Padėkų: 125 Tel.: LT
Cituoti
0
Faktas, kad galima pragyventi is lazybu. Bet manau protingas zmogus laimejas pinigu lazybose juos investuoja i versla kur rizikos maziau. 😁
Registravosi: 2015/11/28 Žinučių: 24 Padėkų: 35
Cituoti
1
Laba vakara. Pabandysiu paklausti , gal nebusiu apregtas bereikalingai , ir nebus tokiu zmoniu rasanciu siaip sau kuriems tiesiog patinka atlykineti komentarus. Kiek zinau , siame puslapyje yra keli ar daugiau zmoniu kurie tiesiogine prasme savo gyvenime uzdirba - uzdarbiauja is lazybu. Tai ir skiriu si klausima labiau jiems , tikiuosi sulaukti atsakymo. Jei nenorite viesai , nors privacia zinute atsakykite , as papsakosiu apie save minimaliai kaip pristatymu ir jei jums suprantantiems nesunku lauksiu atsako.

Taigi esu Erikas , uzsiemu lazybomis jau eile metu , jei konkreciau pasakius 5/7 m , per juos buvo kaip jau suprantat ir pralaimejimu ir pergaliu. Nors statau lazybose nedaug pagrinde bandydavau vis uzdirbti is lazybu eidamas statymu pardavimais , ir tikrai pasakysiu pavykdavo kazka padaryti bet nebuvo tame pastovumo , nes kaip sakoma susirasdavau viena ar kelis stambesnio masto klientus "cia kalbu apie uzsienio klientura" tai su jais ir dirbdavau ,turiu omeni neplesdavau tomis dienomis klientu rato.. Kas yra blogai , na ir siaip nebuvau as pastovus , nes visad susigundyjau ant tu keliu zmoniu. Uzdirbau per tuos laikus nemazai , na aisku gyvent is to negalejau , bet paimti ir leisti sau puikias atostogos , skanesni kasneli mieste ar dar kazka tikrai buvo nieko blogo. Bet vel sugrysiu - PASTOVUMAS, mano statymai nebuvo pastovus , kalbu labai atvyrai , nes tikiuosi is kazko rimto atsakmo i klausima kuri paklausiu teksto apacioje.

Taigi dabar as po siokios tokios pertraukos labai rimtai gryztu cia , investuoju i tai ir pinigu ir laiko , tykedamas jog po kurio laiko turesiu nemazai is to. Moku labai gerai bendrauti su zmonemis , marketingas taip pat man labai didelis malonumas , bendravimas ir visa kita pardavimu srytije.

O Klausimelis mano , jei as investuodavau nepilnai to laiko kiek man reikejo jo ideti , ir nesusitelkdavau labai i klientura..O tiesiog labiau ziurejau i pinigus , bei dabar imciau ziureti i klienta , investuociau laika analizems , ir i diena praleisciau saziningai bent po 5,6,7,8,9 valandas prie ekrano , ieskodamas , analizuodamas ir darydamas sau nauda ateityje , ar turiu galimybiu tikrai pasiekti tai?

Kaip jau sakiau mastyma savo pakeiciau ir po pertraukeles siokios tokios bandau si bizni pavadinsiu taip , tikiuosi zmogus atsilieps pasakys mano klaidas jei ju cia yra , o gal kaip tik duos paskatynimo , nebutina viesai , nors privacia zinute , nors neturetu tai buti didelis skirtumas. Nes pagrinde tai yra laikas , investuok laika - naudok savo smegenis ir tikrai gali tureti! Ko iki siol nedariau 100%

Aciu jei atrasysite
Registravosi: 2013/04/15 Žinučių: 31
Cituoti
-4
Kaip suprantu, nori pardavinėti savo statymus ir iš to užsidirbti. Jei kažką sugebi lažybose, tai tau pirmoje vietoje turėtų būti tavo paties statymai ir pelnas iš jų. Statymų pardavinėjimas turėtų būti antroje vietoje, kaip papildomas priedas. Jei taip nėra, tai aš tavęs nesuprantu, nes kiekvienas sėkmingas lošėjas pirma žiūri savęs, o tik paskui kitų. Tie, kurie elgiasi priešingai, kelia didelių įtarimų ir dažniausiai yra neišmanėliai, kurie anksčiau ar vėliau dingsta iš eterio nuvarę savo klientus į minusą.
Registravosi: 2011/06/24 Žinučių: 1620 Padėkų: 125 Tel.: LT
Cituoti
11
Savaime aisku. Pamatai ir stovi ant pacio statymu. Taip visada mastymas stovi , pasiziuri ar tu jei butum klientas pirktum situos statymus. Taip pat savaime aisku pats uz tai turi statyti. Viskas cia elementaru ir paprasta situ klausimu.
Registravosi: 2017/03/16 Žinučių: 16
Cituoti
0
Pirmiausia tai jeigu jau pasiruoses skirti 5,6,7,8,9 valandas tai pasidaryk savo lenteles, grafikus kaip tau patogiau ir bent 3 menesius padirbk su savim ant saves ir paziurek rezultatus.. su tais pardavimais ner kur skubeti, nes jie taip ipareigoja, kad darosi paciam zymiai sunkiau lipti aukstyn.. Ir siaip per 3 men suprasi gal ar tikrai to nori, nes patikek stoga rauna, o tos 9h gali pavirsti ir i 12-16..
Registravosi: 2015/01/06 Žinučių: 1566 Tel.: GB
Cituoti
1
As kiek suprantu zmogus nori uzsibombinti ,,kapitala'' BE RIZIKOS t.y jus (klientai) rizikuojat- investuojat, o sekmes atveju susimokat sekmes mokesti ir panasiai. 9-10h info rankiojimas kiekviena diena tau po 2 sav tiesiog chainikas uzkais. Praleidus tiek daug laiko prie info rinkimo ir analiziu atsirinkus tam tikras varzybas ir pasirinkus tokia ar anokia baigti. Tau tiesiog atrodo, kad va viska surinkau suziurejau tikrai bus stabilus pliusas ir tik bam pralaimeta ir vel is naujo ir taip kokia visa savaite po tiek daug praleistu valandu prie analiziu nepasiekei to rezultato kurio tikejaisi sugaisai begale laiko, kritai i gilu minusa, klientu nepritraukei, net marketingo pagalba. Ir pradedi metyt belenkokias nesamones, kad bent truputi padengti savo nuostolius ar bent islipt ant 0. Tai vat klausimas tau Erikai ar esi psichologiskai tvirtas? Ar moki valdyt emocijas? Disciplina ir psichologine bukle yra labai svarbus faktorius ypac tokioj veikloj.
Registravosi: 2016/01/06 Žinučių: 60 Padėkų: 20
Cituoti
8
Taip visa tai suprantu , tiesiog sakau esu siame reikale daug laiko. Ka dariau iki siol viskas nuobodu , o vat cia yra ta gyslele. Ir jauciu kad galima kazka isvirti cia investavus laiko , gal kiek pinigu tarkim i puslapi ar kazka panasaus , na ir aisku motyvacija - saziningumas su zmonemis , klientais.
Man vat ir domintu , ar tas 5,6,7,8 valandu investavimas , analizavimas , info rinkimas tikrai atnestu nauda? Todel ir skyriu si klausima zmonems kurie tikrai tame reikale gyvena , ir gali sau leisti daug ka.
Tai tiek , o po to jau reklama ir kiti dalykai man neidomu , viska kaip ir zinau. Tai domintu tik tas laikas ir ar jis pasitvrtintu , tiesiog man cia draugas sako , viskas gerai su tavim , motyvacijos tam dalykui turi labai daug , tik kartais per didelis noras uzdirbti is kart , todel dabar badnau pakeisti savo visa sita mastyma , investuoti laika ir ziureti kaip tai viskas gausis , aisku viska darant saziningai.
Registravosi: 2013/04/15 Žinučių: 31
Cituoti
0
Taigi atsakė tau. Ar pats jautiesi stiprus? Ar turi savo asmeninius rezultatus, kuriuos gali parodyti kitiems?
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
ceps123 rašė: Taip visa tai suprantu , tiesiog sakau esu siame reikale daug laiko. Ka dariau iki siol viskas nuobodu , o vat cia yra ta gyslele. Ir jauciu kad galima kazka isvirti cia investavus laiko , gal kiek pinigu tarkim i puslapi ar kazka panasaus , na ir aisku motyvacija - saziningumas su zmonemis , klientais.
Man vat ir domintu , ar tas 5,6,7,8 valandu investavimas , analizavimas , info rinkimas tikrai atnestu nauda? Todel ir skyriu si klausima zmonems kurie tikrai tame reikale gyvena , ir gali sau leisti daug ka.
Tai tiek , o po to jau reklama ir kiti dalykai man neidomu , viska kaip ir zinau. Tai domintu tik tas laikas ir ar jis pasitvrtintu , tiesiog man cia draugas sako , viskas gerai su tavim , motyvacijos tam dalykui turi labai daug , tik kartais per didelis noras uzdirbti is kart , todel dabar badnau pakeisti savo visa sita mastyma , investuoti laika ir ziureti kaip tai viskas gausis , aisku viska darant saziningai.
Aisku noras tavo didelis, didelis optimizmas buna visu , kurie laimi pora kartu, arba senai buna lose ir atrodo tuoj pavarysiu... Pirmiausia kaip kas buvo rase , pirmas zingsnis tavo butu susikurti kazkokia tema ir parodyti kokius tris menesius stabilu pliusa Tada automatiskai pasidarysi sau marketinga ir zmoniu nereiks ieskoti.
Registravosi: 2008/07/09 Žinučių: 2975 Padėkų: 165
Cituoti
1

Naujausi įrašai